Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
Igazi retró feelinget csempész a játékba a boldog békeidõkbõl, gratula😊
Külön pikantériája a dolognak, hogy sok ETS2 játékos még nem is élt, mikor a MERKÚR, és az ÁFOR már nem is létezett, így elképzelhetõ, hogy még csak nem is hallottak róluk, pedig a hazai autós/közlekedés történelem fontos elemei voltak 😊
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ha leszedem a FaceTrack-et, meg ami lentebb található configot is leszedem utána mit kell beállítani és hol, hogy mûködjön a játékban.
Ha valakinek használható ötlete, javaslat, vagy bármije van várom válaszát ide vagy privátban, amelyik jobban tetszik.
Elõre is köszönöm.
Eddig nem sikerült. Vagy tükör,vagy ledek.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
//A név ne tévesszen meg senkit, nem SHIFT2 -höz csináltam. 😄 Csak a neve az. 😊//
///M I Love BMW. :)
A HÛLYE' barátodnak meg mond meg, hogy veegye' meeg' a jáátééékooot!
Meg egy helyesírási szótárt. <#nezze>#nezze>
Amúgy, kõssz' a hozzászólásod, feldobta a napom!
<#banplz>#banplz>
Próbáld ki az ALT+HOME -ot. 😊
Gondolom azért nem mûködik, mert valamiért nem "ismeri fel" az ETS azt a kombinációt.
Lásd alul a konfigom. 😄
7750 -ból az O.C. - verziót vedd! 2-3 ezer forint a különbség a simához képest, de a húzott órajel 10-15%-os javulást ad mindenhol. + A gyári OC-re még te is rá tudsz pakolni 50-100MHz -et.
Vagy a hd7750-es?
Nekem ez a beállítás szerepel a legjobban a FaceTrackNoIR-ban. Magam csináltam, de nincs benne le-fel nézés, közelítés-távolítás, csak jobbra balra fordulásra reagál. Viszont alighanem, vagy az orrom kicsi, vagy a webcamom kaki, mert sûrûn elveszti az arcomat a progi.
Mind1, akkor is nagy élmény így játszani, úgyhogy nagyon köszönöm a segítséget fs9pilot-nak.
Apropó, arra nem tudsz megoldást, hogy mi a teendõ, ha a forróbillentyûk nem mûxenek az ets 2-ben? A Wings of prey-ben is leteszteltem és ott reagál a középreállítás gombjára, a traktoromból viszont gyakran kell kiszállnom, ha nem akarok nyakfájást.😊
Akinek ez nem felel meg, ne szomorkodjon.. Csak aludjon egyet holnapig. 😊))
Használat: Másold be a letöltött *.ini - fájlt x64 Windows esetén, a(z) XY://Program Files (x86)/Abbequerque Inc/FaceTrackNoir/Settings - mappába!
X86 Windows esetén: XY://Program Files/Abbequerque Inc/FaceTrackNoir/Settings - mappába!
1, Indítsd el a programot, a Profile - legördülõ menüben válaszd ki a bemásolt ini fájlt: default_ets2_new.ini.
2, A programon belül, menj az Options -> Keyboard Shortcuts -ra, és ellenõrizd, hogy a "CENTER" -hez be van -e állítva gyorsbillentyûnek az ALT+HOME kombináció! - Amennyiben nincs, állítsd be, ha pedig be van, akkor nem kell csinálnod semmit!
3, Kattints az OK -gombra, majd a Tracker Source -nál a Start gombra! - Indítsd el az ETS 2-õt, szükség esetén (hogy középre álljon az érzékelõ, nyomj ALT+HOME-ot!).
4, Play! 😊
//Saját felelõsségre használd! - Nem mindenkinek jó ugyanaz a profil! Webkamera, számítógép konfig alapján is eltérõ lehet, kinek melyik beállítás jó! - Ezt leszámítva, elõfordulhat hogy megfelelõen mûködik ez a beállítás, több embernél is. Ez a profil még mindig béta verziós, igyekszem finomítani. Visszajelzéseket várom ide a fórumba!//
valamint hol tudom megszerezni ezt a kamion belsõt vagy mûszerfalat, tetszik a fehér hátlapos kilóméteróra 😊
A videó fent van:
Ez a videó még a nagyon kezdeti állapotban lévõ profillal van. Azóta már van egy közel 90%-os. 😊
lene egy kérdésem!
van egy olyan modos oldal ahol rengeteg mod van a restcaron kivûl ??
meg egy olyan hogy mikor lesz magyar map??
amikor lesz magyar map valaki eltudja küldeni majd privátba ???
Az indítás utáni panelen van egy Filter beállítási lehetõség.
Ez az a bizonyos EWMA ablak, ahol a különbözõ érzékenységi fokokat lehet beállítani.
(Fontos, hogy az EWMA szûrést külön be kell kapcsolni (ki kell pipálni a beállítás panelon az EWMA elõtti jelölõnégyzetet, ha alapból nincs engedélyezve.)
Az EWMA beállítási panelon három csúszkát találtok.
A felsõ csúszka a Min.Frame: Ezzel a csúszkával a fejmozgáshoz képest történõ elmozdulás intenzitását tudjátok szabályozni. Minél nagyobb értéket állítotok be, annál lassabb lesz a reakció, vagyis annál késõbb fog elmozdulni a kép a fejmozgáshoz képest.
A középsõ csúszka a Max. frame: Ezzel a beállítással pont az ellenkezõje érhetõ el, mint az elõzõ beállítással. (Inverz beállítást teszi gyakorlatilag lehetõvé) Minél nagyobb lesz a beállított érték, annál több fejmozgásra van szükség a kép elmozdulásához.
Az alsó csúszka a Curve (pow): Ezzel a beállítási lehetõséggel a program által generált reakcióidõt lehet beállítani. Általában akkor, jön jól, ha pörgõs játékokkal játszik valaki, ahol kimondottan fontos a gyors, akár többszörösen, vagy gyors egymás utániban bekövetkezõ nézetváltás.
További finomítási lehetõségként ott van a smooting funkció. Nem kimondottan mozgásérzékenység beállítására való, de a mozgás "simaságát" egyenletességét kiválóan lehet szabályozni vele, ezért írom, hogy finomhangolásra való. Egyébként célszerû azután szórakozni vele miután az EWMA lehetõségeket nagyjából már beállítottuk.
Minél alacsonyabb a beállított érték, annál érzékenyebb.
Sajnos igen erõsen türelemjáték a beállítás, ráadásul mindenkinek más a megfelelõ érték, ezért nem lehet általánosítva, azonos adatokra támaszkodva játszani vele.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Igaz, találtam 2 jobb config beállítást a neten, de még mindig nem elég stabil, még kevésbé érzékenyebbnek kell lenni minden irányban...
itt vannak ezek a configok. link
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
lol.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
BLOG
"Bugyuta" kis blog, de nem is a kinézet a lényeg. 😊))
Érdemes minden nap nézni, mert igyekszem a fejleményeket kiírni, ahogy idõm engedi. 😊
Várom a videódat azért,hátha segít.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Valamint leírok mindent a programmal kapcsolatosan is! 😊
Megtaláltam a kamerámat, így neki is tudtam állni a beállításnak. Hamarosan dobok fel egy videót is. A profil egyenlõre még BÉTA, szóval még sok mindent kell rajta javítani.
Hamarosan feldobom a videót! 😊
Bár öszintén, nekem elég lenne belõle a nagy pótkocsi trailer pack, de az sem mûködik.