Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sakkoo.......Baszkiiii
Elsõ tapasztalatt , hogy nem folytatható tovább azzal a profilal amivel eddig játszottam, mert mikor vissza betettem teljesen elörõl kezdte 2000 euróról és zöldfülüként.
A másik az eddig a 1.2.5.1 -es verzióban benne lévõ módok, itt a sima módokra utalok, nem a tuningokra , egyátalán egyet sem fogad el !!!! Lefagy vele .
De ha tök üres a mód mappa akkor simán hiba nélkül betölt .
Patch feltelepítés után elindítva a játékot, kérte a játék hogy ellenõrzöm-e a termékkulcs valódiságát, ezt megtettem és leellenõrizve sikerült.
Úgy látom ami eddig 1.2.5.1-es verzióba volt pótkocsi stb... ezek már nem lesznek jók bele , mert lefagy vele, tehát most várni kellesz elég sokat hogy újra konvertálják vagy mit tudom én , mindent hogy újra tudjál , jópár dolgot használni.
Mindegyik mód egyesével tesztelve és összeillesztve, hogy tökéletesen mûködjenek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A felhasznált módok egy csomagba gyûjtve:
- Realistic Physics Mod v1.7 Update for ETS2 v1.3 - Készítõ: Oscar Lee
(billegõ fülke, mozgó felfüggesztés, stb.)
- headlight - Készítõ: sten1467
(javítja a lámpaburákat)
- Trailer Skin Pack v1.3 - Készítõ: satan19990
(a vontatmányok textúráját cseréli ki valódi céglogósra, az 1.4-es verzióból néhány apróbb részlet átvéve)
- Real Company v1.3 - Készítõ: satan19990
(a vontatmányokhoz való céglogók az épületekre, Skoda gyártáblák hozzáadva)
- Lone heavy duty equipment - Készítõ: lonestranger
(a munkagépekre eredeti festés, logók)
- Real Tire - Készítõ: Andrey_Hard
(valódi gumi márkákra és típusokra cseréli a vontatók és vontatmányok gumijait)
- Mercedes-Benz Logo Mod 1.3.0 - Készítõ: Letsqond
- real AI vehicles logos - Készítõ: Srele
(valódi márkajelzéseket rak az autókra)
- valódi európai benzinkutak - Készítõ: Golfin
(Aral, LukOil, Esso, Shell, OMV, BP, Agip, EuroOil, Total)
A mód alaposan tesztelve, az 1.3-as frissítéssel tökéletesen mûködik, ha nincs bent másik mód.
Pár apróbb textúrát módosítottam csak, a munka nagy részét a feltüntetett készítõk csinálták, köszönöm nekik!
letöltés
"Nulla tenaci invia est via"
-Hogy mehessek többel mint 90/110....
-Hogy a kamion fülkéje mozogjon...
Miért nem tudok 110nél többel menni? Bent van a "ets2_speed_limit_120_valera_t.scs"
Most tettem fel a pacth-et. 1-2mod-ot ki kellett szednem, mert kiakadt a betöltésnél..
A profilban még mindig nem tudom változtatni a képem, csak azt hogy férfi/nõ
Mi az az Automata retarder? Mit csinál ez?
///M I Love BMW. :)
rarma #23083: én is a hûtõsökért és a függönyponyvásokért vagyok oda!
A lamberet pótok meg kifejezetten jól sikerültek! <#vigyor0>#vigyor0>
Második kérdés válaszolásra, nekem csak a Merci Benz actros mp4 van a mód mappába,és ahoz van egy két tuning mód, az még rendbe van hogy elveszlik a tuning mód , nem lehet használni ha feltelepítem " esetleg "
a 1.3.0. patch-t mivel az még 1.2.5.1-hez lett készitve. Akkor megint lesz elölrõl kezdve egy új tuning mód majd minden kamion tipushoz? mert már a 1.2.5.1-est nem lehetesz értelemszerüen használni az 1.3.0. verzióban?.
Csak lehet egy néhány fog mûködni ami esetleg távolnézet , camera mód, flarepack,és lehet hogy akkor amit eddig letöltöttem pótkocsikat, azt sem lehetesz használni a 1.3.0. verzióba?.
de jelen pillanatban ezzel a skinnel vagyok el!Szerencsére egyikkel sincs baj az 1.3.0 patch-elt játékkal!

1. alapból benne vannak a játékban, csak nincs rájuk írva a nevük 😄
ez a mod ráírja
2. tuningok és új kamionok biztos nem mûködnek, azokat el kell adni, többi mód elméletileg akadás nélkül kivehetõ, érdemes kivenni a pipát mindegyik elöl, aztán egyesével megnézni mitõl hülyül meg a játék 😄
3. én nem tudok ilyen módról, erre majd lesz egyszer hivatalos frissítés 😊
Három kérdésem lenne.
1 :
ETS2-be thermo king -es trailer-ek s hasonlók,nincsenek még letölthetõ? vagy nem is lesz készítve ETS2-be? Ilyenekre gondoltam kérédésembe .
KÉP
KÉP
2 :
Az új patch-el kapcsolatba, nem tettem még fel mert sok negatív észrevételt olvastam akik már
feltelepítették .
Az lenne vele kapcsolatba a kérdésem hogyha megteszem ezeket a lépéseket mit itt ír SZABI
és ha feltettem akkor ugyan úgy viszatehetek mindent a régi helyére , hogy továbbra is használni tudjam?
vagy várni kell hogy készítsenek ehez a 1.3.0 verzióhoz új kiegészitõket ? Mert esetleg a 1.2.5.1 verzió kiegészitõ módjai már nem fognak akkor mûködni?.
3 :
Nem tudd valaki olyan módott az ETS2-ben amit beteszek a mód mappába, és minden kamion tipushoz
le lehet cserélni az elsõ és hátsó rendszámot ?.
Válaszokat elõre is köszönöm, további szép napot !
Felraktam az 1.2.5-öt erre kijön az 1.3. Nc... 😄
\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
Tuningnál levõ fagyás : Elszállt, tehát az már nincs, viszont mikor a kamionjaimat akarom megnézni, akkor még mindig kifagy... koppkopp.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Ami a kamionokat érintõ mod:
Az ugye a real logo. Gumi festés. L betûk az ormányukon. és talán ennyi.
Ha ezeket eladom róluk akkor gyári alap kamionok lesznek. Akkor is el kell adni õket?
A többi mod az ilyen reálisabb hülyeségek. Szebb viz mennydörgés hang. pótkocsik mozgó kabin belsõ hang ilyesmik.. Meg a darus mod ..
Ezek elvileg akkor nem kavarnak be?
Downhill!!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
kezdésnek biztonsági mentés a mentésedrõl, az új kamionokat eladni majd törölni a modot, tuningokat eladni majd törölni a modot, minden más elméletileg nem zavarhatna be
Szedem a le a patchet. Viszont rengeteg modom van, szeretném õket kiszedni, ne okozzon gondot. Mit tanácsoltok? Mik legyenek a lépések?
Downhill!!
a pótok súlya is nagyon jó lett és az is tetszik, hogy teljesen be kell már állni a kamion, nem elég a potot nagyjából beparkolni csak 😄
Köszi a skint! Nagyon teccik!<#vigyor2>#vigyor2>
Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee
Patrick06 által kiadott elsõ pénz hack van benn mert ezzel kapok 25 millát és nincs gond!
Ha gondolod próbáld ki ezt
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ne tartsa be a vezetési idõt mert nálam(lehet hogy a mod miatt van) mikor elaludt akkor tényleg elaludt és mentem abba az irányba mi az elalvás elõtt volt!Ez így jó is lenne mondjuk de lehet anomália!
Elõre is köszönöm!
nem lett túl szép, de az alapanyag is már elég fura volt :-/
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Régiek közül a Scania átalakítottat,cb hangot(ami nem mûködött de nem okozott galibát,tehát nem fagyogatott meg hasonlók) jagermeister skint,lejebb említettem a pénz és szint modot(csak teszt céllal) és még egyet ami viszont kifagyáshoz vezetett amin nem is csodálkozom de gondoltam egy próbát megér az a megaskin pack+ Scania tuning mod
///M I Love BMW. :)