52658
-
#24418 a kamionokért is dupla árat kell fizetni :D -
#24417 be is b*szna ha 1500 km után 500 eurós kár keletkezne a kamionokba... :D -
#24416 kopik a gumi és az alkatrészek, csak mivel a távolságok nagymértékben csökkentve lettek, hogy ne legyen 15 valódi óra egy fuvar, így a gumikopás is túl gyorsnak tűnik :D -
#24415 Sziasztok! Nem tudjátok hogy miért keletkezik több eurós kár a gumiban (na meg persze a motorban és váltóban) néhány kilométer megtétele után 40 50-el megyek akkor is... Egy hosszú út során mire a célállomáshoz érek már 500 eurós kár van az autóban ami számomra nagyon zavaró! (nem én zúzom a kamiont mindenre oda figyelek és mégis) Erre valami javító mod nem létezik? -
Dadam89 #24414 jah énis arra gondoltam de jóólenne ha olyan lenne mint Germán truck nál -
fs9pilot #24413 Hát, elvileg csak úgy lehet hogy ha az alvállalkozói fuvaroknál kiválasztod azt a pótot állandóan és akkor azt húzod. Máshogy szerintem nem lehet. :) -
Dadam89 #24412 Olyan kérdésem lenne hogy nemtudok olyan mod ról amikor pl 1 cégnek kamionozól és mindig ugyan azt a trailert húzod? skin és trailer is ugyan ollyan skin mint a valóságban arra gondolok. -
leo23 #24411 Legfrissebb ETS2 és Totalcar Podcast (Tetőig hóban, nepper a pácban)
Az előzőt töröljétek mert, rossz linket illeszett be.
-
Dadam89 #24409
Felraktam a 2 képet hogy lássátok az alsóban nem működik a GPS a másikba meg a küldő hangokat behozza. -
Dadam89 #24408 -
Dadam89 #24407 Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy van 2 interiorom és az eggyikkel az a baj hogy behozza a kabinba a kinti hangokat ezt nemtudom hogy lehet korrigálni a másikba nemműködik a GPS ezzel mit tudnék csinálni hogy jóólegyen valamelyik?
Nemzavarbe más mod megnéáztem.
Nagyon örülnék ha valaki segítene már írtam lejjebbis a problémámról meg másholis de nemsegít senki. -
#24406 Norc :D -
#24405 És milyen módszerrel? Esetleg google térképek alapján? -
#24404 Az alap játékban szinte egész Európa benne van, de Magyarország nincs.
Frank007 pályaszerkesztőben készíti egy teljesen új alapra egész Magyarországot :) -
#24403 És ebben így egész Mo. benne lesz? Vagy miért kell külön megcsinálni? Alapból nincs benne egész Európa?(bocsi a kérdésekért csak most ismerkedek a játékkal és rákerestem googlen a modokra, de elég nagy a káosz) -
#24402 +1 -
#24401 Májusban én is betöltöm a 39. életévemet,comodore 16-al kezdtem,végig éltem a pc fejlődését.Rengeteg MOD-okkal találkoztam ezen idő alatt.De a tiéd kimagaslóan viszi a pálmát!Kicsit irigyellek is,nem semmi érzés lehet valami olyasmit alkotni,amivel több száz (és meg merem kockáztatni hogy több ezer) embernek maradandó élményt és szórakozást nyújtasz,ha közzé teszed a munkád.Ezennel megemelem a nem létező kalapom előtted és kitartást kívánok a munkához!Van egy olyan érzésem hogy nem ez lesz az utolsó stuff,ami a neved alatt fog futni... -
Pelsodriver #24400 46 éves Budapestimádó vidéki vagyok,és leesett az állam. Ha ezt tényleg játszhatóan kiadod, a cseh srácok felköthetik a gatyát, de a modderek is! Arról nem is beszélve, hogy a legjobb mod pont Budapest lesz.Jaj, nem akarom beleélni magam, nehogy csalódás legyen a vége....De még így is jó nézni... -
balazsgigi #24399 Sziasztok!
Mostanság hanyagoltam a játékot,de most újra visszanézek,főleg,hogy jön a magyar map!:)
Egy kérdésem lenne,mégpedig az,hogy van-e mód,vagy valami program,a műszerfalhoz közelebbi pozícióhoz? -
Zola02 #24398 pedig WRC 3-nak ezerszer kisebb gépgénye van. Nekem az elmegy fullon (élsimítás nélkül) 60FPS körül ets 2 pedig közepes-magas beállításon ... -
rarma #24397 Kiprobáltam kiváncsiságként a WRC 3-mat, hogy ott is jelentkezik-e az akadozás, mint a ETS2-ben, és ott is jelentkezik többször kicsiket , kicsit megakad és hírtelen nekilódul . de nem olyan sürün, mint a ETS2-ben. -
#24396 Nem lenne rossz :) Retoucher nagyon jó modelleket gyárt, illene a mapba ez a sok jó dolog :) -
Hippo0315 #24395 Akadni nekem is akadt, de most újra raktam a Win 8-at mert lehatl a VGA kárta cserétől, most szuper nem akad és gyönyörű a játék. Bár lehet ennekl oka az új kártya is lehet. -
#24394 Faintos -
rarma #24393
Hát már tényleg nem értem mi baja , vagy a játék, vagy szgépnek. Mert játszanék de most mégjobban akadzik mint eddig, már kiprobáltam mindenféle módszert, kivettem mindent a mód mappából, csak a renault kamiont hagytam benne, de így sincs változás , mi a franc lehet vele?
Eddig tökéletesen futott, tegnap telepítettem újra a játékot hátha jobb lesz, de ahogy írtam egyre rosszabb. -
#24392 nincs kedved Frank-nek besegiteni a modellekkel ? :D -
retoucher #24391 Test build...
-
#24390 tudunk persze, elballagsz egy boltba és megveszed -
szgabe #24388 A Keresztúri, Kerepesi, Fehér, Jászberényi utak se piskóták, benne az Élessarokkal pláne. egyébként az élessarkon az egy kátyú volt ami döccent?
Egyébként én is jelentkezek tesztelőembernek:) -
rarma #24387 üdv.
Tudna valaki segíteni ebben, hogy ezt a kerék módott , máshonan hol tudnám letölteni?
KERÉK MÓD
-
Tejbetöki #24386 Sziasztok!tudna nekem kicsit segíteni valaki a játékkal kapcsolatban??megköszönném :) privbe -
fagy53 #24385 Egyáltalán nem gond, feltúrták az nélküled is nemegyszer, sokat jártam autóval a bazaltkockás szakaszokon is, ez a videó úgy jó ahogy van és sajnálom, hogy egyelőre még csak Te mehetsz végig kamionnal ezen a szakaszon! -
#24384 okés köszi -
AttilaRO #24383 nem szedtem le sehonan,csinalva van ...es irtam Privat,sajnalom ! -
frank007 #24382 3-4 hét kb. -
#24381 oké és még annyi hogy sok idő amire kiadod az első próba verziót? -
frank007 #24380 Remélhetőleg, az már a próbaverzióban is benne lesz, de nem igérek semmit. :) -
#24379 azt szeretném kérdezni hogy Ráckeve is benne lesz a mapba? -
frank007 #24378 Pótló buszok járnak helyette, ne kérdezd hol...:) -
frank007 #24377 Köszi mindenkinek! A Hungária körutat kényszerből kellett "feltúrnom" végig, mert nincs olyan lámpás kereszteződés, ahova csatlakoztathatok 2x3 sávos (+villamos sin) utat, ezért 2x2 sávossal vittem végig és rátereltem forgalmat a villamos sinre, a szélén két sáv meg le van zárva. Ez a magyar buhera, hozott anyagból dolgoztam. :)