52658
-
szotyi12 #29845 Jó estét :) Azt szeretném megkérdezni hogyha kijön a DLC akkor meg kell venni újra a játékot, vagy le kell tölteni mintha egy frissítő patch lenne? -
#29844 [IMG][/IMG] -
-
#29842 Hallod veréb,azt gondoltuk hogy csak jobbak vannak,mert ennél szarabbak nem is lehetnenek. -
#29841 Ne bántsd már, had rakjon fel képet...
Könnyű Fokozat: Nekem semmi bajom a képeiddel, csak ha teszel fel képeket, akkor egy hozzászólásba rakd őket, és ne mindegyiket külön... :-) -
Könnyű Fokozat #29840 Tényleg olyan szarok?
Rengeteg képem van, szándékosan nem a legjobbakkal kezdtem!
De ha leszopod a faszom ígérem abbahagyom! -
highdanger #29839 Már igazán befejezhetnéd a másodrangú képeid spamolását, kutya se kíváncsi ezekre -
Könnyű Fokozat #29838 Végül fáradtan az éjszakában majdnem túlmentem :D
Szeretem ezt a képet!
-
Könnyű Fokozat #29837 Még1x!
-
Könnyű Fokozat #29836 Még1x!
-
Könnyű Fokozat #29835 Úgyszintén!
-
#29834 'stét kívánok !
-
Rollerboy94 #29833 áááá meg van emberek próbáljátok ki élethűbb -
Rollerboy94 #29832
erre gondolok !!! help !!!! -
Rollerboy94 #29831 hello
hát......... megpróbálom körül írni na szóval van egy olyan mod hogy a lámpa úgy világit mint a valóságba........
a lámpa körül nincs ez a kör csak a bura világit aki tudja honnan lehet leszedni kérem küldje el mert nekem megvan valahol de nem találom sehol -
Pelsodriver #29830 Gyerekek, ne veszekedjetek! Ha idegesek vagytok, nem mentek át a pályaalkalmasságin! -
#29829 Képzeld.. énis,csak 5hónap múlva leszek 18,de büszkén elmondhatom hogy egy lehelletnyi szülői támogatással,de túlvagyok már a 3.saját épitésű számitógépen + 3. xbox360-on,amellett vettem jópár játékot,jópár kiegészítőt,és most egy iphoneom van.. ha akarod,bármit elérhetsz.. ha nem,akkor (inkább nem írok ide semmit ,nemakarlak megbántani.. ;) ).. de ne élj túl sokáig. Csak teher leszel mindenki számára.! -
barni1122 #29828 A lényeg az, hogy nem vagy képes önállóan letölteni egy retkes cracket , mikor arról (helytelenül) félmillió videó van a youtuben. -
sirenato #29827 A fórum nem azért van hogy kérdezzünk amúgy -
#29826 írd meg ide is hogy milyen ügyes nagyfiú vagy -
sirenato #29825 Bocsi de 17 vok -
#29824 nyár van...újság kihordás, fűvágás, kutyasétáltatás...munka lehetősége adott, vagy a heti zsebpénzt elrakod... -
barni1122 #29823 Utálom ezeket a 10 éves pöcsöket akik arra nem képesek, hogy beírják a gúgliba "ETS 2 1.4.8 crack"
14 karakter és nem kell hozzá semmilyen nyelvtudás vagy informatikai ismeret.
Inkább teleírják a fórumot a baromságaikkal, hogy "ki kell kapcsolni a netet" és "adjatok egy szériaszámot"
Javítsatok ki, de ha jól tudom akkor szoktak fórumon segítséget kérni amikor a problémájuk meghaladja a saját képességeiket (ami általában egy nagy 0) arról nem beszélve, hogy annyira buta kérdéseket tesznek fel amit egy írástudó kisiskolás bepötyög a gúgliba és lefordítja gúgli fordítóval...
-
#29822 Dolgozz meg érte! :)
Amúgy meg itt tedd fel a kérdésedet.. -
sirenato #29821 jó adsz rá pénzt? -
#29820 Egyszerűbb lenne megvenni... -
barni1122 #29819 Mi a fenéért kel warezolni?
Ha olyan hülye vagy, hogy nem tudod megnézni a youtube-n a megoldást akkor ne akarjál te internetet kapcsolgatni... -
#29818 nem, az is megoldás ha veszel eredeti kulcsot... -
sirenato #29817 Az igaz,hogy a szériaszámot csak úgy fogadja el a játék, ha kinyomom az internetet? -
#29816 "van ennek valamiféle valós alapja" - nem végülis mehetsz 320-al is...erre írtam amit írtam.
az, hogy kibaszott okos vagyok az mellékes....köszönöm a bókot.
1.4 patch-nél már ki tudod kapcsolni a beállítások között.... -
Tessitore22 #29815 Köszi szépen:)
@SimaSuna: 90 vagy 320? közte nincs semmi? amugy k*rvára nem ezt kérdeztem de látom te kib. okos vagy!;) -
#29814 láttál már kamion 320km/h-val menni? Nem.
Látod milyen sebességhatár van a kamionok trélerén feltüntetve? 100-tól többet láttál már? :D
ez nem needforspeed :) -
barni1122 #29813 A Beállítások/Játékmenetnél ki tudod kapcsolni a sebesség limitert.
Ajánlom még ezt a videót, elég részletesen elmondja, hogy mi mire való egy kamionba. -
Tessitore22 #29812 Sziasztok! Csak egy egyszerű kérdésem lenne. Miért nem lehet 90-nél többel menni akkor se amikor a motor alig pörög? Van ennek valamiféle valós alapja? Valamiféle módon ki lehetezt kapcsolni? (Nem igazán vagyok benne ezekben a "kamionos dolgokban") köszi. -
sirenato #29811 Közi! De tudnál adni egy másik linket mert ez nem jó nálam. Köszi! -
#29810 -
#29809 -
#29808 itt -
#29807 ets2.lt -
#29806 látom nem nem érted.
kódot itt SENKI nem fog neked adni. A Warez tiltott mint az alkohol 18év alatt.