Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként másnak is feltûnt, hogy angliában masszívan paraszt az Ai? Nem engednek ki soha, kihajtanak eléd, befékeznek, van mikor autópályán kb 50 km-enként van csak sebesség jelzõ tábla, és sokszor ha két tábla között hajtok fel, és beállok 90-re akkor egybõl jön az 500 euro büntetés. Máshol is van Ai-s töketlenkedés, de a készítõk mintha direkt rágyúrtak volna erre angliánál xD
Ebben megkeresed az "uset g_console "0" sort. A 0-át átírod 1-re, elmented és kész.
g_set_weather 1 f - esik az esõ
g_set_weather 0 f - napos idõ lesz
Mielõtt menne az oltás, csak az esõ miatt kell a konzol...
Ha látom, hogy túl éles a kanyar, akkor lassítok 80-ra, de pár kanyar kivételével mindet beveszi.
A mellékutakon is van pár elég éles kanyar, de ott úgysem megyek 90-el.
Szóval pár kanyar miatt, nem fogok dupla tengelyt választani. A "hagyományos" módon, nekem amúgy is szebben néz ki. Másrészt, mindenki olyat választ, amilyet akar.
Aki normálisan vezet, annak teljesen mindegy, hogy hány tengelyû kamiont vezet.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
DANCSI

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
mindig bõven van idõ megcsinálni egy normál fuvart, még az 1000 km+-osokat is 😊
úgyhogy tényleg Te szúrtál el valamit
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Mindegyik rakomanyt idoben kell elvinni a celhoz...te ahogy latom 5 orat kestel...ugyhogy ez semmi varazslat, ez mind a te muved..
Kicsit kecsäpot fuvaroztam...
Vettem egy új vasat! <#pias>#pias>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2