52658
-
Mandoki72 #25865
Leporoltam egy körre. -
#25864 Controller-rel még mindig nem lehet tolatni, vagy már javították?! ... -
#25863 hehe, még a játék megjelenésekor felhoztam ezt, akkor mindenki azt mondta, jóóóó ez így, nézzem a táblákat, örülök, hogy végre többeknek is leesett hogy ez igy rohdtul nem jó egy olyan játékban ami szimulátornak hívja magát! -
#25862 -
retoucher #25861 -
#25860 Én kb. a hetedik profilomnál tartok, mármint teljesen új, de egyszer sem bántam meg, hogy újakat kellett készítenem... Aktív béta információkért látogass el a RestaCar fórumára... -
Hungarykum #25859 De ha így sem ez, akkor a bekeretezett részek és a hűtőrács is festhetővé lett téve (elvileg egy .mat fájlban) és azért zöld mindenhol. -
Hungarykum #25858 Akkor is az, mert a SCANIA hűtőrácsát csak a color.dds-fájlban lehet átfesteni és amiket bekereteztél, azokat is csak abban lehet átfesteni. -
#25857 de ez egy truck shopv3-as mód amibe több skin van csak egyet átalakitottam -
Hungarykum #25856 Minden kamionnak van egy color.dds nevű fájlja. Ez az. -
#25855 helló a saját skinezésem és még abban szeretném a segítségeteket kérni hogy ami pirossal be van keretezve az melyik rész lehet a dds fájl -ba?
-
light001 #25854 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy van-e olyan valaki,akinek nem szaggat a játék?
Ha igen,légyszi írja meg akár privátban is,hogy milyen konfigot használ vagy van-e valami trükk.
Előre is köszi a segítséget. -
#25853 És a ráadás,már csak a lamberet hiányzik:)
-
#25852 -
#25851 2 uj trailert dobtam be.
-
XxXcsabi1987XxX #25850 viszont az van,hogy akkor is akad nálam a játék,ha felkapcsolom a lámpákat,nos mit csináljak? illetve a grafikát hogy vegyem lejjebb? itt több beállítás is van,a lényeg h ne akadjon a játék,köszi a segítséget előre is -
#25849 Ügyes.
-
Mandoki72 #25848 Élnézést biztos csak túlreagáltam a nem lényeges kérdésedet. -
BBSTi #25847 Teljes mértékben egyetértek. -
Ivanmaxx #25846 nem ez lesz az első amit akartam szerkeszteni
elég a fájlt megnyitni a dxbmp vel és elmenteni és megváltozik a mérete
az eredeti 3 145 904 báj a elmentett meg 5 592 560 bájt és nem csináltam vele semmit csak megnyitottan és elmenettem -
Krisz1117 #25845 Igeeen!
Ahogy még gondolom igen sok embert, engem is nagyon zavar! Voltak balesetek, kényszerű autópálya elhagyások a lehajtósávon, stb, és ez elég bosszantó...
Emellett én még azt is zavarónak találom, hogy az autópályákon a szalagkorlát (vagy betonkorlát) a játék döntő részében a belső sáv mellett nagyon közel van az úthoz, így bármi kisebb hiba, vagy kormányzás "végzetes" lehet, és felkenődik a kamion a korlátra.
A magam 19 évével nem sok autópályán jártam még, így nem tudom, hogy ez valósághű, vagy ez is egy tervezői hiba, mint a fenti probléma, de engem nagyon zavar.
A játékban néhány országban meg tudták úgy csinálni, hogy a 2 irány között van szalagkorlát, ami mellett még van 1-3 méternyi "üres rész", és csak azután jön az autópálya. Ilyen hasonló "jobb" megoldás még néhány helyen van, de sajnos ezek száma elenyésző.
Ha már problémafelvetésbe kezdek, akkor még megemlítek párat, ami csípi a csőröm;
- a közlekedés több résztvevője sík hülye, a múlt héten egy autópálya fel-, lehajtónál (ami kereszteződéssel végződik) volt egy kisebb tumultus. Előttem volt két autó, (a lehajtósávról jöttünk), míg a magasabb rendű úton balról jobbról jöttek autók. Megállt mindenki, és villogtak egymásnak, hogy menjenek már... NANEEE.. 5 percig ott álltunk és vártunk, hogy valaki végre elinduljon... nagyszerű.
- az autópálya lehajtók, és a korlát közelségén kívül van még egy hiba, ami engem nagyon zavar, mégpedig a sűrű és, vagy bevehetetlen kanyarok. Mint általában az autópályák, azért készülnek, hogy a-ból b-be minél hamarabb eljusson az ember.. Na ezt az ilyen irreálisan durva kanyarok eléggé tönkre vágják. Ahogy már mondtam, nem vagyok egy világutazó, de szerintem a világon (Európában) nincs, vagy legalább is nem ilyen sűrűen vannak azok a szakaszok amiket 70-80-ra le kell lassítani, hogy úgy be lehessen venni a kanyart, hogy a saját sávomba maradjak.
- szerintem a meglévőkön felül sokkal több főútnak, autóútnak kéne lennie, mert szerintem eléggé unalmas, hogy a(z alap) játék 80%-a autópályákon zajlik... (A fenti problémámnak ez ellent mond, mert az még unalmasabb, hogy több 100 km-en keresztül csak egyenesen, vagy enyhe kanyarokon keresztül kell menni, de akkor is.) Ahogy a mai utakon, többször vannak olyanok, hogy az autóúton a 2×1 sávos út néhol egy plusz kapaszkodósávval kibővül, stb, stb.. Na ilyenek szerintem nagyon kellenének a játékba, ugyanis nagyon sok az emelkedő-lejtő, ahol egy kamion 30-40-nel döcög fel, mert épp egy kanyar után járunk és nincs elég lendület, stb...
- az utakat elhagyva, szerintem lehetnének változatosabbak az autók, lehetne rendőr az utakon, pl meg is büntethetne (kisebb-nagyobb vétségekért), balesetek az utakon, útlezárás, ez az amaz... :)
Aki azzal jön, hogy lehet modokat csinálni, és hajrá, álljak neki, az ne fáradjon a billentyűje ütögetésével, a játék jó, ezek csak ötletek, nem azért írom, hogy rögtön akarom mindegyiknek az orvoslását, a játékba tevését, csak felvetettem őket, hogy ezekkel jobb, változatosabb lenne a játék.
Béke -
Mandoki72 #25844 Bármit festesz dds be arra ügyelj hogy a méret ugyanaz legyen.A festendő képet vagy szint előbb importáld vágólapra írd át a megfelelő méretre és úgy másold rá. -
Ivanmaxx #25843 Helló tudna nekem segíteni valaki abban hogy mitől változik meg a dds fájl mérete hogy ha csak a pótkocsi ponyva színét változtatom meg
-
Mandoki72 #25842
Coolliner -
#25841 Köszi! -
JohnBart #25840 Ha hozzám hasonlóan másokat is zavar, hogy Németország és Ausztria kétsávos autópályái tele vannak lehetetlen, csak egy továbbhaladó sávot hagyó csomópontokkal, akkor olvassátok el ezt... Köszi! ;) -
Hungarykum #25839 Ha megvan a hozzá tartozó .mat fájl, akkor megnyitod Notepad-al és elvileg lesz 2 ilyen sor benne (de ha csak az egyik van benne az is jó):
specular: ( xy , xy , xy )
env_factor: ( xy , xy , xy )
Az "xy" valamilyen szám. Ha mindkét sornál ezeket 0-ra írod, akkor matt lesz a festés.
Ha kisebb fényességet mégis akarsz, akkor a meglévő értékeknél még kisebb értéket írjál.
Az adott sor mind 3 helyére ugyan azt a számot írd.
(tizedes törtet is lehet írni csak ponttal kell elválasztani) -
#25838 Az nem elég,nincs is bekapcsolva.A festésnél a .matban kell valamit csinálni vagy az alpha nemjó bár azt már feketére szineztem. -
zorba3333 #25837 A grafikai beállításoknál kapcsold ki a HDR funkciót, és megoldódik a probléma :)
(Bár ez némi színváltozást is jelent majd negatív értelemben, de hamar meg lehet szokni.) -
Mandoki72 #25836
Ha hazajutok egyszer előkapom én is a bicót. -
#25835 Valaki tudna segíteni,hogy tudom állítani hogy ne tükröződjön annyira a fülke,mert a festés néha alig látszik.:S
-
#25834 Szép!!! -
retoucher #25833 Úton-útfélen földiekbe botlik az ember...
-
bocsibalazs97 #25832 Frankie!
Hogy haladsz a térképpel feltöltesz pár képet? -
barni1122 #25831 Ez mindenkinél probléma, én lejjeb vettem a grafikát és letöltöttem ezt, ezzel kisebbek lesznek a tükrök és sztem nem is szaggat tőle annyira. -
XxXcsabi1987XxX #25830 császtok
valaki tudna segíteni?
az van,hogy menet közben ha F2-vel előhozom a vissza pillantókat,vagy épp beülök a kormány mögé,akkor kicsit elkezd akadni a játék,szóval mit állítsak be,hogy az ne legyen? köszönöm a segítséget előre is! -
#25829 Nem lesz! -
Scania20 #25828 Sziasztok, a multiplayer mód tényleg lesz, és ha lesz akkor mikor? -
#25827 Ismét Hírek a blogon ! -
#25826 A köd mindenkinél ilyen?
Amikor nagyobb akkor normális...