52658
-
Mexx0006 #29885 valaki tudna abba segíteni hogy nekem külső nézetből tök jó hangos a kamion meg minden de belülről meg alig lehet hallani a hangját :S nem lehet valamit csinálni vele? -
Kicsimokus #29884 Várjuk ;-) -
rambóóxd #29883 Legújabb gépem
-
#29882 ez aztán a hivatalos infó... :'DDD -
Kicsimokus #29881 Szia
Itt találtam a cikket nem túl hivatalos de nem hinném hogy fake lenne:
http://rendszerigeny.hu/euro-truck-simulator-2-uj-addon-megjelenesi-datum-es-kepek/2013/08/06/ -
Lolluki #29880 ennek meg nézhetném valahol a hivatalos forrását is? -
Könnyű Fokozat #29879 Nem is írtam, hogy leszóltad volna bármelyiket is!
A trágár szavak csak egy emberhez szólnak, részemről ennyi!
-
Kicsimokus #29878 Euro Truck Simulator 2 – Új addon megjelenési dátum és képek
A SCS Software hivatalossá tette az Euro Truck Simulator 2 “Going East” kiegészítőjének megjelenési időpontját és néhány screenshot is előkerült.
A “Going East” nevű csomag szeptember 20-án fog érkezni, melyben 13 további város szerepel majd. Ez a 13 település 4 új országot is jelent, melyek közt ott szerepel Magyarország is.
-
fs9pilot #29877 Én egyik képedet sem szóltam le. Tudtommal. :) Nem is szokásom.
Ebben a hsz-ben is a trágár szavak vannak. Legalább ebből visszavehetnél, mert ez nem egy tajparaszt fórum. Ha gondod van vele, akkor privátba írd meg neki ezt, ne a fórumot szennyezd ezekkel a trágár szövegekkel.
Amúgy meg, tegyél fel képeket nyugodtan. Tedd SPOILER tagok közé, írd oda hogy ezek képek, és aki akarja megnézni, aki nem - nem. :)
Így:
Kép.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Aztán így aki nem akarja nézni, azt se fogja zavarni. ;) -
#29876 helló az új gépem:D
-
Könnyű Fokozat #29875 Azért nem kell túldramatizálni a helyzetet!
Mindenesetre ki lehetett volna fejteni, hogy miért másodrangúak, és miért szarok!
A kezdetekkor csak megörökítettem az újabb trailereket és a skineket!
Talán az volt a baj, hogy nem volt utólag agyon ps-ezve, nem volt elmosva a háttér, és kiemelve a téma, vagy rossz volt a kompozíció?
Biztos vagyok benne, hogy jópár olyan trailert akasztottam már fel amiről itt még senki sem látott hallott, gondoltam érdekes lehet!
Highdanger-nek hála nem fogok többet tölteni!
Audi Quattro-s Norbika meg bassza meg a rohadt kurva anyját...
-
fs9pilot #29874 ...és ezt, PONT az ETS2 fórumon kellett megosztani. Okos állatka vagy te is. Mi van, kiengedték a h*lyéket erre a hétre? -
Hunarnold #29873 Főnök rám bízta az új gépet
-
Rozor2012 #29872 Nézzétek meg a legújabb videómat
Videó -
sirenato #29871 Ez előfordult már velem is, és így el is késem a rakománnyal! -
Rollerboy94 #29870 egy kis dugó
-
fs9pilot #29869 Jézus.... Mi van itt?! Komolyan, kezdek már elhidegülni ettől a fórumtól. Ezek a beszólások szerintem már több, mint durvák. -
#29868 Igazad van, erre nem gondoltam... :-) -
Athus93 #29867 Köszönöm a segítséget!Sikerült! :) -
kjhun #29866 Spoilerbe rakni kéne inkább, nem csak neki, másokank is. Akinek dög lassú/korlátos (mobil)netje van, ne töltögessen felesleges MB-okat lefelé. Spoiler előtt röviden leírni a kép lényegét, és megnézi ha akarja. Engem is zavar a sok kép, kicsit átláthatatlan a fórum néha tőle. -
vajo #29865 -
djmorvai #29864 de be lehet én nekem is a meglévőbe raktam be. De lehet nem jó maga a mod -
Athus93 #29863 Megpróbálom újból!Esetleg meglévő profilba nem lehet berakni? -
djmorvai #29862 Nekem a Man helyén volt az online vásárlásnál a 2. oldalon. -
Athus93 #29861 Igen! -
djmorvai #29860 Engedélyezted a profil szerkesztésnél? -
Athus93 #29859 Sziasztok!
Egy oldalról töltöttem le a játékhoz kamiont.
Peterbilt 387 típusú.Az lenne kérdésem,hogy ezt hol találom?Néztem a boltokat,de egyikben sem találtam.
Köszönöm előre is a segítséget! :) -
Rollerboy94 #29858 privátba el is küldtem -
Hunarnold #29857 Hello,enegem érdekelne,hogy tudtok-e olyan modot,hogy ADR,Tir tébla stb? -
highdanger #29856 Szépen beszélj kisgyerek, mert így anyukádat is leégeted, hogy ezt tanította neked -
zoltan1232 #29855 Esti fuvarom :)
-
Könnyű Fokozat #29854 Sok színben nagyon jól néz ki! -
Rollerboy94 #29853 Stalis, bár egy billencsel jobban nézne ki -
Könnyű Fokozat #29852 A pótkocsihoz vagy a Stralis Hi-Way-hez? -
Rollerboy94 #29851 Na végre sikerült megtalálni azt a színt ami passzol hozzá
-
#29850 -
szotyi12 #29849 Szóval meg kell venni :S -
#29848 Minden igaz akkor lehet majd kapni a DLC-t dobozos, és netes (steam) verzióban is. -
#29847 -
Könnyű Fokozat #29846 Hallod faszfej, ezek a képek akkor készültek mikor még az ets2-ről csak nem is hallottál!