Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hová' súlyozzák már le szerencsétleneket? Bõven elég már a gyári ami jött a patch -el. Lassan már egy billencses pótnak olyan súlyt csinálnak mint ha 6 dömpert húznék. Imádom ezeket az agymenéseket... 😄

///M I Love BMW. :)

wollnerd
Hurrá!
Ez a patch (és talán a eddig használt mod visszavételének lehetõsége) megmentette a mentésem! Végre simán onnan folytatja, ahol abbahagytam! 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Szabi
csináltak +80%-os súly módot.. de nem tudom minek 😄D

a bányából már alapból is alig küzdi fel magát a járgányom 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
nem, a frissítést tényleg kiadták, de annak csupán annyi a feladata, hogyha jelenleg 1.3.0-val kifagy a játékod betöltésnél modok miatt, akkor 1.3.1-el talán nem fagy ki.. 😄

én is nyers forditásban csináltam, de nekem nem írt ki olyat hogy azoktól a módoktól fagy le neki a játék,
na de mindegy lehet akkor valamit félre értettem benne .
De az tény és való hogy a hivatalos oldalon , tényleg ott van a 1.3.1. -es patch , akkor abba mi van ?
Vagy csak poénból tették fel?.

Szabi
<#taps>

nem vagyok perfekt kínai, de google barátom szerint

"I installed will still collapse jump ...
(About average minutes after the start of the game, will happen)
I use the module...."

tehát ezekkel a modokkal fagy ki neki.. -.-

úgy látom nehezen indul a mai napod <#smile>
ma reggel az a hivatalos ETS2 oldalán ITT kiadták
a 1.3.1 patch-t, és egy másik oldalon leírták ITT leírták hogy mi van benne .
Te azt írod elözõ hozzászolásodba hogy idézem :

em gondolod komolyan hogy gagyi barkácsmódokat tartalmaz

pedig szemmel láthatóan ott van a 1.3.1 patch letöltésre, a hivatalos oldalon .

Szabi
?

Hát pedig onnan van a hivatalos oldalról

Szabi
remélem nem gondolod komolyan hogy gagyi barkácsmódokat tartalmaz a hivatalos frissités..

Miért ? most amit leírtak hozzá, azok nem új dolgok az ETS2-be ?

Szabi
mibe ?

az 1.3.1 frissitésben amibe leírták hogy semmi új tartalom nincs, csak talán letudod vele kaparni a szar modokat amiket felraktál...

Bocsi mindenkitõl hogy mégegy hsz-t írok de ez kimaradt az elözõbõl.
Állitólag ezek vannak benne .

22Lights_full_of_truks.scs
Ai Traffic Mod by Sintclair.scs
dachlampenb--gel.scs
ETS2_All_New_sound_steve.scs
ETS2_Small_mirrors_by_Digger_( autogames-portal.ru).scs
Interior scania.scs
limit 240.scs
oslony miedzyosiowe man tgx.scs
Real Logos mod 1.3.0 by Letsqond.scs
RealTireUpgrade.scs
Scania 6x Swedish Pride.scs
Scania Steel Wheelpack.scs
Scania_V8.scs

Kiadták a 1.3.1. patch-t ! ! !

ÚJ ! ! 1.3.1. PATCH

Remélem ennél nagyobb már nem lesz egy darabig .

Sikerült végre elkészíteni a videót. Beszúrom ide is. Remélem nem lett nagyon vészes.

Kis film

Talán 4-5 mod van fent. Szóval nagy csillámlásokat meg cicomákat ne várjatok. 😊
( ha valaki veszi a fáradságot és elmondja kultúráltan, hogy mennyire nagyon lett rossz. Azt megköszönöm. 😄 )
TaRka0107
Értem. Bár eddig ment az 1.3as patch alatt is.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

0Diaz0
Passz, az nekemis kuka.. nekemse megy a limiter..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

CB: Kis Lámpás Jimy

TaRka0107
Nincs. Valódi mód van bent. Most úgy tûnik jó. Motor volt bent, hogy mindenhez ad 1000lóerõs motort, meg 1500-asat. Na de nem jött össze olyan könnyen, mert volt hogy kivettem már és nem volt jó, most egyesével engedélyeztem mellé a módokat.

nincs bent véletlenül a limiteres physics 1.7 mod. mert ez esetben, lehet hogy felülírja

TaRka0107
Arra tudsz valamit, hogy a no speed limit mód miért nem lehet jó? Bent van, de lekorlátoz 90-nél, már ebbe is bele vagyok betegedve, hogy mi a picsa lehet vele😄

TaRka0107
Fasza is, még a patch felrakása után is így csináltam, csak nem tettem vissza mindent most. Megnéztem a game.txt fájlban hogy mi a hiba így rájöttem.

ISTEN VAGY!😄DDD

TaRka0107
Köszönöm, kipróbálom ezeket. Azóta már sok mindent állítottam, vettem kamiont, becseréltem amivel épp voltam, de úgy se jó.

0Diaz0
Rakj vissza minden modot,amit mostanában kiszedtél az utóbbi 1hétben.. legalábbis az utóbbi 3-4napban. Játék elindít, profil szerkesztés, minden mod használata( minden be ) , elinditod és csoki. Jólesz. Nekemis ez volt a gondom.

De amúgymeg, menj be a doc&setts-ben levõ ets2 mappádba,ahol van a mentés,és ott van egy game.txt file. elmész a legaljára,és kiirja hogy mi sz.rakszik..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

TaRka0107
Én most megint nem tudom megnézni a kamionjaimat mert kifagy, már annyira elegem van. Új profilt meg nem akarok.

0Diaz0
Kanyarodok,normálisan, belassítok a kanyar elõtt.. de minden hiába, mert a kamion segge ígyis megcsúszik. Mostmár ott tartok,hogyha így folytatja ,akkor visszab.szom 1.2.5-re, és úgy fogok játszani.

LeWyTy
Hogy kell berakni a kamiont? Én beraktam 3 féle képen de sehol semmi.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

wollnerd
Mit akarsz mondani ezzel?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

TaRka0107
Valaki? Már a f*szom kivan.

Szabi
ha kanyarodsz akkor nem sérül, de ha kanyarodsz és lehorzsolod akkor persze hogy sérül 😄

0Diaz0
Nekem nemkellett ( bár csináltam biztimentést.. ) de, rohadt nagyot csalódtam ebben a patchben.. inkább ne adták volna ki.. idáig, az 1.2.5-ben azért kellett egyfajta tudatlanság hogy megtörd a kamiont.. most elég ha csak kanyarodok.. r.hadjon meg ez a sz.r..

szabii98
relax

I met God. She's black

wollnerd
Nekem nem mûködik!!!
Akármi csinálok, mindig a 26 szintrõl, 9-es szintre megy, alvállalkozói fuvar nélkül!!!<#violent>
Miért kellett a SCS-nek átnevezni azt a mappát??!!

TaRka0107
Jólvan akkor, én is így tudtam. Nem rég volt a híradóban.😄

Valaki árulja már el nekem, hogy a speed limit mód miért olyan hogy egyszer mûködik, egyszer nem. Beraktam módokat és azóta nem jó, de semmi köze hozzá. Többféle motor módot raktam be, meg 710lovas chiptuningos motort DAF-hoz. Emiatt nem jó?

Akkor van egy jó hírem, mert 21 a korhatár a C; C+E kategóriában, 24 lett a korlátlan motor. Nyugi 22 vagyok, és most rakom a C-t majd a C+E-t

abacss
Megveszed a játékot és meglesz!!

TaRka0107
Off topikba menj át. Ha meg nem tudnád, ezt nem szokták osztogatni, mert PÉNZBE kerül!

Kaphatnék egy termékkulcsot ami 1.3.0-hoz mûködik!
Elõre is köszönöm!
abacss
hd felbontásban nagyon szép volt eddig és láthato is

Szabi
ha hátrébb viszed a kamerát, akkor hogy látnád a digitális kijelzõket ? még az alap kamerával is olvashatatlan 😄

abacss
Köszi ezt én is megtaláltam!Belsö nézetbõl a kamerát hátráb szeretném tenni edig muködött a mod mostmár nem!!!!Ez kellene meg a VOLVO ban digitális km kijelzö!!

Szabi
"Összegyûjtöttem pár fontosabb módot, amik mûködnek az 1.3-as frissítéssel és várhatóan a késõbbiekben se lesz gond velük. Mindegyik mód egyesével tesztelve és összeillesztve, hogy tökéletesen mûködjenek.

A felhasznált módok egy csomagba gyûjtve:

- Realistic Physics Mod v1.7 Update for ETS2 v1.3 - Készítõ: Oscar Lee
(billegõ fülke, mozgó felfüggesztés, stb.)

- headlight - Készítõ: sten1467
(javítja a lámpaburákat, Volvo lámpajavítás kivéve)

- Trailer Skin Pack v1.3 - Készítõ: satan19990
(a vontatmányok textúráját cseréli ki valódi céglogósra, az 1.4-es verzióból néhány apróbb részlet átvéve)

- Real Company v1.3 - Készítõ: satan19990
(a vontatmányokhoz való céglogók az épületekre, Skoda gyártáblák hozzáadva)

- Lone heavy duty equipment - Készítõ: lonestranger
(a munkagépekre eredeti festés, logók)

- Real Tire - Készítõ: Andrey_Hard
(valódi gumi márkákra és típusokra cseréli a vontatók és vontatmányok gumijait)

- Mercedes-Benz Logo Mod 1.3.0 - Készítõ: Letsqond

- real AI vehicles logos - Készítõ: Srele
(valódi márkajelzéseket rak az autókra)

- valódi európai benzinkutak - Készítõ: Golfin
(Aral, LukOil, Esso, Shell, OMV, BP, Agip, EuroOil, Total)

letöltés"

abacss
Valaki tud modokat a 1.3.0-s verzióra?

tomi161996
valaki tudna segíteni?

TaRka0107
ohh, akkor nekem is csúszott.

Szabi
persze, megy pm 😊

idén januártól már nem 18 a C korhatár ha nem 25 :/ így kicsit csúszik a kamionos jövõm 😄 de ugyan ugy ugrott fel fel a C+E is :/

Én is kaphatnék egy linket róla?😄

TaRka0107
Olyan módot tud valaki linkelni, ami több motort ad a kamionokhoz? 510LE-s a max a DAF-nál, ez az én problémám😄

Úgy néz ki sikerült megoldást találni az 1.3 frissítés telepítése utáni problémára.
Többen írtátok, hogy a patch telepítése után ismét "zöldfülû" szintrõl kellett kezdeni a játékot.

A hibát egy elírás okozza. Az elõzõ verzióban (1.2.5.1) a mentéseket egy profile nevû mappába mentette a játék, viszont az 1.3 már profiles nevû mappába ment, ráadásul két helyre. A probléma az "s" betû a mappa végén.

Akinek van elõzõ verziós mentése, az írja felül a frissítés utáni profiles, és profiles (1.3.0)bak mappákban lévõ mentéseket, majd indítsa a játékot.
A játék indítása után, a vezetés elõtt készíteni kell a meglévõ (régi) mellé egy új profilt, és el kell menteni.
Ezt követõen a játék újraindításakor már két profilt ajánl fel a játék. Egyik a régi, a másik pedig a frissen készített.
Nincs más teendõ, mint a régi profilt kiválasztani, és indítani a játékot. Gond nélkül folytatja onnan ahonnan az elõzõt abbahagytuk.
FONTOS: Nem lehet olyan mentett profillal felülírni az újat, ami az 1.3 verzióval nem kompatibilis modokat tartalmaz a mentés során.

Mielõtt bárki felülír bármit, javaslom a biztonsági másolat készítését.
MOD-ok nélkül kell a leírtakat megcsinálni, tehát a mod mappának üresnek kell lennie!

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.