Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronso
Milyen modok vannak nálad ? Csak összehasonlitás képen...

Sakkoo.......Baszkiiii

Tikal
Persze, de én a pályáról beszélek.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a jobbról elõzést nem vitattam,egy szóval sem!az tényleg tilos!De 20 éve van jogsim"B"kat!Ugy hozta az élet,hogy bõvítem a jogsimat,most fogok 7.-én "C"-re vizsgázni!És hidd el,voltak dolgok,amin rendesen meglepõdtem....!
Boxer HUN
Halkan jegyzem meg, a játékban nem csak autópálya van ami több sávos. Ettõl függetlenül, akkor is a jobbra tarts szabály az egyedüli, ami megállja a helyét. <#vigyor>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Tikal
Jobbrõl elõzni tilos. Akkor is ha ott szarakodok a belsõben és téged ez zavar! Tilos. Csak azért mert én elbambultam, vagy akármi miatt nem mentm még ki jobbra te NEM elõzhetsz meg jobbról.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Maximus4
Senki nem mondta meg a másiknak,hogy játsszon.Le lett írva,hogy errõl a "bugról" kinek mi a véleménye.Ennyi.Nem kell mögé magyarázni semmit.Mindenki úgy játszik,ahogy akar,de egy szó sem esett arról,hogy légyszíves ne így játssz,mert az a többségnek nem tetszik.Szerintem ezt a témát le is zárhatjuk😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Hunter of Deer
hali! most teszem fel az a gamet, megeri feltenni a patchet hozza? voltak akik az asitozasra panaszkodtak hogy zavaro

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Tikal
Tényleg remélem hogy nincs jogsid.

mondjuk,a bizalmi elv eléggé képlékeny!másként ismeri a kreszt az is,aki 20 éve szerzett jogositványt és másképp ismeri az is aki tegnap,igy a bizalmi elv,picit merész dolog!😄
Tikal
Na ja, nem örülök neki hogy most " kötelezõ " lesz az éjszakai vezetés... legalább be tudnám állítani mennyit alszom, könnyeben tudnám igazítani a nappalokhoz!!

LACEJKA
Nem rossz 😉

Bizalmi elv. Ha szabályt szegsz, ne várd el másoktól hogy õk betartsák. Ha bent kínlódsz a belsõ/középsõ sávban, akkor mi alapján várod el, hogy ne elõzzenek meg jobbról? 😉
az autópályán párhuzamos közlekedés van......
Szép estét mindenkinek (: Gondoltam megnézem milyen kiállítva (:

Asus M4A78,AMD Atlon II X2 260 3,20Ghz,5GB Ram,MSI Radeon HD7770 1GB 128bit

Tikal
Tehat az a megoldass hogy a masik is szabalytalankodik... Bar gondolom csak vicceltek, mert ha nem akkor remélem nincs jogsitok 😊)

LACEJKA
Sziasztok.

Minden pirost megfogtam 😞

Keresgélek valami jó melót

Tikal
Autopalyan parhuzamos kozlekedes? Gratulalok, remelem nem talalkozunk valoeletben az utakon 😊

Ott a pont. Akit jobbról megelõznek, az szabálytalankodik. Akkor meg, mirõl beszélünk? 😊
Batmanci
Könyörgöm!
Ki a francot érdekel, hogy ki, milyen megoldásokkal (értsd, csalásokkal) játszik?
Kit ver át? Téged, engem? Saját magát!
Mennyire szarja le az aki csal, hogy Te a segged a földhöz verdesed, és ráordítod, hogy csaló?
A Te játékodat elrontja, aki csalásokkal játszik, mert Õ azt élvezi?
Senkinek semmi köze a másik pénztárcájához, ugye? Akkor ahhoz miért kéne, hogy legyen, hogy milyen szinten veri át magát, dobja ki a pénzét az ablakon azzal, hogy élvezhetetlenné teszi a "saját" játékát? Milyen jogon szól bele valaki abba, hogy én hogyan játszom?
Jöjjön ide valaki, és húzza ki a dugót a konnektorból, mert nem tetszik neki, hogy én mivel és miként ütöm agyon az idõt! 'Valszeg, elütnék a két füle között.
Nem értem az embereket.
Itt van egy srác, aki nem akar éjjel vezetni. Most elintézitek neki, hogy ha akar, ha nem vezetni fog a "csaló", mert nem alhatja át a következõ peccstõl az éjszakát.
Hát, ha a SCS ebbe belenyúl, azon rohadtul meg leszek lepve.
Ha nem akartam vezetni, mert nem volt kedvem - a valóságról beszélek -, viszont bõven volt idõm az átadásig, akkor nem vezettem. Mentem múzeumba, moziba, meg ahová akartam. Nem figyeltem fel, hogy bárki mondta volna, hogy most már pedig vezetsz, vagy megfojtlak egy kompresszor ékszíjjal.
Miféle felfogás az, hogy más helyett döntesz el bármit is. (Megnõsülhet, vehet házat, vagy autót?)
A legtöbb embert itt jó szándékúnak és intelligensnek tartom. Mondja már meg valaki, hogy miért kell rákényszeríteni valaki akaratát egy másik emberre? Tudtommal, ezt nevezik diktatúrának.
Mindegy miben akarod korlátozni a másikat. Nincs jogod hozzá!
35 éve foglalkozom harcmûvészetekkel, de még soha nem jutott eszembe, hogy pusztán azért, mert más a véleménye valamirõl, kiüssem a gatyájából.
Tudom, nagyobb dolgokat vittem a témába, de minden nagy dolog apróságokkal kezdõdik.
Ráadásul, aki csalni akar, azt az - majdnem azt írtam, Isten - az Univerzum sem akadályozza meg. Lásd az online játékokat. Ki az akinek van kedve hálóban játszani - idegenek ellen - úgy, hogy a baromarcú szakadó esõben, Monaco-ban, 58 mp alatt körbe megy? Ezért hagytam abba a ligákban a versenyzést a cheatengine megjelenését követve. Az nem érdekel, ha lenyomnak, de azt tegye becsületes harcban.
De ez nem online!! Magamban hadd csináljak már azt, amit akarok!
Hogy mi a véleményem az egy másik kávéház, mert én nem tudok csalni, hazudni sem nagyon. Úgy meg, hogy még a kevés pénzemen kiböjtölt játékomat haza is vágjam, pláne.
De, hogy más mit tesz otthon, addig biztosan nem érdekel, amíg ez nem érint másokat.
Ezt hívják - sok mindennel még kibõvítve - emberi jogoknak.
Laci voltam.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Tikal
? Van hogy nem tudok kisorolni mertt jon a gyoker jobbrol! A jobbra tarts az oké, de ha rahuzom a kormanyt akkor ki lesz a hibás?😊

A lehajtokrol meg ne is beszeljunk, mert kb a felét a jatekban elbasztak, sajnos.

plusz párhuzamos közlekedésnél nincs elõzés, csak elhaladsz mellette, ami teljesen szabályos 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Boxer HUN
Nem hiszem. Számtalan olyan lehajtó van, ahol neked a középsõ sávba kell sorolnod. Olyankor sem mehetne el melletted... érdekesen nézne ki. Amúgy valaki annak idején, mikor csak a béta volt megjegyezte az egyik adásomban, hozzáteszem jogosan, hogy jobbra tarts a mérvadó. Ha akkor is elõznek jobbról, akkor már tényleg baj van.. <#vigyor>

ronso
Nem tudja valaki,hogy a config cfg-ben nem lehet valamit átirni,hogy nagyobb legyen a forgalom kicsit?

Sakkoo.......Baszkiiii

Tikal
BOXER: a jobbrol elõzés lesz javitva?? Rohadt idegesito hogy eloznek jobbrol pályán..

Tikal
Akiknek csendes a fulke azok biztos hogy ráadták a hangerot a speakerre?😊) nem ertem hogy lenne csendes, zug ahogy kell, neha mar idegesitoen, foleg a volvot nem szeretem, nyomom is be a radiot hangosra 😊)

zozyk
Napsütéses szépjóreggelt..

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

csaba90
nálam nincs olyan 500-800 km-es táv mikor ne esne -.-

Csaby

ronso
Szintén zenész..sötét lesz és semmi

Sakkoo.......Baszkiiii

joceruza
Nálam is ez a bibi. Beborul és nem esik az esõ. <#szomoru1>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

ronso
Üdv
Valakinél eltünt már az esö? Nálam 2 napja nem esett...Vajon valamelyik mod ütközik....?

Sakkoo.......Baszkiiii

aha!értem!Köszi!😊
Maximus4
Kb. egy nap,mire megkapod az aktiválós emailt.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

kérdezhetek?😊 a restacarrol miért nem tudok letölteni?tegnap regeltem be oda!
Honnan tudom leszedni a real logos modot?
szintén egyetértek, ez egy glitch szerûség, és annak a kihasználása is csalás mindenhol 😊

bár szintén nem érdekel, lvl 17 vagyok, most vettem a 2. garázsomat, most gyûjtök kamionora és sofõrre aztán azt is veszek fel egyet

így jól telik a játék, nem unatkozom 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Maximus4

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

gomze
- milos 620
- Jocking
- joceruza
- és akik még nem értik a dolgot

Elõször is az ökovezetésem maxon van, de nem a lényeg hanem az hogy 4000 km.
Hát itt a magyarázat:
Klikk ide

Nekem az interieres motorhang mikor a kabinbol vezetek elég halknak tunik.Szeretnék valamilyen hangosabb motorhangot az a motorhang tetszik mikor a kabin tetejérol van a nézet.Valakinke valamilyen megoldás vagy otlet.
Én is jártam már hasonlóképpen, de akkor még volt 200km -re elég. 😄

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

Aki játszani akar rendesen, úgy sem használja ezt ki, ha ismeri is, mint pl. én, és egy páran.

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

Kicentiztem a tankolást 😊

Maximus4
Egyetértek.Mondhat bárki bármit,bármilyen "bug" kihasználása amivel a játékos jogosulatlan elõnyökre tesz szert,az csalás,mese nincs.Ez mindenhol így van,erre kár szót vesztegetni.

macleody
Helyes. Támogatom, részemrõl ez a többször alvás meg pénz hóka móka elvenné a játék örömét.
CzUKi
Én ezt megoldottam magamtól úgy, hogy nincs se sofõröm, se garázsom. Én magamnak amennyit keresek annyit keresek abból javítok és fejlesztek folyamatosan. Akkor szoktam 2x aludni egymás után, ha este "kelek fel" mert nem szeretek este menni, vagy akkor ha nincsen a fogamra való fuvar. Számomra ez jelenit a játék élményét ezért vártam és ezért van meg a játék. Nagyon sokat fejlõdtek, nagyon jó játékot adtak ki és szeretném élvezni. Egymagam vagyok, csak én keresem a pénzt és szépen a magam tempójában fejlõdöm be a szinteket. Felfedezem a városokat és nem b@szakszom sofõrökkel. Szerintem így lehet a legjobban élvezni és kihasználni a játékot 😄

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Boxer HUN
Tegyünk pontot a végére ennek a (pénzem van rengeteg) dolognak.

Sajnos a SCS programozói figyelmét elkerülte egy olyan dolog, amire Endy rájött.
Azt is leszögezhetjük, hogy ez nem OPCIÓ, mert nem volt bejelentve, semmilyen tájékoztatás nem volt róla, tehát választani sem lehetett.
Endy korrekt módon a figyelmünkbe ajánlotta ezt a "nevezzük hibának", és megkérdezte tõlünk, hogy közzé teheti-e. Én javasoltam Endy barátomnak, hogy ne tegye közzé, és én küldettem el JohnBartt-al hibajelentésre is.

És akkor maradjunk a száraz tényeknél. Az alvással valóban lehetett csalni, mint ahogy Kacsa is írta, ha éjjel ébredtem a parkolóba, inkább még egyet aludtam... Na ennek vége!

Mivel jelenleg a fejlesztõi verzió 1.1.14-et tolom, így már biztosan közölhetem, hogy nincs sorozat alvás, és az Endy által felfedezett "hibát" is korrigálni fogják. Hogy miként, még nem tudjuk, de õk sem így tervezték a pénzkereseti források kiaknázását...

Engem lehet innentõl köpködni, akinek nem tetszik.

Jah, és még valami személyes... Szerintem ez a pénzkereseti lehetõség CSALÁS, és nem tartom korrektnek. Jelenleg is 14-es szinten vagyok, de csak azért, hogy a lehetõ legélvezetesebb játék kerekedjen az ETS2-bõl.

VERESS 96

Én még mindig elvagyok az alap játékkal 😊 (csak egy real logos modom van)

restacar.hu

Sziasztok azt szeretném kérdezni ,hogy valaki tud sebesség feloldó valamit mert 90-nel megy csak! 😄<#help>