Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988
Downhill!!
Ez saját verzió és mûködik is!
Ezzel a móddal a sofõrök mindig találnak munkát a visszaútra is.
Mikor belépsz a játékba, akkor még azt fogja írni néhány sofõrhöz, hogy "Visszaúton".
Ha a sofõr megérkezett, onnantól már nem tér vissza többet üres kézzel.
Akinek kell ez a mód, az a RestaCar.hu-n megtalálja!
Írtam neked ,
privát üzenetett ,
olvasd el ! ! <#integet2>#integet2>
http://ets2.lt/en/category/other-mods/page/4/
CB: Kis-dublõr | Scania R730 V8
valaki?
Alapból a 29. szinttõl 6800 pont kell minden további szintlépéshez.
Ezt a 6800 pontot lejjebb tudnám venni.
Ez van ha csak 200 pont kell a szintlépéshez. A meglévõ pontszámot elosztja. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>

-Új licenszelt modell: DAF XF
-Új parancssori paraméter. Használd a -nodx9ex kapcsolót az XFire-el kapcsolatos problémák kiküszöbölésére
-Unicode fontok támogatása
-Koreai, vietnami és kínai nyelvek támogatása
-A profilnév immár nem-ASCII karaktereket is támogat.
-Javított automatikus mentési-betöltési rendszer (a játék több gyorsmentést is megtart, automatikus mentés pedig ötpercenként, illetve munka elvállalásakor történik).
-Javították a szlovák, holland, francia, olasz, svájci, osztrák és belga rendszámtáblákat.
-Átdolgozták a kamionok, pótkocsik és AI-autók világítását.
-Módosították a fáradtság-szimulációt
-Módosítottak a kamionok váltóján.
-Javított kormányzás
-Közel kétszáz kisebb-nagyobb javítás a térképen.
-A nem járható utakat immár nem jelzi a GPS
-Busz AI
-Módosították az AI viselkedését (sebességét, gyorsulását, fékezéseit) az elõre legyártott útelemeken (prefabeken)
-Csökkentették a Valiant mûszerfalának fényerejét.
-Javítások az Útinformon.
-Új fejlõdési szint - a maximális elérhetõ szintet 150-re emelték.
-A képességpont-elosztás képernyõ szintlépéskor immár nem jelenik meg, ha nincs elosztható pont.
-Az esõ hosszát és a fék erejét immár menübõl lehet szabályozni.
-Apróbb javítások a HDR-en.
csak azt hittem hogy azért fagy le, mert lehet 1.2.5. verzióba való .
Nekem ez is elég.
Bár nem olyan fontos , mert most az 1010-es van a mód mappába , és az is elég bõven , ígyis gyors .
illetve másik kérdés, amit lnkeltem abban 3 fájl volt, abból mind a 3-at tegyem mod mappába, hogy mûködjön? más-más kiterjesztésûek, ha jól láttam. ezt valaki megnézhetné nekem. köszi
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Lehet a mód rossz.
Feltölthetem a RestaCar.hu-ra amit én csináltam.
Egy kérdésem lenne , hogy a 1500HP motor milyen kamionokba jó ? Mert az illusztrált kép róla az Scania ,
de viszont beteszem a mód mappába , és elinditom a játékot, betöltéskor lefagy .
Mi lehet a probléma ?
Itt a link ahol találtam : ITT
Ha most se jó a beszúrás akkor itt a link:http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_922101&feature=iv&src_vid=on86YimHCBA&v=omgc8M2NESs
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
Néhány kamionos baleset. Van pár téli is közte.
egyébként a fuvaroknál kiírja..meg egy kis képen is rajta van..
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Ha valaki rábukkan valami ilyen modra azt megköszönném <#eljen>#eljen>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Sajnos csak két pedálos, de valahol áldozni kell az olcsóság oltárán.
Íme:
Kormány
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI