52658
-
Gázfröccs #25825 Sziasztok!
Az új fizetős DLC-nél kell majd új profilt kezdeni?
előre is köszi -
Bala24 #25824 Imádom ezeket a képeket nézni,nagyon szép! -
#25823 Nagyon szép -
retoucher #25822 Szunya, ébredés, fül tisztítás és go...
#25818: Sry, de nem. -
#25821 Remélem egyszer az SCS is megcsinálja a tandemes kamionokat, nem csak a modderek.
-
#25820 Köszi. -
#25819 Köszönöm szépen a segítségedet! Üdv! -
#25818 Biztosan kérdezte már más is, de ezek a trailerek letölthetőek valahonnan egy pakkban? Ha egyszer megkapjuk Frank007-től a magyar térképet, jobb lenne ilyeneket látni játék közben. -
retoucher #25817 Csoszogunk, csoszogunk, kopjon az a gumi...
-
Suba1993 #25816 Tetszetős :P -
#25815 én ia adok egypár képet
-
lusti12 #25814 Hello!
-
#25813 Szép -
Mandoki72 #25812 Kétféle hűtős van alapba . Amelyiknek 9 dds e van azt tudod mindkét oldalról szerkeszteni cool_liner kronecool 0-9 ig 5.3 M, a másiknak csak egy, azt nem, collin 682.8 k kiterjesztésű,
Vagy amit találsz hűtőst és ki tudod bontani a dds-ét és két oldala van. Szerintem -
retoucher #25811 Csavarogtam jobbra-balra...
-
#25810 Szemerey transport /Renault premium/
-
#25809 Valószínű ha újra kezded a játékot akkor lesz fuvarod. sajnos meglévő mentéssel nem valószínű hogy találsz fuvart
-
Kyp8821 #25808 Beletettem a RED2-t, de nekem nem jött be. A napkelte, meg a napnyugta az tetszik, de a kontraszt szerintem erős. A valóságban nem ilyen erősek a színek. Sok esetben a sárga és piros kamionok olyanok a napsütéstől, mintha világítanának.
A másik amivel próbálkoztam, az a TruckSim Map v2.2. Nagyon tetszik, nagyon jól megcsinálták. De nálam nincsenek az új városokba fuvarok. Azokat külön kell beletenni? Vagy azt még nem készítették el hozzá? -
#25807 Valaki tudna nekem olyan modot,amivel ennek a pótkocsinak mind2 oldalát külön tudnám festeni? 1.3.0 ás verziom van!
-
tomika123456789 #25806 Be van pipálva, de ez mindösszesen annyit csinál, hogy menet közben szépen lassan egyenesbe hozza a gépet.
A korábbi játékoknál ez úgy nézett ki, ha álltál a géppel, teljesen elfordítottad a kormány akkor magától visszaugrott egyenesbe. Most ha elfordítom, cseszik visszafordulni.
Így is játszható, csak folyamatosan ellenkormányozni kell, 90-es tempónál egy kanyarkombinációt követően törtem is mindent. -
#25805 Köszöntem! -
#25804 Köszi, megnézem! -
TerDikDev #25803 ha modot használsz akkor az scs fájlban de előfordul hogy külön van a modell scs fájlától és külön scs-ben van
viszont van olyan hogy nincs is def egy modhoz mert a kamion modellt cseréli ki és más adatot nem ír át,ilyenkor általában jó a feloldó mód is.
"kamion" meg szemléltetésnek írtam mert persze külön néven van 1 mappába a másik márka. pl daf.xf a daf adatait tartalmazza
-
#25802 Szia! Bocsi, hogy közbe kérdezek, de engem is érdekelne ez a téma, csak nem tudom, hogy hol van a " def/vehicle/kamion" fájl vagy mappa! Meg tennéd , hogy elárulod? Köszi és üdv. -
TerDikDev #25801 a def/vehicle/kamion neve(persze itt kiválasztod melyik kamiont akarod szerkeszteni,mint pl scania.r,vagy renault.magnum) és az alkatrészek mappáiban a sii fájlokat megnyitod szövegszerkesztővel kikeresed ezt:
unlock : X (az X az a feloldás szintje,ezt kell átírni 0-ra vagy a feloldás szintjére.)
-
#25800 Sziasztok!
Én a TSM map 2.2.1-et használom, amelyben minden kamion elérhető az elejétől fogva, tehát a megvételük nincs szinthez kötve. Azonban szedtem le néhányat a nemrég kiadott mod kamionokból, amelyek megvásárlása bizonyos szinthez kötött, és ez így hülyén néz ki, hogy egyik szinthez kötött a másik nem. Megnyitottam a mod kamionok .scs fájlait total commanderrel, de nem találtam, hogy hol lehetne ezt átírni.
Ez lenne a kérdésem, hogy hol lehet azt átírni, vagy át lehet-e egyáltalán, hogy melyik kamiont hányas szinten lehet megvenni?
A válaszokat előre is köszönöm! -
JohnBart #25799 Van elvileg az opciók között egy "Kormány középre igazítása" nevű kapcsoló, az be van pipálva? -
tomika123456789 #25798 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek!
Tegnap kipróbáltam a játékot kormánnyal, de nem nagyon vált be a kütyü, kicsit régebbi volt, így visszaváltottam billentyűzetre, de ennek köszönhetően elszállt a szervó.
Gyakorlatilag nem ugrik vissza automatikusan középre a kormány, mint a korábbi játékoknál, vagy, mint kormány előtt.
Tud valaki valami megoldást mondani?
A játékot újrapakoltam, minden mentést és korábbi configot töröltem, de így sem nyert.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
Krisz1117 #25797 Köszönöm, kipróbálom :) -
Hungarykum #25796 Én ezt használom:
Erősebb AI fények -
Hungarykum #25795 A Dokumentumok/ETS2 mappában megkeresed a config.cfg-t
Megnyitod és megkeresed a következő két sort és a 0-át átírod 1-re mindkettőnél:
uset g_developer "0"
uset g_console "0"
Elmented.
Ha a kamionnal az utcán vagy, akkor "Ö" betűt nyomsz (angol billen 0-át).
Numerikus gombokkal tudod irányítani és egérrel forgatni a kamerát. -
Krisz1117 #25794 Hali
Valaki tud valami mod-ot, vagy kis belenyúlást a játékba, hogy a közlekedés többi résztvevőjének a világítása ne legyen ilyen röhejesen "visszafogott"?
Kicsit irreális, hogy én tompított fsz.-val bevilágítom az autópálya 4 (3+1) sávját, míg a többi autónak, kamionnak a lámpája alig pislákol egy kicsit?
Autópályán ez csak a valóságérzetet rombolja, de 1-1 éjszakai úton ha nem pályán megyek, akkor gyorsabb szakaszokon a semmiből tűnik fel az előttem menő autó, illetve ha előzök, akkor szintén alig lehet észre venni, hogyha valaki jön szemből... -
#25793 Meghoztam a cuccost:D
Pihi utáni kép
UI: Szabad kamerát, hogy kell bekapcsolni? -
JohnBart #25792 Sajnos nem. Azzal, hogy kisebb szerkeszthető szektorokra osztották a mapot, remekül el is csesztek valamit a pályagenerálásnál, szóval most az egész béta tele van pályahibákkal (láthatatlan lyukak, az utakba benyúló falak, stb.). Ezeket mindenképp ki kell gyomlálni, mielőtt kiadják a javítást. Pár hétre saccolom a dolgot, de ne vegyétek készpénznek! -
#25791 ennyire közel lenne már ? :D -
JohnBart #25790 A következő peccsel bekerül majd egy sebességlimitert ki/bekapcsoló opció is a játékba, szóval a speed limit modokat ne felejtsétek majd el kihajítani... ;) -
Mandoki72 #25789
Egy megbízás Linzbe. -
#25788 Szabad kamerát melyik parancsban kell átírni? -
#25787 vagy valamelyik AI bárány nem okoz tömegbalesetet sávváltáskor :D -
fs9pilot #25786 Én sem értettem sosem azt, hogy mi a ráknak kell 200-ra, meg 150-re átírkálni a végsebességeket. Jó hogy már 330-al nem megy egy 460-as Scania. Igaz, mindenkinek magánügye hogyan használja az ETS2 -t, és milyen modokkal, de szerintem valóban NINCS semmi értelme úgy a játéknak. Mellesleg röhejessé teszi az egészet. Nálam 110 a vége, amúgy 130 lenne, csak állítottam rajta. De még a 110-et sem szoktam elérni, max. 100. Nagyon ritka amikor 110-el megyek. Max. ha valami birka miatt késésben vagyok.