52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Axtros
    Ez volt az én emberem! Köszi!
  • Axtros
    Köszi, most már működik nálam is.
  • Ördögpalanta62
  • attika1979
    Valamelyik videóban láttam,hallottam az autók hangját ahogy elmennek a kamion mellett.Nálam tök csend van a fülkében.Milyen móddal vagy valamivel tudom megcsinálni én is?
    Köszönöm!
  • Totoo
    Sziasztok!
    Leszeretném szedni frank mapját, de sajnos restacar egy halál, mennyit vártatok amíg felvettek, illetve valahova máshova nincs felrakva az 1.4.8-hoz passzoló map???

Totoo
  • Master91

Bal láb a féken, jobb láb a bal lábon!

Tunis - El Hamma között
  • Tanker56
    Sajnos fogalmam sincs. Annyira emlékszek, hogy egy fehér DAF-el vittem egy kék konténert. A telepre jobbra kellett befordulni egy főútról (ki volt írva h ipari park), aztán megint közvetlen rögtön jobbra. A 2. jobbra után szembe volt velem egy tömött parkoló 2 sávban végig, merőleges parkoló (magyarán a kocsik oldalát láttam). Még meg is jegyeztem, hogy oda h a faszba áll be vki mert több hely nem volt. Rögtön a fák és a telep kerítése között. Balra volt a telep, közvetlen a kocsiparkoló előtt. A telepen két odlalt füvek voltak a betonban, csak középen volt egy tiszta betonsáv, ahol nem volt fű. Hátha segít ez valamennyit... :D
  • Master91
    Igen, ott rendesen látom a csíkon, de jobban esett volna km-re pontosan :3

De ez már csak szőr hasogatás :)
  • ronso
    Oké megvan én voltam kikapcsoltam a segédfényeket optiba....
  • Tikal #28995
    olvasd le a GPS-ről... olyan ritkán kell tankolni, hogy nem értem, hogy lehet ez probléma :)
  • metaxx
    Félelmetesen jó hangulata van :D

• Master91
    Rendőrséget nem akarom ki kapcsolni, mert akkor vérszemet kapnék és mindenhol mennék ahol nem szabadna 100-al :D

Be vállalom hogy néha -500 €-t lecsengetek...

Viszont az üzemanyagomat meg tudnád pontosabban mondani hol találom ?
  • krisztian1329
    Frank007 Találtam egy hibát.Pilisvörösvárban nem tudok beállni az LKW-ba.Láthatatlan fal van.
  • Ördögpalanta62
    köszönöm a linket
  • Ördögpalanta62
    nem tudom és én is csodálkozom rajta,hogy nem mükszik nálam
  • fagy53
    Nehéz ügy, az 50% render nagyon kevés, a min graf beállítás meg rátesz még egy lapáttal. Mindezt olyan háttérrel mondom, ahol 200-300 a render százalék és majdnem max minden egyéb és alig látom sokszor a műszerfalat, a bekapcsolt HDR miatt meg az utolsó pillanatban tudom elolvasni a sebesség limitet a táblákon, Ezek után, hogyan segítsek neked?
    A műszerfalat lehet közelebb hozni, de akkor alig látsz ki a fülkéből, mert ingyen ebéd nincs!
  • fagy53
    Én - innen - szedtem le, a két becsomagoltból csak az elsőt kell kibontani a mod mappába, kész.
    Mint az eddigi bejegyzésekből látszik sokunknak semmi baja vele, neked miért nem megy?
  • Ördögpalanta62
    a rendőrséget letudod tiltani a profil configba,a meglévő üzemanyagod mennyiségét és amég megtehető utat meg a játék profil oldalán látod
  • joceruza
    Szerintem nem a map okozza. Nálam hibátlan.
  • Master91
    Még aktuális

Valakinek valami ötlet?
  • ronso
    Van valakinek ötlete arra ,hogy miért nem látszik se a sárga villogo fénye a tájon se a féklámpa se irányjező?A tsm map miatt lehet?
  • joceruza
    Találtál már olyat ami nem?
  • Ördögpalanta62
    betudsz nekem linkelni egy TSM 3.5 öt?Ami működik is?előre is megköszönöm
  • avus
  • fagy53
    Pl. ez
  • fagy53
    Meg tudom erősíteni, hogy működik! 1.4.8 patch - alap játék, TSM3.5. Hungary 0.85 - ezekkel hibátlanul fut...
  • BhityHD
    Én is tapasztaltam egy hibát:

Tata Tesco*: Az úthoz túl közel van 1 láthatatlan fal, nagyon bezavar kanyarodásnál.

*A valóságban lévő Tesco, a játékban csak valamilyen üzlet.
  • fs9pilot
    De működik! Ott valószínűleg valami más okozza a gondot.
  • Axtros
    TSM 3.5 map-ho melyik physics mod passzol?
  • Axtros
    1.4.8 -on a Vajo-féle RED Expert nem működik! Kifagy tőle a program. Van erre valami megoldás?
  • stalker001
    Bármit csinálok sehogy se jó a menü már azóta ujra raktam a gépet rákötöttem a HDMi kábelt felraktam a drivert úgy h már rajta volt a hdmi stb de a menü még mindig mosott fos... --.- azért thx a segitséget
  • mzsolti21
    Bocs, a 3.-hoz lemaradt a jó minőségű képem :D
  • mzsolti21
    Frank! Összeszedtem így reggel pár apróságot, hiányosságot.
    1.
    Pesten, ha jól emlékszem az Árpád hídon a kocsik 90-re felgyorsultak és a híd lábánál átrepesztett egy a piroson, bele a kamionba.

2. Ez után nem messze van egy utca balra ami a Trameri fele vezet, itt szinte minden kereszteződésben hiányzik a padkák oldala.

3. M1 autópályán a hangfogó falba belelógnak a fák/bokrok.
    Ja és még egy apróság. A Tatabányai, keletebbre levő lehajtó nem kelet, hanem Tatabánya-Óváros. De ez csak apróság, ill. észrevétel.
  • Gis80s
    kamionkereskedők:

Buda_észak ---scania
    Pest_észak ----volvo
    Pest_közép ----iveco
    Pest_dél --------man
    Csepel -----------renault

Budaörs ---------daf
    Tatabánya -------man
  • mzsolti21
    Pest közép.
  • Gis80s
    Letöltötted, a mapot, találsz 2 zip fájlt benne, amiket be kell tenned a mod mappába.
    Utána egy új profilt kell csinálnod. Oldalt bejelölöd a két zip fájlt és alul kiválasztod a játékmodult.

kép
  • The Best
    Hali olyan kérdesem lenne hogy ezt a magyar map betöltését elmondaná valaki nem nagyon jön össze nekem.
    Érdemes felrajkni?
  • Saleron
    Érdekes egy mod, de nem Europába való :)
    http://www.youtube.com/watch?v=KkEXbQXtpBQ
  • kecsa kamionos
    Valaki meg tudná nekem mondani hogy a magyar map-ba hol van iveco kereskedés?
  • bake05
    hali.
    Nem csak neked tűnt fel hanem nekem is :) De egyébként bele van nyúlva az"alap"térképbe is.Jó pár fel és lehajtó ill. mellékutak és táblák vannak az alaptérképre is építve.