52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • zorba3333
  • SimaSuna #25784
    1. Az ETS2 nem níd forszpíd.
    2. Ne kérdezd újra 10percenként ugyanazt. Aki tud válaszolni, segíteni fog.
    3. A probléma valamilyen modnál van, amit beraktál. Felülírja a 135-t 90-re.
    4. Valóságban sem repesztenek. A Convoyban is csak 74mph-val azaz 120km/h-val mentek. Ebben a játékban olyan hosszú egyenes nincs, hogy te percekig 120-130al haladj...
    5. A szarrátuningolással (ami nyilván optikai) gyorsabb nem leszel.
    Mivel elektronikán nem tudsz módosítani, váltóáttételen Te nem tudsz módosítani, ezért kétlen, hogy 3 reflektorral meg némi LED halmazzal gyorsulást érnél el :)
    Hiába rakod be az 1100hp-s modot, elveszted a játék élményét...
  • matusz09
    Az alapokat nem fogom neked részletezni! Nyisd meg a modokat egyenként, keresd meg bennük a game data sii fájlt. Keresd meg benne a truck_speed_limit sort, majd az utána lévő értéket írd át a kívántra. Szerintem mindegyik modban át kell majd írni, amelyikben van ilyen sor, mert nem tudni, hogy melyik írja felül melyiket. Amúgy a későbbiekre annyit, hogy egy kicsit nyugodj le, mert attól, hogy 5 percenként megkérdezed ugyan azt, attól még nem igen válaszolnak előbb. Ez NEM CHAT, ezt nem nézik egyfolytában. Volt olyan kérdésem, amire 2 nap múlva kaptam választ, vagy egyáltalán nem is kaptam, de túlétem azt is, és ha tudtam megoldottam valahogy magamnak.

Hidd el, ha lenyugszol, és nem "sz@rod" tele a fórumot azzal, hogy 5 percenként megkérdezted ugyanazt, akkor az senkinek nem lesz veled semmi baja.
  • Gis80s
    Hát ez egyszerűen zseniális és lenyűgöző. Szinte a kikanyaraodás után már rá ismertem a helyszínre, baromi jól alakul :)))
  • XxXcsabi1987XxX
    valaki megtudja nekem mondani,hogy miért csak 90-el megyek a pályákon? meg minden utakon...
    mondjuk raktam be sokféle módot (állítólag némelyik miatt van az) bár nem tudom,de minden módot ki vettem belőle,ugye ETS 2ből és csak egyet raktam vissza és szintén csak 90-el tudok menni pedig eddig 130 meg 135öel is tudtam,és kicsit többel is most valamiért nem tudok kihozni többet egyik kamionból se,hiába tuningolom őket szarrá,ugyan úgy 90-es tempó :( sőt a játékot is eddig kétszer raktam újra,szal csináltam már mindent,és megmaradt az a 90km/h. ... nos valaki tudna valamit mondani? esetleg valami ötlet? KÖSZÖNÖM előre is !!
  • highdanger
    Nem akarok kötekedni, de olyan hülye vagy mint a s*gg
  • vajo
    Csigalom, nyugavér!!
  • XxXcsabi1987XxX
    te komiki 1 úgy írok,ahogy nekem tetszik :) 2 ha neked nem tetszik,el lehet húzni a sunyiba xD jah,és mi vagy te? hogy pont nekem ugass,kutya? o.O XD na szevasz ;)
  • Suba1993
    Oh! Köszi, az szép menet
  • Hunarnold
    Pedig nem xd,amugy tényleg olyan :)
  • Hungarykum
    Olyan, mintha lebegne a kamion :D
  • Hunarnold

[IMG][/IMG]
  • mzsolti21
    Megtaláltam az eltévedt üzenetet :)
    Suba1993: Angliából Afrikába indultam (ebben benne van 2 komp) , de lesz ez még hosszabb is!
  • Mandoki72

• komiki
    Lehet hogy nem volt hozzászólásom a forumon ,de rendszeresen olvasom és figyelem.Nem szoktam "pofázni"csak maximum probálom jó útra téríteni az embereket ha nem használnak valamit rendeltetésszerüen pl ezt a forumot.Ezért is írok ide ritkán mert sajnos belőletek nagyon sok van.Nem olvastok vissza,idiótán írtok,és még sorolhatnám a hibákat de minek van egy rahedlivel.Ettől függetlenül kifogom írni magamból a dolgokat ha akarod ha nem.Természetesen a normális forumozoktól elnézést kérek nem akartam felkorbácsolni a kedélyeket .UFF :)
  • barni1122
    Nem lesz baj a hackelésből és nem kéne idejönni csak úgy,hogy valakinek pofázhassál és még egy értelmes hozzászólásod sem volt ezen a fórumon tehát SZIA!
  • komiki
    Te csak ne hackelj mert abból baj lesz.Tanúlj meg helyesen írni.A mondatok mindig nagybetüvel kezdődnek.Ne légy ideges,mert akkor ez a játék nem neked való.És légyszíves ne kérdezz ,két percenként mert csak teleszarod a forumot.Köszönöm a többiek nevében is :)
  • barni1122
    Cheat Engine-vel meg lehet csinálni.
    Itt egy link ezt letöltöd és benne lesz a leírásban, hogy hogyan kell, de nekem még nem kellett használnom :)

http://data.hu/get/5890337/Cheat_Engine_hasznalata_ETS2_1.zip
  • XxXcsabi1987XxX
    amúgy az ETS 2ben össze lehet hackelni pénz? csak mert halottam valami ilyenről...
  • XxXcsabi1987XxX
    hát nem tudom de az nagyon nem jó,végre vettem egy kamiont amit elég jól fel spéciztem erre nem elárverezésre kerül?! :( csak azért mert a kölcsönt nem tudom vissza fizetni...
  • SimaSuna #25765
    legyél türelemmel. attól, hogy nagyobb betűkkel írod, még nem fognak válaszolni...

egyébként valami mod okozza a "problémát"...
  • XxXcsabi1987XxX
    én meg vonatoztam is :D meg elméletileg teher repülőn is utaztam (ami igazából vonat volt) xD
  • Suba1993
    Bár így is érdekes a dolog, mert nem találkoztam még ilyen hosszú fuvarral, a max amit láttam az 1900 km-es volt és magába foglalt egy kompvonalat is
  • XxXcsabi1987XxX
    na valaki? :D
  • norbee46
    Semmi gond! ;-)
  • Suba1993
    Bocsi :s
  • XxXcsabi1987XxX
    helosztok
    vki tudna segíteni?
    autópályán nyomom 90-el,eddig lehetett többel is
    ilyen 130 körül és még többel,most miért csak 90-el?
    valamit elállítottam?
    meg van olyan gondom,hogy a banknak vissza kell fizessek xx kölcsön fölvett összeget de nem tudok sajnos :( így elajándékozzák a kamionomat meg mindent,ami hozzá tartozik
    mit csináljak? hogy az ne következzen be... köszönöm előre is a segítséget
  • norbee46
    Szia!
    Szerintem ezt a kérdést elnyomtad de nem gond!
    mzsoti21-nek ment volna gondolom, reméljük majd válaszol is rá!
  • Suba1993
    Honnan hová mentél, hogy 2400 Km?
  • Mandoki72

Egy kis furnérlemez franciaágyhoz Dijonba.
  • hGabeee
    Sziasztok! A 4:3-as képméret beállítása esetén hogyan tudom a több memóriát a játékhoz rendelni?
  • tom4sy
    Mo térkép, véleményem szerint a nyár folyamán lesz kész, a frank007 által..
    .
    Ami az atw.hu oldalon van, az nem Magyarország! Attól hogy van egy két utcanév nem válik azzá. Összegányolt valami! Várjuk az igazit! :)
  • norbee46
    [IMG][/IMG]
  • Rollerboy94
  • Rollerboy94
    jó éjt mindenkinek :D
  • mzsolti21
    Kicsit nehéz lett a 400 Le-höz, de mit nekem az a 2400 km
  • Rollerboy94
    elnézést nem gép hanem kép :D xD
  • Rollerboy94
    itt egy gép a masináról

• Rollerboy94
    Akkor lehet valameik mod ne mtetszik neki :/ áááá megint nézegethetem egyesével
  • Hungarykum
    Nekem is 1.3.1 van és működik.