52658
-
#29365 Szia!
Ez melyik map? -
#29364 Lemaradt a kép.
Kép -
#29363 Komoly kis fuvar,többet hajózok,mint vezetek. :D
-
avus #29362 Asszem ezt már javították. Töltsd le az 1.4.8-as patchet. -
kristóf497 #29361 Tud valaki valamilyen fps mérőt.Ha van akkor dobjatok egy linket. -
Pelsodriver #29360 Sajnos nem tudok rá regelni...ilyen még nem fordult elő velem... -
Eisenberg #29359 Üdv! Trucksim map legújabb verziója van fent (asszem 3.5), illetve a real company. A többi igazából nem lényeges (jármű fizika, scania motorhang.) Szóval két kérdésem volna.
1. Fent van ugye a real company. Akkor mégis miért kapok kezdőként is 10.000 eurót egy 400km-es fuvarért?
Valahogyan ezt ki lehet küszöbölni? Amúgy 1.4.1-em van de gondolom erre már rájöttetek.
2. Na ez macerásabb szerintem: Fuvar közben eltűnt a pótom. Csak úgy lazán megszűnt az útvonal GPS-en, a pót sehol, és F6-nál írja, hogy jelenleg nincs fuvarom. Anglia közepén a legközelebbi várostól kb 700km-re. :D
Erre valami gyógyír? Gugoló semmit sem segített. Köszi. -
kukubenko66 #29358 Nekem csak egy hiba van a TSM-ben, de ez már nem zavar. A főmenüből nem tudok fuvart vállalni, mert kidob asztalra és resetelni kell a gépet. Úgyhogy az éppen aktuális városban bejárom az összes céget, hogy melyik mit kínál és amelyik szimpi, azt már viszem is.
Nekem nagyon bejött ez a map, a sivatagi utak, ahol 120-szal lezúdulok a lejtőn, de a túlsó végén gyök 2-vel bírok felmászni, a görög szerpentinek Sparti környékén, az UFO-k, a nyuszik, a tehenek, a zebrán átsétáló gyalogosok, a kerékpárosok és még egy csomó apró dolog, ami változatossá teszi.
Nálam nem szaggat, nem tölt lassan, szinte minden fullon van a beállításokban. Egyébként is tervezek afrikai videot és az hogy nézne ki, ha szaggatna.
Az olaszokat viszont nem szeretem, mert 200m-enként fizetőkapu van. Ráadásul azokért az utakért van képük pénzt kérni, ahol sokszor már émelyeg a gyomrom a tévé előtt a sok imbolygástól és a hullámvasúttól. :-D -
peta19901010 #29357 Én görögbe egy 600 LE-s VOLVO-val mentem és még volt amikor az is kevés volt, olyn emekedők voltak/vannak. Az egyik pillanatban mentem 90-el utánna meg 24-gyel, az a sebesség vesztés kb. 0,5 vagy 1 km-en jött össze. Egyszóval bizonyos helyein nagyon is durva tud lenni (szerintem). -
Axtros #29356 Nekem semmi gondom a TMS 3.5-el, pedig ez az első verzió, amit ebből kipróbáltam. És nem is tölt lassan, és nem is szaggat. Szerintem sokkal érdekesebb a felépítése, mint az eredeti map-nak. Sőt, ahogy elnézem a kínálatát a majdani kiegészítőnek, szerintem még azt is verni fogja. Már a térkép részét, a többi kiegészítést nem biztos.
A TSM map-nak csak egy baja van. Hogy még ez sem teljes Európa. De ami késik nem múlik. Egy jó balkáni fuvarnál nincs is jobb egy 320LE-s géppel! Nehéz és hosszú. Próbáld ki. -
BhityHD #29355 Azért linkeltem be, hogy lásd, hol van big dealer, mert ott tuti vehetsz. haha... -
#29354 Még mindig -
Hunarnold #29353 Révész transz :D -
Hunarnold #29352 Révész transz :D -
Debilon #29351 ja, nem az iveco dealerek városait kerestem, ha nem tűnt volna fel, de egyszerűbb volt ezt belinkelni -
Debilon #29350 haha -
BhityHD #29349 Remélem ez segíteni fog! -
Debilon #29348 a kereső nem dobott semmit
az Iveco Stralis Hi-Way melyik Iveco kereskedőnél kapható?
mert a Torinóiban nincs, nemrég néztem -
peta19901010 #29347 Én is használom a TSM-et, és azokból a hibákbl egyedül a sorompósat tapaszttaltam, DE AZT IS CSAK 1X. Se előtte se utánna semmilyen más hibát nem láttam benne. -
BhityHD #29346 Én be se tudom másolni a mod mappába... Nem engedi a WinRAR . Pedig mással nincs ilyen gond. -
jocking #29345 Képzeld, a megjelenése napján vettem meg a játékot eredetiben... -
#29344 +1 -
avus #29343 Érdekes nálam semmi ilyesmi nem fordult elő. A TSM map nagyon fasza. Vedd meg eredetiben talán az segít rajtad. -
avus #29342 -
#29341 - A sérülő rakomány valid, beléd jön az AI, tapsztaltam énis... Nem 3.5 hiba
- Nálam nem akad, nem szaggat, betölt rendesen, nem fagy ki töltés közben... nem 3.5 hiba
- Láthatatlan trafipax. Valid... De azért vannak a táblák, hogy betartsd a sebbességkorlátozást, ez nem nfs... nem 3.5 hiba
- Random elédpakol npc-t: sose láttam ilyet, de ha lenne is az is engine hiba... nem 3.5 hiba
- Fizető kapu. Tény, hogy túl sok van belőle, de eddig 50-en mentem át és egyszer sem akadtam el... nem 3.5 hiba
Szerintem összeakad valamelyik másik mod-dal nálad vagy talán fos a géped hozzá... De a hibák nagy része nálam nem jött elő. -
Trd #29340 Mazochista? Nem tartod erősnek ezt egy picit?
Én is TSM 3.5-el nyomom és eddig nem volt gondom vele. Egyszer volt egy kifagyás, az is egy frissen berakott mod miatt. Szeretek rajta fuvarozni. Tény, hogy vannak még hibák benne, de a rengeteg gyönyörű új táj és az izgalmas utak bőven kárpótolnak!
Én nem érzem úgy, hogy kínoznám vele magam! -
jocking #29339 Ha ez tényleg igaz, akkor azoknak az egyéneknek a megnevezése a "mazochista". -
jocking #29338 A legszebb kimaradt:
- néhány fizetőkapun egyszerűen lehetetlen átmenni, mert összevissza kalimpál a sorompó, ha van ott jármű, ha nincs. -
zoltan1232 #29337 Eddig nem tapasztaltam hibát -
#29336 Pedig elég sokan nyomják itt a TSM 3.5-öt. -
jocking #29335 Ha a napokban már úgyis a map modok képezik a fórum fő témáját, akkor a magyar map mellé felhoznék egy negatív ellenpéldát is.
Ma volt (bal)szerencsém kipróbálni a TSM Map 3.5 névre keresztelt borzalmat, ami egy nagy kalap bűzölgő F*S. Eddig 2 fuvarom volt rajta, de a játék állandóan szabotál, így képtelenség a 3.-at megcsinálni.
- tele van olyan hibákkal, amiket nem érzel, ha átmész rajtuk, de sérül tőle a rakomány
- random elédteleportál npc-ket, amiket esélytelen kikerülni
- láthatatlan trafipax dobozok
- 1-1 mentés visszatöltése egy örökkévalóságig tart
- már amikor vissza tudja tölteni a mentést, és nem fagy ki közben.
Jól jegyezzétek meg ennek a foshadéknak a nevét, és le ne töltsétek, hacsak nem akarjátok vele kínozni magatokat, mert arra tökéletes. -
Axtros #29334 Ez így van, ahogy írod, a baj csak az, hogy nekem nem pörög fel, sőt a motor hangja is elmegy, de jár, mert látom a műszereken, sőt le is tudom állítani, de nem pörög fel. És persze üresben van. -
Zola02 #29333 Szia! Nem bug! Be kell húzni a parkolóféket, üresbe kell tenni, és felpörgetni a motort! (persze mideszt járó motornál és az mindegy hogy emelkedő vagy nem, de a parkolóféket be kell húzni! Ja és miközben ezt csinálod ne nyomogasda féket! Remélem tudtam segíteni... -
hGabeee #29332 http://www.trucksim-map.com/index.php?page=Attachment&attachmentID=149&h=08f8d2c7e7cdbaf40edff99424d50c48c932622c
Ezzel a moddal 2000 lesz a kezdő tőkéd. -
Axtros #29331 Itt állok az útszélén blinkkel és nem termeli a levegőt! Mi csináljak??? Azt hiszem ebből stop lesz! Megyek vissza, haza Bécsbe busszal.
Itt hagyom a francba a kocsit, nem is az enyém, még csak most kezdtem a karriert! Majd az Albánok szétkapják alkatrésznek!
Ja egy kérdés! Nekem egyből adott 5.000.000 EUR-ot indulásnál. Ez miért van? Nekem nem kell pénz, megdolgozok majd én érte! Hogy lehet ezt elvenni? -
krisztian1329 #29330 Még egy hiba.A tankolásnál ha ft-ban van a pénznem akkor kifagy. -
Axtros #29329 Ez után az albán emelkedő (TSM 3.5) után elfogyott a fék levegője. Ekkor oké, hogy leáll és várni kell a feltermeléssel, de nekem nem termeli fel, azaz beindítom a motort, aztán teljesen elhalkul a motor hangja. (De jár, mert le tudom állítani, akkor bejön a leállítás hangeffektje és a mutatók is alaphelyzetbe kerülnek.)Ezek után hiába adok neki gázt üresen, csak 5000-ig megy fel a fordulatszám mérő, a levegő meg nem termelődik. (A levegő mutatója meg sem mozdul.) Ez valamilyen bug? Volt már valakinek hasonló problémája?
-
BBSTi #29328 Az szerintem nem ilyen egyszerű. Egyébként meg ha így kéregetnék folyamatosan tőlem az újításokat, már csak azért sem adnám ki. Ne mondja meg már más, hogy haladjak a térképpel.... Szóval szerintem légy türelemmel... -
krisztian1329 #29327 Frank ahogy a javításokat kiadod megnyithatnál mindig egy-két várost.(ami már kész van csak le van zárva az út). -
sewy21 #29326 nem tudom felétek mennyire sűrűn láthatóak, de én Fazekas Insped Kft-t, Persped Kft-t szivesen látnám viszont az utakon...:)