52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • chase
    Meg is van! Köszi!
  • lusti12
    Hello!
    Egy kis pihenő Németországban.

• Szabi #25303
    igen, az scs file-okat kell a mod mappába rakni és igen, a játékban a profilválasztó résznél aktiválni kell őket :)
  • fuszhi
    Sziasztok emlékeztek erre a hozzászólásra ? #11225 nos itt retoucher jól szemléltette kábáé milyen lehetne ha kicsit koszos lenne a szélvédő. Ennek egy enyhébb valaki elkészíthetné mint szélvédő módot. Ugyan is nincs szükség rá hogy fokozatosan koszolódjon, elég szerintem ha csak eleve kicsit koszos a szélvédő, és nem tünik el jó az úgy állandóra. Annyi ember csinál módokat, nem hiszem el hogy ez úgy feledésbe merült. Emlékszek rá hogy annak idején felvetődött be terjeszti valaki a készítőknek levélben mi lenne ha ? ám ettől független bár nem történt ezzel kapcsolatban semmi , még sem gondolta újra a dolgot egyik módot készítő emberke se pedig egyáltalán nem rossz ötlet szerintem. Üdv.
  • chase
    Sziasztok!
    Kezdő vagyok még nagyon ebben a játékban, de nagyon bejön, járom Európát keresztül-kasul.
    Eddig még semmilyen mod-ot nem használtam, de olyan szép képeket linkeltek, hogy nem bírtam ellenállni és feltettem a RED2-t (.zip file kilazítva a Docu…\mod folderbe).
    Kérdésem a következő: ahhoz, hogy ez működjön a .zip-ben levő könyvtárszerkezetet meg kell tartani v. az .scs file-okat kell közvetlenül a mod folderbe tenni?
    A játékon belül valahol „be kell kapcsolni” a mod-ot v. automatikusan észleli és használja?
    Egyelőre a könyvtárszerkezetet megtartva tettem a mod folderbe és így nem látok semmi változást.
    Help!
  • mzsolti21
    Sziasztok!
    Hogy feldobjam kicsit az ellaposodott játékot, újrakezdtem mindent, TSM map 2.2-t kezdtem el használni. De a gyári cégek vannak benne gyári pótokkal.
    Szükségem lenne pár modra, aki tudja legyen szíves linkeljen:
    1. TSM 2.2-höz trailer pack
    2. Valamilyen realistic mód hogy mozogjon a fülke.
    3. 90 km/h feloldó, az se baj ha 100 a plafon
    4 Bármi, ami a mappal biztonságosan elmegy :)
    Azért nem keresgélek, mert az rengeteg idő, és nem tudom melyik mod működne rendesen.
    Köszi.
  • The Best
    Red 2

Indulás 25t rakománnyal

[IMG][/IMG]

Elindult a konvoly

[IMG][/IMG]
  • matusz09
    Van már az ets 2 ben is busz, asszem az 1.2.5-ös patchel került bele a játékba.
  • BBSTi
    Az első RED-es képek

Beszereztem egy Magnum-ot is
  • fuszhi
    Mert látom hogy módolgat itt mindenki gondolom másra nem figyel fel senki. Jó mondjuk én is csak teljesen véletlen vettem észre.
  • fuszhi
    Biztos emlékszik rá egy két ember erre: #25216 a lényeg az hogy az ets 2 ben ezek szerint még nincs busz. A Scani Truck szimulátorra igaz a dolog. Már mint forgalom tekintetében.
  • milos620

• Ivanmaxx

• Mandoki72

Red expert 2 Még a repülőnek is xenon lámpája van.
  • DOBERMAN1993
    Járműparkom bővült 1 gépcsodával

• metaxx
  • metaxx
  • Misuka963
    Nagyon ott van a Premium
  • SnyperDv2
    Nem tudom kaptál e már választ de új játék indításával nekem már működik a város régi mentéssel nekem se ment :)
  • vajo

• milos620
    Koppenhágai kikötő:

Varsó után a 8-on egy kis kpm paradicsom:

Egy kis pihi+Meki az A229-en:

DHL logisztik:

• Mandoki72
    http://ets2.lt/forums/ pontosabban
  • Mandoki72
    Ez TSM 1.3 map, nekem 1.2.5 van fenn. Már nem tudom honnan szedtem lehet hogy az ETS.LT ről
  • rokasuhanc
    ez milyen map?? ez nem az eurotruck.atw-ről van?? ott ne ilyen Győr? :) ;)
  • Oliverius
    Sziasztok!
    Valaki tudna abban segíteni, hogy mi a frászt rontok el a tsm map-nál, mert amikor beírom a megfelelő helyre a megadott szöveget (-mm-pool-size 1200) nem fogadja el. Kezdek megőrülni tőle mert így viszont kifagy a bővítményektől.
  • akos25
    A skint nem én csináltam, szóval ne engem szidj érte...
  • Mandoki72

Holland fuvar
  • Misuka963
    Doberman:Nagyon szép
    Chicony:Miért te még nem láttál olyat?Mifelénk egy csomó román,lengyel magyar szlovák stb. sofőr járkál és az ő szerelvényeiken is van néha ilyen.Amúgy is ponyvát bármikor le lehet cserélni.Nem tudom miért kell belekötni.
  • DOBERMAN1993
    Plymouth-Torino

• chicony
    Krone trailer - logo Schmitz ???
  • Misuka963
  • vajo
  • akos25
    Néhány kép RED2-vel... :-)
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • RalphWald
    Én meg azt hittem, hogy ez Marko Mirkovic képe... Itt lehet megtekinteni a deviantART.com-on: http://mmirkovic.deviantart.com/art/Euro-Truck-Simulator-2-ets2-343310021
  • koppi2

:)) Az én Képem. Rég voltam fent skacok :D Szép játékot mindenkinek.

És meg tennétek nekem valamit: Ezt az oldalt ossztátok. Légyszi :)) Szavazzatok ráám légyszi !! mindenkinek meg köszönném :)) a kép bal oldalán van a szavatás gomb :)) https://www2.axeapollo.com/hu_HU/362791/tengeri-bence?image=0 :P
  • The Best
    Az első red2 képen

[IMG][/IMG]
  • DOBERMAN1993
    Nekem azért ilyen, mert van egy saját textúra csomagom + a vidi kártyát is megpiszkáltam a szebb grafika érdekében!
  • wollnerd #25268
    Van olyan érzésem hogy nekem is ez a helyzet van... :/ Alig vannak sárgás színű lámpák, a kamion lámpája pláne nem az....
  • tomigames
    Iratkozz fel a youtube csatornámra
  • Bebe59
    Vajo, én nem akarok szuperlativuszokat használni, ezért csak KÖSZÖNÖM a RED 2-őt!