52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • 7r1v1um
    Akarom mondani Tunis-Gafsa
  • 7r1v1um
    Én a Tunis-Gafés útvonaltól kaptam idegzsábát. 3x kellett nekiugrani annak az 500 km-nek, mire 0-0% meghibásodási aránnyal érem célba.Egy darabig biztos nem járok arra.
  • frank007
    Ez hol volt?
  • Tanker56
    Azthiszem ott voltak. :D
    Azért akar mindenki a be nem épített területen menni, mert lehet, hogy ott lakik és megnézné má', hogy hol is gépezik. :D

Am egy nagyon fontos BUG: Beépített területen van oylan lerakó, ahol a kamionos jel (amibe be kell állni, hogy lerakjam a pótot) túl közel van az épület falához és így nem tudom lerakni, mert nekitolatok az épületnek. Sőt még akkor se fér be a kamion eleje a kiejlölt területre, és így csak enterrel tudom leadni, nem T-vel. Remélem érthető volt.. :D
  • frank007
    Miért akar mindenki azon a részén vezetni a pályának, ahol még nincs semmi, egyszerüen nem értem! Persze, hogy tele van lyukakkal az a rész, mert még NINCS MEGÉPÍTVE! A többit köszi!
  • frank007
    Ha azok az egymás mögötti táblák a még be nem épített területen vannak, azzal ne foglalkozz! Ha nem, akkor írd meg, hogy hol találtad őket! Köszi!
  • Zola02
    Frank ez csodás! a nagyon fontos fájlban leírtad hogy hova ne szállítsunk mert kifagy... én mégis megpróbáltam Dunaújvárost két útról is próbálkoztam de terelőfalba ütköztem . gondoltam picit trollság lenne ha ki lehetne kerülni ... ki lehetett. igaz olyan volt mintha a hortobágyon lennék, de végül szerencsésen megérkeztem. Ja és láttam az út során 2x az út mellett lyukat a semmibe :D
  • Pelsodriver
    Kedves SCS.s fiúk! Hát így kell kinéznie egy fővárosnak, ahogy Budapestet Frank megcsinálta! Ezek szerint lehet ilyet készíteni...Már csak az 1-es villamos hiányzik ...Ezek után a DLC túlságosan nem hoz lázba, Frank további tevékenysége annál inkább....
  • Trd
    Gondolom hasonlóról beszélsz:

Nagyon szűk a hely, nagyon kell figyelni...de van izgalom legalább!
    Ilyen helyen nem, de egyenes meredeken elakadtam...kb 24km/h-val mentem, nyomtam egy F1-et, hogy tegyek más zenét, majd vissza a játékra. Sajnos gáz helyett a fékre nyomtam és meg is állt egyből az autó. Kénytelen voltam keresztbe fordítani a gépet az úton, hogy meg tudjak indulni.
  • Bala24
    Üdv Tanker. Csak annyit szeretnék mondani hogy ami az autópályán oldalt lévő csík azt nem ő csinálta hanem az az új patchban van benne.
  • Tikal #28954
    a rezgést ne franknek köszönd, hanem az SCS-nek :)
  • kukubenko66
    Arra még nem voltam, de egy Meknes - Algír fuvarban igen. Nem túl hosszú, de brutális szerpentinek vannak és nemcsak fel kell menni, de a lefelé út se egyszerű.
  • Tanker56
    Kedves frank007!

Felraktam a magyar mapodat. A beépített rész über fasza lett, viszont rátévedtem a be nem építettekre. :D Kérlek építsd be őket minél hamarabb! :D Találtam néhány bugot amit gyorsan le is írnék: Néhány tábla a másik előtt van 10 centire aminek köszönhetően esély nincs rá, hogy elolvasd. A kereszteződések néhol nem passzolnak, tehát 1-2 méter fű van aztán kezdődik a betonos út a kereszteződésben.

Viszont a beépített részek kibebaszott jók. Attól meg teljesen lehidaltam, hogy az autópályán ha rámész az oldalt lévő fehér vonalra (igen van jogsim RL, de így éjfélhez közeledve nem jut eszembe a neve.:D) ugyan olyan rezgő hangot ad ki mint a valóságban. Grat!

Ha szükséged lenne rá, Tokaj-Rakamaz-Szerencs-Nyíregyháza és ezek környékének beépítésében tudok segíteni. Mármint nem modolni, fényképezni és infot adni. Itt lakom Tokajban. :)
    Valamint -és ezzel befejezve mondandóm- javasolnám Bodrogkeresztúr berakását is (Tokajtól 5 km)! Ugyanis van itt egy tüzép, egy benzinkút és egy nagyszerű kamionos parkoló egy kamionos büfével. Ráadásul egymás mellett ez a 3. :D Valamint ügye keresztül vezet rajta a 37-es.
  • peta19901010
    Afrikában még nem voltam viszont a görögöknél már igen. Amerre a GPS-em vitt/visz arra is van egy hasonló szakasz. Egyik pillanatban megy max 12 km/h-val utánna meg 100 felettivel, emelkedő lejtő egymás után, és a legszebb ugyan úgy mint nállad 2*1 sáv, szóval még nagyobb ívben sem tudsz fordulni, hogy kevésbé lassúljon, mert szemből meg jönneök csomóra.
  • Trd
    Nos ez bennem is felmerült! :D Talán igen, talán nem...nem tudom! :)
    Mindenesetre nagyon jó lett. Afrikában van izgalom az utakon. Nem tudom valaki járt-e Taza fele, de ott meg lehet siratni az autókat. Egy 620 lovas Scaniaval voltam arra, de nagyon szenvedett a gép alattam.
    Néhány kép az útról:

Ui.: a legmeredekebb részeket nem sikerült lekapni...vagy elfelejtettem vagy el voltam foglalva, hogy még véletlenül se álljon meg a gép. Visszafele satufékkel megyek!
  • gyury1983
    Nagyon jó a Magyar map.... :) Ezer köszönet érte.
    Azt szeretném kérdezni,hogy Magyar Trailer Packot nem csinálna hozzá valaki?
    Hungarocamion, Tesco, Magyar posta, Auchan, Lidl, Media markt,stb...
    Előre is Köszönöm.
  • frank007
    1.4.8-nál nem fagy ki!
  • Hunarnold
    Mármint a magyar mapnál
  • Hunarnold
    Azt szeretném kérdezni,hogy 1.4.8-on kifagy,ha tankolni akarok.Mert most nekem 1.4.1 van fenn.
  • retoucher
    Frank, csak a lényeget mondom: ez qrva jó!

1-2 dolgot kipöcköltem a def-ből, h menjenek a cuccaim mellette, de le a kalappal, tényleg!
    Csak így tovább!

Septibe 2 gyors kép, mert megérdemli ez a térkép mod:

• peta19901010
    A TSM map 3.5-el kapcsolatban kérdeznék egy olyat, hogy csak nekem tűnik úgy, hogy a készítői az alaptérkép részbe is belenyúltak? Mert olyan utakat látok amikkel eddig nem találkoztam.
    Ha igen akkor még jobb mint amire számoltam.

Franknek pdig egy nagyon nagy gratuláció a mapért. Szerintem nagyon jól sikerült és nagyon várom/várjuk a további javítást és frissítést.
  • hotwheels
    Estét! :)

• ronso
    Vedd ki a pipát optionsba nem kell speed limiter mod
  • Bala24
    ercsibe még nem lehet menni! :D
  • mani13
    Frank még egyhiba martonvásárnál egy utelzárás asszem ercsi
  • mzsolti21
    Én csak annyit tudok egyelőre, ami idegesítő volt, hogy a 10-es főúton a települések közt is 50-nel megy minden jármű. Elég lenne 70-75 is, csak haladjanak
  • frank007
    Akkor gyüjtsétek itt őket! Majd visszaolvasok! Lényeg, hogy egy helyen legyenek!
  • fagy53
    Egyelőre körülményes a Restacar, most a hétvégén lesz talán életképes. Miért ne mehetne ide a hibajelzés, annál is inkább mert innen indult ki az egész.
  • frank007
    Mivel a normális játékot akadályozó bugokról van szó (pl. oszlop az M0-ás közepén, stb), ezért adok ki egy javítást! Ezeket a bugokat fél óra alatt tudom majd javítani! Aztán majd az új városokat tartalmazó verzió jön!
  • snakegab
    Én pont nem sírtam. :D Amúgy megkaptuk a beta-t, persze csúszott egy hetet kb., az új patch miatt, most lehet tesztelni. De ez csak az én véleményem, egyébiránt eszem ágában sincs megtiltani hogy feltöltse, nyilván nekem sem akkora gond, ha naponta frissül :D
  • wollnerd #28934
    De attól majd remélem lehet folytatni a már elkezdett Mo. profillal, az kijavított verzión is.. :)
  • BBSTi
    Ööö, semmi semmi Megtaláltam az újat és azt tettem be könyvjelzőnek
  • Szabi #28932
    eddig azért sírtatok hogy adja már ki, most meg az a baj hogy új verziót akar kiadni...
  • snakegab
    Igazán nem akarok beleszólni, de szerintem NE rakj fel naponta új verziót. Már így is nehéz követni. Véleményem szerint havonta-kéthavonta elég lenne frissíteni, és úgy Te is jobban tudnál haladni a javítással, a bővítéssel.

Amúgy nagyon tetszik a térkép, Törökbálintnál a Depo dolgozóit kell kerülgetni, ahogy mennek a cégükhöz, Visegrádnál a kőkapu is megvan, előtte pedig technikás kanyarokkal tűzdelt út a Gerecsében. Profi munka. A háttérben is a tájra jellemző kép van, nem úgy mint a TSM mapban Győr körül :-S
  • BBSTi
    Nekem a régi RestaCar oldalt dobja be...
  • frank007
    Akkor legyen a Restacar! Rakjátok be oda légyszi! Holnap szeretnék felrakni egy javított verziót, addig gyüjtögessetek! Én is tesztelem!
  • Kudawudashuda
    szerintem jobb lenne, ha megadnál valami e-mail címet és oda elküldeni. Vagy restacaron topic-ba gyűjteni, ha elindul az új. Mert így csak elveszik
  • Szabi #28927
    resta-n még reggel nyitottam egy topikot hibajelentésre, szerintem inkább oda kéne írogatni, ne itt jelenjen meg az összes hibás kép... :))
  • frank007
    Írjatok le minden bug-ot légyszi! pl láthatatlan falak, stb.
  • frank007
    Köszi! Javítva lesz!