Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esetleg valaki próbálta már ezt?
Ezzel kapcsolatban az volna a kérdésem, hogy benn van nekem ennek a módnak az 1.5-ös verziója és a kérdésem az volna, hogy új profil kezdés nélkül az új városokba tudok-e akkor menni ha a meglévõt lecserélem az újra?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Tényleg nagyon köszönöm ezt a sok segítséget! A probléma elhárítva, útra készen vagyok!
Vazz, rájöttem miért nem volt jó a Mercedes logo mod... Profil > szerkesztés, és be kellett külön kapcsolni... <#falbav>

Próbáltam, de nekem nem igazán jött be ez az irányítási módszer, szóval vagy billentyûzettel tolom, vagy kormánnyal (de technikai okok miatt kormánnyal most nem tudom tolni a játékot).
Esetleg más ötlet van?
Köszi majd kipróbálom, ha sikerül átverekedni magam ezeken a nehézségeken!
Na most megyek , és tesztelem az új Scania R700-at ,
hátha abban is csalódok, mint a DAF XF Euro 6-ban. <#nevetes1>

én ezt a módott használom , és mûködik is.

REAL LOGO

Nekem nem kell kidobni az összes módott, csak teszteld végig hogy megjelennek-e a kiegészitõk a játékban.
Nekem vannak, voltak olyan kiegészitõk is ami,1.2.5.1 verziós volt és ugyanúgy mûködött 1.3.1 verzióba is.

Köszi a választ! Próbálkozom!
Egyszerre csak egy, elõzõleg mentett profilt másolj vissza a frissen telepített játékba 1.3.1 esetén.
Ügyelj arra, hogy azok a módok, amelyeket használtál a visszamásolt profil alatt, azok most is telepítve legyenek, és persze ne feledkezz meg a bekapcsolásukról sem a játékon belül.
(Mivel írtad, hogy nem elõször csinálod így a trükkökre külön nem térek ki.)

Nálam is volt ilyen gond. A hiba ugyan az, mint a módosítások esetén. Szimplán összeakadnak a profilmentéseid, aminek az az oka, hogy a visszamásolt profilok különbözõ, egymással egyébként akadó módokat tartalmaztak, vagy más-más verzió alatt lettek mentve az alattuk használt módosítások bejegyzéseivel.
Ez nem feltétlenül jelentette anno a játék nem megfelelõ mûködését, csak vagy nem jelent meg a játékban, vagy jobban akadt stb.

Hiába nincs bent jelenleg a "hibás" vagy "hiányzó" mod, de a profilleírásban ott van.
A játék az elsõ betöltéskor beolvassa az összes rendelkezésre álló profilállományt, hozzárendeli a szükséges elemeket, majd felajánlja a választás lehetõségét.
Innentõl kezdve az újabb betöltések esetén csak a leíróból olvas, és azt a profilt tölti be amit kiválasztasz.

Ilyenkor, ha gond van szimplán visszamegy a kályhához (mivel még nincs bekapcsolva egyetlen mod sem, tehát csak a profil leírása tartalmazza a bejegyzést), és kizárólag az elõröl kezdést ajánlja fel.
Ilyenkor az a teendõ, hogy csak egy profilt, és az elõzõekben a profillal használt módosításokat másolod vissza.

Amennyiben így sem sikerül fusd át a game.log fájlt és nézd meg mit hiányol, vagy mi a baja, amitõl nem látja a visszamásolt profilodat.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Sziasztok!
Le kellet szednem a játékot, egy hiba miatt! Már nem elsõre csinálom! De most mikor újrateszem nem ismeri fel a profilokat és azt akarja h kezdjek egy újat! Mitõl van ez?? Nagyon fontos lenne!
Kérlek segítsetek
Nem!
Az 1.3.0 javítástól kezdõdõen a program már lehetõvé teszi, hogy játékon belül ki, illetve be lehessen kapcsolni a módosításokat. Ezért minden újonnan berakott változtatást elõször külön be kell kapcsolni a játékon belül.
Ezt úgy tudod megtenni, hogy a profilod alatt lévõ "szerkesztés" fülre kattintasz, és a jobb oldalon megjelenõ módok közül kiválasztod azt/azokat, amiket használni szeretnél.
Célszerû alapból olyan kiegészítõket feltenni, amelyek eleve 1.3.0, vagy 1.3.1 alá készültek.

Akkor sincs baj, ha elõzõ javításokhoz készült, alapból 1.3.0, vagy 1.3.1 alatt nem mûködõ, vagy más módokkal összeakadó módosítást akarsz használni, mert könnyen kompatibilissé tehetõ a jelenlegi legfrissebb javítással.
Részletek itt:
Teendõ nem mûködõ, vagy összeakadó módok esetén

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

joceruza
Aki feltette az 1.3.1.-es patchet-et,az dobhatja ki az összes modot?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Stig95
7850

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Faterx
De miért nem egérrel kormányzol?
Sziasztok!
Patcheltem a játékot, de valami tönkrement! Ha egy modot akarok belerakni, akkor azt a játékban nem jelzi, mintha be sem tettem volna! A másik, hogy ha belemegyek az euro truck simulator 2 mappába és rákattintok a profile 1.3.1 mappára csak 2 profilt jelez a 3-ból! Mitõl van ez???
Kérlek segítsetek!
Sziasztok!
Tud valaki 1.3.1-es patchhez merci real logot?
Elõre is köszi!
Milyen videokártyát ajánlottok amit már fullon elbírja a játékot?Jöhet Ati,Nvidia.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy billentyûzettel tolom a játékot és a kormányzásnál késik a kormány tekerése a gomb lenyomásához viszonyítva. A kérdésem az volna, hogy mit lehet ez ellen tenni, vagy is hogy ne késsen a kormány tekerése a gomb lenyomásához viszonyítva.
Köszönöm a gyors segítséget. Holnap elsõ dolgom lesz kipróbálni
tomi161996
ezt nézétek mi találtam😄 http://ets2.lt/en/daf-xf-105-euro-6/

tomi161996
nyomd meg az f4-et és ott tudod beállítani

Sziasztok! Annyit szeretnék kérdezni, hogy ami lámpát a mûhelybe felrakok a kamionra azt fel lehet kapcsolni?
Stig95
Hát nem.
Ez jó vétel. Ha nem is ez, lényeg hogy IPS panelos monitor legyen.

tomi161996
helló tudom hogy ez nem ide tartozik de hátha tudtok nekem segíteni hogy milyen monitort célszerû vásárolni?

Sziasztok!
ezt a hibát meg kell mutassam Wroclaw-Praha között van az Euroarces elágazásnál találtam

Egeres kezelést nem tud. Kizárólag "FACETRACK" módszert ismer, webkamerával.

///M I Love BMW. :)

Faterx
...pardon: egérrel párosítani...
Trolloknak: nem szexuálisan gondoltam<#hehe>
Faterx
Ezt a követõt esetleg lehet egérre rakni?<#conf>
Régen használtam az igazat megvallva, sajnos már nincs meg egy config profilom sem.
Mûködésre úgy lehet bírni hogy az ETS 2 -config fájljában ezt a sort megkeresed: uset g_trackir "1"

Ha nincs ilyen bemásolod, ha pedig van, és esetleg "0" van az 1-es helyett, akkor írsz egy 1-est. Ha pedig alapból úgy van ahogy fent bemásoltam, akkor értelemszerûen nem kell hozzányúlni. A FaceTrack -ban pedig kiválasztod a "Fake TrackIR" lehetõséget.

Itt igazából minden le van írva, a videó alatti megjegyzésnél: VIDEÓ

Sajnos fejbõl már nem tudok sokat segíteni, mert kb. 1éve használtam utoljára. Jelenleg meg nincs kamerám, így nem tudom most kipróbálni.

///M I Love BMW. :)

Kösz a segítséget meg van, hogy mi állította el.
Ez a Peterbilt 387 kamion mód volt az oka.
a RED nem módosít semmit a kamerákon. Más okozza a hibát, vagy a RED összeakasztott 2 olyan módot amik amúgy is egymást ütötték volna.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

erre:
http://kephost.adatbazis.eu/images/76838655093343457557.jpg
Gyerekek! Ez a fejforgatós progi, amit a pilóta ajánlott, marha jó. Csak kéne egy kis segítség,hogy a játékban miként lehetne beállítani, hogy mûködjön.
Helló mindenkinek!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy leszedtem és telepítettem az új RED-et és a vezetõfülkében a kamerát elállította errõl:

erre:
http://kephost.adatbazis.eu/images/76838655093343457557.jpg.
A kérdésem az volna, hogy valamilyen beállítás változtatás segíthet? Ha igen akkor mi?
hotwheels
😉

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Örömmel értesítünk benneteket, hogy elkészült a Studio hivatalos blogja, ahol beszámolunk javításokról, hírekrõl, új projektekrõl. Az alábbi linken elérhetitek az új oldalunkat. Ezzel a hírrel együtt szeretnénk meghirdetni új pozíciókat is, melyek jelenleg betöltésre várnak. Akit érdekel és tagja szeretne lenni egy jó közösségnek és tudja mi fán terem az ETS2, azok érdeklõdését szívesen várjuk email címünkön.

http://envsimstudio.blogspot.hu/

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Akkor probáld ki ezt, nekem ez van jelenleg az 1.3.1-es verzióba , és mûködik.

LINK

Ha ezzel sem mûködne, akkor a mód mappádban van olyan kiegészitõ, ami megakadályozza a mûködését.

Szabi
milyen aktív módjaid vannak még ?

"Nulla tenaci invia est via"

Ez sem mûködik, ugyanúgy majestic marad. Nem értem, mi a fene van vele... :S

Kiprobáltam az ETS2-ben az új DAF XF Euro 6-ot .

Hát kivülrõl jól néz ki a karosszéria a New DAF XF Euro 6 -on, azt gondoltam na elég jópofás a külsõ, de a belsõ mûszerfal a régi maradt, azt hittem az új mûszerfalat teszik bele, de nem. Pedig az új elég jól néz ki, nem olyan nagy változás esett át rajta.

KÉP RÓLA

Plusz jó lett volna ha a visszapillantó alsó tükõr nagyobb lenne, de az sem változott, maradt a régi, a játékban és életben is egyaránt.
Úgyhogy nekem belsõleg nem nagyon tetszik, de külsõleg viszont jópofásnak tûnik.

Rába Kamiont
tud valaki készíteni
Helló Tud valaki ilyet készíteni

Köszi
Köszi a segitséget <#wave>

dimre
Próbáld ki ezt.

X universe Home, sweet home

Ezt tettem be, de nem cserélte ki a logókat:
Mercedes logo

Waczkor
Beállítást tudsz hozzá?Kamerát felismerte,játékban is mûködik de nem áll be középre és fingom sincs mit meg hogyan kell állítani,pedig végigbogarásztam a fórumokat.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Valaki tudna olyan modot linkelni, ami a Majestic kamionok logoját Mercedesre cseréli? Kipróbáltam 2 félét is, de nem tudom, hogy az új patch miatt-e, de nem mûködött egyik se.

Stig95
Ha kicsit rafinalt vagy 50 korul is lehet kapni g27-et. Ujat, logitech garisat. Hogy hogyan? Hat kuponnal... 😊 ( 50-es kupon 7 penzer kaphato neten, igy 43 a kormany)