Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tarka: A G25 külsöleg lehet hogy oké mert láttam már olyat is amelyiken újrahúzták a bõrt stbstb,csak tudod én mechanikailag értettem hogy kitudja hogy milyen játékoknál használták és hogy milyen rendszerességgel, mert azért egy Logitech se tart örökké. 😄 Mondjuk gondolom teis egy keveset használtra veted majd rá a kezedet, nem egy agyonhasználtra. 😄
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
Egyébként ha nem ismeri valaki az ETS2.LT modgyûjtõ oldalt, ajánlott megnézni, rengeteg van.
ETS2.LT - modok gyûjteménye
///M I Love BMW. :)
Sziasztok, tudja valaki hogy a hivatalos dlc mikor jelenik meg?
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
Volt akinek asszem mûködött is, én még személy szerint nem próbáltam, de a webcamosat szívesebben kipróbálnék mint, hogy 50.000 kidobjak egy infrákkal teli érzékelõért, ami elvileg 1 év után megadja magát.
Ez neked benne van a játékban? Ha igen akkor a kamionra és a siknre ha az külön van tudnál egy linket adni?
Segítségedet elõre is köszönöm.
Valaki tud esetleg saját céglogót készíteni! Nagyon fontos lenne mert, ha már saját cégem van, akkor legyen saját logóm is a gépekre! PLS!
Elõre is köszi!
Ez lenne jó kamion a játékba. <#taps>#taps>
Ha igen akkor mit kell elmenteni?
Elõre is köszi a help-et.
Plusz nem készül a pótkocsihoz light flarepack? mert éjszaka nem látni a visszapillantóba a pótkocsit.
Szerintem ezek kellendõ eszközök lennének a játékban.
a notidban, akkor GT610M ketyeg? És milyen beállításokkal játszol? Ultrán is jó az fps?
fs9pilot:
köszi a tippet, szép kis konfig, jó az ára is. A GT730-as vga, ahogy megnéztem kb GT640essel van egy szinten.
Youtube-on találtam videót amiben egy GT630-assal megy ultrán már szépen, persze nem Full HD felbontásban. Ahhoz már egy erõmû kéne. 😊
Van még valaki aki notebookkal járja az országutakat? 😊
Egy HD7730as VGA képességeire lennék kíváncsi ETS2-ben.
nem is menne 200-al, az csak a felsõ határ.. 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Mindegy, hazaérek megnézem... 😊
De én 120 -ra írom át... Nem versenyautó ez hogy 200-al menjen. 😄D
"Nulla tenaci invia est via"
Modok ezek vannak bent:
Trailer Pack 1.3.1 -hez
Motorhang 1.3.1 -hez
Real Physics 1.7
Benzinkút mod
Kamera mod
Irányjelzõ mod
RED Expert + Patch
Xenon Fix mod
....
Ennyi ami be van téve. Ezek voltak elõtte is.... Tudom hogy idegesítõ vagyok ezzel a "90-el megy" témával, de akkor is idegesít hogy mitõl lehet, mikor eddig semmi gond nem volt vele....
szép estét ! tudd valaki segíteni egy móddal esetleg ez ügyben #23528 .
non linearitást is probáltam , de semmi javulás .
<#help>#help>

Ma ismét megprobáltam feltenni a patcheket,de az 1.3.0 után ezt a hibaüzit kapom.
#23522: gyönyörû gép! 😊
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Ez a mod mikor a kamion átmegy a léceken érzekeli azt és nem átlebeg rajta? És ha igen akkor mûködik 1.1.3-al?
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Õ vele már tudnál játszani, szinte akármivel: Laptop
<#help>#help>
Tudna valaki segíteni abban, hogy a scániához van-e valamilyen kormány stabilizálás mód, hogy ne pörögjön ki nagyon a kormány?.
Mert már a beállitásoknál, teljesen lehúztam, bal írányba, de még ígyis ha egy picit fordítok rajta, akkor nagyon sodródik a kamion abba az írányba, amerre forgatom a kormányt.
Ha tudd valaki egy ilyen módott , mellékelje már be ide a topic-ba, ahonnan letölthetem.
elõre is köszönöm !
Mert úgy szeretnék venni notit, hogy azon is szépen fusson.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*