52658
-
#25665 -
#25664 Valaki tudna segíteni fuvar irásban? -
#25663 Jó lesz ez!! -
#25662 -
Suba1993 #25661 Szépek! Főleg a hungarocamionos és a volános képek, azok tetszenek a legjobban (nagyapám a hungarocamionnál volt kamion sofőr) -
retoucher #25660 Második adag...
-
retoucher #25659 Egy majd 1000 km-es fuvar során elég sok mkivel találkozik az ember az utakon...
Íme pár kép az útról a teljesség igénye nélkül!
-
szgabe #25658 Frankie!
A kérdésre elfelejtettél válaszolni:).
Akkor én is kénytelen vagyok várni, de ne haragudjatok, én annyira nem türelmesen:). -
#25657 -
bocsibalazs97 #25656 tölts fel ide 1 képet ahol most jelenleg tartassz légyszives! -
bocsibalazs97 #25655 frank Isten vagy!:D türelmesen várunk! -
frank007 #25654 Szia! Egyre gyorsabban haladok. Székesfehérvárhoz még 6 nap kellett, Tatabányához már csak három. Persze ezeket ne úgy képzeld el mint a gyári városokat, kb 5-6-szor akkorák. Teljesen a Google Earth alapján építem őket. A kisebb városokból egy nap többet is megcsinálok, szóval ne adjátok fel! -
#25653 Üdv mindenkinek!
Indulok!
-
Krisz1117 #25652 Na az éjszakai sötétet sikerült visszahoznom :) -
Krisz1117 #25651 Hali
Lenne 2 kérdésem.
1. A legutóbbi mod-csomag berakása óta az éjszaka sötétje nem is olyan sötét, sajnos minden lámpa nélkül végig lehet fuvarozni az éjszakákat, ami elég szomorú :(
Valaki ismer, tapasztalt már ilyet modokkal kapcsolatban?
Sajnos elég sok modot beraktam legutóbb, így pontosan nem tudom, hogy melyik lehet a ludas, gondoltam megkérdezem, hátha valaki szintén tapasztalt ilyet néhány mod esetében, hátha nálam is az a gond..
2. Ismer valaki olyan map modot, amely új országokat "nyit meg"? Mert ez az alap térkép már eléggé rongyosra van járva, kéne valami új...
A válaszokat előre is köszi :) -
szgabe #25650 Frank007!
Nem akarod mégis megosztani a mo. map-ot, akárhogy is áll? Tudod az ígért beta helyett:).
Vagy legalább budapesten hadd vezessek egy kicsit! -
mzsolti21 #25649 Nem duzzogok.
Csak az a problémám, hogy ok nélkül, 2-3000 km gondtalan vezetés után nem tudok játszani.
Utána olvasok azok közt amit leírtál, sikerül vagy sem valahogy folytatom. -
zorba3333 #25648 Nem kiábrándulni, meg duzzogni kell, hanem egy kicsit utánaolvasni a dolgoknak.
A physics módok egyikét sem támogatja alapból a TSM sorozat, csak ha magadnak "okosítasz rajta" magyarul összefésülöd a problémás módosításokat.
Ehhez kiváló segítséget találsz Ralph Wald jóvoltából a Restacaron, vagy a TSM oldalán a készítők tolmácsolásában. (Bár az utóbbi lehetőség, már lehet, hogy nem elérhető.)
A pályához mellékeltek anno egy pdf fájlt. Ebben le volt írva, hogy milyen kiegészítőket kell/érdemes telepíteni, memóriát hozzárendelni a játékhoz stb. Ezt is érdemes átbogarászni.
Igaz németül van, de nem megoldhatatlan feladat az elolvasása.
Nekem pl gond nélkül fut a TSM 2.2, pedig 4 különböző trailer pakkot is használok a pályához tartozó csomagon kívül.
Kínlódtam vele egy kicsit, mire összefésültem a különböző módokat, de megérte.
A legtöbb elérhető a különböző oldalakon, de az egyedi cuccok nem lettek külön megosztva.
-
mzsolti21 #25647 Szerintem is az lesz, hogy vissza a "gyári mapra" Úgyis 99,78 %-ban van meg a map bejárás, tehát valahol még nem voltam -
#25646 a TSM map nelkul mmokodnek a kiegek amik vannak a tsm maphoz, gondolok itt a rakomanyokra. vagy ezek a tulmeretesek kulon is megvannak vhol? -
#25645 Szerintem hagyd a fenébe azt a TSM -et és nyomjad azzal , ami van, sokunknak okozott már bajokat, elég nagy így is a bejárható út, főleg, ha majd elkészűl a magyar map! Csak 1 jó tanács, nem muszály megfogadni!
A játék így a legszuperebb, amivel hosszú idő után találkoztam, pedig nem vagyok már a kamasz korban!
Üdv. -
mzsolti21 #25644 Hát nekem hihetetlenül elegem lett ebből a játékból. Nem tudok levezetni 3000 km-t anélkül, hogy ne lenne profilbetöltési probléma. Nem csináltam semmit, betölteném a TSM-es profilomat, de nem tölti be. Kiveszem a pipát a modoktól, akkor meg összeomlik. Még egy mentésem megy a levesbe, a TSM mapot se tudom használni, mert csak arra várok hogy mikor lép ki megint. És csak 5 modom van, főleg fizika mod, meg a map. Kiábrándultam nagyon, pedig szuper játék lenne, de már kezdem bánni hogy megvettem + kormányt is vettem csak ez a szemét miatt... -
peti178 #25643
Itt van róla még egy kép oldalról majd még hozok képeket!
Üdv! -
peti178 #25642
Jelenlegi kamionom most egy 500 LE motor hajtja! :) -
zorba3333 #25641 Hozzárendelted a tulajdonságok/exe fájlnál a pályához szükséges plusz memóriát? -
#25640 hali!
az mi a francért van hogy felraktam ezt a tsm 2.2 mapot meg hozzá a Just play TSM cuccot csak ez a 2 mod van bekapcsolva es kb 10 métert megyek a kamionnal és kidob a játék. eredeti game legújabb patchel. pls help -
#25639 -
fs9pilot #25638 Szemerey is van letölthető: Innen
:) -
walaki61 #25637 Köszönöm a választ :) -
zorba3333 #25636 A magyar vonatkozású félpótok közül csak a Waberer's, Horváth Rudolf, Magyar Posta, Dani Trans, Spar, és a Zengő Motorsport festések elérhetőek, melyeket többek között a Restacar oldalról tudsz letölteni.
A Huncargo, Szemerey, Hungarocamion, Globus, Merkur, BSZV, Füszért, Com-Pack, Volán-Tefu privát készítésű festések, és nem letölthetőek. -
#25635 -
walaki61 #25634 Szervusztok!
Már többször is kérdeztük, de látom vagy szelektíven olvastok, vagy tesztek ránk... A Hungarocamionos, illetve az egyéb magyar pótokat, honnan töltöttétek le??? Válaszotokat köszönjük.
25569 Hsz, 25377 Hsz, 25176 Hsz, 25142 Hsz... stb . -
#25633 -
Bala24 #25632 Nagyon jó kép lett! :D -
#25631 -
retoucher #25630
-
Chriss1021 #25629 Hiányozni nem hiányzik mert van belőle elég meg lesz is :) de jó dolog a játékban a sok kütyüt lámpát , krómos cuccokat rátenni valódi tét nélkül :)
-
Mandoki72 #25628
Jó éjt -
Mandoki72 #25627 Én csak tehergépkocsivezető voltam kb 10 éve,azóta gépkezelő.És így játszom vele.Neked a melódon kívűl
hiányzik a kilóméter? Vagy csak tényleg kipróbálod? -
Chriss1021 #25626 Sziasztok ! kezdő vagyok a játékok terén de mivel kamionos vagyok ezért gondoltam kipróbálom ezt a játékot . Láttam a sok szép módosítást amit csináltatok , / csináltak és gondoltam kipróbálok párat . Aztán egyszer csak el kezdett hol 1 , hol 5 , hol 20 perc játék után változó időnként kilépni a játék valami STEAM hibát kiírva . Ennek szeretnék utánajárni , hogy mi az oka ?! előre is köszönöm a segítségeteket !