52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Gázfröccs
    Sziasztok!
    Az új fizetős DLC-nél kell majd új profilt kezdeni?
    előre is köszi
  • Bala24
    Imádom ezeket a képeket nézni,nagyon szép!
  • Misuka963
    Nagyon szép
  • retoucher
    Szunya, ébredés, fül tisztítás és go...

#25818: Sry, de nem.
  • gomze
    Remélem egyszer az SCS is megcsinálja a tandemes kamionokat, nem csak a modderek.

• AudiQuattro
    Köszi.
  • jutiput
    Köszönöm szépen a segítségedet! Üdv!
  • Toby0501
    Biztosan kérdezte már más is, de ezek a trailerek letölthetőek valahonnan egy pakkban? Ha egyszer megkapjuk Frank007-től a magyar térképet, jobb lenne ilyeneket látni játék közben.
  • retoucher
    Csoszogunk, csoszogunk, kopjon az a gumi...

• Suba1993
    Tetszetős :P
  • Ördögpalanta62
    én ia adok egypár képet
  • lusti12
    Hello!
  • Misuka963
    Szép
  • Mandoki72
    Kétféle hűtős van alapba . Amelyiknek 9 dds e van azt tudod mindkét oldalról szerkeszteni cool_liner kronecool 0-9 ig 5.3 M, a másiknak csak egy, azt nem, collin 682.8 k kiterjesztésű,
    Vagy amit találsz hűtőst és ki tudod bontani a dds-ét és két oldala van. Szerintem
  • retoucher
    Csavarogtam jobbra-balra...

• AudiQuattro
    Szemerey transport /Renault premium/

• maujuri #25809
    Valószínű ha újra kezded a játékot akkor lesz fuvarod. sajnos meglévő mentéssel nem valószínű hogy találsz fuvart
  • Kyp8821
    Beletettem a RED2-t, de nekem nem jött be. A napkelte, meg a napnyugta az tetszik, de a kontraszt szerintem erős. A valóságban nem ilyen erősek a színek. Sok esetben a sárga és piros kamionok olyanok a napsütéstől, mintha világítanának.

A másik amivel próbálkoztam, az a TruckSim Map v2.2. Nagyon tetszik, nagyon jól megcsinálták. De nálam nincsenek az új városokba fuvarok. Azokat külön kell beletenni? Vagy azt még nem készítették el hozzá?
  • AudiQuattro
    Valaki tudna nekem olyan modot,amivel ennek a pótkocsinak mind2 oldalát külön tudnám festeni? 1.3.0 ás verziom van!

• tomika123456789
    Be van pipálva, de ez mindösszesen annyit csinál, hogy menet közben szépen lassan egyenesbe hozza a gépet.
    A korábbi játékoknál ez úgy nézett ki, ha álltál a géppel, teljesen elfordítottad a kormány akkor magától visszaugrott egyenesbe. Most ha elfordítom, cseszik visszafordulni.
    Így is játszható, csak folyamatosan ellenkormányozni kell, 90-es tempónál egy kanyarkombinációt követően törtem is mindent.
  • TaRka0107
    Köszöntem!
  • BlueMaster
    Köszi, megnézem!
  • TerDikDev
    ha modot használsz akkor az scs fájlban de előfordul hogy külön van a modell scs fájlától és külön scs-ben van
    viszont van olyan hogy nincs is def egy modhoz mert a kamion modellt cseréli ki és más adatot nem ír át,ilyenkor általában jó a feloldó mód is.
    "kamion" meg szemléltetésnek írtam mert persze külön néven van 1 mappába a másik márka. pl daf.xf a daf adatait tartalmazza
  • jutiput
    Szia! Bocsi, hogy közbe kérdezek, de engem is érdekelne ez a téma, csak nem tudom, hogy hol van a " def/vehicle/kamion" fájl vagy mappa! Meg tennéd , hogy elárulod? Köszi és üdv.
  • TerDikDev
    a def/vehicle/kamion neve(persze itt kiválasztod melyik kamiont akarod szerkeszteni,mint pl scania.r,vagy renault.magnum) és az alkatrészek mappáiban a sii fájlokat megnyitod szövegszerkesztővel kikeresed ezt:
    unlock : X (az X az a feloldás szintje,ezt kell átírni 0-ra vagy a feloldás szintjére.)

• BlueMaster
    Sziasztok!

Én a TSM map 2.2.1-et használom, amelyben minden kamion elérhető az elejétől fogva, tehát a megvételük nincs szinthez kötve. Azonban szedtem le néhányat a nemrég kiadott mod kamionokból, amelyek megvásárlása bizonyos szinthez kötött, és ez így hülyén néz ki, hogy egyik szinthez kötött a másik nem. Megnyitottam a mod kamionok .scs fájlait total commanderrel, de nem találtam, hogy hol lehetne ezt átírni.
    Ez lenne a kérdésem, hogy hol lehet azt átírni, vagy át lehet-e egyáltalán, hogy melyik kamiont hányas szinten lehet megvenni?

A válaszokat előre is köszönöm!
  • JohnBart
    Van elvileg az opciók között egy "Kormány középre igazítása" nevű kapcsoló, az be van pipálva?
  • tomika123456789
    Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek!

Tegnap kipróbáltam a játékot kormánnyal, de nem nagyon vált be a kütyü, kicsit régebbi volt, így visszaváltottam billentyűzetre, de ennek köszönhetően elszállt a szervó.
    Gyakorlatilag nem ugrik vissza automatikusan középre a kormány, mint a korábbi játékoknál, vagy, mint kormány előtt.
    Tud valaki valami megoldást mondani?
    A játékot újrapakoltam, minden mentést és korábbi configot töröltem, de így sem nyert.

Köszönöm a segítséget előre is.

• Krisz1117
    Köszönöm, kipróbálom :)
  • Hungarykum
    Én ezt használom:

Erősebb AI fények
  • Hungarykum
    A Dokumentumok/ETS2 mappában megkeresed a config.cfg-t
    Megnyitod és megkeresed a következő két sort és a 0-át átírod 1-re mindkettőnél:

uset g_developer "0"
    uset g_console "0"

Elmented.
    Ha a kamionnal az utcán vagy, akkor "Ö" betűt nyomsz (angol billen 0-át).
    Numerikus gombokkal tudod irányítani és egérrel forgatni a kamerát.
  • Krisz1117
    Hali

Valaki tud valami mod-ot, vagy kis belenyúlást a játékba, hogy a közlekedés többi résztvevőjének a világítása ne legyen ilyen röhejesen "visszafogott"?
    Kicsit irreális, hogy én tompított fsz.-val bevilágítom az autópálya 4 (3+1) sávját, míg a többi autónak, kamionnak a lámpája alig pislákol egy kicsit?

Autópályán ez csak a valóságérzetet rombolja, de 1-1 éjszakai úton ha nem pályán megyek, akkor gyorsabb szakaszokon a semmiből tűnik fel az előttem menő autó, illetve ha előzök, akkor szintén alig lehet észre venni, hogyha valaki jön szemből...
  • TaRka0107
    Meghoztam a cuccost:D

Pihi utáni kép

UI: Szabad kamerát, hogy kell bekapcsolni?
  • JohnBart
    Sajnos nem. Azzal, hogy kisebb szerkeszthető szektorokra osztották a mapot, remekül el is csesztek valamit a pályagenerálásnál, szóval most az egész béta tele van pályahibákkal (láthatatlan lyukak, az utakba benyúló falak, stb.). Ezeket mindenképp ki kell gyomlálni, mielőtt kiadják a javítást. Pár hétre saccolom a dolgot, de ne vegyétek készpénznek!
  • Szabi #25791
    ennyire közel lenne már ? :D
  • JohnBart
    A következő peccsel bekerül majd egy sebességlimitert ki/bekapcsoló opció is a játékba, szóval a speed limit modokat ne felejtsétek majd el kihajítani... ;)
  • Mandoki72

Egy megbízás Linzbe.
  • TaRka0107
    Szabad kamerát melyik parancsban kell átírni?
  • SimaSuna #25787
    vagy valamelyik AI bárány nem okoz tömegbalesetet sávváltáskor :D
  • fs9pilot
    Én sem értettem sosem azt, hogy mi a ráknak kell 200-ra, meg 150-re átírkálni a végsebességeket. Jó hogy már 330-al nem megy egy 460-as Scania. Igaz, mindenkinek magánügye hogyan használja az ETS2 -t, és milyen modokkal, de szerintem valóban NINCS semmi értelme úgy a játéknak. Mellesleg röhejessé teszi az egészet. Nálam 110 a vége, amúgy 130 lenne, csak állítottam rajta. De még a 110-et sem szoktam elérni, max. 100. Nagyon ritka amikor 110-el megyek. Max. ha valami birka miatt késésben vagyok.