52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Szabi #24418
    a kamionokért is dupla árat kell fizetni :D
  • VERESS 96
    be is b*szna ha 1500 km után 500 eurós kár keletkezne a kamionokba... :D
  • Szabi #24416
    kopik a gumi és az alkatrészek, csak mivel a távolságok nagymértékben csökkentve lettek, hogy ne legyen 15 valódi óra egy fuvar, így a gumikopás is túl gyorsnak tűnik :D
  • VERESS 96
    Sziasztok! Nem tudjátok hogy miért keletkezik több eurós kár a gumiban (na meg persze a motorban és váltóban) néhány kilométer megtétele után 40 50-el megyek akkor is... Egy hosszú út során mire a célállomáshoz érek már 500 eurós kár van az autóban ami számomra nagyon zavaró! (nem én zúzom a kamiont mindenre oda figyelek és mégis) Erre valami javító mod nem létezik?
  • Dadam89
    jah énis arra gondoltam de jóólenne ha olyan lenne mint Germán truck nál
  • fs9pilot
    Hát, elvileg csak úgy lehet hogy ha az alvállalkozói fuvaroknál kiválasztod azt a pótot állandóan és akkor azt húzod. Máshogy szerintem nem lehet. :)
  • Dadam89
    Olyan kérdésem lenne hogy nemtudok olyan mod ról amikor pl 1 cégnek kamionozól és mindig ugyan azt a trailert húzod? skin és trailer is ugyan ollyan skin mint a valóságban arra gondolok.
  • leo23
    Legfrissebb ETS2 és Totalcar Podcast (Tetőig hóban, nepper a pácban)
    Az előzőt töröljétek mert, rossz linket illeszett be.

• Dadam89

Felraktam a 2 képet hogy lássátok az alsóban nem működik a GPS a másikba meg a küldő hangokat behozza.
  • Dadam89
  • Dadam89
    Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy van 2 interiorom és az eggyikkel az a baj hogy behozza a kabinba a kinti hangokat ezt nemtudom hogy lehet korrigálni a másikba nemműködik a GPS ezzel mit tudnék csinálni hogy jóólegyen valamelyik?
    Nemzavarbe más mod megnéáztem.
    Nagyon örülnék ha valaki segítene már írtam lejjebbis a problémámról meg másholis de nemsegít senki.
  • Szabi #24406
    Norc :D
  • Fehercsoki
    És milyen módszerrel? Esetleg google térképek alapján?
  • v43 001
    Az alap játékban szinte egész Európa benne van, de Magyarország nincs.
    Frank007 pályaszerkesztőben készíti egy teljesen új alapra egész Magyarországot :)
  • Fehercsoki
    És ebben így egész Mo. benne lesz? Vagy miért kell külön megcsinálni? Alapból nincs benne egész Európa?(bocsi a kérdésekért csak most ismerkedek a játékkal és rákerestem googlen a modokra, de elég nagy a káosz)
  • Faterx
    +1
  • Frequency
    Májusban én is betöltöm a 39. életévemet,comodore 16-al kezdtem,végig éltem a pc fejlődését.Rengeteg MOD-okkal találkoztam ezen idő alatt.De a tiéd kimagaslóan viszi a pálmát!Kicsit irigyellek is,nem semmi érzés lehet valami olyasmit alkotni,amivel több száz (és meg merem kockáztatni hogy több ezer) embernek maradandó élményt és szórakozást nyújtasz,ha közzé teszed a munkád.Ezennel megemelem a nem létező kalapom előtted és kitartást kívánok a munkához!Van egy olyan érzésem hogy nem ez lesz az utolsó stuff,ami a neved alatt fog futni...
  • Pelsodriver
    46 éves Budapestimádó vidéki vagyok,és leesett az állam. Ha ezt tényleg játszhatóan kiadod, a cseh srácok felköthetik a gatyát, de a modderek is! Arról nem is beszélve, hogy a legjobb mod pont Budapest lesz.Jaj, nem akarom beleélni magam, nehogy csalódás legyen a vége....De még így is jó nézni...
  • balazsgigi
    Sziasztok!

Mostanság hanyagoltam a játékot,de most újra visszanézek,főleg,hogy jön a magyar map!:)
    Egy kérdésem lenne,mégpedig az,hogy van-e mód,vagy valami program,a műszerfalhoz közelebbi pozícióhoz?
  • Zola02
    pedig WRC 3-nak ezerszer kisebb gépgénye van. Nekem az elmegy fullon (élsimítás nélkül) 60FPS körül ets 2 pedig közepes-magas beállításon ...
  • rarma
    Kiprobáltam kiváncsiságként a WRC 3-mat, hogy ott is jelentkezik-e az akadozás, mint a ETS2-ben, és ott is jelentkezik többször kicsiket , kicsit megakad és hírtelen nekilódul . de nem olyan sürün, mint a ETS2-ben.
  • v43 001
    Nem lenne rossz :) Retoucher nagyon jó modelleket gyárt, illene a mapba ez a sok jó dolog :)
  • Hippo0315
    Akadni nekem is akadt, de most újra raktam a Win 8-at mert lehatl a VGA kárta cserétől, most szuper nem akad és gyönyörű a játék. Bár lehet ennekl oka az új kártya is lehet.
  • Misuka963
    Faintos
  • rarma

Hát már tényleg nem értem mi baja , vagy a játék, vagy szgépnek. Mert játszanék de most mégjobban akadzik mint eddig, már kiprobáltam mindenféle módszert, kivettem mindent a mód mappából, csak a renault kamiont hagytam benne, de így sincs változás , mi a franc lehet vele?
    Eddig tökéletesen futott, tegnap telepítettem újra a játékot hátha jobb lesz, de ahogy írtam egyre rosszabb.
  • Szabi #24392
    nincs kedved Frank-nek besegiteni a modellekkel ? :D
  • retoucher
    Test build...

• Szabi #24390
    tudunk persze, elballagsz egy boltba és megveszed
  • szgabe
    A Keresztúri, Kerepesi, Fehér, Jászberényi utak se piskóták, benne az Élessarokkal pláne. egyébként az élessarkon az egy kátyú volt ami döccent?
    Egyébként én is jelentkezek tesztelőembernek:)
  • rarma
    üdv.
    Tudna valaki segíteni ebben, hogy ezt a kerék módott , máshonan hol tudnám letölteni?
    KERÉK MÓD
  • Tejbetöki
    Sziasztok!tudna nekem kicsit segíteni valaki a játékkal kapcsolatban??megköszönném :) privbe
  • fagy53
    Egyáltalán nem gond, feltúrták az nélküled is nemegyszer, sokat jártam autóval a bazaltkockás szakaszokon is, ez a videó úgy jó ahogy van és sajnálom, hogy egyelőre még csak Te mehetsz végig kamionnal ezen a szakaszon!
  • tomi161996
    okés köszi
  • AttilaRO
    nem szedtem le sehonan,csinalva van ...es irtam Privat,sajnalom !
  • frank007
    3-4 hét kb.
  • tomi161996
    oké és még annyi hogy sok idő amire kiadod az első próba verziót?
  • frank007
    Remélhetőleg, az már a próbaverzióban is benne lesz, de nem igérek semmit. :)
  • tomi161996
    azt szeretném kérdezni hogy Ráckeve is benne lesz a mapba?
  • frank007
    Pótló buszok járnak helyette, ne kérdezd hol...:)
  • frank007
    Köszi mindenkinek! A Hungária körutat kényszerből kellett "feltúrnom" végig, mert nincs olyan lámpás kereszteződés, ahova csatlakoztathatok 2x3 sávos (+villamos sin) utat, ezért 2x2 sávossal vittem végig és rátereltem forgalmat a villamos sinre, a szélén két sáv meg le van zárva. Ez a magyar buhera, hozott anyagból dolgoztam. :)