Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jutiput
Szia! Igen érdekes , amit írtál, mert nekem legalább 20 mód van a játékban és csak az" erõs fék" mód nem tetszik az 1.3 -as pachnek, de amint kivettem a többivel simán és sokkal jobban megy mint régebben! És mivel ez a javítás tartalmaz fékerõ szabályzót, tök jó minden! Pedig úgy tudom, hogy a játékunk egy helyrõl való! Azt hiszem, hogy nem mindegy, hogy milyen az operációs rendszer! Én a tizenhetes szintig jutottam el és maradt minden ugyan úgy! Igazán érdekes , nem ? Üdv.<#wave>

tomi161996
de ez scania és scania mód akkor mi lehet a gond?

Szabi
örülök ha tetszik <#vigyor3>
hetek óta bõvítgetem a kis csomagot, most hogy kijött az 1.3, néhány dolgot megkellet piszkálni benne, hogy mûködjön most is, de szerintem megérte

azt adja hozzá ez a mód, amit a fejlesztõk szerettek volna, csak nem tehették meg liszensz hiányok miatt 😄

#23097: ott van pár hsz-el a kommented alatt 😄

"Nulla tenaci invia est via"

0Diaz0
Nemtetszik a volvonak a modod. Nekem ugyanez van a Renault Magnumomnál..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Csak rontottak ezzel a patch-el...
-F1-re állandóan elõjön az útinfó, ha átlátszóra állítom, akkor is elõjön a keretje is. És nemtudom kitõl jött a bevételem, mert nemmutatja..
- Most elvittem 1 fuvart. mikor leadtam nem a menü jött hanem a kamion..(valakinek talán jó, nekem nem)
- A többire még rátalálok mit rontottak el... :S

Azért a bank tetszik. Hitelek:10, 50, 100, 400 ezreket vehetek fel.

Jó lett volna ha kibõvítik a térképet.

tomi161996
helló új szerelvényem és abban tudnátok segiteni hogy ez mért van ?

TaRka0107
Ilyen sokat kell? C+E-t akarok, hogy ilyen nyergest is tudjak vezetni. Nem 21-tõl lehet kezdeni?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

daf xf
Tartós fék, lejtõn bekapcsolod és eláltal kíméled az üzemifék berendezést.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Szép, köszi!

A retarderek célja, hogy a gépkocsivezetõ választhassa meg azt fékezési fokozatot,amely a forgalom üteméhez való alkalmazkodáshoz, vagy a jármû megállításához a legmegfelelõbb. A retarder fékhatását, a lassítási folyamat közben lehet fokozni, vagy mérsékelni. Tehát hogy ha fékezel, akkor rásegít a retarder is, puhább lesz a fékezés, de fékerõ nem vész kárba, ugyanolyan effektív lesz, mint ha sima féket használna a kamion.

A beállítások menüben találsz is egy "Retarder erõsítése / csökkentése" - részt. Miközben fékezel, itt tudod állítani a retarder erejét. Természetesen ha fékezel, és növeled, utána vissza kell venni, különben megállsz és nem mész sehová, amíg nem "kapcsolod ki". 😊

///M I Love BMW. :)

Kösz, a szót kitaláltam, de a jelentését nem.

amikor letöltöd a kiegészitõtt, kicsomagolod 1x , és csakis az .scs fájl végzõdésü fájlokat teszed be a mód mappába.

automata késleltetés

Retarder egy fékrásegítés én lejtön szoktam használni hogy tartsa a 97 tempót

A tandem Volvo-t innen letudod tölteni, nem prémiumos, azt nem tudom melyik helyett teszi be a játékba, de talán lehet ugyan oda , volvo-ba.

http://www.tusfiles.net/6am9ycnx6ilx

A scania letölteni katt a kis dobozra, beírod a betüket, alatta sárga gomb .

http://www.uloz.to/xruk8mh/scania-r440-tandem-vlek-rar

Mi ez az 'Amutomata retarder"?
Mit csinál?

nekem a Scani nem jött be azt nem is próbáltam ki, viszont a Volvo 1.2.5.1-be tökéletes volt

meg hagy dicsekedjek hogy ma megszeretem B-kategóriás jogosítványomat 😄 már csak 6 év és jöhet a C xD

LeWyTy
Továbbá a VOLVO:"Ezt a fájlt csak SpeedyShare Prémium számlával lehet letölteni."

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Köszönöm

Ezeket hogy tudom berakni/megtalálni/megnyitni/használni?
Mert vagy nem jól rakom be vagy nem tudom hol találom a játékban.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Gratula a a packhoz SZABInak! Csak 1 kérdésem lenne. Ezek a modok mûködnek az 1.2.5.1.-es verzióval is, mert a physics mod 1.7-re kíváncsi lennék, de még nem merem feltenni az 1.3-as patch-et?
parancsolj

Volvo

http://ets2.lt/en/volvo-tandem-with-trailer/

Scania

http://ets2.lt/en/scania-r440-tandem/

LeWyTy
És valamiylen TANDEM gép pótkocsival együtt.

Hello

felraktam 1.3.0 verziót azóta nem jó a real logo -.- ez mercinél idegesít csak és új profilt kellet kezdenem mert a régi kifagyott -.- meg egy real light modot nem tud valaki 1.3.0-hoz ??

LeWyTy
Van már valami olyan map amiben szinte csak 2sávos utak vannak?

Köszi az összeállítást!
Nekem eddig bevált!

ronso
Hasonló nálam is csak én ha kiveszem a trailers pack-ot akkor betölt más pótkocsi pack al nem...

Sakkoo.......Baszkiiii

Na én is feltettem az új 1.3.0. patch-t .
Elsõ tapasztalatt , hogy nem folytatható tovább azzal a profilal amivel eddig játszottam, mert mikor vissza betettem teljesen elörõl kezdte 2000 euróról és zöldfülüként.
A másik az eddig a 1.2.5.1 -es verzióban benne lévõ módok, itt a sima módokra utalok, nem a tuningokra , egyátalán egyet sem fogad el !!!! Lefagy vele .
De ha tök üres a mód mappa akkor simán hiba nélkül betölt .
Patch feltelepítés után elindítva a játékot, kérte a játék hogy ellenõrzöm-e a termékkulcs valódiságát, ezt megtettem és leellenõrizve sikerült.

Úgy látom ami eddig 1.2.5.1-es verzióba volt pótkocsi stb... ezek már nem lesznek jók bele , mert lefagy vele, tehát most várni kellesz elég sokat hogy újra konvertálják vagy mit tudom én , mindent hogy újra tudjál , jópár dolgot használni.

Szabi
Összegyûjtöttem pár fontosabb módot, amik mûködnek az 1.3-as frissítéssel és várhatóan a késõbbiekben se lesz gond velük.
Mindegyik mód egyesével tesztelve és összeillesztve, hogy tökéletesen mûködjenek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A felhasznált módok egy csomagba gyûjtve:

- Realistic Physics Mod v1.7 Update for ETS2 v1.3 - Készítõ: Oscar Lee
(billegõ fülke, mozgó felfüggesztés, stb.)

- headlight - Készítõ: sten1467
(javítja a lámpaburákat)

- Trailer Skin Pack v1.3 - Készítõ: satan19990
(a vontatmányok textúráját cseréli ki valódi céglogósra, az 1.4-es verzióból néhány apróbb részlet átvéve)

- Real Company v1.3 - Készítõ: satan19990
(a vontatmányokhoz való céglogók az épületekre, Skoda gyártáblák hozzáadva)

- Lone heavy duty equipment - Készítõ: lonestranger
(a munkagépekre eredeti festés, logók)

- Real Tire - Készítõ: Andrey_Hard
(valódi gumi márkákra és típusokra cseréli a vontatók és vontatmányok gumijait)

- Mercedes-Benz Logo Mod 1.3.0 - Készítõ: Letsqond

- real AI vehicles logos - Készítõ: Srele
(valódi márkajelzéseket rak az autókra)

- valódi európai benzinkutak - Készítõ: Golfin
(Aral, LukOil, Esso, Shell, OMV, BP, Agip, EuroOil, Total)

A mód alaposan tesztelve, az 1.3-as frissítéssel tökéletesen mûködik, ha nincs bent másik mód.

Pár apróbb textúrát módosítottam csak, a munka nagy részét a feltüntetett készítõk csinálták, köszönöm nekik!

letöltés

Kellene nekem 2 mod.
-Hogy mehessek többel mint 90/110....
-Hogy a kamion fülkéje mozogjon...

Szabi

TaRka0107
Képet nem is lehet.

Ez lemaradt.

Miért nem tudok 110nél többel menni? Bent van a "ets2_speed_limit_120_valera_t.scs"

Sziasztok!

Most tettem fel a pacth-et. 1-2mod-ot ki kellett szednem, mert kiakadt a betöltésnél..
A profilban még mindig nem tudom változtatni a képem, csak azt hogy férfi/nõ

Mi az az Automata retarder? Mit csinál ez?

Khmm. Látom a google keresési elõzményekben már fejvesztve keresik az 1.3-hoz a cr*cket. 😄DDD

///M I Love BMW. :)

Melyiket pontosan a Skancsit vagy a Dafcsit? <#vigyor0>

rarma #23083: én is a hûtõsökért és a függönyponyvásokért vagyok oda!
A lamberet pótok meg kifejezetten jól sikerültek! <#vigyor0>

Szabi
max pár nap és úgyis meglesz a frissített verzió minden lényeges módból.. 😊

Köszi a váalszt a 3 kérdésre , de az elsõnél amit belinkeltél arról tudtam már, de nem teljesen ugyan az a trailer tipus, amit milos620 írt a Lamberet tipusú trailer az ami inkább hasonlít a thermo king-re LÁSD-E KÉPEN .
Második kérdés válaszolásra, nekem csak a Merci Benz actros mp4 van a mód mappába,és ahoz van egy két tuning mód, az még rendbe van hogy elveszlik a tuning mód , nem lehet használni ha feltelepítem " esetleg "
a 1.3.0. patch-t mivel az még 1.2.5.1-hez lett készitve. Akkor megint lesz elölrõl kezdve egy új tuning mód majd minden kamion tipushoz? mert már a 1.2.5.1-est nem lehetesz értelemszerüen használni az 1.3.0. verzióban?.
Csak lehet egy néhány fog mûködni ami esetleg távolnézet , camera mód, flarepack,és lehet hogy akkor amit eddig letöltöttem pótkocsikat, azt sem lehetesz használni a 1.3.0. verzióba?.

Hmmm. Ilyet fogok vezetni 20-ától.Csak az fehér. 😊

Van a lamberet mod a restabin!

Ez is nagyon jó mod! 😊

de jelen pillanatban ezzel a skinnel vagyok el!Szerencsére egyikkel sincs baj az 1.3.0 patch-elt játékkal!

Szabi
Szia

1. alapból benne vannak a játékban, csak nincs rájuk írva a nevük 😄
ez a mod ráírja

2. tuningok és új kamionok biztos nem mûködnek, azokat el kell adni, többi mód elméletileg akadás nélkül kivehetõ, érdemes kivenni a pipát mindegyik elöl, aztán egyesével megnézni mitõl hülyül meg a játék 😄

3. én nem tudok ilyen módról, erre majd lesz egyszer hivatalos frissítés 😊

Szép jó reggelt mindenkinek !
Három kérdésem lenne.

1 :
ETS2-be thermo king -es trailer-ek s hasonlók,nincsenek még letölthetõ? vagy nem is lesz készítve ETS2-be? Ilyenekre gondoltam kérédésembe .
KÉP
KÉP

2 :
Az új patch-el kapcsolatba, nem tettem még fel mert sok negatív észrevételt olvastam akik már
feltelepítették .
Az lenne vele kapcsolatba a kérdésem hogyha megteszem ezeket a lépéseket mit itt ír SZABI
és ha feltettem akkor ugyan úgy viszatehetek mindent a régi helyére , hogy továbbra is használni tudjam?
vagy várni kell hogy készítsenek ehez a 1.3.0 verzióhoz új kiegészitõket ? Mert esetleg a 1.2.5.1 verzió kiegészitõ módjai már nem fognak akkor mûködni?.

3 :
Nem tudd valaki olyan módott az ETS2-ben amit beteszek a mód mappába, és minden kamion tipushoz
le lehet cserélni az elsõ és hátsó rendszámot ?.

Válaszokat elõre is köszönöm, további szép napot !

Felpatcheltem 1.2.5-re de a hiba (lerak a tálcára és nem enged vissza) még mindig fent állt. Így már biztosnak tünt hogy a modokal van a gond. Kitöröltem mindet úgy jó lett visszarakosgatom a tutikat amik régebben is mentek mert arról volt egy biztonsági mentés régebbrõl és maradt 4 mod amit késõbb raktam be egyenként beraktam és leteszteltem. A 200km/h-s mod volt a ludas azt beraktam akkor egy idõ után jött a fent említett hiba azt letöröltem beraktam helyette a 120km/h modot és láss csodát újra mûködik. Másnál volt ilyen gond vagy csak nekem produkálta ezt a 200-as sebesség limiter mod? Mondjuk az se kizárt hogy másik moddal akad össze.

Felraktam az 1.2.5-öt erre kijön az 1.3. Nc... 😄

\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"

Szabi
az L betû mehet a festésre is 😄

Énmeg most vittem 25 tonnát.. 😄 Hát mire az felgyorsult..😄 Egyébként jó ötlet volt ezt belerakni h sulyfüggõ legyen márcsak azt kellett volna, hogy az üzemanyag is ennek függvényében foggyon meghogy ha nem nyomom a gázt akkor ne fogyjon demajd talán legközelebb..😊

Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB

Daruson a kvn-eket érted?
0Diaz0
Na, nálam a probléma fele megoldva..

Tuningnál levõ fagyás : Elszállt, tehát az már nincs, viszont mikor a kamionjaimat akarom megnézni, akkor még mindig kifagy... koppkopp.

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

TaRka0107
Most viszek 18 tonnás fuvart. 60 km/h óra fölé alig akar menni. Sebességváltóból meg motorból is a legjobb van. (seb.váltónál a legutolsó, bár oda nem manual volt írva, én meg manuálisan használom a sebességváltót, de nem hiszem hogy köze lenne hozzá)

A mozgó kabin mod az nem fog neki tetszeni de arra ki is jött már egy ujabb mod szép mozgással a retarderre is belõve. A belsõ hang se lesz jo mivel a retarder hangja és paraméterei nincsenek benne amikor használnád a retardert kifagy. Ugyhogy a kabin mozgó és belsõ hang meg motor hang meg ilyenek nem fognak menni. Szerintem a darus mod sem fog menni mivel hogy már sulyozva vannak a fuvarok tehát ujabb adatkavalkád ami a régibe nincs benne. Szebb viz mennydörgés ezek lehet hogy menni fognak de ez sem biztos.
maujuri
A cabin phisics az tuti, kifagy a játék egybõl.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10