Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autó benzinnel mûködik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
azt a kártyát nem olyan felbontásra találták ki (1920x1080)
1280x1024 full max esetleg
#hhwnd
Az autó benzinnel mûködik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Másnál is volt még ez az index pulzálás?
Köszi a válaszokat elõre is!
Egy érdekes rakomány... Én ezzel még se itt (képekben), se a játékon belül nem találkoztam...
Angel D.

Sziasztok
Asus M4A78,AMD Atlon II X2 260 3,20Ghz,5GB Ram,MSI Radeon HD7770 1GB 128bit
Sokaktól olvasom, hogy megy a csuszka a kanyarokba....
Nálam a megoldás a 750LE motor, és 6*6 alváz, a 14-es váltóval megoldotta a dolgot. Nem azt mondom, hogy nem kell lasítani a kanyarban, de nem bicskáz be, meg nem esik szét a kanyarba, illetve kanyarba is tudok még fékezni, ha szükséges. A motor erõ kell, mert az összkerék hajtás, kicsit visszalasít a dolgon, egy gyengébb motorral.
A végsebesség persze nem lesz 170, de azt gondolom, vagy erre vagy arra kell elmozdulni. Én a biztos kanyarvételre szavazok.
A szerviz, szerintem is gáz, mert volt úgy, summihez sem értem hozzá, még is 1800km után ott diszelgett a 3%...
Angel D.
De azért jó mert egyedi még egy ilyen nincs :D
Ma játszottam egy keveset, gondoltam létrehozok egy vállalkozást, de egyedül nem lett volna a fullos garázsra pénzem ezért Tütüke, és Vegasz haverom is beszállt az üzletbe.
Így volt elég pénzem megvenni Nürbergben a garázst, amit felfejlesztettem teljesen, így felvehettem öt alkalmazottat.
Sajnos a munkaközvetítõnél elég gyenge alakok voltak, de muszáj voltam felvenni, ne álljon üresen az üzlet.
Aztán meg kellett vennem az öt kamiont, 6 vagy 700 lóerõs volvot kaptak, meglegyen a morál, de nem érdemelték meg, mert a Mónika akihez nagy reményeket fûztem 800 eurós fuvarokat hoz..Na ez épphogy fedezi a gyorshajtásaimat.. : )
No comment, én ha kezdõként ilyen gépet kapok, meghajoltam volna a fõnököm elõtt minden reggel…
De majd meghívom vacsorázni, mert nagyon csinos, ez feledteti a gyenge teljesítményét. :P
Többiek jobbak, 3-4 ezer euró megvan.
Én Man TGX-et használok, V8-as.
Elég jól megy, elvállaltam egy nagyon hosszú fuvart vele, jó hasznát vettem a legdrágább dögrácsnak amit a gépezet elejére szereltettem, mert letoltam magam elöl pár kiskocsit, akik nem húzódtak félre, nem vették tudomásul, hogy én egy nehéz szerelvénnyel nem tudok lefékezni…
Azért a 130-at megfutottam vele országúton. :)
Jól tapadtak a Bridgestone abroncsok, megérték az árukat.
Lassan meglesz a pénz, egy új garázsra :)
Képeim:

http://www.hellring.com/

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Es a tobbit ugy hagytam es elindultam tovabb mire ugy 150 km utan leallt a motor hogy motorhiba es menjek szervizbe..pedig csak a fulke , alvaz es a kerek voltak megserulve...ebbe hol van motorhiba?