Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
ezt a hibát meg kell mutassam Wroclaw-Praha között van az Euroarces elágazásnál találtam

Egeres kezelést nem tud. Kizárólag "FACETRACK" módszert ismer, webkamerával.

///M I Love BMW. :)

Faterx
...pardon: egérrel párosítani...
Trolloknak: nem szexuálisan gondoltam<#hehe>
Faterx
Ezt a követõt esetleg lehet egérre rakni?<#conf>
Régen használtam az igazat megvallva, sajnos már nincs meg egy config profilom sem.
Mûködésre úgy lehet bírni hogy az ETS 2 -config fájljában ezt a sort megkeresed: uset g_trackir "1"

Ha nincs ilyen bemásolod, ha pedig van, és esetleg "0" van az 1-es helyett, akkor írsz egy 1-est. Ha pedig alapból úgy van ahogy fent bemásoltam, akkor értelemszerûen nem kell hozzányúlni. A FaceTrack -ban pedig kiválasztod a "Fake TrackIR" lehetõséget.

Itt igazából minden le van írva, a videó alatti megjegyzésnél: VIDEÓ

Sajnos fejbõl már nem tudok sokat segíteni, mert kb. 1éve használtam utoljára. Jelenleg meg nincs kamerám, így nem tudom most kipróbálni.

Kösz a segítséget meg van, hogy mi állította el.
Ez a Peterbilt 387 kamion mód volt az oka.
a RED nem módosít semmit a kamerákon. Más okozza a hibát, vagy a RED összeakasztott 2 olyan módot amik amúgy is egymást ütötték volna.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

erre:
http://kephost.adatbazis.eu/images/76838655093343457557.jpg
Gyerekek! Ez a fejforgatós progi, amit a pilóta ajánlott, marha jó. Csak kéne egy kis segítség,hogy a játékban miként lehetne beállítani, hogy mûködjön.
Helló mindenkinek!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy leszedtem és telepítettem az új RED-et és a vezetõfülkében a kamerát elállította errõl:

erre:
http://kephost.adatbazis.eu/images/76838655093343457557.jpg.
A kérdésem az volna, hogy valamilyen beállítás változtatás segíthet? Ha igen akkor mi?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
hotwheels
😉

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Örömmel értesítünk benneteket, hogy elkészült a Studio hivatalos blogja, ahol beszámolunk javításokról, hírekrõl, új projektekrõl. Az alábbi linken elérhetitek az új oldalunkat. Ezzel a hírrel együtt szeretnénk meghirdetni új pozíciókat is, melyek jelenleg betöltésre várnak. Akit érdekel és tagja szeretne lenni egy jó közösségnek és tudja mi fán terem az ETS2, azok érdeklõdését szívesen várjuk email címünkön.

http://envsimstudio.blogspot.hu/

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Akkor probáld ki ezt, nekem ez van jelenleg az 1.3.1-es verzióba , és mûködik.

LINK

Ha ezzel sem mûködne, akkor a mód mappádban van olyan kiegészitõ, ami megakadályozza a mûködését.

Szabi
milyen aktív módjaid vannak még ?

"Nulla tenaci invia est via"

Ez sem mûködik, ugyanúgy majestic marad. Nem értem, mi a fene van vele... :S

Kiprobáltam az ETS2-ben az új DAF XF Euro 6-ot .

Hát kivülrõl jól néz ki a karosszéria a New DAF XF Euro 6 -on, azt gondoltam na elég jópofás a külsõ, de a belsõ mûszerfal a régi maradt, azt hittem az új mûszerfalat teszik bele, de nem. Pedig az új elég jól néz ki, nem olyan nagy változás esett át rajta.

KÉP RÓLA

Plusz jó lett volna ha a visszapillantó alsó tükõr nagyobb lenne, de az sem változott, maradt a régi, a játékban és életben is egyaránt.
Úgyhogy nekem belsõleg nem nagyon tetszik, de külsõleg viszont jópofásnak tûnik.

Rába Kamiont
tud valaki készíteni
Helló Tud valaki ilyet készíteni

Köszi
Köszi a segitséget <#wave>

dimre
Próbáld ki ezt.

X universe Home, sweet home

Ezt tettem be, de nem cserélte ki a logókat:
Mercedes logo

Waczkor
Beállítást tudsz hozzá?Kamerát felismerte,játékban is mûködik de nem áll be középre és fingom sincs mit meg hogyan kell állítani,pedig végigbogarásztam a fórumokat.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Valaki tudna olyan modot linkelni, ami a Majestic kamionok logoját Mercedesre cseréli? Kipróbáltam 2 félét is, de nem tudom, hogy az új patch miatt-e, de nem mûködött egyik se.

Stig95
Ha kicsit rafinalt vagy 50 korul is lehet kapni g27-et. Ujat, logitech garisat. Hogy hogyan? Hat kuponnal... 😊 ( 50-es kupon 7 penzer kaphato neten, igy 43 a kormany)

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Én is arra vagy olyasmire gondoltam csak nekem nincs mivel kipróbálni mert nincs webcamom mert meghalt ilyen gagyi trustos (az egerem is trustos xD) szóval majd ha lesz valami komolyabb camom vagy ha annyia szükség lenne majd rá egy kormánynál akkor majd max kipróbálom,mert nekem a CPU-t meg a RAM-ot se enne mert az van bõven sõt elvileg a kovi patchbe optimalizálják még csak a 3 vagy 4 magos procikra az ETS2-õt,azért ez elég szégyen 2013-hoz képest.

Tarka: A G25 külsöleg lehet hogy oké mert láttam már olyat is amelyiken újrahúzták a bõrt stbstb,csak tudod én mechanikailag értettem hogy kitudja hogy milyen játékoknál használták és hogy milyen rendszerességgel, mert azért egy Logitech se tart örökké. 😄 Mondjuk gondolom teis egy keveset használtra veted majd rá a kezedet, nem egy agyonhasználtra. 😄

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

Ezen a linken találsz modokat, valamelyik megoldást jelenthet a sötétben tolatós kérdésedre. 😊

Egyébként ha nem ismeri valaki az ETS2.LT modgyûjtõ oldalt, ajánlott megnézni, rengeteg van.

ETS2.LT - modok gyûjteménye
Ui.: Én anno autószimhez használtam, és tökéletesen bevált. Nem zabál CPU-t sem.

maujuri

Sziasztok, tudja valaki hogy a hivatalos dlc mikor jelenik meg?

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

FaceTrackNoir - ingyenes program, nem kell hozzá led, csak egy sima webkam.. Amibõl nem árt egy jobb minõségû, ami minimum 30fps folyamatos felvételre képes. 😊

TaRka0107
Van még azért jó állapotban is. Azért annyira nem szar anyagból van, hogy tönkremenjen. A bõr nagyon jó minõségû rajta.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

G25 szerintem már használtan nem igen akad vagy ha mégis akkor eléggé lepusztítva szerintem. Én G27-be gondolkozom csak 70.000 megkeresem én azt valahonnét csak mindig másra megy el ami fontosabb., (pl: billentyûzet, most egérre gyûjtök vagy hangfalra inkább mert mindkettõ szenved). De van hogy inkább az 1:8-as nitro-metános robbanómotoros modellautómmal foglalkozom vagy a Ladámat szufnituningolom. 😄D

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

TaRka0107
Ilyen drága?😮 Bár most én egy G25-re gyúrok egyelõre. Már volt egyszer, csak el adtam. (szerencsére többért mint amennyiért vettem) Most tesómat nyaggatom hogy vegyen, mert múltkor én vettem😊

Hát rossznak nem rossz csak annyi gond van vele hogy már párszor felröppent a téma a TrackIR-rõl és mindig kb ott jutottunk ki hogy linkelgettük az olcsóbb webcamos megoldásokat.
Volt akinek asszem mûködött is, én még személy szerint nem próbáltam, de a webcamosat szívesebben kipróbálnék mint, hogy 50.000 kidobjak egy infrákkal teli érzékelõért, ami elvileg 1 év után megadja magát.

TaRka0107
Nem rossz dolog ez a Track IR:

Helló!
Ez neked benne van a játékban? Ha igen akkor a kamionra és a siknre ha az külön van tudnál egy linket adni?
Segítségedet elõre is köszönöm.
Sziasztok!
Valaki tud esetleg saját céglogót készíteni! Nagyon fontos lenne mert, ha már saját cégem van, akkor legyen saját logóm is a gépekre! PLS!
Elõre is köszi!
Kollégák !
Ez lenne jó kamion a játékba. <#taps>

TaRka0107
Csináltam egy videót én is a fûrészteleprõl:

Köszi. ez jó hír. 😄
Még szép hogy ellehet, a dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/profile mappát elrakod egy biztonságos helyre magadnak és majd a játék újra telepítése után vissza másolod ugyan oda.
Gép újratelepítés eéõtt állok, el lehet menteni a játék álláésát, hogy ne újra elõrõl kelljen kezedni a játékot?
Ha igen akkor mit kell elmenteni?

Elõre is köszi a help-et.
Már többször eszebe jutott,e mindig elfelejtettem leírni,hogy mikor éjszaka a nagy sötétben venné fel az ember a pótkocsit, lehetne a kamion fülke hátulján egy lámpa, amit felkapcsol az ember,hogy láthassa az ember,merre is kell irányítani a kamiont a pótkocsi felvételére.
Plusz nem készül a pótkocsihoz light flarepack? mert éjszaka nem látni a visszapillantóba a pótkocsit.
Szerintem ezek kellendõ eszközök lennének a játékban.

TaRka0107
de ezt nekem írtad, na de jól van akkor ha neki is ez volt a ludas.

sewy21:
a notidban, akkor GT610M ketyeg? És milyen beállításokkal játszol? Ultrán is jó az fps?

fs9pilot:
köszi a tippet, szép kis konfig, jó az ára is. A GT730-as vga, ahogy megnéztem kb GT640essel van egy szinten.
Youtube-on találtam videót amiben egy GT630-assal megy ultrán már szépen, persze nem Full HD felbontásban. Ahhoz már egy erõmû kéne. 😊

Van még valaki aki notebookkal járja az országutakat? 😊
Egy HD7730as VGA képességeire lennék kíváncsi ETS2-ben.

Igen SZABInak igaza van a xenon fix mod game data fájl hasonlóan az eredetihez nem ír limitet, tehát beteheted pl a 120-at. Én kitöröltem onnan ezt a fájlt, mert csak "egy maradhat" a mod mappában. A xenon mod game fájl még tartalmaz egy kabin belsõ zaj erõsítést is, de ha kell, ez megoldható a physic 1.7 mod game data fájl ilyetén módosításával.
Szabi
mert abban a fájlban is vannak a lámpára vonatkozó részek amiben a sebességkorlátot szokták növelni 😄

nem is menne 200-al, az csak a felsõ határ.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Aha... Csak nem értem a logikát hogy a halogenfix -nek (ami gondolom a világítás) mi köze a sebességhez? 😄
Mindegy, hazaérek megnézem... 😊

De én 120 -ra írom át... Nem versenyautó ez hogy 200-al menjen. 😄D

Megvan!!!!!! XD

Igen? Hol? Mert nem látom... 😄