Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Diaz0
Kanyarodok,normálisan, belassítok a kanyar elõtt.. de minden hiába, mert a kamion segge ígyis megcsúszik. Mostmár ott tartok,hogyha így folytatja ,akkor visszab.szom 1.2.5-re, és úgy fogok játszani.

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

LeWyTy
Hogy kell berakni a kamiont? Én beraktam 3 féle képen de sehol semmi.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

wollnerd
Mit akarsz mondani ezzel?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

TaRka0107
Valaki? Már a f*szom kivan.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Szabi
ha kanyarodsz akkor nem sérül, de ha kanyarodsz és lehorzsolod akkor persze hogy sérül 😄

"Nulla tenaci invia est via"

0Diaz0
Nekem nemkellett ( bár csináltam biztimentést.. ) de, rohadt nagyot csalódtam ebben a patchben.. inkább ne adták volna ki.. idáig, az 1.2.5-ben azért kellett egyfajta tudatlanság hogy megtörd a kamiont.. most elég ha csak kanyarodok.. r.hadjon meg ez a sz.r..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

szabii98
relax

I met God. She's black

wollnerd
Nekem nem mûködik!!!
Akármi csinálok, mindig a 26 szintrõl, 9-es szintre megy, alvállalkozói fuvar nélkül!!!<#violent>
Miért kellett a SCS-nek átnevezni azt a mappát??!!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

TaRka0107
Jólvan akkor, én is így tudtam. Nem rég volt a híradóban.😄

Valaki árulja már el nekem, hogy a speed limit mód miért olyan hogy egyszer mûködik, egyszer nem. Beraktam módokat és azóta nem jó, de semmi köze hozzá. Többféle motor módot raktam be, meg 710lovas chiptuningos motort DAF-hoz. Emiatt nem jó?

Akkor van egy jó hírem, mert 21 a korhatár a C; C+E kategóriában, 24 lett a korlátlan motor. Nyugi 22 vagyok, és most rakom a C-t majd a C+E-t

abacss
Megveszed a játékot és meglesz!!

TaRka0107
Off topikba menj át. Ha meg nem tudnád, ezt nem szokták osztogatni, mert PÉNZBE kerül!

Kaphatnék egy termékkulcsot ami 1.3.0-hoz mûködik!
Elõre is köszönöm!
abacss
hd felbontásban nagyon szép volt eddig és láthato is

Szabi
ha hátrébb viszed a kamerát, akkor hogy látnád a digitális kijelzõket ? még az alap kamerával is olvashatatlan 😄

abacss
Köszi ezt én is megtaláltam!Belsö nézetbõl a kamerát hátráb szeretném tenni edig muködött a mod mostmár nem!!!!Ez kellene meg a VOLVO ban digitális km kijelzö!!

Szabi
"Összegyûjtöttem pár fontosabb módot, amik mûködnek az 1.3-as frissítéssel és várhatóan a késõbbiekben se lesz gond velük. Mindegyik mód egyesével tesztelve és összeillesztve, hogy tökéletesen mûködjenek.

A felhasznált módok egy csomagba gyûjtve:

- Realistic Physics Mod v1.7 Update for ETS2 v1.3 - Készítõ: Oscar Lee
(billegõ fülke, mozgó felfüggesztés, stb.)

- headlight - Készítõ: sten1467
(javítja a lámpaburákat, Volvo lámpajavítás kivéve)

- Trailer Skin Pack v1.3 - Készítõ: satan19990
(a vontatmányok textúráját cseréli ki valódi céglogósra, az 1.4-es verzióból néhány apróbb részlet átvéve)

- Real Company v1.3 - Készítõ: satan19990
(a vontatmányokhoz való céglogók az épületekre, Skoda gyártáblák hozzáadva)

- Lone heavy duty equipment - Készítõ: lonestranger
(a munkagépekre eredeti festés, logók)

- Real Tire - Készítõ: Andrey_Hard
(valódi gumi márkákra és típusokra cseréli a vontatók és vontatmányok gumijait)

- Mercedes-Benz Logo Mod 1.3.0 - Készítõ: Letsqond

- real AI vehicles logos - Készítõ: Srele
(valódi márkajelzéseket rak az autókra)

- valódi európai benzinkutak - Készítõ: Golfin
(Aral, LukOil, Esso, Shell, OMV, BP, Agip, EuroOil, Total)

letöltés"

abacss
Valaki tud modokat a 1.3.0-s verzióra?

tomi161996
valaki tudna segíteni?

TaRka0107
ohh, akkor nekem is csúszott.

Szabi
persze, megy pm 😊

idén januártól már nem 18 a C korhatár ha nem 25 :/ így kicsit csúszik a kamionos jövõm 😄 de ugyan ugy ugrott fel fel a C+E is :/

Én is kaphatnék egy linket róla?😄

TaRka0107
Olyan módot tud valaki linkelni, ami több motort ad a kamionokhoz? 510LE-s a max a DAF-nál, ez az én problémám😄

Úgy néz ki sikerült megoldást találni az 1.3 frissítés telepítése utáni problémára.
Többen írtátok, hogy a patch telepítése után ismét "zöldfülû" szintrõl kellett kezdeni a játékot.

A hibát egy elírás okozza. Az elõzõ verzióban (1.2.5.1) a mentéseket egy profile nevû mappába mentette a játék, viszont az 1.3 már profiles nevû mappába ment, ráadásul két helyre. A probléma az "s" betû a mappa végén.

Akinek van elõzõ verziós mentése, az írja felül a frissítés utáni profiles, és profiles (1.3.0)bak mappákban lévõ mentéseket, majd indítsa a játékot.
A játék indítása után, a vezetés elõtt készíteni kell a meglévõ (régi) mellé egy új profilt, és el kell menteni.
Ezt követõen a játék újraindításakor már két profilt ajánl fel a játék. Egyik a régi, a másik pedig a frissen készített.
Nincs más teendõ, mint a régi profilt kiválasztani, és indítani a játékot. Gond nélkül folytatja onnan ahonnan az elõzõt abbahagytuk.
FONTOS: Nem lehet olyan mentett profillal felülírni az újat, ami az 1.3 verzióval nem kompatibilis modokat tartalmaz a mentés során.

Mielõtt bárki felülír bármit, javaslom a biztonsági másolat készítését.
MOD-ok nélkül kell a leírtakat megcsinálni, tehát a mod mappának üresnek kell lennie!

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

jutiput
Szia! Igen érdekes , amit írtál, mert nekem legalább 20 mód van a játékban és csak az" erõs fék" mód nem tetszik az 1.3 -as pachnek, de amint kivettem a többivel simán és sokkal jobban megy mint régebben! És mivel ez a javítás tartalmaz fékerõ szabályzót, tök jó minden! Pedig úgy tudom, hogy a játékunk egy helyrõl való! Azt hiszem, hogy nem mindegy, hogy milyen az operációs rendszer! Én a tizenhetes szintig jutottam el és maradt minden ugyan úgy! Igazán érdekes , nem ? Üdv.<#wave>

tomi161996
de ez scania és scania mód akkor mi lehet a gond?

Szabi
örülök ha tetszik <#vigyor3>
hetek óta bõvítgetem a kis csomagot, most hogy kijött az 1.3, néhány dolgot megkellet piszkálni benne, hogy mûködjön most is, de szerintem megérte

azt adja hozzá ez a mód, amit a fejlesztõk szerettek volna, csak nem tehették meg liszensz hiányok miatt 😄

#23097: ott van pár hsz-el a kommented alatt 😄

0Diaz0
Nemtetszik a volvonak a modod. Nekem ugyanez van a Renault Magnumomnál..

Csak rontottak ezzel a patch-el...
-F1-re állandóan elõjön az útinfó, ha átlátszóra állítom, akkor is elõjön a keretje is. És nemtudom kitõl jött a bevételem, mert nemmutatja..
- Most elvittem 1 fuvart. mikor leadtam nem a menü jött hanem a kamion..(valakinek talán jó, nekem nem)
- A többire még rátalálok mit rontottak el... :S

Azért a bank tetszik. Hitelek:10, 50, 100, 400 ezreket vehetek fel.

Jó lett volna ha kibõvítik a térképet.

tomi161996
helló új szerelvényem és abban tudnátok segiteni hogy ez mért van ?

TaRka0107
Ilyen sokat kell? C+E-t akarok, hogy ilyen nyergest is tudjak vezetni. Nem 21-tõl lehet kezdeni?

daf xf
Tartós fék, lejtõn bekapcsolod és eláltal kíméled az üzemifék berendezést.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Szép, köszi!

A retarderek célja, hogy a gépkocsivezetõ választhassa meg azt fékezési fokozatot,amely a forgalom üteméhez való alkalmazkodáshoz, vagy a jármû megállításához a legmegfelelõbb. A retarder fékhatását, a lassítási folyamat közben lehet fokozni, vagy mérsékelni. Tehát hogy ha fékezel, akkor rásegít a retarder is, puhább lesz a fékezés, de fékerõ nem vész kárba, ugyanolyan effektív lesz, mint ha sima féket használna a kamion.

A beállítások menüben találsz is egy "Retarder erõsítése / csökkentése" - részt. Miközben fékezel, itt tudod állítani a retarder erejét. Természetesen ha fékezel, és növeled, utána vissza kell venni, különben megállsz és nem mész sehová, amíg nem "kapcsolod ki". 😊

///M I Love BMW. :)

Kösz, a szót kitaláltam, de a jelentését nem.

amikor letöltöd a kiegészitõtt, kicsomagolod 1x , és csakis az .scs fájl végzõdésü fájlokat teszed be a mód mappába.

automata késleltetés

Retarder egy fékrásegítés én lejtön szoktam használni hogy tartsa a 97 tempót

A tandem Volvo-t innen letudod tölteni, nem prémiumos, azt nem tudom melyik helyett teszi be a játékba, de talán lehet ugyan oda , volvo-ba.

http://www.tusfiles.net/6am9ycnx6ilx

A scania letölteni katt a kis dobozra, beírod a betüket, alatta sárga gomb .

http://www.uloz.to/xruk8mh/scania-r440-tandem-vlek-rar

Mi ez az 'Amutomata retarder"?
Mit csinál?

nekem a Scani nem jött be azt nem is próbáltam ki, viszont a Volvo 1.2.5.1-be tökéletes volt

meg hagy dicsekedjek hogy ma megszeretem B-kategóriás jogosítványomat 😄 már csak 6 év és jöhet a C xD

LeWyTy
Továbbá a VOLVO:"Ezt a fájlt csak SpeedyShare Prémium számlával lehet letölteni."

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Köszönöm

Ezeket hogy tudom berakni/megtalálni/megnyitni/használni?
Mert vagy nem jól rakom be vagy nem tudom hol találom a játékban.

Gratula a a packhoz SZABInak! Csak 1 kérdésem lenne. Ezek a modok mûködnek az 1.2.5.1.-es verzióval is, mert a physics mod 1.7-re kíváncsi lennék, de még nem merem feltenni az 1.3-as patch-et?
parancsolj

Volvo

http://ets2.lt/en/volvo-tandem-with-trailer/

Scania

http://ets2.lt/en/scania-r440-tandem/

LeWyTy
És valamiylen TANDEM gép pótkocsival együtt.

Hello

felraktam 1.3.0 verziót azóta nem jó a real logo -.- ez mercinél idegesít csak és új profilt kellet kezdenem mert a régi kifagyott -.- meg egy real light modot nem tud valaki 1.3.0-hoz ??

LeWyTy
Van már valami olyan map amiben szinte csak 2sávos utak vannak?

Köszi az összeállítást!
Nekem eddig bevált!