52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gomze
    Van még!

• Misuka963
  • gomze
    Egy kis hangulat keltő!

• szgabe
    Hogy tudnám magyarítani a rendszámomat? Nem az ablak mögöttire gondolok:).
    Köszi a segítséget.
  • mzsolti21
    RED 1 vs. RED 2

• chicony
    London felé...
  • mzsolti21
    Nekem is kifagyott, de ezeket csináld:
    Kezdj teljesen új profilt
    Eleinte ne használj modot, max a RED-et
    Utána folyamatosan rakj be modot, egyesével próbáld ki
    Nekem a tailer pack-kal kifagy, gondolom azért mert 1-es verzióhoz van és 2.2-t használok.
  • Hunarnold
    Nekem kifagy a játék,ha a TSM map 2.2-t használom(vki ötlet)???
  • Tikal #25337
    engem az hozna lázba, ha végre tudnám használni a kontrolleremet, ugyanis a legutolso patch óta nem tudom, kapják be. az is lázba hozna ha javitanák a sok hibát, finomitanának a térképen, utakon és nem küls fejlesztőkre kéne várni, de ehelyet valami buszos szaron dolgoznak, ami ugyanez lesz csak más skin-ekkel....
  • gomze
    Az új gépem !

• chicony
    my new skin Frikus - Hungarocamion
  • chicony
    Pauze Austria
  • The Best
    HAli lenne olyan kérdésem hogy 2013 modelek lesznek majd az ets2?
  • xmute
    #25327: Egy ilyet azért Frank007-től is el tudnék viselni, hogy legalább 1 db képet beszúrna a térképről, hogy jelenleg hol tart. Még akkor is ha nincs kiadható állapotban! Ne legyen már ő is SCS, ha értitek mire gondolok!

Az igazság az, hogy amit a többség szeretne az bizonyos formában már most is megvan, hisz azért a hónapok alatt jelent meg szép számmal több típusú kamion, amerikai, eu-i, régebbi modellek is, pótok is jöttek ki, map is van ami bővíti az alaptérképet (TSM, Satan féle), kint van a RED2 ami a kinézeten változtat, mégis összességében áll az egész topik, leült az egész!
    Ezért nem értem ezt a dolgot, hogy mi lenne az ami ezen tudna változtatni. Lehet, hogy csak nekem tűnt ez fel és másokat ez nem is foglalkoztat, de gondoltam megkérdezek már másokat is erről, hogy ők hogy látják ezt!

krissz1998: tedd fel a képed a http://www.kephost.com/-ra és az ottani linket szúrd be ide ahová írsz úgy, hogy megnyomod a kép beszúrása gombot előtte és oda másolod be a kephost-os linket!
  • krisz1998
    Sajnos kamionomat nem tudom beszúrni mert még kell várnom 30 napot :(
  • vajo
    Mi a RED2-be beletettünk egy ehhez hasonló textúrát, de voltak vele gondok, ezért bele sem került. De én már gondolkodtam rajta, hogy meg kéne, de nem egyszerű anélkül, hogy ne kéne újra mappolni a kamionokat. :D
  • Szabi #25329
    az elképzelés jó, csak ehhez vagy hatalmas fejlesztőcsapat kéne, vagy 5-6 év :D
  • gomze
    Én úgy alakítottam volna ki a játék menetét a fejlesztők helyében, hogy eleinte korlátoztam volna a lehetőségeket.
    Pl.:
    - A játék kezdetén még csak egy országban fuvarozhatnánk , és a tőbbi pénzbe kerülne, mint az ETS 1-ben

- Először csak 7,5 tonnás teherautókkal lehetne menni, később pótosokkal 12 tonnáig, majd nyergesekkel, vagy tandemesekkel 40 tonnáig, végül dupla pótosokkal 60 tonnáig.

- A játékban lehetnének évek amik alapján eleinte régi kamionok lennének majd szép lassan megjelennének az újabb, és legújabb modellek a pótkocsikkal együtt. :-)
  • Szabi #25327
    a hivatalos tartalmak kellene végre megjelenjenek.. az új Iveco, új Volvo és keleteurópa dlc.. :D

vagy legalább írjanak ki egy hírt, hogy bocsi srácok, lassan haladunk, ezértmegazért, de azért készülget szép lassan.. és itt egy kép, hogy hol tartunk jelenleg stb...
  • Mandoki72

Akárhonnan nézem igencsak borús az ég.
  • matusz09
    Nekem most eléggé megdobta a játékélményt a RED2, plusz a 3D. Aki teheti próbálja ki, nagyon jó 3D-ben.
  • gomze
    Hello mindenkinek! Tudja-e valaki hogy lehet megnövelni az emberek számát a városokban, mert vannak ugyan emberek elvétve az utakon, de még mindíg elég kihaltak a városok.
  • 0Diaz0
    Az a baj,hogy ezek sajnos mind gondolatok.. a fejlesztők ennyire szerintem majd csak évek múltán,ahogy látják a sikert úgy dolgoznak majd a játékon.. de persze.. tervezgetni lehetne.. meg vágyakozni sok dolog után..
    Pl. :

- Új kamionok
    - Új országok
    - Új utak
    - Több,érdekesebb , részletesebb tájak
    - Többféle pót
    - Pótkocsi vásárlása
    - Hosszabb fuvaridők ( a realitás érdekében.. ami nemis lenne rossz.. én speciel simán elfuvarozgatnék 1 pótot 3-4-5órán keresztül is,akár :) )
    - És mindezt többjátékos ( multiplayer ) módban..

Ez nekünk most,egy álom... Sajnos. Bár,nekem megérte ez a játék akkoris 7000ft-ért ( mikor még kiadták.. most 3000ftért adják,postával.. )
  • bitlucyfer
    Helló

Én régóta játszom kamionos szimulátorokkal, inkább az európai széria jön be nekem, csak minden játék kicsit összecsapottnak tűnik számomra, mert szerintem lehetne még mit bővíteni rajta, ha egy FPS- játékot megcsinálnak akár 12GB-ra is.
    Amik nekem hiányoznak:

- a Hollandiában régóta használt "gigaliner"-ek minden féle verziója (pótos, dupla nyerges),
    -minél szélesebb verziójú kamion paletta (lehessen venni pótost nyergest egyaránt)
    -minél több város és további országok feloldása még akár skandinávia is (pl.: németből kompozni svédbe)
    -csőrös gépek (scania T széria, volvo NH széria, iveco strator......)

csak egy-két gondolat esetleg a fejlesztőknek
  • xmute
    Talán lesz egyszer ilyen igaziból is az egész országra kiterjedően:

Frank007 lassan 2 hete anno azt mondta, hogy még rajta van a szeren és amit kiad majd abba kapásból 35-40 város lesz, nagyon sok úttal! Hát bízzunk benne, hogy lesz ilyen részletes úthálózat abban is, sőt...!

Épp azon gondolkoztam, hogy mi az a dolog ami egy kicsit felpörgetné a hazai közösséget, mert szinte nullára redukálódott az érdeklődés a játék iránt.
    Mi az a dolog amire vágyna a többség ami lázba hozná őket? Ami esetleg ésszerű ötlet és a modderek meg is tudnák valósítani és felpörögne az élet újból? Skinek, map építés, új modellek, mi kellene a többségnek?!
    Tippek, ötletek, amit esetleg többen jó dolognak tartanák és megvalósulna?

Vajo csinált már pár videó tutorialt ami segíthetne, de szemmel láthatóan nem nőtt meg a topikban az érdeklődés az iránt sem. Mitől halt meg ennyire ez a játék alig 3/4 év alatt?!
  • siplace2
    Bocsi a dupla képért:)
  • siplace2
  • 0Diaz0
    kepkezelo.com-ra felrakod a képet,és a kép linkét bemásolod a "kép beszúrása" menüpontba. Onnan remélem már menni fog a fórumba való képfeltöltés!
  • krisz1998
    Sajnos nem tudom felrakni az én gépem mert nagyobb 20 KB-nál
  • krisz1998
    Sziasztok új vagyok.
  • Gis80s
    Sziasztok!

Részben off....
    Win7-tel volt már másnak is appcrash az ETS2-nél? Nem tudja rá valaki a megoldást?
    Előre is köszönöm!
  • Szabi #25314
    régivel is müködik
  • Tockos
    Ha bekopíroztam a RED2-ot akkor új játékot kell kezdenem vagy a régi mentéssel is mukodik?
  • Mandoki72

Gurul a nehéz "kő"fuv
  • Misuka963
  • xmute
    Like a boss!

• Misuka963
    Gyönyörű a Scania
  • bazsika00010109
    kösz
  • The Best
    Hali innen le tudod tölteni.

http://envsimstudio.blogspot.hu/p/red-expert-2-download-letoltes.html