Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemtudjátok mi lehet a baj,mert amikor betölt a játék kidob abból és kiírja hogy "A windows kilépett a prgramból"?!<#rinya><#falbav><#bdead><#worship>
Tikal
Mondjuk ezen a szervizen is javithatnanak.. Pl lenne egy minimum koltseg. Mert ugye eleg eletszerutlen hogy 2% gumi kopas utan cserelsz egy egezs garniturat 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

pedig ha nem mész neki semminek, akkor úgy cirka 1000-1200 km után a gumikon jelzi a szervizben, hogy 1-2%-nyi kár van, minden más 0%

most is, egy liverpool-verona után 2% damage a gumiban

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

LACEJKA
Ez a bajom hogy be tükrözi a másik felét 😞 valami ötlet ?

így kéne :

LACEJKA
Sziasztok

Festegetem kicsit

Szerintetek jó lett ?

DJKonya
Nekem mindig sikerült megfognom, pedig volt necces helyzet.
Az, hogy szervizelni kell az autót minden fuvar után, az a kamion elhasználódásának "szimulálása" miatt van, de én túlzásnak tartom hogy ilyen kevés idõ alatt elhasználódik..

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

lucyboy
ellen kormányzással is próbálkoztam akkor meg bukfenc a vége

lucyboy
ja és minden fuvar után szervizelek is!!!

DJKonya
Nekem csak akkor jelentkezett ez mikor élesebb kanyarokba nagyobb sebességgel mentem bele, de kis fékezéssel és ellenkormányzással meg lehet fogni.

lucyboy
van több mely is ahol csak úgy el szál a vas és 70 85 kmh között sebességnél megyek esõ nélkül hosszú el nyújtott kanyarban farankon ki tör és hiába fékezek akkor az is pályageometria hibája?

DJKonya
Köszi a választ 😉
Ki szedem a tiltást 😄

A következõ peccsben javítják, hibás volt a pályageometria az autópálya ottani részén.

csaba90
100-alatt a cig***ok megdézsmálják a rakományt 😄

Csaby

DJKonya
Pozsonyból Liverpoolba Alumínium-alkillel 😊

Láttam már, hogy másnak is volt itt gondja, Nürnbergtõl Frankfurt fele állandóan megsérül a rakományom, most éppen 7%-ra.. Tudja már valaki, hogy mi lehet itt a gond, vagy valami javítás van már rá?

lucyboy

Tikal
Pont azt monja h mukodik a mod, cdak a MAN-nal nem. Hiaba megy a restacar-ra, ugyanaz van ott is, hibas a mod

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Maskent?? Maskent mint. Mi? Egy fos szar volt. Mar csak a masik fosnak kell becsõdölni...

Egy elég szaftos fuvar <#vigyor>

URL=http://kepkezelo.com/][/url]

És a drágaszágom <#rolleyes>

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

SimaSuna
Crazy FM-et valaki belerakhatná 😊
meg a class fm is mehetne 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Végre, még egy szennycsatornával kevesebb. Már csak az rtl-tv2 párosnak kéne valahogy megszûnni, és én lennék a legboldogabb a világon.

MANos Viktor
Jóféle!😄

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Sziasztok !

Akinek a játékba a rádió részen benne van a NEO FM , most találtam és olvastam egy portálon ezt .

2012. 11. 09. azaz Péntek Éjfélkor elköszön a NEO FM stábja, mi, akik több mint három hónap alatt igyekeztünk megmutatni, hogy lehet másként is zenélni, rádiózni. Reméljük élveztétek, reméljük velünk tartotok a Neo Új Világába! Hamarosan tájékoztatunk a folytatásról!
KÖSZÖNJÜK!!!!

Ez a zászlós dolog engem is érdekelne,igaz engem is egy másik csapattal 😊 . Apropó, MAN-ba is be lehet szerkeszteni? 😊
NagyiBMX
Neee zászlót hogy honnan és lehet nem csak inter-es?😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Hát igen, új területet hozzáadni nem épp a legegyszerûbb. Kapásból kell új rendszámformátum is, ráadásul úgy kell megoldaniuk az új területekrõl/-re a fuvarokat, hogy az ne befolyásolja a már meglévõ mentést. Nézelõdtem a témában, és sok térképmodnál kitétel, hogy új karriert kell kezdeni, ha használni akarod. Ezt nyilván a fejlesztõk nem csinálhatják így, ezért a bonyodalom. 😊

macleody
A camera modban van a interior_man_tgx.sii. Nyisd meg és ezt a sort keresd: head_offset: (0.0, 0.0, -0.04)
A -0.04-es értéket ha átírod mondjuk 0.05-re távolabb viszi a nézetet.
Köszi a választ .

A távolabbi nézet már régebben benne van a mód mappába , és mûködik is , csak érdekes módon egyedül a MAN -nál nem reagál , ezért kérdeztem rá itt hogy nem-e lehet máshol is pluszba állitani , pl : config.cfg stb....

A kormánynál pedig ugyanaz a helyzet , már a két csúszkát mindenféle képen probáltam , erre is esetleg máshol egy állitás lehetõség ? .

Ha esetleg más tudd valaki segiteni ebbe #18337 azt elõre is köszönöm .

Azt azért tegyük hozzá, hogy egyiket sem erõsítette meg az SCS. Magyarországot viszonylag könnyen be lehet tolni késõbb mert a Kisalföldig megvan a terep, de Spanyolországhoz Franciországot is ki kéne bõvíteniük (elvégre azon keresztül vezetne oda az út), szóval az kevésbé valószínû, hogy késõbb megjelenne a játékban.

aerolive
A fejlesztõk részérõl is várható a bõvítés magyarországra kiterjedõen, meg spanyolország, eddig ez a kettõ merült fel.

Felhasználói modokkal pedig biztosan lesznek új területek, már most is dolgoznak rajta egész biztosan.

Üdvözlet.
Aránylag szûznek számítok a kategóriában de elegem van a hentelésbõl...
Kipróbáltam a game-t és nagyon tetszik.
Gondolkozom, hogy megveszem de mivel nincs benne bálkanfélsziget( Magyarország, volt Jugoszlávia, Görögország) így gondolkodóba estem.
Van esetleg lehetõség a pálya bõvítésére módok vagy majd dlc-k ben? vagy az a jövõ zenéje?
Rarma a megoldás a problémádra a következõ: www.restacar.hu látogass el ide az oldalra és a letöltések között fogsz találni egy olyan módot ami az elsõ problémádat megoldja tehát a belsõ fülke nézetet hátrébb viszi. A billentyûzet beállításokat pedig próbálgasd hogy neked hogyan jó erre csak ezt tudom tanácsolni....
Sziasztok !

Két kisebb segitségre lenne szükségem , ha tudd valaki valami megoldást rá , elöre is megköszönöm.

1 :

A Man kamion-ba a gyári belsõ fülke nézet , nagyon közelre van állitva a szélvédõhöz , és így nem látszik a
bal visszapillantó tükör és a mûszerfal sem , hol tudok ezen állitani rajta ? Mert a többinél tökéletes csak ennél az egynél merül fel ez a probléma .

2 :

Hogyan tudnék még állitani a kormány kilengése ellen úgymond , mert már a beállitásoknál teljesen visszahúztam a két csúszkát , de még így is ha egy picit balra vagy jobbra forditom a kormányt , nagyon húzz abba az írányba a kamion , amerre forditottam a kormányt . BILLENTYÜZETEN JÁTSZOM !!!!
Van-e lehetõség rá arra hogy azt a pici hibát valamenyire stabilizálni .

A válaszokat elöre is megkszönöm .

kevés volt a súly a húzókereken...avagy, hogy szállíts máshogy autót...
kb. a 30-adik karikára esett le rólam a körforgalomban (odakerülését ne kérdezzétek, egyszercsak láttam a tükörben hogy rajtam van<#zavart2>)

kalee
Pár kép a gépemrõl:

Ez meg az egyik sofõrömé:

Köszönöm, hogy szóltál! A továbbiakban erre külön oda fogok figyelni!
Szép vas!😊
Ez két kijelentés volt. Az a mondat számít kérdésnek, ami kérdõjellel (?) végzõdik.<#idiota>

- grammar nazi OFF -

kösz!
macleody
Nem kéri a CD-t. Ha megunod a verdát eladhatod, de fel is vehetsz rá egy embert aki dolgozik neked.
Sziasztok, lenne két kérdésem.

Ha megveszem a játékot CD-n, akkor csak úgy lehet játszani, hogy kéri a CD-t a játékhoz amikor játszol vagy sem.

Valamint ha le szeretném cserélni a kamionomat, azt hogy tehetem? Új játékot kell indítani vagy valahogy el tudom adni, aztán más típust venni.

Bocsi a két hsz-ért! Hát több cucc van mint restacar-on de régebbi is az oldal. A restacar is nagyon frankó oldal de ezen hamarabb fent vannak kb 1 nappal a cuccok! De a én mindkettõnek rendszeres látogatója vagyok!😊
Hello! Regisztrálni kell de megéri mert sok mod van.... csak olyan nincs még ami nekem kellene! 😊
Arra kérnék valakit, aki ért ahhoz hogy hogyan lehet pótkocsi illetve kamion festést csinálni. Készítsen egy videót, vagy ha már ltezik ilyen akkor azt ossza már meg velem.
TopGun
Erre az oldalra regisztralni kell, ha le akarsz tolteni onnan barmit is, nem lett volna egyszerubb, ha feltoltod valahova a GPS-t es azt linkeled be inkabb? Vagy megeri regisztralni az oldalra, jobb cuccok vannak ott mint mashol? pl a restacar-on?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

[/img]
Mai termés 😊
f10

macleody
Igen? Érdekes, privátban nem ezt írtad. Na mindegy.
hogy kell a játékban fotót csinálni ?😄 mert a print screen szarakszik -.-
gordon 24
Basszus ez nem lesz egyszerû... A passat kész, de a többi az nehéz lesz, mert pont félbe vannak vágva a tampletek..

És így a logókat pont nem lehet feltenni.😊 Mindegy majd kitalálok valamit, de ez így necces. de a passat már valóban vw😊)

Downhill!!