52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fagy53
    Ki tudod, menj át korábban a szembejövő sávba, írtam a #28918- ban erről, később simán visszamehetsz erre az oldalra. Sajnos a bug ettől még él...
  • wollnerd #28923
    és nem tudom kikerülni, hiába vagyok mellette! (láthatatlan fal)
    [spoier] [/spoiler]
  • wollnerd #28922
    Hibajelentés Franknek!
  • frank007
    Köszi, megnézem, meg azt a pilisvörösvárit is! (azt nem te írtad)
  • maujuri #28920
    Frank007. Szeretnék elnézést kérni tőled hogy kételkedtem a mapodban. Bocsánat... Letöltöttem, kipróbáltam és azt kell hogy mondjam iszonyat meló van mögötted, Budapest részletessége elámító. Viszont ha ezt valóban be akarod fejezni akkor véleményem szerint segítségre lesz szükséged, mert nagyon nagy meló. Én csak gratulálni tudok neked, és kitartást kívánok. Egy bug: Pilisvörösválnál nem tudtam lerakni a rakományt, mert a depo bejáratánál mintha falnak ütköznék.
    Kitartást...
  • Master91
    Kis segítséget kérnék.

Nem erős a gépem, 50%os renderrel, meg minimális grafikával játszok.

Viszont így a táblákat nagyon közelről tudom csak levolasni, nem kellemes mikor 90-el berobbanok az 50-es táblához, mert csak ~15 méterről tudom leolvasni, és már fotóznak is.
    Némelyik kamionba magát a digitális műszerfalat se tudom leolvasni, nem tudom meg mondani hogy hány km.-g elég az üzem anyag.

Tudtok valami modot, ami ezt feljavítaná? Esetleg valami progit, amivel részletesebb grafikai beállítást tudnék csinálni?
  • fagy53
    frank007 !
    Az M0 nagy Duna hídon az M1-M7 felé egy nagyfesz traverz foglalja el mindkét sávot és csak angolosan lehet elkerülni ezt a bugot. Az AI átmegy én nem .....egyébként nagyon élvezem, bár morognék, ha nem tudnám, hogy béta.
  • TaRka0107
    iveco-t írtál nem volvot.
  • Shimo
    Köszi, most néztem meg a patch leírását :-)
  • gordon 24
    1.48 al megy? Mert ugye a mappok változtak a frissítéssel, és azóta nem tudom használni, viszont tetszik:-))

Ha te ilyen verzión vagy adhatnál linket.
  • Shimo
    Nem kell köcce, most néztem már gyárilag kikapcsolható :-)
  • mrtcsapat
    minek az amikor ki lehet kapcsolni ?
  • frank007
    Én is azt írtam!
  • frank007
    Naa, ezt írtam! Mit keresel te Pusztaszabolcson? Benne sincs a 23 város között!
  • Ivanmaxx
  • Shimo
    Tud valaki olyan speed limiter törlő modot mondani, ami 1.4.8-nál men nyírja ki a TSM 3.5 térképet?
  • TaRka0107
    Pest_Középen nem IVECO van hanem VOLVO!
  • frank007
    OLVASD EL A NAGYON FONTOS!!! fájlt !
  • frank007
    Ez hol van? Gondolom nem azon a területen, ami már kész van! Csak azokat a városokat válasszátok kezdővárosnak, ami le van írva a NAGYON FONTOS!!! fájlban! És a fuvarokat is csak ezek között válasszatok! Ezt bírom, hogy csak ilyen képek kerülnek a fórumba!
  • Ivanmaxx
    csak nálam ilyen kopár minden
  • frank007
    Hol találtok ilyen falakat?
  • Ivanmaxx

• mzsolti21
    Ige, lehajtottam mert ott volt a fal, aztán a szembe jövők lehajtóján felmentem, keresztbe át a pályán és go. Remélem érthető volt
  • frank007
    Persze, munkaidőben intézd a magánügyeidet! Így az élethű, nem? Hátha kaptok majd emailt, szerintem és csak az elsőt vettem ki.
  • TaRka0107
    Tehát akkor miközben fuvarban vagyok, úgy kell tennem egy kerülőt és elmennem egy autókereskedésbe?
  • frank007
    Most látom, hogy nincs mercedes! Majd berakok egyet!
  • frank007
    kamionkereskedők:

Buda_észak ---scania
    Pest_észak ----volvo
    Pest_közép ----iveco
    Pest_dél --------man
    Csepel -----------renault

Budaörs ---------daf
    Tatabánya -------man
  • frank007
    Akkor a valóság lassan behozza a pályámat! Azért raktam mindenhova felsővezetéket, mert így jobban néz ki! A vasúti átjárok meg mind kétvágányúak, ezért a vasútvonalak is.
  • frank007
    Nem is fogja ajánlani! Mert amiatt az email miatt fagyott le az első fuvarnál eddig, amit a kereskedőtől kaptunk! Ebben a verzióban Budapesten minden városrészben (kivéve Buda_dél) , Budaörsön és Tatabányán találtok kereskedőket!
  • TaRka0107
    Nekem is nagyon tetszik Frank mapja! Köszi Frank! Fasza munkát végeztél.
    Arra nem jöttem még rá, hogy miért nem tudok kamiont venni. Amit kedvencünknek választottunk Kamiont az elején, arról ad infót, hogy hol található kereskedés, de még nem ajánlotta.
  • snakegab
    Vörösvár felé "kétvégányúsítják" a vasútvonalat jelenleg, és később villamosítani is fogják, már állnak a vezeték tartó oszlopok is. Gondolom Frank már erre készítette fel a térképét. Amúgy én még most fogom próbálni...
  • BhityHD
    Valaki tudna ebben segíteni:

Nem tudom bemásolni az scs file-t a mod mappába, mert a drag 'n drop (fogd és vidd) dologgal fölé viszem, és nem rakja be amikor elengedem, és mindenféle hibára hivatkozik,
  • Hunarnold
    De ahány kuthoz oda mentem és mindig kifagy
  • Hunarnold
    De nem tudom hány kuthoz mentem oda és fagyot ki mindig
  • fagy53
    Előző mentés és keress egy másik kutat!
  • gigamen
    Frank a mapod eszméletlenül jó, köszönjük a munkád

Aki esetleg tudná hol található Iveco a Frank-féle maponkereskedő jelezze felém, mert én nem találom.
  • Hunarnold
    Valaki segítsen,mert bemegyek a benzinkútra,és kifagy.Valaki ötlet?
  • frank007
    Szia! Miért kellene választanod? Mind a két map-hoz csinálsz egy profilt, és azzal nyomod, amelyikkel akarod. A kettő nem üti egymást!
  • Hippo0315
    Nem ezt mondtam, és a térkép kidolgozottságáról, élethűségéről egy büdös szót sem mondtam, kérlek ne magyarázz olyan dolgokat egy egyszerű kijelentésbe, ami nincs benne.

Azt mondtam, hogy "ez nekem nem jön be", mert egy térkép miatt nem állok neki újrkezdeni a játékot és inkább megvárom míg teljesen kész lesz és nem kell választanom európa és magyarország között.

• bake05
    Oké semmi gond :) Na ugye,hogy ugye!? :P