Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Renault magnum http://kamionszim.hu
Eddig eljutottam: 1.Base.scs kicsomagolva
2.base/vehicle/truck/kiválasztott kamionom/color.dds
gondolom ezt a dds-t kell átfesteni,és beletenni a mod mappába.DE!
Hogyan lett az átfestett .ddsbõl scs? Valamint hol,és milyen elérési utat adjak neki,hogy tudja a játék hogy mi az?
Köszönöm elõre is.
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Tudna nekem valaki ets 2 höz angolosítást vagy magyarítást linkelni??
Elõre is köszi a választ
Ha csalásnak ítéli és éli meg akkor annak ,nekem annyira mind egy .
Én csak leírtam a tényeket és ezen semmi nem változtat.
Természetesen a számításokat illetõen minden stimmel amit írtál .így nem is azért válaszolok mert valamiféle vitába szeretnék bele menni ,távol áll tõlem .
Azért azt mindenkinek ,neked is be kell látnod ha leírnám-ánk a megoldást,ami benne van mindenki játékában alapból,akkor könnyû dolga lenne mindenkinek aki a pénzkeresés ezen formáját választja hogy elõbbre jusson, hamarabb a játékban .
Az iménti mondatomban a szavaknak ,nagy jelentõsége van a játék szempontjából,csak a megfelelõket kell kiolvasni belõle és a játék adta helyre behelyettesíteni.
Ja hogy ez idáig keveseknek sikerült ,hát csak rajta,mindenki elõtt ott áll a játék,hogy nem tud vele élni ,ezért még nem a másik csal,csupán megkönnyíti magának azt amit a SCS megenged alapból mindenkinek aki használja a játékot.
Ha már csalás.....akkor felteszem a kérdést hogy lehet egy játékot úgy elkészíteni hogy alapból ilyen opciók benne legyenek ,és így HA EZ VERSENY lenne ilyen elõnyökhöz juthat bárki is.
De mivel ez nem verseny és ,nem az számít ki ér elõbb a célba (mert nincs is) így aki akarja kiaknázza a játék által nyújtott lehetõségeket .
Másik az hogy ha ez úgy mond csalás lenne akkor én sem használnám ,mert kérdem én milyen játék az ahol beépítenek gyárilag egy csalás opciót.
Ha csalással vádolsz minket semmi gond ,mivel ezzel nem minket hanem a készítõket vádolod és minõsíted hisz õk hagyták meg ezt a kis,sõt inkább nagy kaput.
Innentõl fogva meg már asszem nincs is mirõl nagyon beszélni .
Még annyit a végére, mondtad hogy annyit keressen valaki amennyit idõ kell ................hisz abból van a legtöbb.................még a játékban is.<#wink>#wink>
Üdv:endy
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Az én szemszögembõl teljesen más a dolog, számomra a moddolgatás abszolúte szórakozás, de csak addig érdekes, amíg kikapcsolódás, ha valami nem megy, nem görcsölök rajta sokáig.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Azt az üres template-t,megtudom nyitni PS-el,igaz?
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
..::ETS2 Container Trailer double-sided skin by retoucher::..
Letöltés
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
- 69 város van a játékban (nem tudom, mindenhol lehet-e garázst venni, de tegyük fel, hogy igen).
- Az alap garázsod elõször 1 személyes, amit 180k-ért fejlesztet 3 személyesre, az összes többi garázs alapból 3 személyes.
- További 100k-ba kerül felfejleszteni a garázst 5 személyesre.
- A legolcsóbb kamion 100k körül van.
Tehát egy fullos garázs megvétele, fejlesztése és munkásokkal való feltöltése alsó hangon 880k euró, és még nem számoltam a munkaközvetítõnek fizetett pénzt (bár az elenyészõ ehhez képest).
69x880000 = kb. 61 millió(!) euró.
Nekem jelenleg egy fullos, és egy 3 személyes garázsom van, 7 sofõrrel. Õk naponta 10-12 ezernél többet nem termelnek. Így ahhoz, hogy egy újabb garázst tudjak venni-fejleszteni-feltölteni, játékbeli idõben még legalább 2 hét kéne, de persze nem kell ennyi, mert én is dolgozom, azonban majd' 1 hét így is kell.
Tehát az elején még 1-1,5 hét/GARÁZS, és akkor még nem számoltam, hogy fél milláért kell bele kamion is, az további 2 hét. Így az elsõ néhány garázst nagyjából 3 hetenkénti intervallumban tudod megvenni, ami nagyjából jó eredmény, mert én is a 6. hétnél járok, és 2 garázsom van. A késõbbiekben a garázsvétel és fejlesztési idõ lineárisan csökkenni fog, mert minél több a garázs, annál hamarabb megtermelik a következõre valót a kollégák.
És itt jön a bibi. Mint látod, mindenhez IDÕ kell. Majdnem megjelenés óta játszom a játékkal, szinte napi rendszerességgel, naponta 2-3 órát, és így is ott tartok, ahol már fentebb leírtam.
A legnagyobb bibi: A játék napra pontosan 2 hete jelent meg. Én is kurva sokat játszom vele, és mégsem tartok még sehol... Így a kedves lentebb említett emberünknél csak akkor hihetõ, hogy mindenhol van garázsa, és a pénzt önerõbõl kereste meg hozzájuk (és hogy tényleg ennyi pénze van), ha nincs élete, nem jár se dolgozni, se iskolába, és az egész napját azzal tölti, hogy 16-18 órát játszik az ETS2-vel naponta, mióta megjelent. Bárhonnan nézem, rohadtul nem adja ki...
Ennyi. A matematika és a logika bebizonyította, hogy mondhattok bármit, akkor is csaltok mint az állat. :D

HOGY A VIHARBA TUDTOK ENNYI HÜLYE KÉRDÉST FELTENNI?!?!?!?!? <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Amúgy,miért nemlehet megérteni hogy GOOGLE a barátotok a sok hülye kérdésre...?!
ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988
De! Szerintem az égatta világon semmi jentõsége nincs a játékban (leszámítva a kisebb üzemanyag tartályt). Én nem vettem észre. Gondolom csak azért tették bele hogy a játék megjelenését követõen ne azon sírjanak hogy miért nem lehet 3 tengelyes kamionom.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
<#email>#email> <#eljen>#eljen>
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Vajo-nak egy egész takarító brigádra lesz szüksége! <#sir>#sir>
"neten találsz hozzá ha nagyon akarsz vagy átfáradsz az off topikba,a banner alatt van a linkje"
Köszi elõre is a választ!
Úgy õszintén mondd meg!!! <#boxer>#boxer>
Nos,ha nem tartod be a fórumozás íratlan szabályait,akkor moderátorként kénytelen leszek kitiltani a fórumról!
Csak egyetérteni tudok vele.
Aki az ellenkezõjét állítja az még nem jött rá a pénzkeresésnek eme formájára mit a készítõk opciókét beleraktak a játékba,és ezzel úgymond szabad utat nyitva a gyors meggazdagodás szabad útjának.
Ugyan ez elmondható a szintlépésrõl is csak az kissé más formában jelenik meg a játékban.
Semmit nem kell módosítani átírni ,nem kell semmilyen hekk és mód ez a játék alapból ilyen ,ezen legális opciókkal készült.
Arról hogy a játékkészítõk ilyen ......(ha akarjátok nevezhetjük kiskapunak is ,de felõlem mindenki annak nevezi aminek akarja), formában tudtál összerakni a játékot ,azért nem azokat kell szidni és lehordani akik ezt megtalálták a játékban ,hanem a készítõket,egyedül õket terheli a felelõsség.
Ezekre a dolgokra már az elmúlt héten rá jöttem csak felsõbb utasításra ne osztottam meg eddig és ezután sem fogom ,ahogy az illetõ sem tette.
Abban biztos vagyok ha ezt akkor nyilvánosságra hozom minden 3.-4. játékos már ezt használná.
Pár magyarázat ha van pl.100 kamionod a hozzá tartozó garázzsal a sofõrök szintje is magasabb lesz így a bevétel is magasabb.
Nyilván ez minél több lesz csak emelkedni fog,mert mire eddig eljutnak szinteket lépnek és termelik a hasznot.
Nekem most 7 garázsom ,tele sofõrrel és kamionnal,így egy-egy nap után 100 ezreket hoznak a konyhára .
Nyilván ha 2x3 ennyi lesz hatványozódni fognak ezek a számok.
Így senki ne csodálkozzon azon ha valakinek mindenhol van garázsa és annyit keres.
Én speciel mikor rá jöttem erre még a múlt héten,abba hagytam a játékot ,talán ha 1000 km mentem az óta.
Ne másért mivel szerintem ezzel a készítõk nagyon mellé fogtak (és akkor még finoman fogalmaztam) hogy így ilyen hamar megszedheted magad legálisan csak a megfelelõ opciókat kell használni a játékban.
Ebbõl következik hogy aki már eljutott addig hogy mindenhol van garázsa az simán kereshet egy-egy nap elteltével akár fél millát vagy többet.
Ezt pontosan nem tudom ,mert nem folytattam a játékot, szerintem ha folytatom már rég belinkelhettem volna azt hogy na nekem mindenhol van garázsom........ és lehetett volna hüledezni meg minden ,hogy cheat és csalás,stb,stb....
Hangsúlyozom mindenkinek ott van a játékában ez a legális opció ,még nagyon keresni sem kell ennyi nem több.
Ez egyértelmûen a játék készítõk sem tudták ,mivel hivatalos értesülésbõl tudom hogy a következõ pecs-ben javítva lesz.
Ha tetszik ha nem ez van ,van aki kihasználja (kitudja használni) van aki nem mindenki maga dönti el neki mi a jó vagy jobb.
Nyilván én is láttam itt a topikban olyan képet amin az illetõnek se garázsa se sofõrje nem volt ,de mégis minden MAX-ra volt HÚZVA TP, szint,pénz stb és csak pár száz km-t vezetett na az csalás és cheat ,nem más ,de amit én és még páran használnak az nem .
Aki ne hiszi járjon utána.
Itt a fórumon már kaptam pár privát üzit hogy áruljam el (mivel láttak pár képet hogy hol tartok) hogy is lehet hamar pénzt keresni a játékban,mert õk nem szeretnének annyit vacakolni ezzel,de én eddig ,elutasítottam a kéréseket,hogy ez megint jó vagy sem ,mindenki döntse el maga .
Bocs hogy picit hosszúra nyúlt a szösszenetem.
Üdv :endy
Nálam látszik.
Másodszor a neten találsz hozzá ha nagyon akarsz vagy átfáradsz az off topikba,a banner alatt van a linkje és ez vonatkozik a kód kéregetõkre is!