Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel kapcsolatban az volna a kérdésem, hogy benn van nekem ennek a módnak az 1.5-ös verziója és a kérdésem az volna, hogy új profil kezdés nélkül az új városokba tudok-e akkor menni ha a meglévõt lecserélem az újra?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Esetleg más ötlet van?
hátha abban is csalódok, mint a DAF XF Euro 6-ban. <#nevetes1>#nevetes1>
Nekem vannak, voltak olyan kiegészitõk is ami,1.2.5.1 verziós volt és ugyanúgy mûködött 1.3.1 verzióba is.
Ügyelj arra, hogy azok a módok, amelyeket használtál a visszamásolt profil alatt, azok most is telepítve legyenek, és persze ne feledkezz meg a bekapcsolásukról sem a játékon belül.
(Mivel írtad, hogy nem elõször csinálod így a trükkökre külön nem térek ki.)
Nálam is volt ilyen gond. A hiba ugyan az, mint a módosítások esetén. Szimplán összeakadnak a profilmentéseid, aminek az az oka, hogy a visszamásolt profilok különbözõ, egymással egyébként akadó módokat tartalmaztak, vagy más-más verzió alatt lettek mentve az alattuk használt módosítások bejegyzéseivel.
Ez nem feltétlenül jelentette anno a játék nem megfelelõ mûködését, csak vagy nem jelent meg a játékban, vagy jobban akadt stb.
Hiába nincs bent jelenleg a "hibás" vagy "hiányzó" mod, de a profilleírásban ott van.
A játék az elsõ betöltéskor beolvassa az összes rendelkezésre álló profilállományt, hozzárendeli a szükséges elemeket, majd felajánlja a választás lehetõségét.
Innentõl kezdve az újabb betöltések esetén csak a leíróból olvas, és azt a profilt tölti be amit kiválasztasz.
Ilyenkor, ha gond van szimplán visszamegy a kályhához (mivel még nincs bekapcsolva egyetlen mod sem, tehát csak a profil leírása tartalmazza a bejegyzést), és kizárólag az elõröl kezdést ajánlja fel.
Ilyenkor az a teendõ, hogy csak egy profilt, és az elõzõekben a profillal használt módosításokat másolod vissza.
Amennyiben így sem sikerül fusd át a game.log fájlt és nézd meg mit hiányol, vagy mi a baja, amitõl nem látja a visszamásolt profilodat.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Le kellet szednem a játékot, egy hiba miatt! Már nem elsõre csinálom! De most mikor újrateszem nem ismeri fel a profilokat és azt akarja h kezdjek egy újat! Mitõl van ez?? Nagyon fontos lenne!
Kérlek segítsetek
Az 1.3.0 javítástól kezdõdõen a program már lehetõvé teszi, hogy játékon belül ki, illetve be lehessen kapcsolni a módosításokat. Ezért minden újonnan berakott változtatást elõször külön be kell kapcsolni a játékon belül.
Ezt úgy tudod megtenni, hogy a profilod alatt lévõ "szerkesztés" fülre kattintasz, és a jobb oldalon megjelenõ módok közül kiválasztod azt/azokat, amiket használni szeretnél.
Célszerû alapból olyan kiegészítõket feltenni, amelyek eleve 1.3.0, vagy 1.3.1 alá készültek.
Akkor sincs baj, ha elõzõ javításokhoz készült, alapból 1.3.0, vagy 1.3.1 alatt nem mûködõ, vagy más módokkal összeakadó módosítást akarsz használni, mert könnyen kompatibilissé tehetõ a jelenlegi legfrissebb javítással.
Részletek itt:
Teendõ nem mûködõ, vagy összeakadó módok esetén
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Patcheltem a játékot, de valami tönkrement! Ha egy modot akarok belerakni, akkor azt a játékban nem jelzi, mintha be sem tettem volna! A másik, hogy ha belemegyek az euro truck simulator 2 mappába és rákattintok a profile 1.3.1 mappára csak 2 profilt jelez a 3-ból! Mitõl van ez???
Kérlek segítsetek!
Tud valaki 1.3.1-es patchhez merci real logot?
Elõre is köszi!
Ez jó vétel. Ha nem is ez, lényeg hogy IPS panelos monitor legyen.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
ezt a hibát meg kell mutassam Wroclaw-Praha között van az Euroarces elágazásnál találtam
///M I Love BMW. :)
Mûködésre úgy lehet bírni hogy az ETS 2 -config fájljában ezt a sort megkeresed: uset g_trackir "1"
Ha nincs ilyen bemásolod, ha pedig van, és esetleg "0" van az 1-es helyett, akkor írsz egy 1-est. Ha pedig alapból úgy van ahogy fent bemásoltam, akkor értelemszerûen nem kell hozzányúlni. A FaceTrack -ban pedig kiválasztod a "Fake TrackIR" lehetõséget.
Itt igazából minden le van írva, a videó alatti megjegyzésnél: VIDEÓ
Sajnos fejbõl már nem tudok sokat segíteni, mert kb. 1éve használtam utoljára. Jelenleg meg nincs kamerám, így nem tudom most kipróbálni.
///M I Love BMW. :)
Ez a Peterbilt 387 kamion mód volt az oka.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
http://kephost.adatbazis.eu/images/76838655093343457557.jpg
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy leszedtem és telepítettem az új RED-et és a vezetõfülkében a kamerát elállította errõl:
erre:
http://kephost.adatbazis.eu/images/76838655093343457557.jpg.
A kérdésem az volna, hogy valamilyen beállítás változtatás segíthet? Ha igen akkor mi?
http://envsimstudio.blogspot.hu/
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
LINK
Ha ezzel sem mûködne, akkor a mód mappádban van olyan kiegészitõ, ami megakadályozza a mûködését.
Hát kivülrõl jól néz ki a karosszéria a New DAF XF Euro 6 -on, azt gondoltam na elég jópofás a külsõ, de a belsõ mûszerfal a régi maradt, azt hittem az új mûszerfalat teszik bele, de nem. Pedig az új elég jól néz ki, nem olyan nagy változás esett át rajta.
KÉP RÓLA
Plusz jó lett volna ha a visszapillantó alsó tükõr nagyobb lenne, de az sem változott, maradt a régi, a játékban és életben is egyaránt.
Úgyhogy nekem belsõleg nem nagyon tetszik, de külsõleg viszont jópofásnak tûnik.
tud valaki készíteni

Köszi
X universe Home, sweet home
Mercedes logo
XBOX Live Gamertag:Waczkor