Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://patchelj.hu/lista/Euro_Truck_Simulator/Euro_Truck_Simulator_2
Nem mondtam, hogy ingyen kellene akármi. A játékot is megvettem 6000 ft-ért. Az más, hogy nem értek egyet ezzel a dlc-zõs dologgal, de nem csak ennél a játéknál, hanem semelyiknél sem. Ami a pálya kieget illeti, nem mondtam, hogy nagy részletes városok kellenek, ezt már csak te képzelted hozzá, de MO szinten Gyõr, Bp, Debrecen, Pécs városoknak illene bekerülni, már ha egyáltalán belekerül Mo.
Azért meg valóban nem fogok pénzt adni, még 150-250 ft-t sem, ha beleraknak 1 kamiont, meg néhány vadrácsot, meg 2 várost, mert ez egy valamire való moddernek 1-2 óra...
Azt mondom, hogy nálam ott kezdõdik egy fizetõs DLC, hogy legalább 2 új kamion legalább 10-15 új város, illetve pár új tuning cucc.
A kötözködõknek:
Eme pár sor nem spekuláció, hogy mik lesznek késõbb a patc-ben, DLC-ben, hanem csupán az én eszmefuttatásom, a véleményem szavakba öntése.
http://patchelj.hu/lista/Euro_Truck_Simulator/Euro_Truck_Simulator
Nekem a No Damage-t nem akarja letölteni. Átküldi valaki azt a 10 KB-ot?
Elõre is köszi 😄
Üdv:Ákos
Pl.: TNT , DHL , UPS . stb...
Bocsi, hogy ilyen hosszút írtam!
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
ez ilyen iRacingben, rFben de még LFS-ben is..
ha igazi szimulátor kell, az nem ez a játék azt a Mercinél / Scaniánál kell keresni...nem itt 😊
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Msn-t sem használok
Juhasz27:
Nekem meg van a magyar rádiós ha kel oda adhatom csak annyi hogy privátba írd a skypod vagy facebook és ott átküldöm!!
Mert az enyém 100% jó!
Juhasz27!
játékban látni is az adókat? tölts le frissebbet szerintem az lesz a baj.
Lenne 1 olyan problémám,hogy betettem a a játékba a Magyar Rádiók fájlt és a Radio 1-et akarom hallgatni,akkor kifagy a játék.
A játék eredeti.
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
Elõre is köszi.
meg még a módért is fizessek amit ki adnak hozzá na azt azért már ne.
Mar az arakrol is beszeltek mikor meg nem is biztos hogy kell erte fizetni...

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
5-10 euroért teljesen korrekt lenne a DLC-zés, ha nagyobb/több ÚJ dolog lenne benne akkor még a 15 is elfogadható szerintem
amúgy egyetértek, nagyon nagy és idegesítõ hibával én sem találkoztam, kis bosszantó dolgok vannak, de azokat meg javítják majd
boruláshoz meg, talán nem kéne no limit mod-al 100+ tempóval kanyarogni és akkor nincs borulás 😊
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
amúgy van egy amirõl tudok Metz mellett valahol, meg valahol osztrák területen is mintha rémlene valami
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Hol találhatok vasúti átjárót?