Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronso
Hasonló nálam is csak én ha kiveszem a trailers pack-ot akkor betölt más pótkocsi pack al nem...

Sakkoo.......Baszkiiii

Na én is feltettem az új 1.3.0. patch-t .
Elsõ tapasztalatt , hogy nem folytatható tovább azzal a profilal amivel eddig játszottam, mert mikor vissza betettem teljesen elörõl kezdte 2000 euróról és zöldfülüként.
A másik az eddig a 1.2.5.1 -es verzióban benne lévõ módok, itt a sima módokra utalok, nem a tuningokra , egyátalán egyet sem fogad el !!!! Lefagy vele .
De ha tök üres a mód mappa akkor simán hiba nélkül betölt .
Patch feltelepítés után elindítva a játékot, kérte a játék hogy ellenõrzöm-e a termékkulcs valódiságát, ezt megtettem és leellenõrizve sikerült.

Úgy látom ami eddig 1.2.5.1-es verzióba volt pótkocsi stb... ezek már nem lesznek jók bele , mert lefagy vele, tehát most várni kellesz elég sokat hogy újra konvertálják vagy mit tudom én , mindent hogy újra tudjál , jópár dolgot használni.

Szabi
Összegyûjtöttem pár fontosabb módot, amik mûködnek az 1.3-as frissítéssel és várhatóan a késõbbiekben se lesz gond velük.
Mindegyik mód egyesével tesztelve és összeillesztve, hogy tökéletesen mûködjenek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A felhasznált módok egy csomagba gyûjtve:

- Realistic Physics Mod v1.7 Update for ETS2 v1.3 - Készítõ: Oscar Lee
(billegõ fülke, mozgó felfüggesztés, stb.)

- headlight - Készítõ: sten1467
(javítja a lámpaburákat)

- Trailer Skin Pack v1.3 - Készítõ: satan19990
(a vontatmányok textúráját cseréli ki valódi céglogósra, az 1.4-es verzióból néhány apróbb részlet átvéve)

- Real Company v1.3 - Készítõ: satan19990
(a vontatmányokhoz való céglogók az épületekre, Skoda gyártáblák hozzáadva)

- Lone heavy duty equipment - Készítõ: lonestranger
(a munkagépekre eredeti festés, logók)

- Real Tire - Készítõ: Andrey_Hard
(valódi gumi márkákra és típusokra cseréli a vontatók és vontatmányok gumijait)

- Mercedes-Benz Logo Mod 1.3.0 - Készítõ: Letsqond

- real AI vehicles logos - Készítõ: Srele
(valódi márkajelzéseket rak az autókra)

- valódi európai benzinkutak - Készítõ: Golfin
(Aral, LukOil, Esso, Shell, OMV, BP, Agip, EuroOil, Total)

A mód alaposan tesztelve, az 1.3-as frissítéssel tökéletesen mûködik, ha nincs bent másik mód.

Pár apróbb textúrát módosítottam csak, a munka nagy részét a feltüntetett készítõk csinálták, köszönöm nekik!

letöltés

"Nulla tenaci invia est via"

Kellene nekem 2 mod.
-Hogy mehessek többel mint 90/110....
-Hogy a kamion fülkéje mozogjon...

Szabi

TaRka0107
Képet nem is lehet.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Ez lemaradt.

Miért nem tudok 110nél többel menni? Bent van a "ets2_speed_limit_120_valera_t.scs"

Sziasztok!

Most tettem fel a pacth-et. 1-2mod-ot ki kellett szednem, mert kiakadt a betöltésnél..
A profilban még mindig nem tudom változtatni a képem, csak azt hogy férfi/nõ

Mi az az Automata retarder? Mit csinál ez?

Khmm. Látom a google keresési elõzményekben már fejvesztve keresik az 1.3-hoz a cr*cket. 😄DDD

///M I Love BMW. :)

Melyiket pontosan a Skancsit vagy a Dafcsit? <#vigyor0>

rarma #23083: én is a hûtõsökért és a függönyponyvásokért vagyok oda!
A lamberet pótok meg kifejezetten jól sikerültek! <#vigyor0>

Szabi
max pár nap és úgyis meglesz a frissített verzió minden lényeges módból.. 😊

Köszi a váalszt a 3 kérdésre , de az elsõnél amit belinkeltél arról tudtam már, de nem teljesen ugyan az a trailer tipus, amit milos620 írt a Lamberet tipusú trailer az ami inkább hasonlít a thermo king-re LÁSD-E KÉPEN .
Második kérdés válaszolásra, nekem csak a Merci Benz actros mp4 van a mód mappába,és ahoz van egy két tuning mód, az még rendbe van hogy elveszlik a tuning mód , nem lehet használni ha feltelepítem " esetleg "
a 1.3.0. patch-t mivel az még 1.2.5.1-hez lett készitve. Akkor megint lesz elölrõl kezdve egy új tuning mód majd minden kamion tipushoz? mert már a 1.2.5.1-est nem lehetesz értelemszerüen használni az 1.3.0. verzióban?.
Csak lehet egy néhány fog mûködni ami esetleg távolnézet , camera mód, flarepack,és lehet hogy akkor amit eddig letöltöttem pótkocsikat, azt sem lehetesz használni a 1.3.0. verzióba?.

Hmmm. Ilyet fogok vezetni 20-ától.Csak az fehér. 😊

Van a lamberet mod a restabin!

Ez is nagyon jó mod! 😊

de jelen pillanatban ezzel a skinnel vagyok el!Szerencsére egyikkel sincs baj az 1.3.0 patch-elt játékkal!

Szabi
Szia

1. alapból benne vannak a játékban, csak nincs rájuk írva a nevük 😄
ez a mod ráírja

2. tuningok és új kamionok biztos nem mûködnek, azokat el kell adni, többi mód elméletileg akadás nélkül kivehetõ, érdemes kivenni a pipát mindegyik elöl, aztán egyesével megnézni mitõl hülyül meg a játék 😄

3. én nem tudok ilyen módról, erre majd lesz egyszer hivatalos frissítés 😊

Szép jó reggelt mindenkinek !
Három kérdésem lenne.

1 :
ETS2-be thermo king -es trailer-ek s hasonlók,nincsenek még letölthetõ? vagy nem is lesz készítve ETS2-be? Ilyenekre gondoltam kérédésembe .
KÉP
KÉP

2 :
Az új patch-el kapcsolatba, nem tettem még fel mert sok negatív észrevételt olvastam akik már
feltelepítették .
Az lenne vele kapcsolatba a kérdésem hogyha megteszem ezeket a lépéseket mit itt ír SZABI
és ha feltettem akkor ugyan úgy viszatehetek mindent a régi helyére , hogy továbbra is használni tudjam?
vagy várni kell hogy készítsenek ehez a 1.3.0 verzióhoz új kiegészitõket ? Mert esetleg a 1.2.5.1 verzió kiegészitõ módjai már nem fognak akkor mûködni?.

3 :
Nem tudd valaki olyan módott az ETS2-ben amit beteszek a mód mappába, és minden kamion tipushoz
le lehet cserélni az elsõ és hátsó rendszámot ?.

Válaszokat elõre is köszönöm, további szép napot !

Felpatcheltem 1.2.5-re de a hiba (lerak a tálcára és nem enged vissza) még mindig fent állt. Így már biztosnak tünt hogy a modokal van a gond. Kitöröltem mindet úgy jó lett visszarakosgatom a tutikat amik régebben is mentek mert arról volt egy biztonsági mentés régebbrõl és maradt 4 mod amit késõbb raktam be egyenként beraktam és leteszteltem. A 200km/h-s mod volt a ludas azt beraktam akkor egy idõ után jött a fent említett hiba azt letöröltem beraktam helyette a 120km/h modot és láss csodát újra mûködik. Másnál volt ilyen gond vagy csak nekem produkálta ezt a 200-as sebesség limiter mod? Mondjuk az se kizárt hogy másik moddal akad össze.

Felraktam az 1.2.5-öt erre kijön az 1.3. Nc... 😄

\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"

Szabi
az L betû mehet a festésre is 😄

Énmeg most vittem 25 tonnát.. 😄 Hát mire az felgyorsult..😄 Egyébként jó ötlet volt ezt belerakni h sulyfüggõ legyen márcsak azt kellett volna, hogy az üzemanyag is ennek függvényében foggyon meghogy ha nem nyomom a gázt akkor ne fogyjon demajd talán legközelebb..😊

Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB

Daruson a kvn-eket érted?
0Diaz0
Na, nálam a probléma fele megoldva..

Tuningnál levõ fagyás : Elszállt, tehát az már nincs, viszont mikor a kamionjaimat akarom megnézni, akkor még mindig kifagy... koppkopp.

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

TaRka0107
Most viszek 18 tonnás fuvart. 60 km/h óra fölé alig akar menni. Sebességváltóból meg motorból is a legjobb van. (seb.váltónál a legutolsó, bár oda nem manual volt írva, én meg manuálisan használom a sebességváltót, de nem hiszem hogy köze lenne hozzá)

A mozgó kabin mod az nem fog neki tetszeni de arra ki is jött már egy ujabb mod szép mozgással a retarderre is belõve. A belsõ hang se lesz jo mivel a retarder hangja és paraméterei nincsenek benne amikor használnád a retardert kifagy. Ugyhogy a kabin mozgó és belsõ hang meg motor hang meg ilyenek nem fognak menni. Szerintem a darus mod sem fog menni mivel hogy már sulyozva vannak a fuvarok tehát ujabb adatkavalkád ami a régibe nincs benne. Szebb viz mennydörgés ezek lehet hogy menni fognak de ez sem biztos.
maujuri
A cabin phisics az tuti, kifagy a játék egybõl.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

gordon 24
Igazából a kamionokból új típus nincsen bent. Tehát minden gyári.

Ami a kamionokat érintõ mod:

Az ugye a real logo. Gumi festés. L betûk az ormányukon. és talán ennyi.

Ha ezeket eladom róluk akkor gyári alap kamionok lesznek. Akkor is el kell adni õket?

A többi mod az ilyen reálisabb hülyeségek. Szebb viz mennydörgés hang. pótkocsik mozgó kabin belsõ hang ilyesmik.. Meg a darus mod ..

Ezek elvileg akkor nem kavarnak be?

Downhill!!

Szabi
most olvasom, resta-n.. így már nagyon hangulatosnak tûnik <#worship>

Kivettük belõle a lámpákat. 😊 Így egyénire szabható lesz, olyan lámpával amilyennel mindenki akarja.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szabi
normál lámpás verzió is lesz ? 😊

A végleges verzió hivatalos bemutató videója.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szabi
ctrl+a majd shift+del 😄

kezdésnek biztonsági mentés a mentésedrõl, az új kamionokat eladni majd törölni a modot, tuningokat eladni majd törölni a modot, minden más elméletileg nem zavarhatna be

gordon 24
Srácok!

Szedem a le a patchet. Viszont rengeteg modom van, szeretném õket kiszedni, ne okozzon gondot. Mit tanácsoltok? Mik legyenek a lépések?

Downhill!!

Szabi
900fokos kormánnyal és fékpedállal viszont zseniális 😄

TaRka0107
Ez a retarder a nálam "jobb egérgombos" fékezésnél annyira nem észrevehetõ, vagy igen?😄

Szabi
retarderrel és 1.7es fizikamóddal nagyon hangulatos lett a játék, végre normálisan lehet fékezni, kisfékkel lassul, nagyfékkel megáll, majd a végén visszabillen hátra a fülke ahogy kell 😄

a pótok súlya is nagyon jó lett és az is tetszik, hogy teljesen be kell már állni a kamion, nem elég a potot nagyjából beparkolni csak 😄

VERESS 96
Nekem meg sincs a mentésem hagyom a f***ba az egészet xD

Szabi
<#vigyor3><#eljen>

Szabi!
Köszi a skint! Nagyon teccik!<#vigyor2>
Olyasmire gondoltam, hogy egy tapasztaltabb játékos elmagyarázza pl: "a bal alsó tükröt állítsd be úgy hogy a kerék még látszódjon, meg a rakomány vége, stb." de mivel még az elején jártam újrakezdtem...

Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee

Én azt használok teszt céllal plusz szint mod és amit lejjebb írtam!
Patrick06 által kiadott elsõ pénz hack van benn mert ezzel kapok 25 millát és nincs gond!
Ha gondolod próbáld ki ezt

Akkor jó a modokkal nincs semmi baj!De ez hogy hogy nincs feltüntetve a patch tartalmába hogy javítva módosítva lett?

Hunter of Deer
hat az uj patch utan egy kb ezer eves mentest kaptam vissza, amiben 12es vagyok es alig van penzem stb eleg gaz :S remelem mihamar mukodesre birjak a penz hacket mert mire megint osszekaparom a kamion fejlesztesre a penzt kihullik a hajam :S

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

TaRka0107
Nem akarok ilyen kis dologba belekötni, de nálam ez a topik, úgy jön be, hogy elõször az összes letöltést mutatja a bannerban, utána tûnik el csak és jelenik meg a Letöltés menüpont!

ez így normnális

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Srcácok ki 1.3.0-val játszik az megtenne nekem valamit!?

Ne tartsa be a vezetési idõt mert nálam(lehet hogy a mod miatt van) mikor elaludt akkor tényleg elaludt és mentem abba az irányba mi az elalvás elõtt volt!Ez így jó is lenne mondjuk de lehet anomália!

Elõre is köszönöm!

Szabi
megy pm 😄

nem lett túl szép, de az alapanyag is már elég fura volt :-/

0Diaz0
Hát nekem vissza kell raknom 1.2.5re.. nagyon nemtuti nekem ez az uj patch. A tuningmûhelyben folyamatosan,ha az új váltóra kattintok , kifagy. Ha a szinekre kattintok,kifagy... hiába szedem ki a modokat a mod mappából,vagy deaktiválom a játékban...

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Na én kipróbáltam az elsõ modot ami 1.3.0 patchel tesztelve van ez a Realistic Physics 1.7-es .

Régiek közül a Scania átalakítottat,cb hangot(ami nem mûködött de nem okozott galibát,tehát nem fagyogatott meg hasonlók) jagermeister skint,lejebb említettem a pénz és szint modot(csak teszt céllal) és még egyet ami viszont kifagyáshoz vezetett amin nem is csodálkozom de gondoltam egy próbát megér az a megaskin pack+ Scania tuning mod

Steamre ma még várható az update vagy már nem?

///M I Love BMW. :)

v43 001
Köszi szépen! 😊 Azt a részt nem is néztem...

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!