Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
egyszer már leírtam mit csinálj.. :D

"Nulla tenaci invia est via"

Tegnap miután levittem a fuvart, bementem a szervizbe hátha az a baja.... De ebben kételkedtem, mert én már legkésõbb 6% károsodásnál javítok. Javítás után is ugyanúgy 90-el ment. Mondom kicserélem a motort, hátha. Akkor is 90-el ment.

Modok ezek vannak bent:

Trailer Pack 1.3.1 -hez
Motorhang 1.3.1 -hez
Real Physics 1.7
Benzinkút mod
Kamera mod
Irányjelzõ mod
RED Expert + Patch
Xenon Fix mod

....
Ennyi ami be van téve. Ezek voltak elõtte is.... Tudom hogy idegesítõ vagyok ezzel a "90-el megy" témával, de akkor is idegesít hogy mitõl lehet, mikor eddig semmi gond nem volt vele....

///M I Love BMW. :)

<#help> <#help>

szép estét ! tudd valaki segíteni egy móddal esetleg ez ügyben #23528 .

non linearitást is probáltam , de semmi javulás .

<#help>

macleody
Tárgytalan, régebbi Real Phisycs mod volt a hunyó.
macleody
Momo-m van, elõre menetben fog a fék, hátramenetben nem.
Motoroj
Beviteli eszköz?

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

macleody
Skacok most raktam fel a játékot, mert gépet cseréltem. 1.3.1 patch, tolatáskor nem tudok fékezni. Mi a fene ez?
ronso
Én is tolok már 2 képet..

Sakkoo.......Baszkiiii

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_2_20_pz6ciamhgp.jpg
Jó estét!

Ma ismét megprobáltam feltenni a patcheket,de az 1.3.0 után ezt a hibaüzit kapom.
hotwheels
Sziasztok! ;)

#23522: gyönyörû gép! :)

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Szia!
Ez a mod mikor a kamion átmegy a léceken érzekeli azt és nem átlebeg rajta? És ha igen akkor mûködik 1.1.3-al?
szia! én egy samsung NP300E5Z tipusú notebook-on nyomom, nekem magas felbontással 30-40 fps-t produkál 1.2.5.1-es patch alatt, 1Gb-os videókari, i3-2350M-es procival, 4giga ddr 3 rammal...fontold meg, én 145ér vettem...:D

CB: Kis-dublõr | Scania R730 V8

Olyan noti, amin lehet is játszani, az kb. 200-250 -tõl kezdõdik. Ami a leglényegesebb hogy integrált VGA -sat nem szabad venni, pl.: Intel HD sorozat, mert az egy rakás sz*r.

Õ vele már tudnál játszani, szinte akármivel: Laptop

TaRka0107
Valaki kereste ezt a módot, meg én is, most véletlenül rátaláltam:http://www.youtube.com/v/Ytr9P5Pstis&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Letöltés!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Irány Metz!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Ez a kettõ is mit írtál a kormány beállitáshoz tartozik? nem is tudtam. köszi <#wave>

Próbáld ki: érzékenység balra, nonlinearitás jobbra!
Hali !

<#help>

Tudna valaki segíteni abban, hogy a scániához van-e valamilyen kormány stabilizálás mód, hogy ne pörögjön ki nagyon a kormány?.
Mert már a beállitásoknál, teljesen lehúztam, bal írányba, de még ígyis ha egy picit fordítok rajta, akkor nagyon sodródik a kamion abba az írányba, amerre forgatom a kormányt.
Ha tudd valaki egy ilyen módott , mellékelje már be ide a topic-ba, ahonnan letölthetem.
elõre is köszönöm !

Faterx
Tényleg hol van?
Sziasztok, aki notebookon játszik az ETS2-vel megosztaná a tapasztalatait és a videokártyája típusát?
Mert úgy szeretnék venni notit, hogy azon is szépen fusson.
Motoroj
Hó' van?

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

üdv mindenkinek, friss Scania festés , volán.

Nem fog.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

sziasztok,teszek en is egy par kepet

Megnéztem mégegyszer úgy, hogy ismét telepítettem, hátha az elsõnél belemókoltam egy kicsit és azért jó nekem, de nem...
Semmi nincsen benne ami miatt a program kikerülné az általad betett valamilyen no speed limit modot.
A mod mappában nem lehet két azonos fájlban különbség, mert a progi nagy valószínûséggel az eredeti fájlt használja és nem a mod mappában lévõket, ezért érdemes megnézni a modokat és kigyomlálni az azonosakat.
Ha eddig mûködött a no speed limit, akkor ezután is kell, hogy menjen, szerintem más miatt szûnt meg és nem a RED expert okozta..
kutizsolt
hello...
azt akarom kerdezni hogy ha felteszem a modot akkor a regi grafikat amit hasznalok akkor foge laggolni (akadni) a jatek???
elore is koszi

V-Power Shell

Hali hali :( nekem nem müködik a pénz kod :( eredeti játékom van mégmeg :(:(:(
Nem semmi, hogy csak sikerült feltörniük az 1.3.1-es javítást.... Szegény SCS... :((

Akkor nem értem miért van ez... Tisztán hallom hogy 90-nél "elveszi a turbót", aztán leszabályoz, és vége. Minden más mod ugyanaz, csak a RED az új. Mindegy, ha hazaértem még megnézek valamit, de ha addig van ötlete valakinek szívesen veszem! :)

Nincs ilyen lehetõség a játékban, az elsõ részében sem volt ha jól tudom. Alapból gyárilag nincs elkészítve az animáció, vagy videó hozzá. Több mint valószínû hogy kamu az a videó amit néztél, vagy csak egyszerûen "parasztvakítás", és videószerkesztõvel valahogy összedobták.

SZERINTEM! De lehet hogy én vagy lemaradva. :)

Erre módra vagy esetleg beállitásra, én is kiváncsi lennék hogy megoldható-e a játékba.
Mert eddig nem találkoztam ilyen lehetõségel , hogyha pl beállok a vonat vagonra, vagy éppen egy hajóra,
és mi idõ alatt utazik a célállomás felé, mutatja azt hogy megy a vonat és látható rajta a kamionom, vagy ugyanez a hajónál, s nem egy jelenleg elsötétülõ kép van és már ott is vagy a másik oldalon.
Mert én is láttam már ilyesmi videót , de szerintem az ilyen videók, csak kamu , és videószerkesztõvel lett elkészítve , hogy jobb benyomást keltsen az emberben, hogy ilyen is van a játékban.
Így nem csak õ #23514 , erre én is kiváncsi lennék , tényleg van-e ilyen lehetõség a játékba,
vagy csak kamu az egész.

Real Environment Dimension: Expert

http://www.youtube.com/v/9nUFmq2pcr4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Itt a végleges nyári verzió. A régit törölni. Leírás, útmutató bele van csomagolva.

Full, Teljes Verzió: Letöltés
Sima, .exe-s: Letöltés
Patch 1.1: Letöltés

Telepítés:

1: Nyisd meg a redexpert10s_ess2013.exe-t. Telepítsd fel a C:/Program Files/Environment Simulating Studio/Real Environment Dimension mappába.

2: Nyisd meg a RED - Expert 1.0S 2013 mappát a telepítési mappába.

3: Másold az EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert_2013.scs fájlt a Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/mod mappába.

4: Nyisd meg a config.cfg fájlt az Euro Truck Simulator 2 mappában és add hozzá a következõt:

uset g_texture_hd_enabled "1"

5: Indítsd el a játékot. Vezess egy kicsit, majd ESC és lépj ki.

6: Ellenõrizd a config.cfg fájlt. Ha az uset g_texture_hd_enabled "1" sor eltûnt, a RED rendben van, beolvasta az új effektet. A játék használni fogja a HD effekteket.

7: Ha tetszik és megvagy elégedve, írd meg élményeidet email-ben nekünk.

Köszönjük.

Environment Simulating Studio(C) 2013

-----------------------------------------
[email protected]

[email protected]

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

köszönöm :)
és a Hajóra kompra hogy lehet felmenni ??, látnoi végig hogy mész a vonaton ??, vagy ??,
wollnerd
Inkább tölts le ezt a modot! Jóval több pénzt ad a fuvarokra, és a sofõrök is több bevételt hoznak és olcsóbbak a dolgok.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Nekem megy, idáig minden általam használt moddal is mûködik!
Hali hali :) Valki meg tudná nekem mondani hogy hogy lehet felmenni a vonatra vagy a kompra ??? mer sehogy se tudok :( légyszives irjátok meg köszi :):) pénzkodot át lehet irni valahogy hogy több lovém legyen ??? légyszi irjátok meg elöre is köszönöm :) jó játékot mindenkinek :):) <#hamm><#hamm><#hamm><#hamm><#rinya><#rinya><#rinya>
Most csak én vagyok hülye, vagy másnál is van ez? Amióta felraktam a RED Expert -et, azóta nem visz többet a kamion 90-nél.. ? <#conf> Elõtte semmi gond nem volt...

Waczkor
Így már mûködik,köszi szépen még egyszer<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Ha 1.3.0 vagy 1.3.1. verzió van fent neked , akkor a profilban ki kell pipálni a módott .

Szép estét mindenkinek !

Találtam egy névnélküli kamiont , aki leszeretné tölteni és kiprobálni , az megteheti ezen a linken .
Scania helyén válaszható ki ! ! 1.3.1 mûködik .

NÉVTELEN KAMION

Luspy

Waczkor
Elvileg így csináltam mindent,ezért sem értem miért nem megy.Csak ez az egy scs kiterjesztésû fájl van a mod mappában.

Próbálgatom még azért köszönöm a választ.

Van itt egy video, és az alatt találsz linkeket , probáld meg azt a speed limit módot , hátha mûködik.
A mód mappába csak az .scs fájl végzõdésü fájlokat kell beletenni.

LINK

Fel kell hogy menjen a patch a játékra , pláne akkor ha eredeti originált .
Probáld meg INNEN letölteni valamelyik 1.3.0. s 1.3.1 patch-t .
Ami meg a féket illeti, a beállitásoknál találsz egy fékerõ címszót ahol mellette a csúszkát tudod állitani .

Itt a többi.

Windows 7 Ultimate 32-bit Pentium Dual-Core CPU E5400 2,70GHz, 4,0G BRAM, ATI Radeon HD 4670

Ez most mér az bocsi!

Windows 7 Ultimate 32-bit Pentium Dual-Core CPU E5400 2,70GHz, 4,0G BRAM, ATI Radeon HD 4670

Waczkor
Srácok a no speed limit moddal mit kell csinálni?
Követtem a lépéseket,kicsomagoltam a mod mappába de nem mûködik,ugyanúgy leszabályoz 90-nél.
Steames verzióm van,eddig semmi modot nem raktam még fel,ez lenne az elsõ.

http://kephost.adatbazis.eu/images/50948393039659841469.jpg

Mai fuvar Angliába

hotwheels!
Köszi a választ majd kipróbálom!
Gázfröccs