Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
"Nulla tenaci invia est via"
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Akármi csinálok, mindig a 26 szintrõl, 9-es szintre megy, alvállalkozói fuvar nélkül!!!<#violent>#violent>
Miért kellett a SCS-nek átnevezni azt a mappát??!!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Valaki árulja már el nekem, hogy a speed limit mód miért olyan hogy egyszer mûködik, egyszer nem. Beraktam módokat és azóta nem jó, de semmi köze hozzá. Többféle motor módot raktam be, meg 710lovas chiptuningos motort DAF-hoz. Emiatt nem jó?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Elõre is köszönöm!
A felhasznált módok egy csomagba gyûjtve:
- Realistic Physics Mod v1.7 Update for ETS2 v1.3 - Készítõ: Oscar Lee
(billegõ fülke, mozgó felfüggesztés, stb.)
- headlight - Készítõ: sten1467
(javítja a lámpaburákat, Volvo lámpajavítás kivéve)
- Trailer Skin Pack v1.3 - Készítõ: satan19990
(a vontatmányok textúráját cseréli ki valódi céglogósra, az 1.4-es verzióból néhány apróbb részlet átvéve)
- Real Company v1.3 - Készítõ: satan19990
(a vontatmányokhoz való céglogók az épületekre, Skoda gyártáblák hozzáadva)
- Lone heavy duty equipment - Készítõ: lonestranger
(a munkagépekre eredeti festés, logók)
- Real Tire - Készítõ: Andrey_Hard
(valódi gumi márkákra és típusokra cseréli a vontatók és vontatmányok gumijait)
- Mercedes-Benz Logo Mod 1.3.0 - Készítõ: Letsqond
- real AI vehicles logos - Készítõ: Srele
(valódi márkajelzéseket rak az autókra)
- valódi európai benzinkutak - Készítõ: Golfin
(Aral, LukOil, Esso, Shell, OMV, BP, Agip, EuroOil, Total)
letöltés"
Többen írtátok, hogy a patch telepítése után ismét "zöldfülû" szintrõl kellett kezdeni a játékot.
A hibát egy elírás okozza. Az elõzõ verzióban (1.2.5.1) a mentéseket egy profile nevû mappába mentette a játék, viszont az 1.3 már profiles nevû mappába ment, ráadásul két helyre. A probléma az "s" betû a mappa végén.
Akinek van elõzõ verziós mentése, az írja felül a frissítés utáni profiles, és profiles (1.3.0)bak mappákban lévõ mentéseket, majd indítsa a játékot.
A játék indítása után, a vezetés elõtt készíteni kell a meglévõ (régi) mellé egy új profilt, és el kell menteni.
Ezt követõen a játék újraindításakor már két profilt ajánl fel a játék. Egyik a régi, a másik pedig a frissen készített.
Nincs más teendõ, mint a régi profilt kiválasztani, és indítani a játékot. Gond nélkül folytatja onnan ahonnan az elõzõt abbahagytuk.
FONTOS: Nem lehet olyan mentett profillal felülírni az újat, ami az 1.3 verzióval nem kompatibilis modokat tartalmaz a mentés során.
Mielõtt bárki felülír bármit, javaslom a biztonsági másolat készítését.
MOD-ok nélkül kell a leírtakat megcsinálni, tehát a mod mappának üresnek kell lennie!
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
hetek óta bõvítgetem a kis csomagot, most hogy kijött az 1.3, néhány dolgot megkellet piszkálni benne, hogy mûködjön most is, de szerintem megérte
azt adja hozzá ez a mód, amit a fejlesztõk szerettek volna, csak nem tehették meg liszensz hiányok miatt 😄
#23097: ott van pár hsz-el a kommented alatt 😄
-F1-re állandóan elõjön az útinfó, ha átlátszóra állítom, akkor is elõjön a keretje is. És nemtudom kitõl jött a bevételem, mert nemmutatja..
- Most elvittem 1 fuvart. mikor leadtam nem a menü jött hanem a kamion..(valakinek talán jó, nekem nem)
- A többire még rátalálok mit rontottak el... :S
Azért a bank tetszik. Hitelek:10, 50, 100, 400 ezreket vehetek fel.
Jó lett volna ha kibõvítik a térképet.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
A beállítások menüben találsz is egy "Retarder erõsítése / csökkentése" - részt. Miközben fékezel, itt tudod állítani a retarder erejét. Természetesen ha fékezel, és növeled, utána vissza kell venni, különben megállsz és nem mész sehová, amíg nem "kapcsolod ki". 😊
///M I Love BMW. :)
http://www.tusfiles.net/6am9ycnx6ilx
A scania letölteni katt a kis dobozra, beírod a betüket, alatta sárga gomb .
http://www.uloz.to/xruk8mh/scania-r440-tandem-vlek-rar
Mit csinál?
meg hagy dicsekedjek hogy ma megszeretem B-kategóriás jogosítványomat 😄 már csak 6 év és jöhet a C xD
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ezeket hogy tudom berakni/megtalálni/megnyitni/használni?
Mert vagy nem jól rakom be vagy nem tudom hol találom a játékban.
Volvo
http://ets2.lt/en/volvo-tandem-with-trailer/
Scania
http://ets2.lt/en/scania-r440-tandem/
felraktam 1.3.0 verziót azóta nem jó a real logo -.- ez mercinél idegesít csak és új profilt kellet kezdenem mert a régi kifagyott -.- meg egy real light modot nem tud valaki 1.3.0-hoz ??
Nekem eddig bevált!