52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • walaki61
    Szervusztok!
    A segítségeteket szeretném kérni. Régen a Hungarocamionnál dolgoztam és némi nosztalgia miatt szeretnék beszerezni Hc-s módokat. De amilyen az én formám, a Scania festésén kívül egyebet nem találtam :( Ha tudtok olyan oldalt, ahol ezek leledzenek, kérem osszátok meg velem az elérhetőségét. Előre is köszönöm.
  • Mandoki72
    Bízunk benned frank007. Magyarosítunk mi is ahogy tudunk. Számomra minden kamionos játék ajándék, nincs miért fikáznom,pláne a sok hozzáadott extrákkal. (Lásd: Wos Haulin, ETS, ETS2)
  • gumikacsa
    Ott a pont, legalább nekem nem kellett leírni... :)
  • Timbu
    Nem értem ezt a sok negatív megnyilvánulást. Kész programért fizettél. Nem ígérte senki, hogy majd még betolnak húsz kamiont meg Európa másik felét, teljesen ingyen. Ez még más programok esetében is így működik, hibajavítás akad, új tartalmak nagyon ritkán. Sőt, az SCS még demót is készített a játékából, hogy ne zsákbamacskaként kelljen megvenned.
  • AudiQuattro
    Hát szerintem okosabb lenne ha az uj járgányok is a dlc be lennének..de remélem senki nem gondolta hogy még 1.08 as patchat is kiadnak,nem csoda hogy az amcsi játékra vannak állva,abból pénz is lesz.
  • Szabi #25137
    őszintén szólva a dlc pályarész (legalábbis amit a térképen mutattak nekünk) olyan minimális kis rész, hogy nem értem hogy mernek érte plusz pénzt kérni, minden út nagyon elnagyolt, az épületekkel és minden egyébbel együtt, mégis már majdnem fél éve "készül"..

sajnos a marketing rész hiányával kinyírták a játékot, havonta kijön egy hír meg néhány kép, hogy majd egyszer lesz valami és hűűdefontos nekik a közösség és hogy új tartalom legyen, bla-bla-bla...

nem azt mondom hogy legyen naponta kép, vagy hetente frissítés, de ez így nagyon lehangoló, valamit leírnak, majd teljesen mást csinálnak.. aztán majd jön a csodálkozás, hogy ugyan már miért nem veszi senki a dlc-t.. 2 hónapja még szónélkül fizettem volna azonnal a dlc-t, de azóta még csak a játékot se indítottam el, mert valahogy mégse jött semmi új tartalom, frissítés, csak az ígérgetések, így pedig "kialudt a tűz" és nehéz lesz "újra begyújtani"

nemvalószínű hogy összeakadjon, mert az ő módja nem a jelenlegi térkép mellé épül, hanem a helyére :D

minden módosítás amit a TSM-esek csináltak, ha újra is kell kezdjék, akkor se kidobott idő, mert megtanulták a szerkesztőt gyorsabban és jobban használni, de akár jobban modellezni, textúrázni stb.. :)
  • xmute
    Hatványozottan gondolom ezt a játék készítőiről, no ott már űzleti szempontból is nagy butaság ez a nemtörődömség.

Hát én is kezdem azt hinni, hogy az SCS-nek fejébe szállt a kezdeti siker és mindenféle listák élén kezdeni az ETS2-vel, és ezáltal kicsit nagyobbat mertek álmodni a kelleténél!
    Ha végiggondolom a megjelenéseket, akkor biztos, hogy a patch-et fogják előbb kiadni, majd csak utána a fizetős DLC-t. De ezek között is biztos lesz némi idő, akár hónapok is!
    Szal messze az az idő mikor új terep nyílik meg mindenki előtt, addig maradnak a hobbi mapok.

Frank: én bízom a mapod sikerében, csak ne az legyen a vége, hogy ha kijön a kövi patch ill. a DLC, onnantól kezdve nem lesz kompatibilis a játékkal a mapod és akkor majd mindenki dönt, hogy mivel akar játszani, az új javításokkal vagy a te mapoddal! Gondolok itt arra, hogy megváltoztatnak benne olyan dolgokat amik már nem ott és úgy lesznek benne mint előtte és akkor annyi!
    Azért elég nagy rizikó volt ilyen nagy fába vágni a fejszét, és itt gondolok a TSM map készítőire is, hogy ha kijön a patch meg a DLC mehet a rengeteg munkájuk az "ablakba".

• gaborhalasz90
    Üdv mindenkinek!

Olyan kérdésem lenne, hogy mért van az, hogy a nulláról mindenféle előjel nélkül 100%-ra felugrik az engine damage és ott helybe megáll a kamionom. Ha megjavíttatom és elindulok vele nem telik el 10 perc és megint tönkremegy. De nem ütközök semminek nincsen semmi előjele. Mi a gond? Rosszul vezetek vagy mi? (Nem játszok túl régóta a játékkal.)
  • v43 001
    Szuper! :) Kitartás neked is, esetleg majd néhány képpel vagy videóval megdobhatnál majd minket :)
  • szgabe
    Szeva Frank!
    Én még kitartok, de nem akarod a kétkedők száját betömni (mondjuk csak Budapesttel)? Persze én is félbe hagynám a "sírfosztogatót" és inkább megint a kormányt csavargatnám:)
  • maujuri #25132
    Hm....
  • frank007
    Sziasztok! Látom egyre türelmetlenebbek vagytok. Tudom, hogy április végére igértem a próbaverziót, de akkor még csak Budapest és környékéről volt szó. De végülis egy kicsit nagyobb területbe kezdtem bele. Most észak-kelet Dunántúlt csinálom, Almásfüzitő, Tata, Mór, Székesfehérvár, Sárbogárd, Dunaföldvár vonala és a Duna közötti terület lesz benne az első verzióban. Ez kb. 35-40 várost jelent (+ egész Budapest, ami 6 hatalmas város) rengeteg úttal, domborzattal! Olyan tempóban csinálom, ahogy az időm engedi, de nyugi, még rajta vagyok a "szer"-en. Új dátumot nem mondok inkább, de én is annak örülnék, ha már viszontláthatnám a mapomat a képeiteken. Szóval KITARTÁS!!!
  • Gázfröccs
    BBSTi!
    Teljesen egyet értek veled! Én is örülnék tandemeknek, forgózsámolyos szerelvényeknek, főleg ha lennének különleges szállítmányok mint pl: túlméretes szállítmányok (ahogyan a 18 wos Haulinban a nukleáris szállítmány) , betonkeverők, duplás pótok! Persze a modderek mindent megoldanak de egyszer el ne csesszem a játékot a sok moddal, aztán kezdjem előröl a profilomat!
    Én egyszer megkérdeztem egy kamionsofőrt, hogy hogyan kezdte kamionos pályafutását és azt monda hogy kezdte 5 tonnásokkal majd forgózsámolyos és csak utána jött a nyerges. Ha a játék is így kezdődne akkor én simán adtam volna érte 8-at! Így viszont annyira nem érte meg!
    Remélem orvosolják ezeket a hibákat!
  • Pelsodriver
    Én keresztül-kasul bejártam már a program kínálta tereket, de minimálisan ért baleset. Jó kormánybeállítással, no meg 25 év vezetési tapasztalattal, ami ugyan nem kamionos, jobban elboldogulok vele, mint az Omsival, a TML-es szörnyűségekről nem is beszélve. Nem rossz ez az ETS2, csak egy kicsit fel kéne turbósítani közúti eseményekkel, nagyobb térképpel, városokkal.
    Viszont mivel nem most jöttem le a falvédőről, attól tartok, hogy ez a Frank bolondot csinál belőlünk, egyre inkább tartok attól, hogy semmiféle mapja nincs, csak időnként trükközik, és jókat röhög rajtunk. Nagyon szeretnék tévedni...De hát hogyis van az, hogy eltelik egy hónap vagy több, és annyit sem jelez, hogy rajta van a szeren...Én elhiszem, hogy ez hobbi, meg elfoglalt, de azért ha valaki ilyenbe kezd, legyen már néha egy-két perce a ,,szurkolóira"...Hatványozottan gondolom ezt a játék készítőiről, no ott már űzleti szempontból is nagy butaság ez a nemtörődömség.
  • BBSTi
    Sziasztok!

A játéknak vannak hibái, de ha én nekiállnék egy kamionos szimulátornak, konkrétan megkérdeznék egy pár szakértőt, sofőrt. Mert a félpótkocsik és kiegészítőik egész jók lettek, apró dolgok vannak, amik észrevehetőek, pl. a hátsó lámpák fényei, amik néha egybe világítanak, egymástól függően fénylenek
    Ami a másik, hogy jobban odafigyelhettek volna a kamionok testreszabására is, mind külső, mind belső értelemben, valamint a hangok sem teljesen élethűek, egyik-másik fokozatban hamar leforog, nem annyit esik vissza a fordulat, mint a való életben. A modderek persze az utolsó csavarig átalakíthatják és át is alakítják az autóikat, de én, az átlag user, aki csak beteszi a lemezt, telepít és játszik, azt szeretné, ha alapból, vagy egy két patch után teljesen konfigurálható lenne egy-egy modell. Lehet, hogy ezek után a játék nem 3-4, hanem 7-8 ezer jó magyar forint lenne, de ha ez, illetve (hamár Eurotrucks) a teljes Európa térkép, valamint a forgó zsámolyos szerelvények mind benne lennének, én amondó vagyok, akkor is kifizetném. Mert akkor tudom, hogy mit kapok a pénzemért és hosszú-hosszú időre lekötne a játék, mivel imádom ezeket a dögöket....
  • norbee46
    Akkor Bp-re nem fogok szállítani!
    Kösz az infót srácok!
  • Oliverius
    Köszönöm! :)
  • maujuri #25125
    A DLC fizetős lesz, a patch ami elvileg lassan megjelenik az továbbra is ingyenes. A patch be lesznek elvileg az új Volvo és Iveco kamionok.
  • AXmen
    Új kamion, új élet.. :D

• fs9pilot
    Persze hogy fizetős lesz. Legalábbis az a DLC amit ki akarnak adni, (amiben Budapest is benne van) az pénzes lesz.
  • Luspy
  • norbee46
    Tényleg fizetős lesz a kiegészítő(k)? Én megvettem a programot, de az már majdnem biztos hogy nem fogok kifizetni egy kiegészítésért 10 €-t
  • fagy53
    Azért ez nem ilyen egyszerű, vajó nem ment át dózerbe, de ez az ő baja, de a játékban észrevetted-e, hogy a táblával védett útvonalra, ahol éppen Te haladsz, simán nem kis tempóval kifordul az AI.
    Városban, de elsősorban országúton jellemző ez és 80% a valószínűsége. Sajnos még a távolságtól sem függ, közvetlenül előtted 10-20m-re is megtörténik, sokszor sikerült elkerülni az ütközést, de a legtöbbször a dózerstilus jött be, bár ez utána időmbe és pénzembe is került.
    Teljesen igaz az, ha ez egy szimulátor és én betartom a szabályokat, korrekten viselkedem, akkor elvárom, hogy az AI is ezt tegye. Erre pedig képes, mert ha jelzek sokszor elenged, ill, túl is lihegi az óvatos szabálykövetést. Az imént említett bug meg minden bizonnyal orvosolható lenn, ha foglalkoznának vele...
  • maujuri #25119
    Vajo, már ne haragudj de pont te tőled nem vártam hogy így kiborulsz erre a játékra. Persze vannak hibái, igazad van, de melyik játéknak nincsenek, és a készítő még jobban sza..k rá. (pl f1 codemasters széria.)
    Engem is zavarnak ezek a hibák, de jobban az hogy fél évvel a megjelenés után is csak igérgetést hallok a DLC készítéséről. Cod szériához 1 hónapra rá jönnek a kiegek. De más játéknál is gyorsabb a folyamat. Mit szarakodik a készítő azon a pár útvonalon? Ha 1-2 hónappal a megjelenés után kiadták volna kb 5€ áron, akkor még nagyon szakíthattak volna. de így.... és 10€ ért... jobban járnak ha ki sem adják.
  • gumikacsa
    Üdv.

Nem kötekedés, de ezzel a videóval nem a játékot járatod le, inkább magadat.
    A játéknak vannak hibái, de itt speciel Te balfaszkodtál.
    Remélem, csak játékiból vagy kamionsofőr.

Érdekes módon én a játékban kikanyarodok gond nélkül. Csak ésszel kell, és nem erővel...
  • Gázfröccs
    Sziasztok!!
    Ha én a térképbe plusz utakat teszek akk azokat utána ki lehet szedni? Vagy lehet az h csak az egyik profilban lesz más?
  • Gázfröccs
    köszi!44
  • AudiQuattro
    Jol sejtettem akkor,csak nem akartam hülyeséget írni :D Na mindegy a szándék a fontos:D
  • TerDikDev
    bár szerintem nem azzal tesz le angol billentyűn mert az a konzol
  • TerDikDev
    dokumentumok/euro truck simulator 2/config.cfg fájlba átírod az uset g_console után a 0-t 1-re,meg az uset g_developer után is a 0-t 1-re átírod,a játékban az ö gombot megnyomod(nekem ez,angol billentyűn szerintem a 0,vagyis § a tab fölött) és a numpad gombokkal tudsz repülni és elmész valahova akkor megnyomod az F9-et és letesz.
  • Rollerboy94
    csak egy bajom van ám vele :/ hogy mp2 fülke és mp1-es belső :/
  • Gázfröccs
    Vajo!
    Hogy csináltad h "átugrottál" egyik helyről a másikra??
  • Hippo0315
    Ez óriási!
    Tuti a magyar közlekedési morált vették alapul a forgalom modellezéséhez. :D

Ilyenkor nem mérgelődök hanem "aki bújt aki nem, megyek" :D és utánna pusztuljon aki elém áll, kerül amibe kerül. :D
  • Bala24
    Velem is mindig ez van, de én letojom és meghúzom a pótkocsit sajna
  • TaRka0107
    Jót röhögtem a szövegeden. Amúgy mennyiszer megtörtént velem is ez. Csak én leszartam és végig húztam a félpótot a mellettem lévő kocsin:D
  • vajo
    Speciel egy kamionos játéknak az egyik legfőbb lényege az, hogy hogyan viselkednek a körülötted lévő járművek. Ez nem lejárató kampány, de amíg Pavelék leszarják a játékot, és nem csinálnak valami normális kódot ennek, addig sajnos lesz pár ilyen videó. És én remélem, hogy eljut hozzájuk ez a "lejárató" videó, mert akkor lehet rájönnek, hogy javítani kéne. De ezek soha nem javítanak semmit. Hónapokig megint csak kussolnak és a végeredmény megint az lesz, hogy semmi javulás, csak 2 új kamion. :D Nagyszerű. Igazán remek.

Plusz bugok minden játékban vannak. De nem mindegy a mértéke és a jelentősége. Már pedig az ETS2-ben a fizika után talán a legfontosabb dolog az pont az AI.
  • fs9pilot
    Ui.: Nem kötelező vele játszani, meg erőlködni a fikázó gameplay videókkal. Én is tehetnék fel kismilliót, de nem teszem, hanem megoldom. Még sem utálom, meg fujjogom' le. Vannak buta hibái oké. De mutasson már nekem valaki EGY olyan játék, bármely kategóriában amiben nincsennek hibák és bugok. Szerintem nincs sok olyan, már ha egyáltalán létezik.
  • fs9pilot
    Egyáltalán nem értem hogy mi most ez a lejárató kampány, pláne azoktól akik eddig az egekig emelték a programot. De mindegy.
  • vajo
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de pont az ilyen primitív és apró, ámbár roppant idegesítő hibák miatt kezdem megunni ezt a gémet. Eredetileg egy gyorsított gameplay-t akartam, de ezt nem hagyhattam ki.

• Carmageddon
    Én tippem szerint Franktól egyelőre nem lesz semmi, h mért mondom ezt?
    Emlékeztek még h valamikor azt irta h Budapest már kész van?
    És h a norc.hu alapján rakta össze?
    Na most erre jön egy csavar ugye mivel a google street view által bejárhatók e helyek igy gyakorlatilag tud honnan dolgozni, bár megjegyzem az a 350 hely az nagyon sok.
    Szal van esély h nemcsak Bp lenne fullos