52658
-
Axtros #29004 Ez volt az én emberem! Köszi! -
Axtros #29003 Köszi, most már működik nálam is. -
#29002 -
attika1979 #29001 Valamelyik videóban láttam,hallottam az autók hangját ahogy elmennek a kamion mellett.Nálam tök csend van a fülkében.Milyen móddal vagy valamivel tudom megcsinálni én is?
Köszönöm! -
Totoo #29000 Sziasztok!
Leszeretném szedni frank mapját, de sajnos restacar egy halál, mennyit vártatok amíg felvettek, illetve valahova máshova nincs felrakva az 1.4.8-hoz passzoló map???
Totoo -
Bal láb a féken, jobb láb a bal lábon!
Tunis - El Hamma között -
#28998 Sajnos fogalmam sincs. Annyira emlékszek, hogy egy fehér DAF-el vittem egy kék konténert. A telepre jobbra kellett befordulni egy főútról (ki volt írva h ipari park), aztán megint közvetlen rögtön jobbra. A 2. jobbra után szembe volt velem egy tömött parkoló 2 sávban végig, merőleges parkoló (magyarán a kocsik oldalát láttam). Még meg is jegyeztem, hogy oda h a faszba áll be vki mert több hely nem volt. Rögtön a fák és a telep kerítése között. Balra volt a telep, közvetlen a kocsiparkoló előtt. A telepen két odlalt füvek voltak a betonban, csak középen volt egy tiszta betonsáv, ahol nem volt fű. Hátha segít ez valamennyit... :D -
#28997 Igen, ott rendesen látom a csíkon, de jobban esett volna km-re pontosan :3
De ez már csak szőr hasogatás :) -
#28996 Oké megvan én voltam kikapcsoltam a segédfényeket optiba.... -
#28995 olvasd le a GPS-ről... olyan ritkán kell tankolni, hogy nem értem, hogy lehet ez probléma :) -
metaxx #28994 Félelmetesen jó hangulata van :D
-
#28993 Rendőrséget nem akarom ki kapcsolni, mert akkor vérszemet kapnék és mindenhol mennék ahol nem szabadna 100-al :D
Be vállalom hogy néha -500 €-t lecsengetek...
Viszont az üzemanyagomat meg tudnád pontosabban mondani hol találom ? -
krisztian1329 #28992 Frank007 Találtam egy hibát.Pilisvörösvárban nem tudok beállni az LKW-ba.Láthatatlan fal van. -
#28991 köszönöm a linket -
#28990 nem tudom és én is csodálkozom rajta,hogy nem mükszik nálam
-
fagy53 #28989 Nehéz ügy, az 50% render nagyon kevés, a min graf beállítás meg rátesz még egy lapáttal. Mindezt olyan háttérrel mondom, ahol 200-300 a render százalék és majdnem max minden egyéb és alig látom sokszor a műszerfalat, a bekapcsolt HDR miatt meg az utolsó pillanatban tudom elolvasni a sebesség limitet a táblákon, Ezek után, hogyan segítsek neked?
A műszerfalat lehet közelebb hozni, de akkor alig látsz ki a fülkéből, mert ingyen ebéd nincs! -
fagy53 #28988 Én - innen - szedtem le, a két becsomagoltból csak az elsőt kell kibontani a mod mappába, kész.
Mint az eddigi bejegyzésekből látszik sokunknak semmi baja vele, neked miért nem megy? -
#28987 a rendőrséget letudod tiltani a profil configba,a meglévő üzemanyagod mennyiségét és amég megtehető utat meg a játék profil oldalán látod -
#28986 Szerintem nem a map okozza. Nálam hibátlan. -
#28985 Még aktuális
Valakinek valami ötlet? -
#28984 Van valakinek ötlete arra ,hogy miért nem látszik se a sárga villogo fénye a tájon se a féklámpa se irányjező?A tsm map miatt lehet?
-
#28983 Találtál már olyat ami nem? -
#28982 betudsz nekem linkelni egy TSM 3.5 öt?Ami működik is?előre is megköszönöm -
avus #28981 -
fagy53 #28980 Pl. ez -
fagy53 #28979 Meg tudom erősíteni, hogy működik! 1.4.8 patch - alap játék, TSM3.5. Hungary 0.85 - ezekkel hibátlanul fut... -
BhityHD #28978 Én is tapasztaltam egy hibát:
Tata Tesco*: Az úthoz túl közel van 1 láthatatlan fal, nagyon bezavar kanyarodásnál.
*A valóságban lévő Tesco, a játékban csak valamilyen üzlet. -
fs9pilot #28977 De működik! Ott valószínűleg valami más okozza a gondot. -
Axtros #28976 TSM 3.5 map-ho melyik physics mod passzol? -
Axtros #28975 1.4.8 -on a Vajo-féle RED Expert nem működik! Kifagy tőle a program. Van erre valami megoldás? -
stalker001 #28974 Bármit csinálok sehogy se jó a menü már azóta ujra raktam a gépet rákötöttem a HDMi kábelt felraktam a drivert úgy h már rajta volt a hdmi stb de a menü még mindig mosott fos... --.- azért thx a segitséget -
mzsolti21 #28973 Bocs, a 3.-hoz lemaradt a jó minőségű képem :D
-
mzsolti21 #28972 Frank! Összeszedtem így reggel pár apróságot, hiányosságot.
1.
Pesten, ha jól emlékszem az Árpád hídon a kocsik 90-re felgyorsultak és a híd lábánál átrepesztett egy a piroson, bele a kamionba.
2. Ez után nem messze van egy utca balra ami a Trameri fele vezet, itt szinte minden kereszteződésben hiányzik a padkák oldala.
3. M1 autópályán a hangfogó falba belelógnak a fák/bokrok.
Ja és még egy apróság. A Tatabányai, keletebbre levő lehajtó nem kelet, hanem Tatabánya-Óváros. De ez csak apróság, ill. észrevétel. -
#28971 kamionkereskedők:
Buda_észak ---scania
Pest_észak ----volvo
Pest_közép ----iveco
Pest_dél --------man
Csepel -----------renault
Budaörs ---------daf
Tatabánya -------man -
mzsolti21 #28970 Pest közép. -
#28969 Letöltötted, a mapot, találsz 2 zip fájlt benne, amiket be kell tenned a mod mappába.
Utána egy új profilt kell csinálnod. Oldalt bejelölöd a két zip fájlt és alul kiválasztod a játékmodult.
kép -
The Best #28968 Hali olyan kérdesem lenne hogy ezt a magyar map betöltését elmondaná valaki nem nagyon jön össze nekem.
Érdemes felrajkni? -
Saleron #28967 Érdekes egy mod, de nem Europába való :)
http://www.youtube.com/watch?v=KkEXbQXtpBQ
-
kecsa kamionos #28966 Valaki meg tudná nekem mondani hogy a magyar map-ba hol van iveco kereskedés? -
bake05 #28965 hali.
Nem csak neked tűnt fel hanem nekem is :) De egyébként bele van nyúlva az"alap"térképbe is.Jó pár fel és lehajtó ill. mellékutak és táblák vannak az alaptérképre is építve.