52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • tomi161996
    és akkor lenne a még jobb ha járna az 1-villamos:DD
  • fagy53
    Kösz, csodálatos! Kellemes perceket szereztél.....
    Szerencsére a Könyves K krt és a Hungária út már nem így néz ki, de volt ilyen is!
    Tökéletesen fel lehetett ismerni a lényeges objektumokat és a többi videó is abszolút realisztikus volt olyannyira, hogy az eredeti elbújhat mellette, gratulálok!
  • rarma
    valaki esetleg #24347
  • Zola02
    Tudsz dobni egy linket ahonnan leszedted? Egyébként nagyon szép! jó az ízlésed :)
  • Misuka963
    Nagyon fasza.
  • tomi161996
  • rarma
  • rarma
    Tudd valaki erre valami orvoslást .
  • gumikacsa
    Nem ismerem Pestet, de engem meggyőzött.
    Bár ódzkodok a módoktól, de ezt várom.
  • ronso
  • zoliii
    nekem miért nem jelenik meg a magyar maps? valaki segítene? előre is köszönöm :)
  • Szabi #24365
  • frank007

Hali, Hoztam pár videót! A Vezetésem borzalmas, éjjel vettem fel őket, bocsi! :)

• Hippo0315
    Köszi
  • vajo
    A envsim blogján is fentvan az 1.1-es patch, amivel nem kell semmitsem csinálni, csak felülírni a régit. :)

itt

• matusz09
    Nincs fent véletlenül a JohnBart féle mega mod, a TSM map 2.1 + scania mega mod? Nekem azzal csinálta ezt egy kis idő után...Bár nekem most olyan van, hogy a TSM map 2.0-val játszok, meg pár apróbb kis mod, semmi komolyak, és menetrend szerűen olyan 15 perc játék után megfagy a játék olyan 10 másodpercre. Addig stabil 60 fps városon kívül, most leesik nullára, majd 10 mp eltelte után visszaugrik 60 ra, és utána semmi gond. Ha több órát játszok akkor sem jön elő még egyszer. Nem olyan idegesítő mint Rarma kollégának, de furcsa :)
  • gordon 24
    Nem tudjátok, hogy meg lehet-e tíltani, hogy a mi használjon-e egy potkocsit?

Azért kellene, mert ugye a Tandem pot nem jól néz ki egy nyergesen..:) Tehát azt kéne elérni, hogy címként ott, legyen de a mi kamzikra ne kerüljön.

Ötlet?
  • Szabi #24359
  • Hippo0315
    Köszi a közzé tett gyüjteményed, nagyon jó.
  • szgabe
    Bocs még egy sor kimaradt, amit át kell írni a config-ban. Tehát a 2 sor:
    uset g_console “0″ —> uset g_console “1″
    uset g_developer “0″ —> uset g_developer “1″
  • Szabi #24356
    nincs is túl sok értelme szerintem eu térképen magyar pótokat nézegetni, viszont ha az egész térkép Magyarország lesz..... :)

csak előbb tudni kell majd, hogy melyik alap céget hova helyezi el Frank :D
  • Ivanmaxx
    helló

ha már alakul a magyar map akkor valaki készíthetne hozzá magyar céges pótokatis
    mert olyanokat nem nagyon lehet letölteni
  • fagy53
    Ennek örülök, mert nagyon igényes a munkád, de a nép már nagyon várja a próbaverziót, sikerült étvágygerjesztőre megcsinálni a képeket és videót. Jelenleg nincs használható magyar map és a csehek sem törik össze magukat, hogy legyen magyar földön fuvar ezért különösen értékes a munkád és elszántságod. A kézzelfogható eredmény érdekében járj két lábbal a földön és a kevesebb is elég elvvel láss a munkához, amit már eddig is széles körben üdvözöltünk. Köszönet az eddigiekért is!
  • AttilaRO
    Sziasztok dobok en is fel egy par kepet,kesz let vegre a BDF Magnum a masikot fere hoztum a karazsba es meg vetem egy tarsamal 2 db ot 0 km el.asztan meg fel tetuk eszt aszt.Bocs a sok kepert,PS :privat !

• Misuka963
  • kis kindertojás
    köszi ugyanígy megcsináltam de az "ö" gombbal nem enged kiszállni és azután mozogni... :(
  • frank007
    Sziasztok! Köszi a hozzászólásokat! A próbaverzióba tényleg szeretnék legalább 20 várost beletenni. Elöször a Bp környéki településeket csinálom meg, aztán lehet, hogy megcsinálom a megyeszékhelyeket, a lényeg, hogy utána már nem körkörösen fogok haladni az országgal. Csak Bp-en akartam már végre túllenni, mert ez elég nagy falat volt. Innentől gyorsabban haladok majd...remélem. Egyébként Bp legalább 12-15 gyári városnak felel meg, méretben. :)
  • TaRka0107
    Mentünk hétfőn Győrbe az Audi gyárba, oda felé úton annyi kamiont láttam. Jó volt látni élőben is a vasakat. Sok Mercedes, volt Scania is, Reanult Premiumból meg Man-ből csak párat. Daf is volt rengeteg:D
  • Hippo0315
    Egy kis segítséget szeretnékkérni, telepítettem a redexpert10s_ess2013.exe-t de a red_expert_1.1_patch.zip tartalmát sehogy sem tudom bebűvölni az EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert_2013.scs-be, miként lehet?
  • rarma
    üdv mindenkinek !

Egy kis kellene .

Az a problémám a játékkal / originált / , hogy jópár napja már hogy akadozik, olyan módon hogy mintha hírtelen megfognám a játékban a kamiont, hogy ne menjen tovább, aztán hírtelen el is engedném, van mikor egy picire meg is áll a kép, aztán újra elindul.
    Most telepítettem újra a játékot, a beállításoknál nincs semmi a legnagyobbon, esetleges a közepes beállítás, és frissitettem a Nvidiát is, de semmi változás .
    Ja és 1.60% van beírva a uset r_scale_y és a uset r_scale_x -ba azaz a rendelési százaléknál
    - 256+% .
    Ugyan úgy előjön azon hibák mit a levelem elején írtam, mi lehet a probléma ? tudd valaki valami jó ötletett rá, mit vagy min lehetne álitani ?.
  • szgabe
    Én is üdvözlöm újra Frank-et, és leborulok a terved előtt. A Teve utcai rendőrpalota láttán le is mentem hídba:).
    Gratulálok és kitartást kívánok. És ne hallgass a fikázókra!
  • Szabi #24345
    értelme semmi, már alapból is alig lehet kijönni a bányából 2tengelyes járgánnyal meg simán lehet borulni kanyarban :D
  • Tom Polsky
    na hát erről beszélek :D

fuvaroknál is le lehet csípni bizonyára valamennyit.
  • Tom Polsky
    ezt a MOD-ot már próbáltad / próbáltátok?

New Trailer Weights

• Szabi #24342
    a játékban 140.000 euro, igazából meg csak ~70.000 :D
  • Tom Polsky
    Kösz, köszi

Csalni nem akarok :)
    Csak úgy értettem, hogy valósabb fizetségek a legaszállított rakományokért például.
    Nem igazán látok bele, hogy valójában mennyit fizetnek, de úgy érzem, hogy nem reálisak a pénzösszegek a játékban. :)

• Szabi #24340
    összegyűjtöttem pár ilyesmi módot, amiket én használok a játékban, mindegyik olyan ami várhatóan nem akad majd össze új tartalmakkal, legalábbis abból játék/mentés hiba nem lehet :)

hosszas tesztelgetés után, végül én is csak a fizikamód nélkülii verziót használom :D

valósabb vállalatirányítás-t meg nem tudom hogy érted, de ha leírod hogy mennyire szeretnél csalni, akkor beállítgatom neked :)
  • Tom Polsky
    Létezik valahol olyan összeállított MOD csomag 1.3.1-hez, ami realisztikusabbá varázsolja a játékélményt?
    Gondolok itt:

- hangok (motorhang, fék, környezet, stb),
    - AI-k fényszórói, hátsólámpái,
    - valós trailerek,
    - fülkék,
    - skinek,
    - valós cégek,
    - valósabb vállalatirányítás (pénz)
    - stb stb stb... apróságok amik

Szóval jó sok "finomság" összegyúrva. :)
  • gumikacsa
    Nyilván, úgy készíti, ahogy neki tetszik, ha csak Budapestet, akkor csak azt.

Ha te készítenéd, olyan lenne, ahogyan Te szeretnéd. Ha pedig én készíteném, csak Gyöngyös, és környéke lenne benne... de nekem sajnos nincs rá időm.
  • fagy53
    A próbaverziót aztán simán bővítheti, akár részleteiben, akár a települések számában. A GTS sem vonultatott fel ennél sokkal több várost!