52658
-
Bala24 #27118 oké, megértettük, de még mindig irsz :D -
#27116 /ip ban, vagy suspend_user kellene, mert még ahhoz is segítséget kérne :D -
fagy53 #27114 Sajnos lemaradt a "no warez" a nyitó oldalról, így aztán az ebben a témában segítséget kérőket nem érheti vád.
XxXcsabira ez nem vonatkozik, mert ő régebben terhel bennünket lelkesen warez problémákkal a korábbi kiírás ellenére. Ráadásul ha jól emlékszem a warez topik linkje is szerepelt a régebbi verzióban... -
XxXcsabi1987XxX #27113 ez valamennyire jusson már el az agyatokig
tisztára mint ha analfabétáknak írkálnék... :D -
#27112 segítséget max csak a warez topikban fogsz kapni. -
#27109 látom van baj..nem kicsi.
Itt mindenki értelmesen, szépen beszél.
Vannak a fórumnak szabályai, amit ILLIK és KÖTELEZŐ betartani.
No Warez. Van Warez topik, ott lehet nyíltan beszélni arról, hogy te letőtötted a zinternetről.
Verheted a mellkasodat, hogy mekkora jampi vagy.
Számos itteni fórumozó megvette áldozatos munkájából / spórolt pénzéből.
Ahelyett, hogy várod a sültgalambot még nem fog megoldódni a problémát.
Igen, a fórum azért van, hogy segítsünk. De a Warez tabu téma..szóval fáradj másik topikba. Legyél oly kedves...
" mennyé szépen hátra, és verd le a lakatot..." :) -
XxXcsabi1987XxX #27108 haha nem szívesen ;) ha ti így,akkor én is :) -
komiki #27107 Oh my god!!:))El sem hiszem.Még egyszer köszönjük:))))). -
XxXcsabi1987XxX #27106 gúnyolódjatok,nem érdekel miért nem értitek már meg? :D felőlem oltani is lehet az se érdekel túlságosan :) úgyhogy erről ennyit. -
Feró Flex #27105 persze kicsomi aztán be a mappába de a part1-t a part2-tő felülírja aztán nagy fagyás a vége:O( -
XxXcsabi1987XxX #27104 ez mi ez? ez milyen hozzá állás? na mindegy látom itt se lehet sok embert megkérni h segítsenek szval itt be fejeztem -.-" -
#27103 Értő olvasás? :)
1987 a születési éved? :) -
komiki #27102 Látod annak idején csak nekem szúrtál szemet.De egyre többen vagyunk.Fáradj át az off topikba és balga kérdéseidet ott tedd fel légyszíves.Előre is köszönöm (köszönjük):))) -
XxXcsabi1987XxX #27101 nehogy már pont te oktass engem ki,nem kértem senki véleményét úristeen már -
XxXcsabi1987XxX #27100 te hallod milyen stílus? itt nem erről van szó,én csak kértem segítséget erre mit kapok? mindenki fikázik -.- -
#27099 Erről beszélek, hogy nem, nem azért készült, hogy warezban segítsenek neked vagy bárkinek. Ha más problémád van írj, bár előtte néha gondolkozhatnál is.... -
XxXcsabi1987XxX #27098 tudtommal ez az oldal azért is készült,hogy mások segítsenek másokon is ha ilyen gond van... -
BhityHD #27097 Hanem, hogy minket idegesíteni tudj. Vedd már észre, hogy ez a stílus nem ide való! -
XxXcsabi1987XxX #27096 jó nem érdekel ki mit gondol az engem hidegen hagy :) nem ezért írok ide ;) -
#27095 Nem lehet, hogy be van csomagolva? Először ki kellene tömöríteni, aztán berakni a mod mappába. -
XxXcsabi1987XxX #27094 én is ezt mondom :D -
#27093 Egyszer már szóltak, hogy ne tegyél fel kérdéseket itt warezzal, crack-kel kapcsolatban, tartsd már tiszteletben. Minden nap jössz a buta kérdéseiddel, írni nem tudsz ( nem az ékezet hiányról beszélek, az nem gond ) kicsit unalmas már. -
Feró Flex #27092 TSM 3-mat szeretném kiprobálni le is szedtem,van Part1-2 amit a Mod mappába be is másolnék de folyton felülírná egymást.A kérdésem az hogyan kell elínídítaní ezeket a "kétrészes" modokat?
Sajnos ilyet Én még nem probáltam és a Román 2.0 is ilyen.
(1.4 van fent.)
Köszönöm szépen. -
#27091 NEM VESZEKEDNI KELL ÉLVEZNI A JÁTÉKOT
-
peta19901010 #27090 Miután megvetedd az eredetit vagy a steemest akkor már lehet ilyesfajta kérdésed (de akkor már felesleges lesz) de addig nem.
És addig az igazság szerint nem is lehetnél itt. -
XxXcsabi1987XxX #27089 nem kell egyből "hülyézni és idiótázni" csak mert kellene nekem ilyen segítség -.-" -
#27088 bannoljátok már ezt a hülyét! -
BhityHD #27087 Sehol... Ha nem veszed meg, akkor keress magadnak egy alternatívát! Nem a warez kérdések megválaszolására indult a fórum, kedves "tudsz valaki" . -
#27086 Off topikba idióta! -
XxXcsabi1987XxX #27085 hát hol? o.O Restel-on? -
#27084 Ezt ne itt.... -
#27082 sztem sehogy :( -
milos620 #27081 Igazad van lehetne még sorolni csak a patch leírásában szerepel a légfék hangok mik újítások és én számítottam hogy a lentebb írtak benne lesznek de így is kaptam épp eleget. :)
Amúgy egy kérdés:
-Lehet korábban már említették(ebben az esetben előre is elnézést) mert a régebbi patch-ben is látható volt az az anomália hogy ha pl egy busz mögé állok mondjuk lámpáknál, akkor a mögöttem lévő autó látható a busz hátfalán és nem az én autóm orra,ezzel hogy állnak a fejlesztők?
-
#27080 sokat ne várjál...
sok dolog hiányzik... -
milos620 #27079 Nagyon javuló tendenciába van az ets2. :) -
Mandoki72 #27078 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
milos620 #27077 Bocsi rosszul fogalmaztam a központi kijelző nagyon távol van :)
Amúgy visszatértem az én öreg 540-es Volvo-ra és végre nem ér le az alja,egy kicsit módosítottak motorhangon,illetve a légfékhangokról csak annyit hogy rögzítőfék oldásakor is kellene lennie hangnak,illetve (tudom nincs értelme, de teszt miatt kipróbáltam) behúzott kézifék mellett ha rányomok a fékpedálra majd felengedem le kéne fújnia de ismét semmi hang.
A másik ami kicsit súlyosabb direkt elfogyasztottam a levegőt kaptam is a figyelmeztető jelzést de a kézifék sajna nem húzott be automatikusan pedig be kellene.Kicsit tovább megyek ha pedig feltermelem a levegőt nem hallani a légszárítópatron regenerálásából eredő lefújást sem.
-
Mandoki72 #27076 [IMG][/IMG] -
I73770K #27075 Köszi' -
I73770K #27074 Küszi a segítséget!