Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, hogy te így nyomod... Értem :D

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

gordon 24
Én használom, de nem teljesen jó mod.. Országúton baromi lassúak. Fõleg a kanyargós utakon. Van ahol 30 körül mennek. Valóban jó lenne, ha ezeken a szakaszokon is tolnák neki. Fõleg az autósok. Szóval lenne mit javítani rajta..

Downhill!!

A sofõr mindig talál munkát a visszaútra!

Ez saját verzió és mûködik is!
Ezzel a móddal a sofõrök mindig találnak munkát a visszaútra is.
Mikor belépsz a játékba, akkor még azt fogja írni néhány sofõrhöz, hogy "Visszaúton".
Ha a sofõr megérkezett, onnantól már nem tér vissza többet üres kézzel.

Akinek kell ez a mód, az a RestaCar.hu-n megtalálja!

Üdv Scany01 ! <#wave>

Írtam neked ,

privát üzenetett ,

olvasd el ! ! <#integet2>

http://www.youtube.com/v/FN-gDB8VLHw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
alulról a második, annak is a második fele...ha jól értelmezem, bár én még nem próbáltam ki...:)
http://ets2.lt/en/category/other-mods/page/4/

CB: Kis-dublõr | Scania R730 V8

Létezik olyan mod a játékba, ami felviszi az AI sebességét? A kamionokét pl. 85/70-re autópályán/fõúton? (nem a no speed limit mod kell)

valaki?
Scany01
vki tud segíteni?

Olyan mód kellene valakinek, hogy kicsivel gyorsabb legyen a szintlépés?
Alapból a 29. szinttõl 6800 pont kell minden további szintlépéshez.
Ezt a 6800 pontot lejjebb tudnám venni.

Ez van ha csak 200 pont kell a szintlépéshez. A meglévõ pontszámot elosztja. <#idiota><#idiota>

sziasztok atylaRO vagyok a regi user nem ment es mast kellet csinalnom,ket kep tolem is !

-Új licenszelt modell: DAF XF
-Új parancssori paraméter. Használd a -nodx9ex kapcsolót az XFire-el kapcsolatos problémák kiküszöbölésére
-Unicode fontok támogatása
-Koreai, vietnami és kínai nyelvek támogatása
-A profilnév immár nem-ASCII karaktereket is támogat.
-Javított automatikus mentési-betöltési rendszer (a játék több gyorsmentést is megtart, automatikus mentés pedig ötpercenként, illetve munka elvállalásakor történik).
-Javították a szlovák, holland, francia, olasz, svájci, osztrák és belga rendszámtáblákat.
-Átdolgozták a kamionok, pótkocsik és AI-autók világítását.
-Módosították a fáradtság-szimulációt
-Módosítottak a kamionok váltóján.
-Javított kormányzás
-Közel kétszáz kisebb-nagyobb javítás a térképen.
-A nem járható utakat immár nem jelzi a GPS
-Busz AI
-Módosították az AI viselkedését (sebességét, gyorsulását, fékezéseit) az elõre legyártott útelemeken (prefabeken)
-Csökkentették a Valiant mûszerfalának fényerejét.
-Javítások az Útinformon.
-Új fejlõdési szint - a maximális elérhetõ szintet 150-re emelték.
-A képességpont-elosztás képernyõ szintlépéskor immár nem jelenik meg, ha nincs elosztható pont.
-Az esõ hosszát és a fék erejét immár menübõl lehet szabályozni.
-Apróbb javítások a HDR-en.

tomi151996
belinkelnéd nekem az oldalt? vagy mond el mert csak angolul van fent

Mindegy végülis , mert elég gyors ez a 1010-es is <#nevetes1> , ahogy elözõ hozzászolásomba írtam,
csak azt hittem hogy azért fagy le, mert lehet 1.2.5. verzióba való .

A "Volvo motorok minden kamionhoz" módom is fent van Restacar-on.
Nekem ez is elég.

Az lehet hogy a mód rossz , a Restacar.hu oldalon csak a MAN-hoz találtam ilyen 1500 motort.
Bár nem olyan fontos , mert most az 1010-es van a mód mappába , és az is elég bõven , ígyis gyors .

matyi0323
jó, de melyik céghez teszi be? azt sem lehet tudni? vagy milyen fuvar? ahol csak egyet leviszek és kész.. vagy amit sajátkamionnal rendszeresen nyomok? feltételezem valami olyan cégnél van/lesz, ami ilyen szarföldes úton van :D nem tudom melyik az most.. annyira sokat azért nem játszok vele.

illetve másik kérdés, amit lnkeltem abban 3 fájl volt, abból mind a 3-at tegyem mod mappába, hogy mûködjön? más-más kiterjesztésûek, ha jól láttam. ezt valaki megnézhetné nekem. köszi

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Hivatalos oldalon ki van írva, hogy mit tartalmaz.

tomi151996
helló azt szeretném kérdezni hogy az 1.2.5-ös patch tartalmaz valami újításokat?

Én csináltam ilyen módot mindegyik kamionhoz, de nekem nem fagyott le.
Lehet a mód rossz.
Feltölthetem a RestaCar.hu-ra amit én csináltam.

Sziasztok !

Egy kérdésem lenne , hogy a 1500HP motor milyen kamionokba jó ? Mert az illusztrált kép róla az Scania ,
de viszont beteszem a mód mappába , és elinditom a játékot, betöltéskor lefagy .
Mi lehet a probléma ?
Itt a link ahol találtam : ITT

Ricsi234
<#idiota>

A sok pihentagyú már nem tud mit csinálni magával:DD<#guluszem1><#idiota>:
http://www.youtube.com/v/omgc8M2NESs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ha most se jó a beszúrás akkor itt a link:http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_922101&feature=iv&src_vid=on86YimHCBA&v=omgc8M2NESs

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

Scania bemutató:

http://www.youtube.com/v/-z7A0UbZahg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Néhány kamionos baleset. Van pár téli is közte.

http://www.youtube.com/v/ZGkgLB34Yso&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ricsi234
és még te mondod hogy én játszok vele <#idiota>

egyébként a fuvaroknál kiírja..meg egy kis képen is rajta van..

zoliii
Magyarország nem lesz megcsinálva? Jó lenne az M7-sen, M0-son fuvart szállítani! :D

Luspy

AudiQuattro
Alvadás..

Az uj Lamberet..

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

PMG-t kell vele xDD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

matyi0323
valaki..?!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Kérdeznék még valamit. Ha a base.scs-t kicsomagoltam az scsextractorral utánna hogy tudom vissza alakítani hogy a játékba is látszódjon az alakításom?
Hello. Zmodeler-rel hogy tudom megnyitni a pmd fájlt mert nem engedi és importálni se tudom.
Scany01
üdv
kérhetek leírást hogy kell kamionra skint rakni?

f2d
Nagyot tévedsz, mert a levonást a késért kapod, nem pedig az elhagyott útvonalért.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

én általában ha angolból jövök vissza a földrészre, akkor Calais-i központomat meglátogatom olcsó üzemanyagért, pihiért...ezt akkor is, ha kompozok, ha vonatozok...:D...levonást egyszer sem tapasztaltam, vmint ha berlin környékérõl megyek hollandia irányába, akkor inkább elmegyek a zergeb*szott utakon frankfurtig, és onnan pályázok csak...:)...szintén nem tapasztaltam levonást a több mint 110e km alatt...:D...de majd akkor elcsatangolok messzebre is...:D

Rosszul tudod, ha nagyon "elcsatangolsz" bonuszlevonást kapsz- nem kapod meg a teljes összeget!!! :) :)
Oké, köszi :) De mégis jó lenne egy mod rá, hogy ne is mutassa a legideálisabb útvonalat :) Elég ha az utat mutatja, azt nem kell hogy a legrövidebb vagy legideálisabb utat mutassa :)

Ha valaki rábukkan valami ilyen modra azt megköszönném <#eljen>
nyugodtan mehetsz másik úton, mint ami a kisokos ajánl...megkapod a teljes összeget...;)

Valaki nem talált még olyan modot amivel valahogy ki lehet kikapcsolni a GPS útvonal ajánlását? Mert így monoton lesz hogy mindig ugyanazokon az útvonalakon kell mászkálnom, fõleg ha kontinensen átívelõ fuvarokról van szó. Már engem is zavar eléggé. A régi 18 WoS részekben sem volt ilyen hogy megmondta a játék hogy merre menjek. Jó tudom hogy nem muszáj követni a GPS-t de valahol azt olvastam itt hogy ha nem aszerint megyek nem fizet meg a játék a fuvarért eredetileg járó összeggel
Ne csak mercedes legyen mindig egy kis változás is kell egy man :D nem 100% a szín de a fel írat már tökéletes rajta szerintem :)
De egész eddig semmi gond nem volt, most hogy kitöröltem a mod-ot.. :S Egyébként meg másik profilban , ahol Volvo kamion van, ott hibátlanul mûködik.. Másiknál viszont rákattintok a profilra és betöltésnél kilép wondowsba.. még mielõtt letámadnátok, nem az enyém mind a két profil.
ronso
Á csak 106 pénz

Sakkoo.......Baszkiiii

Ricsi234
Olyan volt nekem is de aztán átváltottam Lumiára :D

Megint itt!

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Ennyiért nincs jó kormány, de ha megtoldod egy kicsit, akkor 18e Ft-ért van Genius, ami 900 fokot fordul, és van hozzá váltó is (igaz nem "H" váltó).
Sajnos csak két pedálos, de valahol áldozni kell az olcsóság oltárán.
Íme:
Kormány

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Használt is jó lenne, de egyelõre típust szerettem volna, nem azt, hogy mennyibe kerül....
joceruza
10.000 Ft-ig.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

[url=]

Mármint mi a gagyi?
képfeltöltés

képfeltöltés