52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • sewy21
    vki vmi ötlettel bombázzon meg legyen oly szíves...

• Bala24
    Nekem ez a jó. Itt az ai kamionok legalább 100-al mennek. Nekem jó ez a mod:http://ets2.lt/en/ai-speeder/
  • AudiQuattro
    Hát a játékban az a csúnya szürke szín,nem kelt ilyen szép összhatást.Itt a képen szépen néz ki.De azt elég szomorúnak tartom h a 4x2 esről megint nem lehet leszedni azt a rohadt oldalszoknyát.

És az is kicsit érdekes,hogy a sofőrünk egyfolytában kuplungol.Leállítom a motort berakom sebességbe és gurulok.

Az oké lett,hogy nem fékez be a kamion amikor leállítom a gépet,de dombon felfelé se nagyon akar,legalább gurul vissza.
  • Tikal #27070
    ja, kezdi elérni a játék az 1.0-ás szintet :))
  • Szabi #27069
    "a műszerfala nem sikeredett túl jóra"

arról nem az SCS tehet hogy az év kamionjának ilyen műszerfala van.. :D

szerintem a kidolgozottsága is jó lett
  • milos620
    Sziasztok!

Külsőleg nagyon kivan dolgozva az új Iveco, de belsőleg illetve a műszerfala nem sikeredett túl jóra :(
    A rögzített hangja sem került be :(
    Egyénre szabható rendszámtábla sem került be de ezen kívül tényleg ütős lett az update :)

• sewy21
    tiszteletem!...voltam akkora marha, hogy frissítettem 1.4.1-re gondolkodás nélkül, elindítottam a játékot, a mentéseimet be se töltötte, végigzongoráztam a dolgokat szép sorban, játék törlés, játék telepítés, 1.1.3. patch fel...na igenám...eddig ment, innentől kezdve nem engedi egyik patchet se rakni...vkinek vmi ötlet?...vki mentsen meg...
  • TaRka0107
    Gyönyörű!

• Szabi #27065
    #27042 :D
  • Skypack
    Egyébként más is észrevette, az új patch-el kapcsolatban, hogy a legtöbb városba bekerültek az úgynevezett buszpihenőhelyek ? :D
  • JohnBart
    Keresd meg a Dokumentumok\Euro Truck Simulator 2 mappában a config.cfg fájlt, nyisd meg, majd állítsd a set g_console bejegyzés értékét 1-re.

Ezután játék közben alapból a "0"-val tudod előhívni a konzolt, oda írd be.
  • I73770K
    Harmadjára is megkérdem hátha..

Ezeket a parancsokat hova kell beírni?:

((A kuplung erőssége immár a "g_pedal_clutch_range" konzolparanccsal szabályozható.
    A saját és kollégáink bevétele immár a "g_income_factor" konzolparanccsal szabályozható. ))

Előre is köszönöm!!!
  • Tikal #27061
    azt hiszem ez már meg van nekem, és nem müködik, továbbra is 70 a tempó
  • fcbdavid
    Nekem nagyon bejön ez az új Iveco Stralis Hi-Way :D

• fs9pilot
    Erre már van mod: ITT :)
  • fs9pilot
    Persze hogy teszteltem. Hát saját. :D Működik. :)
  • Tikal #27057
    Kérnék is: AI kamion mod, 90-el menjen mindegyik autopályán, nem akarok szlalomozni köztük :)
  • Tikal #27056
    Már mindkettőt tesztelted az uj patch-el? Mert nálam pl a Schmitz by nordish and bora nem megy, pedig az is csak a skin-t cseréli...
  • fs9pilot
    Vagy amit én írtam anno. :) Azzal is megy.

#27025. -es hozzászólás.
  • fs9pilot
    Akit érdekel, csinálgatok néha pár modot. Amit felteszek ide (most kezdtem csak publikálgatni őket)

Ahogy eszembe jut, csinálok modokat, pótkocsi festéseket is. Ezt a linket érdemes nézegetni, akit érdekel esetleg. :)) Ha van kérés/észrevétel a jelenlegi vagy jövőbeli modokkal kapcsolatban, akkor azt privátban! (Kamion festéssel NEM foglalkozom!)
  • Skypack
    Akinek steam-es verziója van, bemásolja a játék mappájába ahol a base.scs fájl van a patch exe fájlját onnan indítja feltelepíti és megy, a steam se fog reklamálni utána.
  • Bala24
    Szép
  • AXmen
    új skin :)

• Tikal #27050
    Menj át az OFF topik ETS2-be, itt nincs warez!!
  • Tikal #27049
    a rohadékok... mirre jó ez?
  • XxXcsabi1987XxX
    én mit kezdjek azzal,h nem jó a term.kulcs? :/ valaki segítene?
  • Szabi #27047
    ma reggel még törölgettem néhány spamtopikot.. :-/
  • JohnBart
    Kis infó a RestaCarra is járó törzsvendégeknek:

Úgy néz ki elég keményen letámadta az orosz spambot-hadjárat a szerverünket, Boxer most írta, hogy konkrétan semmilyen, a szerveren futó szolgáltatás nem érhető el (weboldalak, fórum, FTP, RestaBit tracker). Amint helyreáll a kapcsolat, nekiállunk megizmosítani a fórumot is, ez valószínűleg a fórummotor frissítésével vagy cseréjével, illetve az adatbázis totális kitakarításával jár (=a feltöltött képek/anyagok/felhasználói fiókok elvesztésével).

Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért, a nyitás után pedig ismét várunk minden kedves fuvarost! ;)
  • Feró Flex
    Na most meg elfogadta,megnyugaodtam.
  • matusz09
    Nem attól leszel nagy, hanem attól, hogy leszarod az ilyeneket, basszus ezen veszekedtek lesz-e map vagy nem....már bocs de ki nem szarja le...lesz-lesz, nem-nem, ennyi. Ha lesz úgy sem azért lesz mert ti itt balhéztok
  • Feró Flex
    Na Sofőrök nálam sem megy az eredeti kulcsal az új pöccs,egy cseppet most bizony felszaladt a pumpám!
  • Szabi #27042
    hangulatosak ezek az új pihenőhelyek :D

(a határoknál eddig is voltak kis épületek a pihenő közelében ? :D)
  • I73770K
    Szép napot mindenkinek!

Egy olyan jellegű kérdésem lenne,hogy ezeket a parancsokat hova kell beírni?:

((A kuplung erőssége immár a "g_pedal_clutch_range" konzolparanccsal szabályozható.
    A saját és kollégáink bevétele immár a "g_income_factor" konzolparanccsal szabályozható. ))

Előre is köszönöm!!!
  • krisztian1329
    http://www.youtube.com/watch?v=jYEkdusH0s8
    Nekem működik.
  • fs9pilot
    Na! Egyből másabb 100k felett vinni a dobozos pótokat. :D
  • Norby646
    +1
  • fs9pilot
    Majd kiderül akkor! :DD
  • Szabi #27036
    passz, még nem próbáltam :D

én csak a büntetéseket szoktam kikapcsolni, az eladások árát úgy megadni hogy vásárlási áron lehessen eladni a dolgokat illetve az épületek árát viszem jelentősen lejjebb, ennyi csalás nekem elég :D
  • fs9pilot
    Köszöntem! :) Mennyivel célszerű megnövelni, 0.05-ről? 0.10 -re? Vagy többre?
  • Pelsodriver
    És attól növök fel, hogy annak örülök, hogy valaki jól szórakozik rajtam? Miféle logika ez? Éppen ez a szemlélet miatt tart ez az ország ott, ahol tart, hogy az ígéretnek nincs semmi értéke. Ezért kell mindenhol mindenért ezer papírt kitölteni. Nem árt komolyan venni az etikaórát a suliban legalább annak, aki még felnövőben van...