Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
ez viszont ets2.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

mani13
Ez nagyon faja fail játék lesz<#guluszem1><#wow1>

Norby646
Aztarohadt! <#eljen> Jó lesz egy kis amcsi kamionozás is. 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Már alig várom! Jó kis Kenworth W900-assal csapatni a nevadai sivatagban.<#nyes>

AudiQuattro
Ezigen..<#vigyor2>

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Valóban jól néz ki, de remélem ezt már valóban jobban optimalizálják, mint az ETS-t. Gondolom grafikus motor ua meg elvileg a kamionok is kevesebb poliból állnak majd szal elméletileg a gépigénye sem lesz nagyobb, mint az ETS-nek. Ez csupán az én gondolatmenetem, még mielõtt valaki ráharapna 😊

Misuka963
Fasza lesz<#taps>

Ricsi234
Fuu ez brutál lesz, pedig én kifejezetten utálom az amcsi gépeket..<#eljen>

Szabi
off: egy kép az új amcsi kamionos játékból <#ijedt>

Szerintetek melyik a legjobb trailer mod ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Üdv. Van valakinek ötlete, hogy a 2 alsó lámpát hogyan lehet eltüntetni?
Vagy kamioncsere?
Sziasztok!

Van arra megoldás, hogyha a trucksim mappal akarok játszani, hogy ne kelljen újból kezdenem a játékot, hanem valami szerkesztõprogival létrehozzam ugyanazt a profilt, mintha új lenne?

Ja! 😊 Nem szoktam pedig. Tényleg ganaj' fáradt voltam már. - Hát hirtelen (nem tudom feltûnt -e?) amikor befordultam a cég utcájába, egy darabig bal oldalt mentem... <#idiota> - Mondom. Kicsit kihagyott az agyam. Aztán tûnt fel hogy valami nem jól van az iránnyal. XD

///M I Love BMW. :)

üd mindenkinek !

egy kis pihenõ, sört szállítok . <#vigyor2>

Még azt írta a fuvar végén hogy kiváló, pedig igen nekicsaptad az oldalát a rakománynak beforduláskor 😄
Én is csináltam egy videót: Videó

A minõség nem a legcsodálatosabb, sajnos át kellett konvertálnom hogy még ebben az évben fel is tudjam tölteni. - De bõven a nézhetõ kategóriába tartozik szerintem. - A fuvar végén a balf*szoskodásért elnézést, 23 körül csináltam a videót, már kicsit fáradt voltam agyilag. <#idiota>

Jöhet a komment, hogy milyen sz*r vagy hogy milyen jó! 😄D

///M I Love BMW. :)

helló hogy lehet olyan eredetinek kinézõ ponyvákat készíteni?
próbálok barkácsolni énis de nem igazán sikerül nemtalálok olyan feliratokat + emblémákat amik rajta vannak az igazikon
Kössz, ez az egyik ami nem megy, van még ETS2 no speed limit, és 200 km/h Speed limit, egyik sem megy!!
probáld ki ezt LETÖLTÉS
a Continue as free user kattints .

Just like that!

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

[/url][/img] ETS 2 Cooliner 1.6 Félpótkocsi
ETS-bõl rámasolható a Cooliner 1.4 dds mert azonos!
Segítséget kérek!! A speed limit mód egyáltalán nem müködik, a mod mappába raktam ahogy kell, indulákor a szerkesztésben kipipálva etc, etc A többi mod müködik, de ez nem reagál. A szintem 173 ezer felett van. Van 3 féle mod-om mind különbözõ, de egyik sem müködik! nAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM, HA VALAKI(K) SEGITSÉGET ADNAK. ja a game. log filében error a Renault Prémiumnál jelölte, de azt nem is hajtottam, az errort ki löktem.
Köszi az infót. <#worship>
gordon 24
Igen fel lehet!

Ne a csalaguton menj át ha arra vezet a GPS. Hanem van mellette egy város. Calais. Ha oda mész be ott rá tudsz menni a kompra.

De a Gps sosem ezt az utat választja. Mindig a vasúttal akar átvinni, vagy a másik kikötõbõl ahol meg csak a horgony van.

Downhill!!

Ördögpalanta62
köszike 😊<#worship>

szavulyzsolt
Köszönöm szépen. Amint lehet kipróbálom.
Az elég kár, hogy nem tudom eladni a garázst, mert eredetileg Bécsben kezdtem és most áttenném a székhelyem máshová, anélkül, hogy a játékot újrakezdjem. Remélem idõvel erre is találnak megoldást...

Csak a döglött halak úsznak az árral!

Misuka963
<#eljen><#eljen><#eljen>

nekem ez a SCS Extractor van meg, de amióta letöltöttem, csak 1x probáltam ki hogy kicsomagolja-e , azóta nem használtam de mûködik, teszteltem már a def.scs-vel.
scs kicsomagoló

Ördögpalanta62
köszönöm a gyors és kielégítõ válaszokat #24215

Kamion belsõ sávban , esetleg ezt tudom , ha azt akarod hogy belsõ sávban is haladjon kamion .

KAMION

Nekem ma egy AI kamion a belsõ sávba kanyarodott. Én mentem a két sávos védett úton a klsõben, ez meg a elsõbe bekanyarodott. Igaz utána indeyelt és kiment a külsõbe. 😊

De elõzni én sem láttam még.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

1. Nincs
2. Nincs

szavulyzsolt
Sziasztok.
Szeretném elõre jelezni, hogy nem vagyok a fórum rendszeres látogatója, így csupán a jó emberek jóindulatára számítok.
Két kérdésem lenne, amit már vagy 2x feltettem régebben is, de azóta se jött még válasz:
1. van valami megoldás vagy mod arra, hogy az AI kamionok haladjanak a belsõ sávon, ill. eseteleg elõzzenek is?
2. van lehetõség a garázs eladására, ha egy másikat vettem?
Köszönöm elõre is 😊

Csak a döglött halak úsznak az árral!

Slayerboy
Szia, nem tudom találtál-e már megoldást. Ha nem, akkor a játékban a profilnál kell a szerkesztésre kattintani és ott kell engedélyezni a modokat.

Voltam zárás előtt. _______________

gigamen
Srácok tönkrement a mercedes real logo modom tudnátok nekem linkelni egyet ami mûködik 1.3-on. Köszönöm szépen!

Sziasztok 1 lényeges kérdésem lenne már máshol is próbáltam segítséget kérni de nemkapok választ senkitõl.
Szeretnék interiort csinálni csak nemtudom hogyan kell ebben szeretném a segítségeteket .
Vagy ha valaki ért hozzá akkor abban tudna e segíteni valaki hogy van 2 féle interiorom az eggyik nagyon tetszik de valamiért a gps nemûködik rajta megnéztem nemzavarbe más mód mert kivettem õket és úgyse mûködik és van amibe jóól mûködik ha valaki ezt a 2 õt összepárosítaná nekem 1 é nagyon megköszönném. én már próbáltam cserélni õket nemhozott jóó eredményt.
Köszönöm a válaszokat elõreis.
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy az ETS2-ben a 11-es szint után kiírta, hogy Új alkatrészek, lökhárító és fényoszlop bementem a szervizbe, hogy felszereljem de ott viszont nem mutatott semmit. Legyetek szívesek segíteni, hogy mit csináljak, vagy nem mindegy, hogy melyik szervizbe viszem? Elõre is köszönöm a segítséget.
A képarány javító módról tud valaki valamit, hogy még mindig nem mûködik az új patchel?

Van valahol lehetõség felhajtani a kompra, vagy mindenhol csak a horgony embléma van?
1.3.0-ás patchel kerültek bele, mert az ets2-vel tesztelik le a készülõ coach simulatort. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

BETEG

Kicsit átnéztem a map editort, h mégis milyen objektumok vannak összességében benne egy térkép építéshez, és megmondom õszintén, h 1-2 dologról nem is tudtam, h van ilyen a játékban!

Összeszedtem egy párat akit érdekel nézze meg: van benne 6 féle buszállomás, buszmegálló, csomó többsávos keresztezõdés, fizetõkapuk sora, pihenõhelyek, útjavítások, 6 féle vasúti átjáró! <#papakacsint>

Apropó buszmegálló, gyorsan meg is néztem, hogy hogy passzol hozzá a piros padom! <#hehe>

Illetve megnéztem egy városba, villanyvezetékek közepette az oszlopom is, h milyen...

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Új bejegyzés az ESS blogján. 😊

FAKE

Addig ne töltögessél le semmilyen patchet amig az SCS hivatalosan ki nem adja!

itt ez az : v1.3.2.

Szabi
jobb esetben sufni pecs, rosszabb esetben kamu 😄

Igen . néha néha szoktam keresgélni a neten , milyen ETS2 fórumok vannak,és így találtam rá egy orosz oldalra, ahol csak ezt az ETS2 -höz az v1.3.2. verzió / gondolom / patch-t raktak fel .

Szabi
orosz változat ? <#fejvakaras>