Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Mi lehet a hiba szerintetek????
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Mert két fajta van a hivatalos oldalon, az egyik, hogy bármely régi verzióról a 1.2.5.1-esre (191 mb) és az 1.1.3-ról az 1.2.5.1-re (~62 mb).
Csak a döglött halak úsznak az árral!

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
tudja valaki mit javítottak az advisory line-on? én nem látom, de lehet csak nem tudom mi az 😄
egyébként rengeteg helyen lespórolták a felfestéseket... és mikor ezeket látom, felbasz hogy a blogjukon már arról szondáztatják az embereket mennyit fizetnének egy DLC-ért. hát ok, de elõtte be kéne fejezni az alapjátékot nem???
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Sakkoo.......Baszkiiii
Valami nagy "árulás" lehet a jelenség mögött, mert ez igen durva hiba. Még az a szerencse, hogy sikerült visszaállítani az eredeti állapotot.
Kíváncsiság végett meglestem néhány külföldi fórumot is, ahol szintén van panasz az új javításra, de közel sem ilyen durva jelenségekrõl írnak.
Szerencsére nálam nem volt semmi gond egyik javítás telepítésénél sem, 2-3 perc alatt telepítette a frissítést, és simán el is indult a játék.
Eredeti a játék, semmi mókolás. Elõtte sem demó, sem warez nem volt telepítve.
Én, az 1.2.5 patch telepítése elõtt kiszedtem mindent a mod mappából, majd simán telepítettem a javítást. Ezután indítottam a játékot, majd kiléptem, bemásoltam a kívánt kiegészítõket, és gooo.
Mivel semmi gondom nem volt, ezért még "takarítást" sem kellett csinálnom.
A lényeg, hogy sikerült, bár nem értem, mi lehetett a gond. Normál esetben, egy reinstall elõtti registry tisztítás (system bejegyzések törlése miatt kell, amit egy sima uninstall nem old meg) , újraindítás, majd a játék újratelepítése simán orvosolja a problémát.
Nem maradt bent valami egyedi módosítás, vagy átírt fájl, ami miatt összeakadhatott valami?
Tudom, hogy szerencsére most jól mûködik nálad is, de hátha tudsz segíteni másoknak, akiknek még vacakol.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Sakkoo.......Baszkiiii