Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt a hibát meg kell mutassam Wroclaw-Praha között van az Euroarces elágazásnál találtam
///M I Love BMW. :)
Mûködésre úgy lehet bírni hogy az ETS 2 -config fájljában ezt a sort megkeresed: uset g_trackir "1"
Ha nincs ilyen bemásolod, ha pedig van, és esetleg "0" van az 1-es helyett, akkor írsz egy 1-est. Ha pedig alapból úgy van ahogy fent bemásoltam, akkor értelemszerûen nem kell hozzányúlni. A FaceTrack -ban pedig kiválasztod a "Fake TrackIR" lehetõséget.
Itt igazából minden le van írva, a videó alatti megjegyzésnél: VIDEÓ
Sajnos fejbõl már nem tudok sokat segíteni, mert kb. 1éve használtam utoljára. Jelenleg meg nincs kamerám, így nem tudom most kipróbálni.
Ez a Peterbilt 387 kamion mód volt az oka.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
http://kephost.adatbazis.eu/images/76838655093343457557.jpg
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy leszedtem és telepítettem az új RED-et és a vezetõfülkében a kamerát elállította errõl:
erre:
http://kephost.adatbazis.eu/images/76838655093343457557.jpg.
A kérdésem az volna, hogy valamilyen beállítás változtatás segíthet? Ha igen akkor mi?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
http://envsimstudio.blogspot.hu/
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
LINK
Ha ezzel sem mûködne, akkor a mód mappádban van olyan kiegészitõ, ami megakadályozza a mûködését.
Hát kivülrõl jól néz ki a karosszéria a New DAF XF Euro 6 -on, azt gondoltam na elég jópofás a külsõ, de a belsõ mûszerfal a régi maradt, azt hittem az új mûszerfalat teszik bele, de nem. Pedig az új elég jól néz ki, nem olyan nagy változás esett át rajta.
KÉP RÓLA
Plusz jó lett volna ha a visszapillantó alsó tükõr nagyobb lenne, de az sem változott, maradt a régi, a játékban és életben is egyaránt.
Úgyhogy nekem belsõleg nem nagyon tetszik, de külsõleg viszont jópofásnak tûnik.
tud valaki készíteni

Köszi
X universe Home, sweet home
Mercedes logo
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Tarka: A G25 külsöleg lehet hogy oké mert láttam már olyat is amelyiken újrahúzták a bõrt stbstb,csak tudod én mechanikailag értettem hogy kitudja hogy milyen játékoknál használták és hogy milyen rendszerességgel, mert azért egy Logitech se tart örökké. 😄 Mondjuk gondolom teis egy keveset használtra veted majd rá a kezedet, nem egy agyonhasználtra. 😄
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
Egyébként ha nem ismeri valaki az ETS2.LT modgyûjtõ oldalt, ajánlott megnézni, rengeteg van.
ETS2.LT - modok gyûjteménye
Sziasztok, tudja valaki hogy a hivatalos dlc mikor jelenik meg?
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Volt akinek asszem mûködött is, én még személy szerint nem próbáltam, de a webcamosat szívesebben kipróbálnék mint, hogy 50.000 kidobjak egy infrákkal teli érzékelõért, ami elvileg 1 év után megadja magát.
Ez neked benne van a játékban? Ha igen akkor a kamionra és a siknre ha az külön van tudnál egy linket adni?
Segítségedet elõre is köszönöm.
Valaki tud esetleg saját céglogót készíteni! Nagyon fontos lenne mert, ha már saját cégem van, akkor legyen saját logóm is a gépekre! PLS!
Elõre is köszi!
Ez lenne jó kamion a játékba. <#taps>#taps>
Ha igen akkor mit kell elmenteni?
Elõre is köszi a help-et.
Plusz nem készül a pótkocsihoz light flarepack? mert éjszaka nem látni a visszapillantóba a pótkocsit.
Szerintem ezek kellendõ eszközök lennének a játékban.
a notidban, akkor GT610M ketyeg? És milyen beállításokkal játszol? Ultrán is jó az fps?
fs9pilot:
köszi a tippet, szép kis konfig, jó az ára is. A GT730-as vga, ahogy megnéztem kb GT640essel van egy szinten.
Youtube-on találtam videót amiben egy GT630-assal megy ultrán már szépen, persze nem Full HD felbontásban. Ahhoz már egy erõmû kéne. 😊
Van még valaki aki notebookkal járja az országutakat? 😊
Egy HD7730as VGA képességeire lennék kíváncsi ETS2-ben.
nem is menne 200-al, az csak a felsõ határ.. 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Mindegy, hazaérek megnézem... 😊
De én 120 -ra írom át... Nem versenyautó ez hogy 200-al menjen. 😄D