52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • AudiQuattro
  • AudiQuattro
    Valaki tudna segíteni fuvar irásban?
  • Luspy
    Jó lesz ez!!
  • Misuka963
  • Suba1993
    Szépek! Főleg a hungarocamionos és a volános képek, azok tetszenek a legjobban (nagyapám a hungarocamionnál volt kamion sofőr)
  • retoucher
    Második adag...

• retoucher
    Egy majd 1000 km-es fuvar során elég sok mkivel találkozik az ember az utakon...

Íme pár kép az útról a teljesség igénye nélkül!

• szgabe
    Frankie!

A kérdésre elfelejtettél válaszolni:).
    Akkor én is kénytelen vagyok várni, de ne haragudjatok, én annyira nem türelmesen:).
  • AudiQuattro
  • bocsibalazs97
    tölts fel ide 1 képet ahol most jelenleg tartassz légyszives!
  • bocsibalazs97
    frank Isten vagy!:D türelmesen várunk!
  • frank007
    Szia! Egyre gyorsabban haladok. Székesfehérvárhoz még 6 nap kellett, Tatabányához már csak három. Persze ezeket ne úgy képzeld el mint a gyári városokat, kb 5-6-szor akkorák. Teljesen a Google Earth alapján építem őket. A kisebb városokból egy nap többet is megcsinálok, szóval ne adjátok fel!
  • norbee46
    Üdv mindenkinek!

Indulok!

• Krisz1117
    Na az éjszakai sötétet sikerült visszahoznom :)
  • Krisz1117
    Hali

Lenne 2 kérdésem.

1. A legutóbbi mod-csomag berakása óta az éjszaka sötétje nem is olyan sötét, sajnos minden lámpa nélkül végig lehet fuvarozni az éjszakákat, ami elég szomorú :(
    Valaki ismer, tapasztalt már ilyet modokkal kapcsolatban?
    Sajnos elég sok modot beraktam legutóbb, így pontosan nem tudom, hogy melyik lehet a ludas, gondoltam megkérdezem, hátha valaki szintén tapasztalt ilyet néhány mod esetében, hátha nálam is az a gond..

2. Ismer valaki olyan map modot, amely új országokat "nyit meg"? Mert ez az alap térkép már eléggé rongyosra van járva, kéne valami új...

A válaszokat előre is köszi :)
  • szgabe
    Frank007!

Nem akarod mégis megosztani a mo. map-ot, akárhogy is áll? Tudod az ígért beta helyett:).
    Vagy legalább budapesten hadd vezessek egy kicsit!
  • mzsolti21
    Nem duzzogok.
    Csak az a problémám, hogy ok nélkül, 2-3000 km gondtalan vezetés után nem tudok játszani.
    Utána olvasok azok közt amit leírtál, sikerül vagy sem valahogy folytatom.
  • zorba3333
    Nem kiábrándulni, meg duzzogni kell, hanem egy kicsit utánaolvasni a dolgoknak.
    A physics módok egyikét sem támogatja alapból a TSM sorozat, csak ha magadnak "okosítasz rajta" magyarul összefésülöd a problémás módosításokat.
    Ehhez kiváló segítséget találsz Ralph Wald jóvoltából a Restacaron, vagy a TSM oldalán a készítők tolmácsolásában. (Bár az utóbbi lehetőség, már lehet, hogy nem elérhető.)

A pályához mellékeltek anno egy pdf fájlt. Ebben le volt írva, hogy milyen kiegészítőket kell/érdemes telepíteni, memóriát hozzárendelni a játékhoz stb. Ezt is érdemes átbogarászni.
    Igaz németül van, de nem megoldhatatlan feladat az elolvasása.

Nekem pl gond nélkül fut a TSM 2.2, pedig 4 különböző trailer pakkot is használok a pályához tartozó csomagon kívül.
    Kínlódtam vele egy kicsit, mire összefésültem a különböző módokat, de megérte.

A legtöbb elérhető a különböző oldalakon, de az egyedi cuccok nem lettek külön megosztva.
  • mzsolti21
    Szerintem is az lesz, hogy vissza a "gyári mapra" Úgyis 99,78 %-ban van meg a map bejárás, tehát valahol még nem voltam
  • Hunter of Deer
    a TSM map nelkul mmokodnek a kiegek amik vannak a tsm maphoz, gondolok itt a rakomanyokra. vagy ezek a tulmeretesek kulon is megvannak vhol?
  • jutiput
    Szerintem hagyd a fenébe azt a TSM -et és nyomjad azzal , ami van, sokunknak okozott már bajokat, elég nagy így is a bejárható út, főleg, ha majd elkészűl a magyar map! Csak 1 jó tanács, nem muszály megfogadni!
    A játék így a legszuperebb, amivel hosszú idő után találkoztam, pedig nem vagyok már a kamasz korban!
    Üdv.
  • mzsolti21
    Hát nekem hihetetlenül elegem lett ebből a játékból. Nem tudok levezetni 3000 km-t anélkül, hogy ne lenne profilbetöltési probléma. Nem csináltam semmit, betölteném a TSM-es profilomat, de nem tölti be. Kiveszem a pipát a modoktól, akkor meg összeomlik. Még egy mentésem megy a levesbe, a TSM mapot se tudom használni, mert csak arra várok hogy mikor lép ki megint. És csak 5 modom van, főleg fizika mod, meg a map. Kiábrándultam nagyon, pedig szuper játék lenne, de már kezdem bánni hogy megvettem + kormányt is vettem csak ez a szemét miatt...
  • peti178

Itt van róla még egy kép oldalról majd még hozok képeket!

Üdv!
  • peti178

Jelenlegi kamionom most egy 500 LE motor hajtja! :)
  • zorba3333
    Hozzárendelted a tulajdonságok/exe fájlnál a pályához szükséges plusz memóriát?
  • Hunter of Deer
    hali!
    az mi a francért van hogy felraktam ezt a tsm 2.2 mapot meg hozzá a Just play TSM cuccot csak ez a 2 mod van bekapcsolva es kb 10 métert megyek a kamionnal és kidob a játék. eredeti game legújabb patchel. pls help
  • AudiQuattro
  • fs9pilot
    Szemerey is van letölthető: Innen

:)
  • walaki61
    Köszönöm a választ :)
  • zorba3333
    A magyar vonatkozású félpótok közül csak a Waberer's, Horváth Rudolf, Magyar Posta, Dani Trans, Spar, és a Zengő Motorsport festések elérhetőek, melyeket többek között a Restacar oldalról tudsz letölteni.

A Huncargo, Szemerey, Hungarocamion, Globus, Merkur, BSZV, Füszért, Com-Pack, Volán-Tefu privát készítésű festések, és nem letölthetőek.
  • Luspy
  • walaki61
    Szervusztok!
    Már többször is kérdeztük, de látom vagy szelektíven olvastok, vagy tesztek ránk... A Hungarocamionos, illetve az egyéb magyar pótokat, honnan töltöttétek le??? Válaszotokat köszönjük.

25569 Hsz, 25377 Hsz, 25176 Hsz, 25142 Hsz... stb .
  • Misuka963
  • Bala24
    Nagyon jó kép lett! :D
  • tomi161996
  • retoucher

• Chriss1021
    Hiányozni nem hiányzik mert van belőle elég meg lesz is :) de jó dolog a játékban a sok kütyüt lámpát , krómos cuccokat rátenni valódi tét nélkül :)
  • Mandoki72

Jó éjt
  • Mandoki72
    Én csak tehergépkocsivezető voltam kb 10 éve,azóta gépkezelő.És így játszom vele.Neked a melódon kívűl
    hiányzik a kilóméter? Vagy csak tényleg kipróbálod?
  • Chriss1021
    Sziasztok ! kezdő vagyok a játékok terén de mivel kamionos vagyok ezért gondoltam kipróbálom ezt a játékot . Láttam a sok szép módosítást amit csináltatok , / csináltak és gondoltam kipróbálok párat . Aztán egyszer csak el kezdett hol 1 , hol 5 , hol 20 perc játék után változó időnként kilépni a játék valami STEAM hibát kiírva . Ennek szeretnék utánajárni , hogy mi az oka ?! előre is köszönöm a segítségeteket !