Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Modok ezek vannak bent:
Trailer Pack 1.3.1 -hez
Motorhang 1.3.1 -hez
Real Physics 1.7
Benzinkút mod
Kamera mod
Irányjelzõ mod
RED Expert + Patch
Xenon Fix mod
....
Ennyi ami be van téve. Ezek voltak elõtte is.... Tudom hogy idegesítõ vagyok ezzel a "90-el megy" témával, de akkor is idegesít hogy mitõl lehet, mikor eddig semmi gond nem volt vele....
///M I Love BMW. :)
szép estét ! tudd valaki segíteni egy móddal esetleg ez ügyben #23528 .
non linearitást is probáltam , de semmi javulás .
<#help>#help>

Ma ismét megprobáltam feltenni a patcheket,de az 1.3.0 után ezt a hibaüzit kapom.
#23522: gyönyörû gép! :)
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Ez a mod mikor a kamion átmegy a léceken érzekeli azt és nem átlebeg rajta? És ha igen akkor mûködik 1.1.3-al?
CB: Kis-dublõr | Scania R730 V8
Õ vele már tudnál játszani, szinte akármivel: Laptop
Letöltés!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
<#help>#help>
Tudna valaki segíteni abban, hogy a scániához van-e valamilyen kormány stabilizálás mód, hogy ne pörögjön ki nagyon a kormány?.
Mert már a beállitásoknál, teljesen lehúztam, bal írányba, de még ígyis ha egy picit fordítok rajta, akkor nagyon sodródik a kamion abba az írányba, amerre forgatom a kormányt.
Ha tudd valaki egy ilyen módott , mellékelje már be ide a topic-ba, ahonnan letölthetem.
elõre is köszönöm !
Mert úgy szeretnék venni notit, hogy azon is szépen fusson.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Semmi nincsen benne ami miatt a program kikerülné az általad betett valamilyen no speed limit modot.
A mod mappában nem lehet két azonos fájlban különbség, mert a progi nagy valószínûséggel az eredeti fájlt használja és nem a mod mappában lévõket, ezért érdemes megnézni a modokat és kigyomlálni az azonosakat.
Ha eddig mûködött a no speed limit, akkor ezután is kell, hogy menjen, szerintem más miatt szûnt meg és nem a RED expert okozta..
azt akarom kerdezni hogy ha felteszem a modot akkor a regi grafikat amit hasznalok akkor foge laggolni (akadni) a jatek???
elore is koszi
V-Power Shell
Nincs ilyen lehetõség a játékban, az elsõ részében sem volt ha jól tudom. Alapból gyárilag nincs elkészítve az animáció, vagy videó hozzá. Több mint valószínû hogy kamu az a videó amit néztél, vagy csak egyszerûen "parasztvakítás", és videószerkesztõvel valahogy összedobták.
SZERINTEM! De lehet hogy én vagy lemaradva. :)
Mert eddig nem találkoztam ilyen lehetõségel , hogyha pl beállok a vonat vagonra, vagy éppen egy hajóra,
és mi idõ alatt utazik a célállomás felé, mutatja azt hogy megy a vonat és látható rajta a kamionom, vagy ugyanez a hajónál, s nem egy jelenleg elsötétülõ kép van és már ott is vagy a másik oldalon.
Mert én is láttam már ilyesmi videót , de szerintem az ilyen videók, csak kamu , és videószerkesztõvel lett elkészítve , hogy jobb benyomást keltsen az emberben, hogy ilyen is van a játékban.
Így nem csak õ #23514 , erre én is kiváncsi lennék , tényleg van-e ilyen lehetõség a játékba,
vagy csak kamu az egész.
Real Environment Dimension: Expert
Itt a végleges nyári verzió. A régit törölni. Leírás, útmutató bele van csomagolva.
Full, Teljes Verzió: Letöltés
Sima, .exe-s: Letöltés
Patch 1.1: Letöltés
Telepítés:
1: Nyisd meg a redexpert10s_ess2013.exe-t. Telepítsd fel a C:/Program Files/Environment Simulating Studio/Real Environment Dimension mappába.
2: Nyisd meg a RED - Expert 1.0S 2013 mappát a telepítési mappába.
3: Másold az EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert_2013.scs fájlt a Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/mod mappába.
4: Nyisd meg a config.cfg fájlt az Euro Truck Simulator 2 mappában és add hozzá a következõt:
uset g_texture_hd_enabled "1"
5: Indítsd el a játékot. Vezess egy kicsit, majd ESC és lépj ki.
6: Ellenõrizd a config.cfg fájlt. Ha az uset g_texture_hd_enabled "1" sor eltûnt, a RED rendben van, beolvasta az új effektet. A játék használni fogja a HD effekteket.
7: Ha tetszik és megvagy elégedve, írd meg élményeidet email-ben nekünk.
Köszönjük.
Environment Simulating Studio(C) 2013
-----------------------------------------
[email protected]
[email protected]
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
és a Hajóra kompra hogy lehet felmenni ??, látnoi végig hogy mész a vonaton ??, vagy ??,
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Találtam egy névnélküli kamiont , aki leszeretné tölteni és kiprobálni , az megteheti ezen a linken .
Scania helyén válaszható ki ! ! 1.3.1 mûködik .
NÉVTELEN KAMION

Próbálgatom még azért köszönöm a választ.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
A mód mappába csak az .scs fájl végzõdésü fájlokat kell beletenni.
LINK
Probáld meg INNEN letölteni valamelyik 1.3.0. s 1.3.1 patch-t .
Ami meg a féket illeti, a beállitásoknál találsz egy fékerõ címszót ahol mellette a csúszkát tudod állitani .
Itt a többi.
Windows 7 Ultimate 32-bit Pentium Dual-Core CPU E5400 2,70GHz, 4,0G BRAM, ATI Radeon HD 4670
Ez most mér az bocsi!
Windows 7 Ultimate 32-bit Pentium Dual-Core CPU E5400 2,70GHz, 4,0G BRAM, ATI Radeon HD 4670
Követtem a lépéseket,kicsomagoltam a mod mappába de nem mûködik,ugyanúgy leszabályoz 90-nél.
Steames verzióm van,eddig semmi modot nem raktam még fel,ez lenne az elsõ.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Mai fuvar Angliába
Köszi a választ majd kipróbálom!
Gázfröccs