52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fs9pilot
    :))))) Igazán nincs mit. Nem volt nagy fáradtság. Örülök hogy tudod, vagy tudja néhány ember használni.
  • AttilaRO
    hat igen,be irtam aszt is oda de mikor nezem a fuvart lefagy ..
  • fagy53
    Ezt próbáltad?
  • AttilaRO
    Sziasztok,lenne egy kerdesem a TSM map 2.2 s nel be tetem a modba es a potokat is..mikor a jatekba vagyok lefagy....mit tudjak csinalni ?Az 1.3.1 verzio van.Koszi
  • SimaSuna #25098
    ETS2.lt-n már sztem hetek - hónapok óta van..
  • Pelsodriver
    Vezethető busz a láthatáron... Jónak tűnik. Restacaron.
  • szgabe
    És itt a pilóta is:)
    Lassan visszatér mindenki, aki itt volt az elején.Helló! És kösz a segítséget még1x, mert nagy szerepe van a játék élvezetének a FaceTrackNOIR programnak is, amiben Te segítettél. Ha valaki unja a játékot és még nem próbálta az "arckövető rendszert":) ,akkor nagyon ajánlom és már én is tudok segíteni benne.
    Na most már tényleg csak franknek kéne bejelentkeznie:)
  • fs9pilot
    ... Igazából, végig olvasva itt a hozzászólásokat, érdekes. Lehet velem van a "gond", de én egyáltalán nem untam bele, sőt! Beröffentem a rádiót, vagy ha nem rádiózni van kedvem akkor a zenéket a lejátszóból, és mehet a menet. Pedig viszonylag már én is eléggé elölre haladtam, 31-es szinttel, 2 garázzsal, meg 8 sofőrrel. :) Cheat nélkül. Igaz, az utóbbi időkben sok időm nem volt arra hogy játszak vele mivel mellette autóversenyzek [szimulátoron persze. :)], de most már nekiálltam újra. Igazából nem tudom kinek mi az unalmas, és persze, ezt is el kell fogadni, van aki beleun. :) Én már várom a kiegészítőket hozzá.
  • v43 001
    Nekem is nagyon bejön továbbra is a game. Majd csak jönnek a packok, DLC-k, türelem. A magyar mapot meg én is nagyon várom franktól, remélem nem sokára jelentkezik :)
  • szgabe
    Én még nem untam rá,. Nem is emlékszem olyan játékra, ami ilyen hosszú időre lekötött volna. Azért abban biztos vagyok,hogy ha Frank bejelentkezne, vagy linkelné az akármilyen stádiumban lévő mo.mapot, akkor megint pezsegne a fórum. A fikázással nem értek egyet, mert a game nagyon király így is.
  • fagy53
    Nagyon egyetértek az előttem szólókkal, de nemcsak a fejlesztőgárda a bűnös ebben, vannak náluk rosszabbak is / Milestone WRC 3/, hanem a játék természete is ilyen. Nincs multi, nincs versenyláz, ha minden csalás nélkül is több garázsom van sok alkalmazottal és rengeteg pénzem, bejártam a pálya 70-80%-át akkor mi a franc lelkesítsen még? A jelenleg hézagpótlónak használt játéknál, néha jólesik vele pár órát eltölteni kikapcsolódásképpen, lehet-e pörgősebbet, versenyképesebbet készíteni, változtat-e a jelenlegi besorolásán egy patch vagy akár DLC? Nem hiszem.....
    Ha a drágább költségvetésű játékok is így végzik, akkor mit várhatunk egy pár fős gárda garázsstúdiós munkájától, örüljünk, hogy egyáltalán ez is van! Egy ócska grafikus motorral, számtalan kihagyott helyzettel, bennmaradt bughalmazokkal, de mégis hiánypótló és élvezetes. Ne legyünk telhetetlenek!...
  • ronso
    Én ugyanugy raktam be a képet ahogy szoktam csak valamiért nem jelent meg.bár az oldal megszünt ahonnan szoktam berakni képeket ezért más oldallal probálkoztam de nem jelent meg..
  • matusz09
    Ezt én megértem, csak ezzel azt fogják elérni, hogy a kövi játékokat nem veszik annyian. Kiadnak egy optimalizálatlan, sok helyen elnagyolt játékot (gondolok itt arra, hogy pl a DAF sokkal gagyibban van lemodellezve, mint pl a scania, man, vagy a renault). Én megvettem a játékot, és ennyi pénzért elvárom, hogy kijavítsák ezeket a hibákat. Egy hobbi modder pár hét alatt különb kamion modelleket csinál, mint egy fejlesztőgárda hosszú, hosszú idő alatt, akiknek nem mellesleg ez a munkája. De hogy annyi nem fért bele egyik patch-be sem, hogy pl a DAF hátuljánál a kábeleket ne csak egy fénykép jelezze, hanem rendes 3D-s formában legyen megcsinálva....De azért már csináljuk a fizetős DLC-t meg a kövi játékokat....
    Egy seggel nem lehet megülni 10 lovat. De hát nem várjunk mást, hisz erről szól ez a világ.

Nem szoktam megvenni a játékokat, tehát általában warezolok, de ezt megvettem. Remélem összekapják magukat a fiúk, hogy a többit is meg kelljen majd vennem :)
  • AudiQuattro
    Egész jó lenne ez a merci ha kanyarba nem dőlne be a fülke spoileres változatban,sztem a tréler csatolo dummy tul közel van.:S

• Toby0501
    Ebből nekik már megvolt a bevétel, amit vártak, ingyen tartalmakkal nincs értelme dolgozniuk, ezért a DLC és megannyi más játék, amit fejlesztenek.
  • AudiQuattro
    Adom
  • AudiQuattro
    A jó munkához idő kell:D De attól nem értem mért kell ennyi mindent egyszerre csinálni,de gondolom nem ért mindenki mindenhez.A coach simulator meg kész időpazar..
  • xmute
    Teljes mértékben egyetértek veled!
    Mondhatni rekord idő alatt kifulladt a játék, alig telt egy bő 1/2-3/4 év a megjelenés óta és már gyakorlatilag halott a cucc! Ezt tényleg elkúrta az SCS, hogy ennyire leszarja a közösséget szinte minden téren! Oké, hogy dolgoznak a játékon, de egy idő után tényleg elpártolnak majd a játéktól és megunják a várakozást!

Megint beleestek abba a hibába, h nekiestek az ATS-nek, meg ECS-nek, meg ETS2 DLC, meg tököm tudja minek egyszerre, azt a vége meg ez, hogy sehol semmi. Legalább híreket adnának vagy valami! Ebből bukó lesz...

Nem csak hazai viszonylatban ez a helyzet, de külföldi fórumokon is, ott is leállt minden, csak szarabbnál szarabb skinek jönnek ki, meg max. 1-2 kamion próbálkozás, de összességébe unalmas már az egész!

• rambóóxd
    :)
  • tomi161996
    helló tudnátok nekem segíteni hogy ezt hogy tudom kijavítani?!
    00:00:00.589 : <WARNING> It looks like the game did crash during last startup, triggering safe mode
    00:00:00.590 : [lang] Language autodetection: 40e
    00:00:00.590 : <ERROR> [fs] Failed to open file "/locale/hu_hu/local.sii" in the read_only mode
    00:00:00.590 : <ERROR> load_unit_tree() - Failed to open file (/locale/hu_hu/local.sii)
    és már újratelepítettem a játékot
  • Szabi #25082
    az hogy a fórum szürkül még hagyján, de bő egy hónapja el se indítottam a játékot.. nem túl jó taktika, hogy hagyják kihalni a játékot, aztán majd egyszer talán lesz hozzá új tartalom, de kérdés hogy kinek lesz kedve újra elövenni a játékot.. :(
  • Frequency
    Elég rég járt itt,mostanára ígérte a béta map-ot.
  • Pelsodriver
    Emberek, nagyon elszürkül ez a fórum, semmi újdonság hetek óta, nem akarok senkit sem ezzel megsérteni, de csak képes albumokat nézegetünk...Frank, kijöhetnél már valamivel...!
  • macleody
    Nálam nem fagy ki, mert nem játszok vele :) Ez a te képed csak láttam, hogy nem sikerült berakni.
  • Bala24
    Nagyon jó képek! :D
  • ronso
    Ugyanilyen képet akartam én is tenni csak valamiért nem linkelte be..nálad fuvar végén mikor megérkezel ezzel a kamionnal nem fagy ki a játék ?
  • vajo

• macleody
  • ronso

• ronso
    Na ez jol sikerült
  • ronso

indulás
  • Misuka963
    Le a kalappal
  • BBSTi
    Bár nem szeretem a Waberer's-t, mint céget, de ez apám, olyan, mintha fényképet néznék, szép!
  • VERESS 96
    1280X720
  • Gázfröccs
    nincs mit!
  • Penge88
    Aha, szóval a legjobb váltó kell hozzá. Köszi! 1.31-es a gém, ahogy megvettem, fel is frissítettem, nehogy nagy hévvel elkezdjek játszani, aztán a mentésekkel valami kompatibilitási probléma legyen. Köszi még1x!
  • BBSTi
    Sziasztok!

Összeakadnak a modjaim, végigolvastam, hogy lehet módosítani őket, azonban van egy olyan problémám, hogy ha duplán kattintok a változtatni kívánt .sii file-ra, jelszót kér, amit nyilván a tömörítéskor adtak. Semmilyen readme file-t nem találtam a letöltött zipben. A kérdésem az lenne, hogy van-e valami általános kód (pl.: 0000, amivel a legtöbbször találkoztam), vagy keressem fel a csókát, aki feltette a modot? Gondolom azért védte le, nehogy módosítva legyen, de így meg összeakad egy másik, hasonlóan jó dolgokkal megpakolt moddal....
  • Gázfröccs
    Peng88!
    Ha nem a legfrissbebb a játékod akkor nézd meg a beállításokban! Ha viszont a játékod 1.3.1-es akkor először vedd meg a legjobb váltót, majd utána beállításokban nézd meg mivel kell be-ki kapcsolni!
    Remélem segítettem!
  • Penge88
    Sziasztok! Olyan kérdésem volna, hogy a retarder-t hogy lehet működésre bírni? Vagy azt csak bizonyos motoroknál lehet használni? Most egy R500-al megyek, de nem tudom használni. Köszi a választ előre is!
  • Feró Flex
    Ez a román map szó szereint megvan álmodva:O)