52658
-
rarma #24296 üdv minden kollégának !
Újjabb fuvarmegbízás Luxemburg-ba , állítólag autóverseny lesz és nekem kell leszállítani a kocsikat.
-
szgabe #24295 Szabad kamera mód:
Ez a sor így szerepeljen a config.cfg-ben
uset g_console "1"
Ezzel a sorral pedig a repülés sebességét tudod állítani
uset g_flyspeed "15.0"
Ha ezek megvannak, akkor magyar bill.-lel az "ö" gombbal tudsz kiugrani a kamionból. Vigyázat! Nagy sebességnél balesetveszélyes:).
Ha kint vagy, akkor numerikus bill.-en (+egér) tudod irányítani a kamerát:
8-5 előre-hátra, 4-6 balra-jobbra és a 9-3 a lift -
tomi0113 #24294 [center]
-
szgabe #24293 SZABI!
Tudnál dobni egy képet valamelyik város térképéről? Van egy pár régi mod az ETS2-mbe, ami nagyon a szívemhez nőtt, így még mindig az 1.2.5.1-es verzióval fuvarozok. Ha lényegesen megnőttek a városok, az már lehet, hogy elgondolkodtatna a frissítésben:)
Előre is köszi -
#24292 hali valaki meg tudná mondani hogy lehet beállítani a "szabad kamera mod-ot"? -
#24291 American Truck Simulator...kikövetkeztetve :) -
#24290 American Truck Simulator :D
scs blog -
loserman #24289 Ez melyik játék (lesz)?
Van valami hivatalos oldal? Köszi -
#24288 Na meg hát ha csak A ból Bé be van két állomás, és még köztes megálló sincs, ami minimum öblös megálló lenne, akkor emberek nélkül teljesen fantáziátlan az egész. Még egy busz driver is többet hoz a maga grafikájával. -
#24287 Torino-Bern közötti szakasz. -
#24286 Buszos ets 2 nek van topic ja ? lesz ? Illetve meg jegyezném hogy az optimalizálást egy kis cég esetében mindig a legtöbb eladást reményében fogják beállítani. Független attól mit alkottak. A bevétel lesz a meghatározó. Ha neki állnak a buszos dolognak, jobban tennék ha a kormányzásra is ráfeküdnének, mert az ets 2 ben is fúl gyenge lett a dolog. Nem hasonlítgatásért , de az omzi egy ets 2 grafikával és azzal hogy emberek le fel szálnak tökély lehetne. Viszont ha busz driver esre készítik el hogy csak be kell állni meg kitolatni és elvinni A ból Bé be akkor az nem hoz közel távol még akkorát sem mint a busz driver önmagában. Olyan már elve van. Ha nem is ets 2 grafikával. Remélem a kormányzást megoldják mert béna az egész. Az Ominusz szimulátornál tökéletesen lehet érezni az erő visszacsatolást itt meg mintha nem volna az álló helyzethez képest sok különbség a menet közbeni között sok és a kettő közti átmenetet is mintha eltüntették volna elődeihez képest jobb , de a jóhoz még köze sincs. Tudom könnyű kritikát alkotni mint elkészíteni valamit , mert nap mint nap tapasztalom , de rossz viccnek is ha a kormányzáson nem javítanak és buszosat szeretnének és ráadásul meg emberek nélkül. -
Tom Polsky #24285 Melyik útvonalon készültek ezek a képek? Elfuvaroznék is arra fele... :))
Köszi. -
#24284 [IMG][/IMG]
-
#24283 A motort biztos nem kukázzák ugyanis most esett át "faceliften". Optimalizálatlanságról meg annyit hogy az új modelleket újfajta eljárással készítik így sokkal kevesebb a polygon és szebb a modell is. Értelem szerűen kevesebb polygon jobb teljesítmény... Én még nem ásnám el. -
#24282 Kicsit festegettem:)
-
matusz09 #24281 Ez sajnos szerintem felejtős. Bár ne legyen igazam, de szerintem marad a grafmotor, egy kis fizika átdolgozás(amcsi gépekre optimalizálva, semmi komolyra nem gondolok), pár új object, meg persze amcsisra megcsinálni a játékot. oszt csáá, ennyi lesz, bár tuti meg fogom venni, mert imádom az amcsi gépeket :) -
#24280 külön játéknak minek kiadni, ha ugyanaz a fizikai/grafikai motor, ugyanaz az úthálózat, néhány plusz épület kell a városokba (már kész vannak és a játékban is benne vannak az utolsó frissités óta....), így nő a városok mérete is, külön karriert csinálni nem tűnik hűdenagy feladatnak, de akár egybe is lehet, pl.10es szintnél feloldja a buszokat
plusz előnye, így "kevés" munkával meglehet csinálni, nem kell macerás és drága dvd-re írogatás, tokba rakás, kiszállítás, eladás stb.. fizetsz neten egy kevesebb összeget, és még így is több jut ténylegesen hozzájuk.. na meg így aki buszozni akar, az ugyanúgy meg kell vegye először az ETS2-t.. amihez ugye hamarosan jön a Kelet-Európa dlc is.. ha szépen csinálgatják és értelmesen árazzák be akkor örömmel és boldogan fizetek nekik :D -
#24279 Jól néz ki, bár erősen manipulált szaga van. Azért remélem kukázzák végre a 10+ éves optimalizálatlan szutyok motort amit eddig használtak. -
#24278 De csinálnak buszos játékot is SCS-ék:D
DLC -nek minek egy busz a kamionos játékba, vagy lesz külön karrier a busznak? -
#24277 sztem továbbra is csak DLC lesz a busz, nem külön játék.. :) -
#24276 vagyis lesz. -
Gázfröccs #24275 Ez melyik busz mod? Válaszodat előre is köszi! -
#24274 ETS2-höz kiadott bus, vagy az új buszos játékhoz van? -
#24273 ez viszont ets2.. :D
-
#24272 Ez nagyon faja fail játék lesz -
#24271 Aztarohadt! Jó lesz egy kis amcsi kamionozás is. :) -
DANIELTRUCKER #24270 Már alig várom! Jó kis Kenworth W900-assal csapatni a nevadai sivatagban. -
#24269 Ezigen.. -
matusz09 #24268 Valóban jól néz ki, de remélem ezt már valóban jobban optimalizálják, mint az ETS-t. Gondolom grafikus motor ua meg elvileg a kamionok is kevesebb poliból állnak majd szal elméletileg a gépigénye sem lesz nagyobb, mint az ETS-nek. Ez csupán az én gondolatmenetem, még mielőtt valaki ráharapna :) -
#24267 Fasza lesz -
#24266 Fuu ez brutál lesz, pedig én kifejezetten utálom az amcsi gépeket.. -
#24265 off: egy kép az új amcsi kamionos játékból
-
grimm13 #24264 Szerintetek melyik a legjobb trailer mod ? -
vajo #24263
-
mzsolti21 #24262 Üdv. Van valakinek ötlete, hogy a 2 alsó lámpát hogyan lehet eltüntetni?
Vagy kamioncsere?
-
Man19 #24261 Sziasztok!
Van arra megoldás, hogyha a trucksim mappal akarok játszani, hogy ne kelljen újból kezdenem a játékot, hanem valami szerkesztőprogival létrehozzam ugyanazt a profilt, mintha új lenne? -
fs9pilot #24260 Ja! :) Nem szoktam pedig. Tényleg ganaj' fáradt voltam már. - Hát hirtelen (nem tudom feltűnt -e?) amikor befordultam a cég utcájába, egy darabig bal oldalt mentem... - Mondom. Kicsit kihagyott az agyam. Aztán tűnt fel hogy valami nem jól van az iránnyal. XD -
rarma #24259 üd mindenkinek !
egy kis pihenő, sört szállítok .
-
highdanger #24258 Még azt írta a fuvar végén hogy kiváló, pedig igen nekicsaptad az oldalát a rakománynak beforduláskor :D -
fs9pilot #24257 Én is csináltam egy videót: Videó
A minőség nem a legcsodálatosabb, sajnos át kellett konvertálnom hogy még ebben az évben fel is tudjam tölteni. - De bőven a nézhető kategóriába tartozik szerintem. - A fuvar végén a balf*szoskodásért elnézést, 23 körül csináltam a videót, már kicsit fáradt voltam agyilag.
Jöhet a komment, hogy milyen sz*r vagy hogy milyen jó! :DD