Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
most is, egy liverpool-verona után 2% damage a gumiban
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Az, hogy szervizelni kell az autót minden fuvar után, az a kamion elhasználódásának "szimulálása" miatt van, de én túlzásnak tartom hogy ilyen kevés idõ alatt elhasználódik..
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Ki szedem a tiltást 😄
Láttam már, hogy másnak is volt itt gondja, Nürnbergtõl Frankfurt fele állandóan megsérül a rakományom, most éppen 7%-ra.. Tudja már valaki, hogy mi lehet itt a gond, vagy valami javítás van már rá?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Akinek a játékba a rádió részen benne van a NEO FM , most találtam és olvastam egy portálon ezt .
2012. 11. 09. azaz Péntek Éjfélkor elköszön a NEO FM stábja, mi, akik több mint három hónap alatt igyekeztünk megmutatni, hogy lehet másként is zenélni, rádiózni. Reméljük élveztétek, reméljük velünk tartotok a Neo Új Világába! Hamarosan tájékoztatunk a folytatásról!
KÖSZÖNJÜK!!!!
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
A -0.04-es értéket ha átírod mondjuk 0.05-re távolabb viszi a nézetet.
A távolabbi nézet már régebben benne van a mód mappába , és mûködik is , csak érdekes módon egyedül a MAN -nál nem reagál , ezért kérdeztem rá itt hogy nem-e lehet máshol is pluszba állitani , pl : config.cfg stb....
A kormánynál pedig ugyanaz a helyzet , már a két csúszkát mindenféle képen probáltam , erre is esetleg máshol egy állitás lehetõség ? .
Ha esetleg más tudd valaki segiteni ebbe #18337 azt elõre is köszönöm .
Felhasználói modokkal pedig biztosan lesznek új területek, már most is dolgoznak rajta egész biztosan.
Aránylag szûznek számítok a kategóriában de elegem van a hentelésbõl...
Kipróbáltam a game-t és nagyon tetszik.
Gondolkozom, hogy megveszem de mivel nincs benne bálkanfélsziget( Magyarország, volt Jugoszlávia, Görögország) így gondolkodóba estem.
Van esetleg lehetõség a pálya bõvítésére módok vagy majd dlc-k ben? vagy az a jövõ zenéje?
Két kisebb segitségre lenne szükségem , ha tudd valaki valami megoldást rá , elöre is megköszönöm.
1 :
A Man kamion-ba a gyári belsõ fülke nézet , nagyon közelre van állitva a szélvédõhöz , és így nem látszik a
bal visszapillantó tükör és a mûszerfal sem , hol tudok ezen állitani rajta ? Mert a többinél tökéletes csak ennél az egynél merül fel ez a probléma .
2 :
Hogyan tudnék még állitani a kormány kilengése ellen úgymond , mert már a beállitásoknál teljesen visszahúztam a két csúszkát , de még így is ha egy picit balra vagy jobbra forditom a kormányt , nagyon húzz abba az írányba a kamion , amerre forditottam a kormányt . BILLENTYÜZETEN JÁTSZOM !!!!
Van-e lehetõség rá arra hogy azt a pici hibát valamenyire stabilizálni .
A válaszokat elöre is megkszönöm .
kb. a 30-adik karikára esett le rólam a körforgalomban (odakerülését ne kérdezzétek, egyszercsak láttam a tükörben hogy rajtam van<#zavart2>#zavart2>)
- grammar nazi OFF -
Ha megveszem a játékot CD-n, akkor csak úgy lehet játszani, hogy kéri a CD-t a játékhoz amikor játszol vagy sem.
Valamint ha le szeretném cserélni a kamionomat, azt hogy tehetem? Új játékot kell indítani vagy valahogy el tudom adni, aztán más típust venni.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Mai termés 😊

[/url]