Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akinek kérdése lenne....... privátba írjon.<#worship><#wink>
<#eljen><#taps>

a Hella cumók bejövõsek

i5-2500k @4.0 ghz/ASUS hd 7850 maximum OC/AsRock p67 extreme 4/Kingston HyperX BLU 8gb 1600mhz/Corsair vx450 psu/Zalman cnps 10x Extreme cooler GOES LIKE HELL FUCKYEAH |,,/

fölösleges volt meglépni ezt, mert az esõ viszonylag ritka jószág, nekem van hogy 3 napig (Földi nap nem játékbeli :D ) nem esik. De van, és nekem teli van a mod mappa, mégis van.

i5-2500k @4.0 ghz/ASUS hd 7850 maximum OC/AsRock p67 extreme 4/Kingston HyperX BLU 8gb 1600mhz/Corsair vx450 psu/Zalman cnps 10x Extreme cooler GOES LIKE HELL FUCKYEAH |,,/

Nah, felcelluxoztam 1-2 új égõt a vasparipám fejére! <#hehe>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

ronso
Letöröltem a játékot full.....ujratettem és még mindig nincs esö üres a mod mappa...

Sakkoo.......Baszkiiii

Magnum vagy Volvo. Én Magnummal kezdtem, de lvl 10 felé ülj át Volvoba mert az a legerõsebb.

én egy ilyennek jobban örülnék <#taps> egy kis nosztalgia

Sziasztok!

Elsõ körben milyen kamiont ajánlanátok egy kezdõnek?:)Lehetõleg lvl 10 alatt.

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_1_nvdnr6adej.png
Sziasztok.
Bemutatkozásul itt az én "kis méregzsákom":
Szia!

Van arra remény, hogy csõrös kamionok bekerüljenek a játékba? Esetleg MOD -ként?
Leginkább egy Mack R600 érdekelne. <#smile>

gigamen
Köszönöm szépen:)
Mivel hozzám intézted ezeket a kérdéseket válaszolok rá .
Na majd pont neked magyarázom el ,hogy mit miért teszek vagy épp nem.
Sajnálom ha nem voltam elég világos és érthetõ.<#nezze>
Ennyi.<#wave>

Gyerekek!Berlin és Poznan között,Poznan elõtti utolsó lámpás keresztezõdésben vigyázni!álltam a pirosnál és csak úgy belém jöttek!21% károsodás a pótban,3000 euro mínusz a számlán!
Tikal
Teljesen mindegy hogy te mirõl beszéltél, mert én a játékrol, és példának hoztam fel a lehajtót, ott fordul elõ a legtöbbször ez a hiba.

Amit továbbra sem értesz meg az az hogy attól még hogy valaki szabálytalankodik az téged nem jogosit fel arra hogy te is azt tedd!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
És annak mi értelme hogy azóta nem vezettél egy kilométert sem miota ismered azt a "csalást"? :) Vagy nem értem hogy értetted ezt a mondatot vagy akkor minek vettél meg egy olyan játékot amiben vezetni kell, de te nem teszed? :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem fel- és lehajtóról beszéltem. Középsõ sávban lévõt sem elõzök jobbról (pedig megérdemelné). Belsõ sávot írtam. :)
Mondjuk szerencsére autópályán kifejezetten ritka, de azért látni ilyen önkéntes rendõröket, akik beállnak a belsõbe 120-szal, és az anyjukért sem sorolnának ki, nem zavarja õket hogy mögöttük már vagy 5 autó villog.
Nehogy már én legyek a hülye ha egy ilyen mellett elmegyek jobbról... :)

Egy szóval nem mondtam hogy szabályosan jár el az aki jobbról elõz. A szabálytalankodás viszont meg sem történne, ha mindenki jobbra tartana (azaz betartaná a jobbra tartási kötelezettséget. ;).

Gyönyörû! :)
ja csak nem sikerül azt már leírni.
Tikal
vagy még nem jött ki, így akartad igaz? :)

az 1.1.4. frisitõ csomagot honnan lehet leszedni vagy már kijött??
köszönöm hogy végre megérti valaki. :)
amúgy kb.: napi 600 ezer felletti hasznom jön be a kamionokon sõt valamikor még több is.
Ja és még azt hozzá tenném hogy már lassan egy hónapja el van törve a lábam és az ágy meg a gép között mozogni, tehát kinyilváníthatom mióta ki jött a játék mást nem nagyon tudok csinálni csak játszani.
Ennyit szeretem volna csak hozzá tenni.

Jogos.

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

Tikal
Nem az, ha megkérded kik azok, és aztán már kérhetsz tõlük egyenesen :)

De az biztos, hogy a MANCSI-ék engedélyezni fogják, ha esetleg írnak neki.

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

gigamen
Hát mivel én nem tudom hogy ki az aki ezeket csinálja, így problémás.

Tikal
miért nem kéred meg te? Gondolod alig várják hogy mindenki apukájának a cég logoját megfessék? :)

Azaz...

Valaki, esetleg BOXER, lennél szíves valaki modinak szólnál, hogy pingálja le ezt?

Hali! Elõre is elnézést ha hülye kérdést teszek fel de..a Scania-nál miért nem lehet lejjebb vinni az egeret a kormány aljánál? Vagy csak nálam van így? Engem ez egy picit zavar viszont gondolom moddal megoldható...csak az szerintem meg elég sok munka mert gondolom ki kell dolgozni az egész belsõt. Vagy ez egy patch-ben benne van már? Köszi.
Udv.Nálam is ez volt.Ajáték megjelenésétõl játszom.Az elején gyakran kerültem szar idõbe,aztán mintha elvágták volna az esõt.Pont ma volt hogy megkérdezem itt a forumon hogy más is járt -e igy.Aztán viharba kerültem és jött az esõ<#nyes>.Kitartás és fog az esni.:)
koszi
Boxer HUN
Lehet majd tõlünk, de csak akkor lesz az oldalon elérhetõ formában, ha megkapom az engedélyüket úgy, ahogy a Horváth Rudolf Cége is megadta.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

akkor azt ird meg hogy honnan lehet letolteni
Tudjuk... <#zavart1>

lehet waberes-es potkocsit es kamion letolteni valahonan
34.-35. § Elõzés, kikerülés
(...)
(2) Az elõzési szándékot - ha az elõzés irányváltoztatással jár - irányjelzéssel <29. § (2) bek.> jelezni kell.
(3) Az elõzést - a (4) és az (5) bekezdésben említett esetet kivéve - balról kell végrehajtani.
(4) Csak jobbról szabad elõzni
a) azt a jármûvet, amely a balra bekanyarodási szándékot irányjelzéssel jelzi és az úttesten a 31. § (1) vagy (2) bekezdésében foglaltaknak megfelelõen helyezkedik el;
b) azt a villamost, amely az úttest közepén - egyirányú forgalmú úton az úttest bal oldalán - levõ pályán közlekedik.
(5) Jobbról is szabad elõzni a figyelmeztetõ jelzést (villogó sárga fényjelzést) használó jármûvet, ha a vezetõ meggyõzõdött arról, hogy ezzel a többi jármûvet és a gyalogosokat nem veszélyezteti.
(...)

36. § Párhuzamos közlekedés

(1) Olyan úttesten, amelyen az azonos irányú forgalom számára két vagy több forgalmi sáv van (párhuzamos közlekedésre alkalmas úttest) - a (2)-(4) bekezdésben említett eseteket kivéve - a külsõ (jobb szélsõ) forgalmi sávban kell közlekedni. Más forgalmi sávra ráhajtani csak elõzés, balra bekanyarodás, illetõleg megfordulás céljából szabad. Az autóbusz öbölt, az autóbusz forgalmi sávot, a kapaszkodósávot, a gyorsító- és a lassítósávot, valamint a kerékpársávot a párhuzamos közlekedés szempontjából figyelmen kívül kell hagyni.
(2) A párhuzamos közlekedésre alkalmas olyan úttesten, amelyen az azonos irányú forgalom számára két forgalmi sáv van, az elõzés befejezése után a külsõ forgalmi sávba vissza kell térni. Ha 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival, motorkerékpárral vagy - lakott területen - távolsági, illetõleg gyorsjáratú autóbusszal a vezetõ több jármûvet kíván elõzni, megmaradhat a belsõ forgalmi sávban feltéve, hogy ezzel a mögötte gyorsabban haladó jármûvek közlekedését nem akadályozza; ha pedig a forgalom olyan sûrû, hogy a külsõ forgalmi sávba visszatérni nem lehet, a belsõ forgalmi sávban folyamatosan is haladhat.
(...)

Egy kis bónusz videó:
http://www.autonavigator.hu/blog/jobbrol_elozott_a_vizes_autopalyan_meg_egyszer_nem_fog-8293

Amennyiben tényleg van jogosítványod, úgy kérlek, fáradj be a legközelebbi okmányirodába, és ott add le. Mindenkinek jobb lesz így.

Tikal
Mûr csak a magam biztonsága miatt sem elõznék meg senkit sem jobbról autopályán, mert mi van ha nem vesz észre? Pláne egy kamion vagy nagyobb teherauto.

Tikal
Vannak ezek az elcseszet autopálya le és felhajtók, ahol egy sáv eltünik, felhajtásnál meg abból lesz egy sáv, szerintem tudod. Na ott ha épen veled egy tempóban érkezik valaki, akkor még elhaladsz elõtte, de jobbra már nem tudsz kimenni, mert õ is gyorsit és bumm :)

De, van. És IRL is elõzök jobbról, ha az illetõ ok nélkül téblábol a belsõ sávban. Max. kap 1-2 villantást elõtte és ha nem veszi észre magát, akkor megyek ahol tudok, szórakozzon mással.

De fejezzük be az OFF-ot. És tarts jobbra. ;D
Ahogy a való életben is ez volna a szabály. A valóság meg az, hogy nem gyõzöl jobbról elmenni a sok "bárány" mellett.....
Tikal
Ok, mert nekem úgy tûnt :)

Boxer HUN
Távol álljon barátom, ha nevezhetlek így, hogy csakis a magam igazát védjem. <#eljen>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Valaki esetleg Actrosba GPS-t tudna?
TheSosy
Na senki ?<#email>

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

Tikal
záróvonal

Tikal
De mondok egy másikat. Az AI elõzései :D Miért elõz zárósávon keresztül? Miért kezdi el egyáltalán ha nem fogja tudni befelyezni? Hogy aztán frontálisan ütközzön velem én meg bukjak egy csomo pénzt? Ok, elõfordul ilyen az életben is, de az életben van biztositom, a többit meg leszarom, õ volt a hülye :)

Tikal
Csak már megint itt vagyunk Boxer, hogy tudod mirõl beszélek, de azért csak véded a játékokt a végsõkig... mert.. szíved csücske.... én meg csak felhoztam egy hibát..