Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamint ha igen akkor a teszt verzióban amit majd a jövõben publikálsz elérhetõ lesz-e?
Itt van Csepelrõl pár kép... 😊
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Köszönjük elõre is a próbaverziót és nagyon sok kitartást a maphoz! <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
hoztam pár képet! Az utóbbi hónapokban nem volt annyi
idõm csinálni a mapot, de remélem mostantól mésképpen
lesz. Ami az eddig látottakon kivül teljesen kész van az
Budapest. Ez nem 1, hanem 6 hatalmas egybeépített várost
jelent. Dél-Buda, Észak-Buda, Csepel, Dél-Pest, Közép-
Pest, Észak-Pest. Így sokkal több telephely lehet a
városban. Van olyan cég, aminek 6 telephelye van csak
Budapesten. Összesen kb. 40 van a városban. A várost
csak a Hungária- körgyûrün kivül lehet bejárni, beljebb
nem mehetnek kamionok 😊 Megpróbáltam minden városrészt,
fõutat belerakni. Egyébként a map a 2000-2002-es
állapotokat fogja tükrözni, tehát az M0-ás csak az M1-es
M5-ös között lett megépítve.
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"Nulla tenaci invia est via"
Írtam privi üzit

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Újjabb fuvarmegbízás Luxemburg-ba , állítólag autóverseny lesz és nekem kell leszállítani a kocsikat.

Ez a sor így szerepeljen a config.cfg-ben
uset g_console "1"
Ezzel a sorral pedig a repülés sebességét tudod állítani
uset g_flyspeed "15.0"
Ha ezek megvannak, akkor magyar bill.-lel az "ö" gombbal tudsz kiugrani a kamionból. Vigyázat! Nagy sebességnél balesetveszélyes😊.
Ha kint vagy, akkor numerikus bill.-en (+egér) tudod irányítani a kamerát:
8-5 elõre-hátra, 4-6 balra-jobbra és a 9-3 a lift

Tudnál dobni egy képet valamelyik város térképérõl? Van egy pár régi mod az ETS2-mbe, ami nagyon a szívemhez nõtt, így még mindig az 1.2.5.1-es verzióval fuvarozok. Ha lényegesen megnõttek a városok, az már lehet, hogy elgondolkodtatna a frissítésben😊
Elõre is köszi
Van valami hivatalos oldal? Köszi
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Köszi.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
plusz elõnye, így "kevés" munkával meglehet csinálni, nem kell macerás és drága dvd-re írogatás, tokba rakás, kiszállítás, eladás stb.. fizetsz neten egy kevesebb összeget, és még így is több jut ténylegesen hozzájuk.. na meg így aki buszozni akar, az ugyanúgy meg kell vegye elõször az ETS2-t.. amihez ugye hamarosan jön a Kelet-Európa dlc is.. ha szépen csinálgatják és értelmesen árazzák be akkor örömmel és boldogan fizetek nekik 😄
DLC -nek minek egy busz a kamionos játékba, vagy lesz külön karrier a busznak?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94