52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Szabi #27033
    nem esküdözött, max ígérgetett, de gondolom ez az első ilyesmi módja, ezért igérget még.. de majd idővel rájön hogy határidőt nem tippelünk, vagy ha igen akkor nagyondurván eltúlozva csak.. :D

jó munkához idő kell, idő meló után ha van is, kedv nem mindig, meló nélkül van idő, de ilyenekkel foglalkozni meg kedv nincs.. szóval én tökéletesen megértem őt :D

az meg hogy a sok vérpistike fenyegetőzik és okoskodik csak őket minősíti (most főként a yt-os kommentelőkre gondoltam), sajnos miattuk kezdett el dátumokkal dobálózni, amiket persze lehetetlen volt betartani, főleg hogy mindig egyre jobb és jobb demót szeretne Frank is kiadni :)

én továbbra is csak sok kitartást és türelmet tudok kívánni Frank-nek! :)
  • Pelsodriver
    Nem áll meg az élet, csak tudod, ez már a sokadik eset, és ha valaki többször esküdözik, hogy ekkor meg ekkor kiadja, akkor szép lassan hiteltelenné válik nálam. Egy béta verzióval minden készítő előjön ennyi idő alatt, hibát a SCS munkájában is lehet találni, rá sem mondana komoly szimulátoros rosszat, legfeljebb jó tanácsot.
  • matusz09
    Nem értem miért sír mindenkinek a szája a magyar map miatt! Senki sem kérte Franket hogy csináljon,de ha igaz amit mond, akkor csinálja és frankó lesz. Ha nem igaz, akkor sincs semmi gond, ez csak egy játék, ő meg jót szórakozott rajtatok. Én személy szerint hiszem, hogy igaza van és lesz map. Gyerekek.....fel kéne már nőni nem gondoljátok.....
  • Szabi #27030
    def/economy_data.sii -ben van egy ilyen rész, hogy:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    reward_bonus_long_dist[0]: 0.05
    reward_bonus_long_dist[1]: 0.05
    reward_bonus_long_dist[2]: 0.05
    reward_bonus_long_dist[3]: 0.05
    reward_bonus_long_dist[4]: 0.05
    reward_bonus_long_dist[5]: 0.05

reward_bonus_heavy[0]: 0.05
    reward_bonus_heavy[1]: 0.05
    reward_bonus_heavy[2]: 0.05
    reward_bonus_heavy[3]: 0.05
    reward_bonus_heavy[4]: 0.05
    reward_bonus_heavy[5]: 0.05

reward_bonus_fragile[0]: 0.05
    reward_bonus_fragile[1]: 0.05
    reward_bonus_fragile[2]: 0.05
    reward_bonus_fragile[3]: 0.05
    reward_bonus_fragile[4]: 0.05
    reward_bonus_fragile[5]: 0.05

reward_bonus_urgent[0]: 0.05
    reward_bonus_urgent[1]: 0.05
    reward_bonus_urgent[2]: 0.05
    reward_bonus_urgent[3]: 0.05
    reward_bonus_urgent[4]: 0.05
    reward_bonus_urgent[5]: 0.05

megemeled picivel a törékeny és sürgős bónuszát és akkor kb annyit kapsz a dobozosokért is mint alapból a munkagépekért :)
  • fs9pilot
    Esetleg tudod a módját? :D Megköszönném. :)
  • Szabi #27028
    elméletileg meglehet :)
  • fs9pilot
    Azt nem lehet valahogy megcsinálni hogy nagyobb értékű ponyvás, vagy hűtős, vagy "dobozos" pótkocsit lehessen húzni? Mert már unom, hogy állandóan ADR osztályú matyikat, meg munkagépeket viszek, mivel azok a nagyobb értékűek.
  • Szabi #27026
    végignéztem a módjaimat amiket használtam és az új frissített játékfájlokat, néhány fájl alaposan módosult, a valódi mód gyűjteményemben egy egész mappát töröltem inkább, mert annyi minden változott a fuvaroknál :D

csináltam az új fájlokból garázs árcsökkentő és büntetés kikapcsolós verziót.. ha valakit érdekel írjon.. :)
  • fs9pilot
    Budapest és Debrecen nem ezzel a patchel jön. Az egy fizetős DLC kiegészítő lesz majd. Valamikor.

Más téma:
    Akinek Steam -en van meg az ETS2, annak célszerű az Early Access patch-et feltennie, ugyanis még mindig nincs patch (nem értem miért), tegnap kipróbáltam, minden hibátlan vele, nem tudom mire vár a Steam vagy az SCS. Aki akarja ezt a bizonyos Early Access-t, az tegye a következőt:

1. Steam főablakot nyisd meg.
    2. Felül kattints a Könyvtár menüpontra
    3, Keresd meg az Euro Truck Simulator 2 -őt
    4, Jobb egérgomb - > Tulajdonságok
    5, A felugró ablakban kattints a "Béták" menüpontra
    6, A legördülő listában (alul lesz) válaszd ki a: temporary 141 - Temporary 1.4.1 for early access -t
    7, Simán kattints alul a bezárás gombra
    8, Elkezd frissíteni a program
    9, Ha végzett, indítsd, és a program menüjében alul az 1.4.1s -t fogod látni.

• Norby646
    Magyarázni könnyű, segíteni persze senki se tud. Azt mondta ki adja ekkor meg akkor. Elcsúszott vele, na és akkor mi van? Megállt az élet.
  • peti178
    Én tegnap este felraktam az 1.4.1-es patchet és érdekes módon nekem a módok úgyan úgy működnek érdekes módon, mert látom pár embernek nem működnek, de amit én beraktam trailereket mindegyik szépen működik és nem fagy ki a játék sem és telepítés után a kódot se kérte. Viszont a világtérképen nekem se Budapest nincs benn se Debrecen ez csak nálam van így vagy másnál is ??? Bocs ha hülye kérdés volt.
  • XxXcsabi1987XxX
    ezen is csak "crack" segít :D mint az 1.3.1es verziónál :)
  • Tikal #27021
    venni egy igazi kulcsot?
  • XxXcsabi1987XxX
    nekem az a gond,hogy kéri a termék kulcsot majd be írtam de nem volt érvényes (le van tiltva) ilyenkor mi a teendő?
  • kalee
    Sziasztok!

Csak nálam jelentkezett az a probléma hogy az ablaktörlőnek eltűnt az animációja?? Se az új Stralisba se a Premiumba nem működik!! Semmi olyan modot nem használok ami interior anim-ot módosítana!!!
  • Pelsodriver
    Egyetértek, de abból főz az ember, amije van. Még mindig jobb, mint You Tube videókon nézegetni valami rejtelmeset. Az lenne a csúcs, ha a Real Environment készítői állnának neki pályát készíteni, na, azok a skacok tudnak valamit...és emberséges időközönként még ki is adják...
  • I73770K
    Szép estét mindenkinek!

Egy olyan jellegű kérdésem lenne,hogy ezeket a parancsokat hova kell beírni?:

((A kuplung erőssége immár a "g_pedal_clutch_range" konzolparanccsal szabályozható.
    A saját és kollégáink bevétele immár a "g_income_factor" konzolparanccsal szabályozható. ))

Előre is köszönöm!!!
  • Tikal #27016
    akkor frank nem gyenge ember, mert ígérni az tud, betartani nem tudja :)

egyébként a TSM map nem olyan jó szerintem, tele hibákkal, a német pályát se javitották, inkább 100 várost adtak hozzá, ugyanolyan gagyi prefab kútak az utak mellett stb..
  • frank007
    A félkész alatt azt értettem, hogy nem lesz kész a teljes ország az első verzióban, csak egy része, de azt teljesen be akarom fejezni, mielött kiadom.
  • xmute
    Szeva Frank!

Nem tudom láttad-e már ezt az oldalt, de ha nem akkor szerintem jól fog neked jönni a 1.4 patchet illetően a térképedhez:

How to convert a 1.3.1 map to 1.4.1

#26988 :
    Illetve ha lehet ilyet kérni JohnBarttól, ha van egy kis ideje majd, közkincsé tehetné ennek az oldalnak a magyar fordítását Restacar-on! Szerintem jó pár embernek segítség lenne! Köszi

• gordon 24
    Most egyelőre mindent összekavart, de a modderek úgy is utána mennek majd. Szóval valószínűleg én is vissza teszem egyelőre az 1.31 et. És ha a térkép mapok, meg minden menni fog lefrissítem 1.4re. De hát ez másképpen nem megy sajna.
  • Pelsodriver
    Minek is foglalkozni, hiszen már a ki tudja hányadik halasztás...De hát az SCS is ezt csinálja...Egy tsz elnök is azt mondta egykor, nagyon gyenge embör az, aki igérni se tud... Az a jó a csalimesében is, hogy annyi megvezethető embert meg lehet vezetni...Háry jánosról nem is beszélve...
    Közben kijött a TSM Mappa 3.0. szép csendben, már nyúzom is.
  • fs9pilot
    Megjött az 1.4-es patch Steamre!

Én: :DDDDDDDD
  • Norby646
    Jó munkához idő kell, nem kell elkapkodni semmit. Én is gyakran jártam így eleinte a tdu-s modjaimmal hogy azt hittem 1-2 nap és végzek aztán folyton előjött vmi ami miatt elhúzódott az egész. A sok rinyáló hsz-el, hogy "mikor lesz már kész" meg nem kell foglalkozni. Sajnos van aki leragadt az óvoda szinten felnőtt létére. Sok sikert még1x hozzá! :)
  • Toby0501
    Egyetlen kérdés csupán: ha úgyis félkész modot adsz ki, nem teljesen mindegy, hogy mennyire félkész? :)
    Én egy ismerősömmel rFactorhoz csináltunk egy szép kis mod pakkot és mivel tudtuk, hogy sosem leszünk teljesen kész vele, gondoltunk egyet és kiadtuk úgy, ahogy volt és foltozgattuk aztán. Mert így akár két naponta tologathatod mindig 2 nappal és sosem jutsz a végére.
  • Rollerboy94
    nekem egyik modot sem akarja elfogadni pedig eredeti a játék -.-
  • BhityHD
    1.4 -es verzióval kompatibilis lesz?
  • XxXcsabi1987XxX
    mi az a pár nap? épp most olvastam az egyik videódban :)
  • frank007
    Hali! Pár napot még csúszni fog a map, több a tábla, mint gondoltam! De már tényleg csak pár nap!
  • XxXcsabi1987XxX
    nem lesz magyar map :D én nem érdekel ezt h írtam... ez van!
  • Rollerboy94
    emberek mi van ezzel a 1.4.1 patch-el semmi mod ne mjó hozzá vagy mi ??

meg érdekes az oktató modot végig lehetett játszani utána halál vagy esetleg itt már a játék során a modokat nem lehet piszkálni vagy mi ?? (ember kezd fel k***** agyilag
  • kecsa kamionos
    Csáztok!!

Magyar mappal mi a helyzet
  • Rollerboy94
    ember de jó az IVECO HI-WAY csak egy bajom van vele vagy is engem zavar olyan kicsik lettek a műszerfalon az órák hogy alig látni bár igaz az elődnél se volt valami jól olvasható de ezen :D de majd megszokom :D
  • BhityHD
    Elképesztően szép!
  • ronso

A vas
  • vajo
  • fs9pilot
    Hát hallod.... Most hogy mondod.
  • SimaSuna #26996
    azt hittem így :D
  • fs9pilot
    De tök jó amúgy, hogy a Steam-en kell várni a patch-re, mikor ott elvileg "gyorsan" megérkezik. Hát látom. :D Majd holnap.

Ilyenkor, amikor nagyon várok valamit, kb. így érzem magam: ....
  • XxXcsabi1987XxX
    sztem azt a térképet hanyagoljuk...