52658
-
#24336 de ő nem eu kiegészítőt csinál, hanem tényleges magyar map-ot eu helyett :D -
fagy53 #24335 frank007 nagyon szép a munkád, olyan mintha ott járnék, de ennyire részletesen kidolgozni teljesen felesleges. nincs szükség egy ilyen szintű Bp-re, teljesen elveszel a részletekben. Korábban írtuk már többen, hogy egy megyeszékhely szintű magyar mapra lenne szükség, ahol a városok és az odavezető utak főbb jellegzetességei megjelennének. Én budapesti vagyok, de a legtöbben nem és jogos az elvárás a részükről, ha magyar map, akkor ne csak a főváros legyen benne.
Átfogóbb szemlélettel kellene belevágnod, itt sokan megdicsérnek a munkádért, de igazán értékelni egy 20-50 településből álló magyar próbaverziót tudnának. -
#24334 a #24324 hsz-ben linkelt videó els őpár másodpercét nézd meg :D
#24333: hivatalosan még nem mondtak semmit a megjelenésről, viszont az ígértek hogy lesz még bőven új kamion :) -
#24333 Ez nagyon jól néz ki... :-) A következő DLC tartalma lesz majd a gép? A többi kamiont is cserélik majd, vagy erről még nincs pontos infó? -
#24332 Frank nagyon tetszik a mapod .Egy kérdés hány város lesz benne kb? -
#24331 elméletileg igen, de akkor már olcsóbb neten kódot venni :D -
#24330 Gratulálok nagyon szép lett. -
GatyaMatya #24329 Sziasztok! Valaki tudja, hogy ha megveszem a boltban a dobozos játékot, akkor azt később tudom majd Steamen regisztrálni? -
#24328 -
#24327 Gyerekek ez odabasz
-
#24326 valaki megtudná mondani hogy EZ az uj scania sorozat lesz 2013 ban vagy csak valami limited edition? -
peta19901010 #24325 igen azt írta, de bocsánat arra gondoltam, hogy esetleg azon kívül talán más település is előfordulhat benne -
#24324 terv szerint rengeteg város lesz, aztán kiderül hogy bírja el a játék és Frank türelme :D
amúgy azzal kezdte a kommentelést ma, hogy brutálrészletes Budapest és környéke lesz az első kiadott verzió majd... akkor szerinted az ország másik pontja abba beletartozik ? :) -
peta19901010 #24323 Nekem a mappal kapcsolatban egy olyan kérdésem lenne, hogy véglesben Debrecen benne lesz-e?
Valamint ha igen akkor a teszt verzióban amit majd a jövőben publikálsz elérhető lesz-e? -
frank007 #24322
Itt van Csepelről pár kép... :)
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#24321 Csepelről tudnál mutatni képet? :) -
#24320 nagyon hangulatos felismerni a helyeket -
frank007 #24319 Köszi szépen a felajánlást, de Bp-t a Norc.hu alapján meg tudtam csinálni, az ország többi részét meg egyelőre kevésbé részletesen fogom megcsinálni és majd utólag tökéletesítem, csak hogy gyorsabban haladjak. -
#24318 Nagyon király vagy! Tökéletes, igényes munka! Írtam már egy üzenetet, hogyha kell fotó vagy bármi, akkor tudok segíteni, sajnos nem válaszoltál rá, de továbbra is fent áll! :)
Köszönjük előre is a próbaverziót és nagyon sok kitartást a maphoz! -
frank007 #24317 Még ma, de legkésöbb holnap töltök fel videókat is. Egyébként szerintem 3-4 hét múlva kiadok egy próbaverziót, akárhol is tartok... csak, hogy kipróbáljátok, hogy megy a gépeteken. -
#24316 Nem vagy semmi Frank. Durva:D Pestet kiadhatnád:D Többire meg majd várunk még:D -
frank007 #24315 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#24314 Nagyon szép, csak nem tudom megjelenteted e egyáltalán, iszonyat sok meló, és idő. De gartulálok a türelmedhez, és reméljük lesz belőle valami.
-
frank007 #24313 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#24312 -
frank007 #24311 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
frank007 #24310 Sziasztok! Bocsi, hogy ennyi időre eltüntem, de most
hoztam pár képet! Az utóbbi hónapokban nem volt annyi
időm csinálni a mapot, de remélem mostantól mésképpen
lesz. Ami az eddig látottakon kivül teljesen kész van az
Budapest. Ez nem 1, hanem 6 hatalmas egybeépített várost
jelent. Dél-Buda, Észak-Buda, Csepel, Dél-Pest, Közép-
Pest, Észak-Pest. Így sokkal több telephely lehet a
városban. Van olyan cég, aminek 6 telephelye van csak
Budapesten. Összesen kb. 40 van a városban. A várost
csak a Hungária- körgyűrün kivül lehet bejárni, beljebb
nem mehetnek kamionok :) Megpróbáltam minden városrészt,
főutat belerakni. Egyébként a map a 2000-2002-es
állapotokat fogja tükrözni, tehát az M0-ás csak az M1-es
M5-ös között lett megépítve.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
vajo #24309 A RED az ETS2-vel kompatibilis. Ha az alapjáték megy XP-n, akkor a RED is fog. :D -
Man19 #24308 Tényleg, van valami hír az új patchről mikor jön? Mert állítólag a kieg előtt még lesz! -
#24307 az 1.3.1-be a pályaszerkesztőbe bekerültek a buszállomások, a későbbi zárt bétás verzióba már az állomásokat is elhelyezték a térképen, gondolom azt majd egyszer megkapjuk mi is.. :) -
#24306 én is irtam neked
-
#24305 okés
-
rarma #24304 Hali tomi161996 !
Írtam privi üzit -
#24303 helló azt szeretném kérdezni hogy a Real Environment Dimension az nem jó xp-re vagy nincs valami olyan verziója ami xp-re is jó? -
#24302 honnan tudnám ezt letölteni? -
rarma #24301 Egy kis pihenő, és irány tovább a roncstelepre .
-
#24300 Nagyon jó lesz, várom márt hogy kész legyen . -
vajo #24299
envsimstudio.blogspot -
#24298 helló rég jártam erre és hoztam egy képet kamionom fejlesztésének a végeredménye
-
vajo #24297 Ha 15-ön hagyjátok, megőszültök. 90 és 140 között a jó.