Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem hinném, hogy a géped lenne a gond....esetleg windows mikori?nincs nagyon szétgányolva már...
Srácok egy kis segítség kéne. Tapasztalat valaki olyat eddig, hogy mikor belép a játékba, és onnan folytatná ahol abbahagyta, akkor a betöltés után (mikor már a kamionban ülsz) tiszta "kék/zöld/sárga" az egész kép? Illettve a másik "probléma" hogy úgy veszem észre, pl mikor autópályán megyek, kanyar után nem áll vissza a fülke egyenesbe, hanem valamennyire ferde marad, a következõ "fordulásig" ? Ja a színes képernyõhöz annyit, hogy ha ilyenkor kilépek a windowsba, és vissza akkor ugyanúgy marad, de ha újraindítom a gépet, akkor utána megint normális. Leszedtem az 1.3-mas patchet, de ez a két probléma továbbra is fennál. Eredeti a játék, de elõtte 1 hétig toltam warezzal, semmi baja nem volt. Most lett újra rakva a gép, a warez teljesen törölve lett, mentésestül, mindenestül. Valami ötlet?
Valamivel jobb lesz talán, most kipróbáltam, de általában este elmúlik, nappal viszont nagyon erõsen pulzál lámpa nélkül is. Neked milyen géped van? Most igazából nem tudom... lehet hogy a gépem gyenge neki? Core i7 2,8Ghz Ati 5770 1 GB, 4GB RAM.
Másnál is volt még ez az index pulzálás?
Köszi a válaszokat elõre is!
Másnál is volt még ez az index pulzálás?
Köszi a válaszokat elõre is!
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Törölt felhasználó
Nálam ugyanez volt, a segédfények kikapcsolása megoldotta a gondot
Ti tapasztaltatok már olyat, hogy indexelés közben mintha pulzálna a játékmenet a villogás ütemére? Igazából nem tudom mire vélni, lejjebb vettem a grafikát de pontosan ugyanolyan maradt.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Egy érdekes rakomány... Én ezzel még se itt (képekben), se a játékon belül nem találkoztam...
Angel D.
a legfrissebb verzió!😊

További jó játékot mindenkinek! Nekem már pihenni kell mert a tachográf már sír hogy nem pihentem (:
Sziasztok
Sziasztok
Asus M4A78,AMD Atlon II X2 260 3,20Ghz,5GB Ram,MSI Radeon HD7770 1GB 128bit
Sziasztok!
Sokaktól olvasom, hogy megy a csuszka a kanyarokba....
Nálam a megoldás a 750LE motor, és 6*6 alváz, a 14-es váltóval megoldotta a dolgot. Nem azt mondom, hogy nem kell lasítani a kanyarban, de nem bicskáz be, meg nem esik szét a kanyarba, illetve kanyarba is tudok még fékezni, ha szükséges. A motor erõ kell, mert az összkerék hajtás, kicsit visszalasít a dolgon, egy gyengébb motorral.
A végsebesség persze nem lesz 170, de azt gondolom, vagy erre vagy arra kell elmozdulni. Én a biztos kanyarvételre szavazok.
A szerviz, szerintem is gáz, mert volt úgy, summihez sem értem hozzá, még is 1800km után ott diszelgett a 3%...
Angel D.
Sokaktól olvasom, hogy megy a csuszka a kanyarokba....
Nálam a megoldás a 750LE motor, és 6*6 alváz, a 14-es váltóval megoldotta a dolgot. Nem azt mondom, hogy nem kell lasítani a kanyarban, de nem bicskáz be, meg nem esik szét a kanyarba, illetve kanyarba is tudok még fékezni, ha szükséges. A motor erõ kell, mert az összkerék hajtás, kicsit visszalasít a dolgon, egy gyengébb motorral.
A végsebesség persze nem lesz 170, de azt gondolom, vagy erre vagy arra kell elmozdulni. Én a biztos kanyarvételre szavazok.
A szerviz, szerintem is gáz, mert volt úgy, summihez sem értem hozzá, még is 1800km után ott diszelgett a 3%...
Angel D.
elnézést!az 113!elnézést,benéztem!
na igen!a Restacar-on fent van ilyen mod!
Scánia,ha jól látom!<#vigyor4>#vigyor4>
2012-2013 -es Scania félig 2010-es Scania kicsit vicces de én nem tenném be.
De azért jó mert egyedi még egy ilyen nincs 😄
De azért jó mert egyedi még egy ilyen nincs 😄
hátezmiez?
Köszöntem 😊
Sziasztok!
Ma játszottam egy keveset, gondoltam létrehozok egy vállalkozást, de egyedül nem lett volna a fullos garázsra pénzem ezért Tütüke, és Vegasz haverom is beszállt az üzletbe.
Így volt elég pénzem megvenni Nürbergben a garázst, amit felfejlesztettem teljesen, így felvehettem öt alkalmazottat.
Sajnos a munkaközvetítõnél elég gyenge alakok voltak, de muszáj voltam felvenni, ne álljon üresen az üzlet.
Aztán meg kellett vennem az öt kamiont, 6 vagy 700 lóerõs volvot kaptak, meglegyen a morál, de nem érdemelték meg, mert a Mónika akihez nagy reményeket fûztem 800 eurós fuvarokat hoz..Na ez épphogy fedezi a gyorshajtásaimat.. : )
No comment, én ha kezdõként ilyen gépet kapok, meghajoltam volna a fõnököm elõtt minden reggel…
De majd meghívom vacsorázni, mert nagyon csinos, ez feledteti a gyenge teljesítményét. 😛
Többiek jobbak, 3-4 ezer euró megvan.
Én Man TGX-et használok, V8-as.
Elég jól megy, elvállaltam egy nagyon hosszú fuvart vele, jó hasznát vettem a legdrágább dögrácsnak amit a gépezet elejére szereltettem, mert letoltam magam elöl pár kiskocsit, akik nem húzódtak félre, nem vették tudomásul, hogy én egy nehéz szerelvénnyel nem tudok lefékezni…
Azért a 130-at megfutottam vele országúton. 😊
Jól tapadtak a Bridgestone abroncsok, megérték az árukat.
Lassan meglesz a pénz, egy új garázsra 😊
Képeim:

Ma játszottam egy keveset, gondoltam létrehozok egy vállalkozást, de egyedül nem lett volna a fullos garázsra pénzem ezért Tütüke, és Vegasz haverom is beszállt az üzletbe.
Így volt elég pénzem megvenni Nürbergben a garázst, amit felfejlesztettem teljesen, így felvehettem öt alkalmazottat.
Sajnos a munkaközvetítõnél elég gyenge alakok voltak, de muszáj voltam felvenni, ne álljon üresen az üzlet.
Aztán meg kellett vennem az öt kamiont, 6 vagy 700 lóerõs volvot kaptak, meglegyen a morál, de nem érdemelték meg, mert a Mónika akihez nagy reményeket fûztem 800 eurós fuvarokat hoz..Na ez épphogy fedezi a gyorshajtásaimat.. : )
No comment, én ha kezdõként ilyen gépet kapok, meghajoltam volna a fõnököm elõtt minden reggel…
De majd meghívom vacsorázni, mert nagyon csinos, ez feledteti a gyenge teljesítményét. 😛
Többiek jobbak, 3-4 ezer euró megvan.
Én Man TGX-et használok, V8-as.
Elég jól megy, elvállaltam egy nagyon hosszú fuvart vele, jó hasznát vettem a legdrágább dögrácsnak amit a gépezet elejére szereltettem, mert letoltam magam elöl pár kiskocsit, akik nem húzódtak félre, nem vették tudomásul, hogy én egy nehéz szerelvénnyel nem tudok lefékezni…
Azért a 130-at megfutottam vele országúton. 😊
Jól tapadtak a Bridgestone abroncsok, megérték az árukat.
Lassan meglesz a pénz, egy új garázsra 😊
Képeim:

http://www.hellring.com/
Azért kérdeztem én nem láttam itt 😊
Ez ki van adva ? vagy nincs ?
Sziasztok! valaki tudna nekem abba segíteni, hogy kell feliratot csinálni az autóra?... elõre is köszi
Szerintem egész pofás lett 😊
Egy pici ködös esti fuvar , Paris-ból útban Metz felé egy pihenõnél .
szép!Az enyém ilyen!😊

Na most akkor erre ellen példa h tudok olyan kamionról amin egy Michelin gumiszett 500ezer km-t ment el. Ezt apám mondta mert egy olyan cégnél volt ahol volt fuvarozás is és ismert 1-2 embert a szervízbõl
a játékra írtam amit, tisztában vagyok vele, hogy nem igazán reális
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
<#mf1>#mf1><#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
sziasztok!valaki tudna adni egy linket,ahol megtalálom a szélvédõre a zászlót?Scaniához szeretném!Elõre is köszönöm!
Szerintem sincs minden rendbena szervizelessel sem...ma egy kicsit jobban megutottem az autot mint maskor es mindjart az elso varosba beugrottam a szervizbe es kijavitottam a motor es sebvalto meghivasodast.
Es a tobbit ugy hagytam es elindultam tovabb mire ugy 150 km utan leallt a motor hogy motorhiba es menjek szervizbe..pedig csak a fulke , alvaz es a kerek voltak megserulve...ebbe hol van motorhiba?
Es a tobbit ugy hagytam es elindultam tovabb mire ugy 150 km utan leallt a motor hogy motorhiba es menjek szervizbe..pedig csak a fulke , alvaz es a kerek voltak megserulve...ebbe hol van motorhiba?
nekem win 7 alatt sem....
Windows 8 alatt nekem még nem csinált ilyet.
Szerinted egy kamion gumi mennyit bír? Verona - Liverpool 1800km, ha ennyi idõ alatt 2% akkor 1800x50 azaz 90.000km, ennyit szerintem nem bír ki terhelés mellett. Még autón is necces 90e km-t futni egyazon szettel.
Nemtudjátok mi lehet a baj,mert amikor betölt a játék kidob abból és kiírja hogy "A windows kilépett a prgramból"?!<#rinya>#rinya><#falbav>#falbav><#bdead>#bdead><#worship>#worship>
Mondjuk ezen a szervizen is javithatnanak.. Pl lenne egy minimum koltseg. Mert ugye eleg eletszerutlen hogy 2% gumi kopas utan cserelsz egy egezs garniturat 😊)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
pedig ha nem mész neki semminek, akkor úgy cirka 1000-1200 km után a gumikon jelzi a szervizben, hogy 1-2%-nyi kár van, minden más 0%
most is, egy liverpool-verona után 2% damage a gumiban
most is, egy liverpool-verona után 2% damage a gumiban
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!