Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek miért van az,hogy a base.scs -re mikor rá klikelek társítani akarja és nem nyitja meg?
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
<#wave>#wave>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amúgy a tájak sem rosszak,de az Olasznál nincs szebb!
Plussz szeretek ott közlekedni!

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Szlovákból,Lengyelbõl,Svájcból,valamikor Torinóból ad fuvart és onnan indulok!
Mindig a Skót vagy az Angol fuvarokat keresem!
én ujat kezdtem, hardecosim mod 😄 Hát nem tudom meddig birom a hardcore-ságot, 5000EURom van most, lenyomtam már 2100km-t, 6 fuvarral.
104.275 km-rem van eddig!

Esetek többségében Skóciába járok,és sajna nem arra!
De a linked magyarázatot adott mindenre!
Ügyesen összeszedtél több ezer km-ert!
Nagyon ügyesek voltak az scs software fejlesztõi mert erre is odafigyeltek!
A 17150-es hozzászólásomra tud valaki érdemben válaszolni? Csak mert látom komoly javítgatások vannak folyamatban, hátha ezt is megoldják.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988
A másik észrevétel pedig, hogy jó lenne, ha az utakon közlekedõ kamionok is különbözõ modifikációban jelennének meg. Pl. nem csak 4x2-es, hanem - ha már mi kaphatunk ilyet - akkor lenne 6x2 és 6x4-es változatban is, sõt, a különbözõ fülke variációk is elõfordulhatnának az utakon.
Menet közben nem is írja, hogy megsérült a pótkocsi, csak akkor látom, miután leszállítottam, aztán csak nézek, hogy mi van.
A Nürnberg és Frankfurt közötti autópálya szakasszal valami komoly gond van, mert ott ütközés nélkül is sérül a rakomány 5-10%-ot. Semminek nem megyek neki, senki nem jön belém, de amikor erre viszek valamit, ezután a szakasz után mindig sérülés lesz a pótkocsin...
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Vagy el kell mennem egy városba és ott valahol?
Másik garázst hogy tudok venni?
Vagy csak akkor lehet ha ezt az egyet már fullra feltöltöttem emberekkel?
És most a mai napról pár kép...
Mit keres a Luxemburgi határon MAGYAR ZÁSZLÓ?!?!?!
Kicsit újítottunk az igáslovon!
Mintha pestre értem volna be... legalábbis,nekem az jut errõl az eszembe..
Kicsit csalódás volt,hogy ez lett volna a "kikötõ"... egy hajó gyomrát vártam...
Bányába szállítás után,egy kis pihenõ...
Világít rendesen a karácsonyfa..
Ha olcsó a nafta,akkor vigyünk belõle sokat!
Naigen, a karácsonyfa...
Ha minden felvolt kapcsolva,akkorse láttam ennél többet...
Kollega melózik..
És most a megérdemelt pihenõ!
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
14napja jött ki a játék,nekedis elkellett valahogy kezdeni,tehát az elsõ napot ne számoljuk, marad 13nap.
Aztmondod 600+ a napi bevétel... elõszöris.: Küldenél egy képet a flottádról? 😊 Kiváncsi lennék,hogy mekkora szintüek,mekkora a napi bevételük...
Ha azt számoljuk, 13x600k,az 7.800.000, tehát, ez a 287millióhoz lókuki. Hiába nézzük azt hogy ez minimum ennyi. Ha millióval számolnánk/nap AKKORSE LENNE 287milkó. Kiváncsi lennék,hogy te a 13nap alatt hogy varázsolsz a minimum 7.8misibõl 287milliót... talán CheatEngine-vel?! Valószínüleg!
ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM