52658
-
Feró Flex #25182 Köszi Mester már vártam nagyon! -
Hungarykum #25181 Ez csak gányolás. Valaki csak unatkozott.
Szerintem az ETS2-nek soha nem lesz multija, de még az ATS és ECS részeknek sem. -
fs9pilot #25180 Nem. :) -
Axtros #25179
Ez az online mode komoly?
-
#25178 -
vajo #25177 Készen van. Nem sok a változás az elődhöz képest. Javítva vannak a hibák, új égboltok kerültek be, színesebb lett minimálisan a környezet, új megjelenést kapott. Hétvégén publikálásra kerül a sor. Az envsimstudio.blogspot.hu oldalon lesz elérhető szombaton vagy vasárnap.
-
Axtros #25176 Húzható Hungarocamion-os pótkocsit tudna valaki adni?
(Nem azt, ami csak az AI-kon jelenik meg, hanem olyat, ami megjelenik, mint választható fuvar.) -
Axtros #25175 Szerintem sok esetben nincs is előre kiírt időpontjuk a javítások, DLC-k egyebek kiadására. Ha valamit összehoznak, akkor azt vagy kiadják, vagy reklámozzák, és hibákkal vagy hiányosan megkapjuk mi. Nem kell sietniük, konkurencia nincs, a program a várakozásokkal ellentétben nagyon jól fogyott. Ameddig nem lesz egy megfelelő ellenfele a programnak, addig nem is kell vérre menő küzdelmet folytatni a játékosok kegyeiért.
Szerintem az lenne a legjobb megoldás, hogy - kizárva a sok egyénileg készített gagyi kiegészítőt és letölthető tartalmat - megbíznának egy harmadik felet, akik hivatalos DLC-ket készíthetnének a programhoz, a fejlesztőknek pedig csak a hibák javítását kellene elvégezniük. Mellette pedig lenne idejük az amerikai vagy buszos szimulátorukat készíteni (vagy ami épp tervben van). Sok más cég is így csinálja, például Eagle Dynamics is. -
gszabi99 #25174 Sziasztok!
Valaki nem tudna nekem linkelni egy Horváth Rudolf festést nyergesvontatóra? A legjobb lenne DAF XF 105-re. Előre is köszönöm. -
I73770K #25173 Üdv mindenkinek!
Mivel az összes módom sikeresen eltűnt a mentésemmel együtt ezért egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy 1.3.1-en én melyik physics módot használhattam, amitől nem volt borulékony a kamion hanem lehetett vele elég nagy tempónál is fordulni, vagy valaki tud ilyent? (Sajnos nem tudom a nevét)
Előre is köszi! -
AXmen #25172 Útra készen a hegyekbe..
Útközben :D
-
#25171 Raklapszállítás az öreg szarral.
-
gszabi99 #25170 Sziasztok! Valaki nem tudna nekem linkelni egy Horváth Rudolf festést nyergesvontatóra? Legjobb lenne DAF XF 105-re. Előre is köszönöm. -
gaborhalasz90 #25169 Valószínű ez lesz a gond, amit mondtál. Köszönöm a megjegyzést! -
#25168 Köszi! -
fagy53 #25167 Nekem megy együtt mindkettő, de a TSM 2.2 néha pár másodpercre lefagyasztja a gépet, aztán megy tovább mintha mi sem történt volna. Megnöveltem a memória méretet is, de akkor is csinálja, már megszoktam... -
#25166 Sziasztok. Van valakinek tapasztalata abban, hogy a Red és a Truck sim map2.2 elfut-e együtt békességben vagy össze fognak akadni mert nem szeretném ha megint ellszálna az egész játék. -
matusz09 #25165 Amúgy visszatérve a Frank007 féle magyar mapra: Gépigénye gondolomlesz rendesen, belegondolva abba, hogy BP állítólag hatalmas lesz, hiszen a játék jelentős fps esést produkál az eredeti városokban is, amik azért jóval kisebbek, mint BP előreláthatólag lesz!? -
Super Tocsi #25164 A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt
A(z) restacar.hu helyen lévő kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol.
A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár
perc múlva.
Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.
Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.
Na nekem ezt írja ki már 3 teljes napja!!! -
matusz09 #25163 Hogyne! Teljesen így gondolom én is, egy kis iróniát is szántam ebbe a kijelentésembe, csak hát egy fórum nem mindig tudja az érzéseket visszaadni :) Gyakorlatilag valóban egyedüli versenyzőként van jelen. Írtad az időpontokat. Na ezek rendszeres be nem tartása, úgy látom nem csak számomra irritáló egy kicsit.... -
Bowie #25162 Nem lehet hogy a játék demójával játszol?Mert ha igen akkor az azért van,mert elérted a szint limitet és ezért megy tönkre a kamionod.Ha pedig eredeti a játék akkor fog.sincs miért csinálja ezt,ilyen buggal még nem találkoztam a játékban. -
gaborhalasz90 #25161 Szép estét!
Lentebb már megénekeltem (csak sajnos nem érkezett válasz) hogy egy kis segitséget szeretnék kérni ugyanis az van hogy a nulláról mindenféle előjel nélkül 100%-ra felugrik az engine damage és ott helybe megáll a kamionom. Ha megjavíttatom és elindulok vele nem telik el 10 perc és megint tönkremegy.
Lehet hogy én játszok bénán nem tudom. Nem rég óta játszok a játékkal, de ez a jelenség nagyon zavaró.
Tippeket, egyéb válaszokat köszönök szépen. -
Axtros #25160 "Szerintem abban mindenki egyet érthet, hogy a játék, a rengeteg hibája ellenére is a legjobb kamionos játék a piacon."
Ez igaz, de csak azért, mert más hasonló kaliberű program nincs a piacon. (RnR egy arcrade program.) Ha lenne, akkor nekünk is nagyobb összehasonlítási alapunk lehetne, illetve a fejlesztők is jobban odafigyelnének a DLC-k kiadására és a hibák javításaira, időpontok illetve megvalósított elemek kiadására. -
#25159 Pedig pöccre bejön. -
Super Tocsi #25158 hali valaki nem tudja hogy mivan a RESTACAR oldallal? Mert nekem nem akar bejönni? -
#25157 Nekem a Scania meg a Volvo jön be. A volvo 750 lovas:)
-
bazsika00010109 #25156 daf,scania -
The Best #25155 Bocsi hogy kitérek 1 kicsit szerintetek melyik kamional érdemes menni Daf, Scania, Volvo? -
#25154 Én amiket Frank007 feltett képeket, videokat megnéztem a készülő map járol, elámultam a részletességen.
Ha mindez igaz, és tényleg nem átverés akkor nagy köszönet neki érte.
Nade ha mindez igaz, akkor az SCS mit csinál ennyi ideig a dlc-n? Mivel Frank007 egyedül, nem fő munkaidőben, hobbiból csinálja a dolgot, míg az scs többfős fejlesztőkörnyezetben készíti . Ez azért nekem magas kicsit. -
#25153 Én mondjuk olvastam azt is, hogy az új kamion modellek és a térkép kiegészítés 10euróért lesz majd elérhető steamen meg a boltokban! De kitudja mi lesz addigra....én bizok benne, hogy ezek nem pénzért lesznek elérhetőek. A dolly szerelvényekről tudsz valamit? Mert azokról is nézegettem beta képeket, de nem írtak semmi különöset a képek alá, hogy mikor is lesz meg hogy -
fagy53 #25152 "és nem a hirtelen elkezdődött fikázásoktól." - nem hirtelen kezdődött és nem "fikázás", hanem kritikai megjegyzés, építő bírálat ha úgy tetszik. Azt hiszem sokadmagammal szeretetből kritizáljuk az egyébként nagyon élvezhető játékot, amely egy kis odafigyeléssel lehetne sokkal jobb is. Bosszantó, hogy ehhez milyen kevés hiányzik csak, amit a fejlesztők rossz üzletpolitikából nem tesznek meg.
Itthon és más külföldi fórumokon egyre inkább lankad a figyelem a játék iránt és ez nem jó jel. Frank007 és az SCS is akkor fog lépni amikor már csak kevesekhez jut el a magyar map ill az új patch vagy a DLC. Ez utóbbi mint fizetős tétel eleve hendikeppel indul...
Én nem fordulok el a játéktól és mindennap igyekszem egy kicsit játszani vele, de nálad megértőbb vagyok azokal akik már elő sem veszik. -
xmute #25151 Na visszaolvastam kicsit a hivatalos blogon, hogy mégis mit és mikor osztottak meg velünk.
Jan. 31-én vagyis kerek 3 hónapja jelentették be a K-Eu-i DLC-t, és azóta kettő (érdemi) hír jelent meg ETS2-ről, hogy lesz új Iveco és új Volvo amik elvileg patch formájában érkeznek majd!
Ezen kívül szinte mindig megemlítik, h ezeken felül dolgoznak a játék motorján, a játékmeneten, az AI-n, a grafikus megjelenítésen, szal az egész játékot mondhatni fejlesztik tovább!
Szal biztos vagyok benne, hogy a következő patch nem csak 1-2 apró változtatást fog tartalmazni, hanem elég nagy ugrás lesz az 1.3.1-hez képest!
Itt a kérdés csak az, hogy meddig "húzza még az időt" és a közösség agyát az SCS!
Oké, hogy nem lehet a szemükre vetni semmit, hisz nem kötelezi őket semmi se, hogy csinálják tovább a játékot, de ezt ők bevállalták és ki is nyilvánították, így már jogosan várja el a többség, hogy mutassanak valamit immáron 3 hónap után!
matusz09: A DLC-vel kapcsolatban azért nem lesz az olyan kicsi, ha megnézed a térképet láthatod, hogy területre majdnem egy németországnyi lesz 13 új várossal ami azért nem 1-2 falut jelent, még ha nem is lesznek benne új objektumok, bár ez sem igaz, mert láthattunk képeket a készülő városokról és ott lesznek az adott városban fellelhető jellegzetes épületek, mint pl. BP-en a Parlament vagy a rendőrpalota.
Szal alapvetően nekem nincs bajom a játékkal meg a fejlesztőkkel (ilyen téren) mert ez a DLC + a kövi patch az új fejlesztésekkel (szinte minden területen), új kamion modellekkel azért "várós" cucc, csak nem mindegy mennyit kell rá várni mert elpártolnak az emberek a játéktól na és ezen kéne elgondolkoznia az SCS-nek!
-
matusz09 #25150 Szerintem abban mindenki egyet érthet, hogy a játék, a rengeteg hibája ellenére is a legjobb kamionos játék a piacon.
A DLC-ről csak annyit, hogy ha valóban annyival bővül a map, amennyiről hallani lehetett, akkor az tuti, hogy pénzt nem adok érte. Ott a TSM map. Sokkal nagyobb, mint a tervezett DLC, és még ingyen is van. Ha viszont belekerülnének a forgózsámolyos pótok, tandemek, régi és újabb kamionok, akkor már adnék pár ezret a DLC-ért. És azt senki ne mondja nekem, hogy olyan nagy munka megcsinálni pár modellt a játékhoz, hogy egy fejlesztő gárda ne tudná ezt kivitelezni. De ha az időre, meg a pénzre fogják a dolgot, az nagy marhaság.... -
xmute #25149 Kezdjük ott, hogy az SCS nem csinál semmit hónapok óta. Kiadtak egy képet és ennyi. Igen nagy teljesítményre vall.
Ez azért nem igaz!
Rossz a megfogalmazás, mert a valóság az, hogy csak a közösség felé nem mutatnak semmit se, max. 1-2 hír havonta, de ettől még mindenki tudja, hogy folyik a fejlesztés csak épp ezt nem kommunikálja kellőképpen az SCS, és nem tartja fent a "lendületet" a rajongókba és itt hibázik nagyot!
Vagyis kommunikáció nulla! És ez érthetetlen, hogy miért nem adnak hírt a fejlesztésekről?!
Biztos vagyok benne, hogy dolgozik az összes emberük csak épp nem lehet tudni erről semmit se, hogy mikor, mi, hogyan fog megjelenni! Itt a bibi...
-
fs9pilot #25148 Árkád? Az hogy? :D Ha ez árkád, akkor pl. az NFS sorozat mi? Super Mario? :D
Na mindegy, szerintem majd visszanézek akkor ha lenyugodott mindenki, és megint virágzani fog a fórum, és nem a hirtelen elkezdődött fikázásoktól. -
Hippo0315 #25147 Annyiban nem értek egyett a leirtakkal, hogy ha megveszem a a játékot, esetünkben egy szimulátort, akkor a valos élet szimulálását várom és nem egy írreális közlekedési viselkedést (és akkor itt lehetne sorolni a sok baromságot amit az AI művel pl. autópálya belső sávjában ok nélkül 20-ra lassulás, 5-10 méterrel előtted kifordulnak a védett útra, városban jártam úgy hogy a szerelvény oldalába fordultak bele. stb.).
Szóval szerintem a minimum, hogy az SCS-nek ezeket az alapvető hibákat kellene kiküszöbölnie. -
Ivanmaxx #25146
-
#25145 Nos, ez kb. nekem szól.
Igazán nem akarlak bántani, de:
Lehet ezt szépíteni már, de nem nagyon érdemes, a videót végig bénázod, ha komolyan vesszük, ha nem.
Ahogy lentebb is írták, magát a játékot vetted meg, nem a későbbi kiegészítőket, ha az Scs megjelenés után nem foglalkozna tovább a játékkal, akkor sem szólhatna senki semmit. -
#25144 Van benne igazság, nem is kevés! -
vajo #25143 Tisztázzuk az eseményeket, mert úgy érzem nagyon sokan félreértelmezték a videómat.
Kezdjük ott, hogy az SCS nem csinál semmit hónapok óta. Kiadtak egy képet és ennyi. Igen nagy teljesítményre vall. De még ennek ellenére is sokan játszanak a játékkal, köztük én is. De mint korábban írtam, egy kamionos játék 2. legfontosabb eleme, vagy pillére a forgalom. És amíg ezen nem változtatnak, rakhatnak be 100 új kamiont is, meg légi folyosót a Marsra, akkor is bosszantó fog maradni az AI viselkedése.
Másodszor úgy gondolom nem egy 4 perces videó alapján kell megítélni a másik embert és annak vezetési stílusát. Az ETS2 egy arcade játék. Aki nem hiszi el, játsszon még vele pár hónapot és rájön.
A videó lényege az volt, hogy röviden megmutassam mennyire is agyatlan a játékban az intelligencia. Ha ennyire zavar mindenkit, hogy "milyen béna vagy! Onnan simán ki lehet kanyarodni" stb...
Akkor most szólnék ő hozzájuk is egy kicsit. Indítsátok el a videót. tekerjetek 0:32-höz. Ott láttok egy kék versenyzőt éppen tankolni. Mivel ismerem a játékot, felépítését, az AI-k közlekedési vonalát, tudtam, hogy keresztezi az enyémet. Most tekerjetek 0:37-hez. Vajon miért álltam meg satu fékkel, mikor simán ki is kanyarodhattam volna? Na erről szól az a 3 perc...
De kár csinálni bármit is, mert biztos lesz egy olyan aki, véresen komolyan veszi és azt a rémhírt fogja terjeszteni, hogy ha valaki GTA-ban elüt egy gyalogost, ne adjanak neki jogsit, mert nem tud vezetni. Körülbelül ez a színvonal...