52658
-
sewy21 #27073 vki vmi ötlettel bombázzon meg legyen oly szíves...
-
Bala24 #27072 Nekem ez a jó. Itt az ai kamionok legalább 100-al mennek. Nekem jó ez a mod:http://ets2.lt/en/ai-speeder/ -
#27071 Hát a játékban az a csúnya szürke szín,nem kelt ilyen szép összhatást.Itt a képen szépen néz ki.De azt elég szomorúnak tartom h a 4x2 esről megint nem lehet leszedni azt a rohadt oldalszoknyát.
És az is kicsit érdekes,hogy a sofőrünk egyfolytában kuplungol.Leállítom a motort berakom sebességbe és gurulok.
Az oké lett,hogy nem fékez be a kamion amikor leállítom a gépet,de dombon felfelé se nagyon akar,legalább gurul vissza. -
#27070 ja, kezdi elérni a játék az 1.0-ás szintet :)) -
#27069 "a műszerfala nem sikeredett túl jóra"
arról nem az SCS tehet hogy az év kamionjának ilyen műszerfala van.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
szerintem a kidolgozottsága is jó lett -
milos620 #27068 Sziasztok!
Külsőleg nagyon kivan dolgozva az új Iveco, de belsőleg illetve a műszerfala nem sikeredett túl jóra :(
A rögzített hangja sem került be :(
Egyénre szabható rendszámtábla sem került be de ezen kívül tényleg ütős lett az update :)
-
sewy21 #27067 tiszteletem!...voltam akkora marha, hogy frissítettem 1.4.1-re gondolkodás nélkül, elindítottam a játékot, a mentéseimet be se töltötte, végigzongoráztam a dolgokat szép sorban, játék törlés, játék telepítés, 1.1.3. patch fel...na igenám...eddig ment, innentől kezdve nem engedi egyik patchet se rakni...vkinek vmi ötlet?...vki mentsen meg... -
#27066 Gyönyörű!
-
#27065 #27042 :D -
#27064 Egyébként más is észrevette, az új patch-el kapcsolatban, hogy a legtöbb városba bekerültek az úgynevezett buszpihenőhelyek ? :D -
JohnBart #27063 Keresd meg a Dokumentumok\Euro Truck Simulator 2 mappában a config.cfg fájlt, nyisd meg, majd állítsd a set g_console bejegyzés értékét 1-re.
Ezután játék közben alapból a "0"-val tudod előhívni a konzolt, oda írd be. -
I73770K #27062 Harmadjára is megkérdem hátha..
Ezeket a parancsokat hova kell beírni?:
((A kuplung erőssége immár a "g_pedal_clutch_range" konzolparanccsal szabályozható.
A saját és kollégáink bevétele immár a "g_income_factor" konzolparanccsal szabályozható. ))
Előre is köszönöm!!! -
#27061 azt hiszem ez már meg van nekem, és nem müködik, továbbra is 70 a tempó
-
fcbdavid #27060 Nekem nagyon bejön ez az új Iveco Stralis Hi-Way :D
-
fs9pilot #27059 Erre már van mod: ITT :) -
fs9pilot #27058 Persze hogy teszteltem. Hát saját. :D Működik. :) -
#27057 Kérnék is: AI kamion mod, 90-el menjen mindegyik autopályán, nem akarok szlalomozni köztük :) -
#27056 Már mindkettőt tesztelted az uj patch-el? Mert nálam pl a Schmitz by nordish and bora nem megy, pedig az is csak a skin-t cseréli... -
fs9pilot #27055 Vagy amit én írtam anno. :) Azzal is megy.
#27025. -es hozzászólás. -
fs9pilot #27054 Akit érdekel, csinálgatok néha pár modot. Amit felteszek ide (most kezdtem csak publikálgatni őket)
Ahogy eszembe jut, csinálok modokat, pótkocsi festéseket is. Ezt a linket érdemes nézegetni, akit érdekel esetleg. :)) Ha van kérés/észrevétel a jelenlegi vagy jövőbeli modokkal kapcsolatban, akkor azt privátban! (Kamion festéssel NEM foglalkozom!) -
#27053 Akinek steam-es verziója van, bemásolja a játék mappájába ahol a base.scs fájl van a patch exe fájlját onnan indítja feltelepíti és megy, a steam se fog reklamálni utána. -
Bala24 #27052 Szép -
AXmen #27051 új skin :)
-
#27050 Menj át az OFF topik ETS2-be, itt nincs warez!! -
#27049 a rohadékok... mirre jó ez? -
XxXcsabi1987XxX #27048 én mit kezdjek azzal,h nem jó a term.kulcs? :/ valaki segítene? -
#27047 ma reggel még törölgettem néhány spamtopikot.. :-/ -
JohnBart #27046 Kis infó a RestaCarra is járó törzsvendégeknek:
Úgy néz ki elég keményen letámadta az orosz spambot-hadjárat a szerverünket, Boxer most írta, hogy konkrétan semmilyen, a szerveren futó szolgáltatás nem érhető el (weboldalak, fórum, FTP, RestaBit tracker). Amint helyreáll a kapcsolat, nekiállunk megizmosítani a fórumot is, ez valószínűleg a fórummotor frissítésével vagy cseréjével, illetve az adatbázis totális kitakarításával jár (=a feltöltött képek/anyagok/felhasználói fiókok elvesztésével).
Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért, a nyitás után pedig ismét várunk minden kedves fuvarost! ;) -
Feró Flex #27045 Na most meg elfogadta,megnyugaodtam. -
matusz09 #27044 Nem attól leszel nagy, hanem attól, hogy leszarod az ilyeneket, basszus ezen veszekedtek lesz-e map vagy nem....már bocs de ki nem szarja le...lesz-lesz, nem-nem, ennyi. Ha lesz úgy sem azért lesz mert ti itt balhéztok -
Feró Flex #27043 Na Sofőrök nálam sem megy az eredeti kulcsal az új pöccs,egy cseppet most bizony felszaladt a pumpám! -
#27042 hangulatosak ezek az új pihenőhelyek :D
(a határoknál eddig is voltak kis épületek a pihenő közelében ? :D) -
I73770K #27041 Szép napot mindenkinek!
Egy olyan jellegű kérdésem lenne,hogy ezeket a parancsokat hova kell beírni?:
((A kuplung erőssége immár a "g_pedal_clutch_range" konzolparanccsal szabályozható.
A saját és kollégáink bevétele immár a "g_income_factor" konzolparanccsal szabályozható. ))
Előre is köszönöm!!! -
krisztian1329 #27040 http://www.youtube.com/watch?v=jYEkdusH0s8
Nekem működik. -
fs9pilot #27039 Na! Egyből másabb 100k felett vinni a dobozos pótokat. :D -
#27038 +1 -
fs9pilot #27037 Majd kiderül akkor! :DD -
#27036 passz, még nem próbáltam :D
én csak a büntetéseket szoktam kikapcsolni, az eladások árát úgy megadni hogy vásárlási áron lehessen eladni a dolgokat illetve az épületek árát viszem jelentősen lejjebb, ennyi csalás nekem elég :D -
fs9pilot #27035 Köszöntem! :) Mennyivel célszerű megnövelni, 0.05-ről? 0.10 -re? Vagy többre? -
Pelsodriver #27034 És attól növök fel, hogy annak örülök, hogy valaki jól szórakozik rajtam? Miféle logika ez? Éppen ez a szemlélet miatt tart ez az ország ott, ahol tart, hogy az ígéretnek nincs semmi értéke. Ezért kell mindenhol mindenért ezer papírt kitölteni. Nem árt komolyan venni az etikaórát a suliban legalább annak, aki még felnövőben van...