Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elég kár, hogy nem tudom eladni a garázst, mert eredetileg Bécsben kezdtem és most áttenném a székhelyem máshová, anélkül, hogy a játékot újrakezdjem. Remélem idõvel erre is találnak megoldást...
Csak a döglött halak úsznak az árral!
scs kicsomagoló
KAMION
De elõzni én sem láttam még.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
2. Nincs
Szeretném elõre jelezni, hogy nem vagyok a fórum rendszeres látogatója, így csupán a jó emberek jóindulatára számítok.
Két kérdésem lenne, amit már vagy 2x feltettem régebben is, de azóta se jött még válasz:
1. van valami megoldás vagy mod arra, hogy az AI kamionok haladjanak a belsõ sávon, ill. eseteleg elõzzenek is?
2. van lehetõség a garázs eladására, ha egy másikat vettem?
Köszönöm elõre is 😊
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Voltam zárás előtt. _______________
Szeretnék interiort csinálni csak nemtudom hogyan kell ebben szeretném a segítségeteket .
Vagy ha valaki ért hozzá akkor abban tudna e segíteni valaki hogy van 2 féle interiorom az eggyik nagyon tetszik de valamiért a gps nemûködik rajta megnéztem nemzavarbe más mód mert kivettem õket és úgyse mûködik és van amibe jóól mûködik ha valaki ezt a 2 õt összepárosítaná nekem 1 é nagyon megköszönném. én már próbáltam cserélni õket nemhozott jóó eredményt.
Köszönöm a válaszokat elõreis.
Az lenne a kérdésem, hogy az ETS2-ben a 11-es szint után kiírta, hogy Új alkatrészek, lökhárító és fényoszlop bementem a szervizbe, hogy felszereljem de ott viszont nem mutatott semmit. Legyetek szívesek segíteni, hogy mit csináljak, vagy nem mindegy, hogy melyik szervizbe viszem? Elõre is köszönöm a segítséget.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Összeszedtem egy párat akit érdekel nézze meg: van benne 6 féle buszállomás, buszmegálló, csomó többsávos keresztezõdés, fizetõkapuk sora, pihenõhelyek, útjavítások, 6 féle vasúti átjáró! <#papakacsint>#papakacsint>
Apropó buszmegálló, gyorsan meg is néztem, hogy hogy passzol hozzá a piros padom! <#hehe>#hehe>
Illetve megnéztem egy városba, villanyvezetékek közepette az oszlopom is, h milyen...
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Addig ne töltögessél le semmilyen patchet amig az SCS hivatalosan ki nem adja!
Nekem már megvan a orosz változat, reggel töltöttem le.

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

valaki tud RÁBA kamiont esetleg és meg is osztaná
http://i496.photobucket.com/albums/rr330/nagytalpu/BIG_0003121416.jpg
köszi
mivel lehetne kibontani az eredeti def scs filét,mert az scs extractor nekem nem bontja ki
Itt az eredeti SCS féle kukoricamezõ <#idiota>#idiota>
És itt az új kukorica ill. búzatáblám: <#ravasz1>#ravasz1>
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Haters gonna hate!
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Ez volt a nap poénja!
Am, h legyen is vmi kép a topikba, gõzerõvel folyik a villamosítás! <#ravasz1>#ravasz1>
#24184: Én nem hinném, h az SCS "havonta" jelentettné meg az új cuccait a játékhoz és nyárig kiadnák mind2 "fejlesztésüket"