Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem a mappal kapcsolatban egy olyan kérdésem lenne, hogy véglesben Debrecen benne lesz-e?
Valamint ha igen akkor a teszt verzióban amit majd a jövõben publikálsz elérhetõ lesz-e?

Itt van Csepelrõl pár kép... 😊

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]
kazai21
Csepelrõl tudnál mutatni képet? 😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Szabi
nagyon hangulatos felismerni a helyeket <#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

Köszi szépen a felajánlást, de Bp-t a Norc.hu alapján meg tudtam csinálni, az ország többi részét meg egyelõre kevésbé részletesen fogom megcsinálni és majd utólag tökéletesítem, csak hogy gyorsabban haladjak.
v43 001
Nagyon király vagy! Tökéletes, igényes munka! Írtam már egy üzenetet, hogyha kell fotó vagy bármi, akkor tudok segíteni, sajnos nem válaszoltál rá, de továbbra is fent áll! 😊
Köszönjük elõre is a próbaverziót és nagyon sok kitartást a maphoz! <#taps><#eljen>

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Még ma, de legkésöbb holnap töltök fel videókat is. Egyébként szerintem 3-4 hét múlva kiadok egy próbaverziót, akárhol is tartok... csak, hogy kipróbáljátok, hogy megy a gépeteken.
TaRka0107
Nem vagy semmi Frank. Durva😄 Pestet kiadhatnád😄 Többire meg majd várunk még😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]
maujuri
Nagyon szép, csak nem tudom megjelenteted e egyáltalán, iszonyat sok meló, és idõ. De gartulálok a türelmedhez, és reméljük lesz belõle valami.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]
Szabi
<#worship>

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]
Sziasztok! Bocsi, hogy ennyi idõre eltüntem, de most

hoztam pár képet! Az utóbbi hónapokban nem volt annyi

idõm csinálni a mapot, de remélem mostantól mésképpen

lesz. Ami az eddig látottakon kivül teljesen kész van az

Budapest. Ez nem 1, hanem 6 hatalmas egybeépített várost

jelent. Dél-Buda, Észak-Buda, Csepel, Dél-Pest, Közép-

Pest, Észak-Pest. Így sokkal több telephely lehet a

városban. Van olyan cég, aminek 6 telephelye van csak

Budapesten. Összesen kb. 40 van a városban. A várost

csak a Hungária- körgyûrün kivül lehet bejárni, beljebb

nem mehetnek kamionok 😊 Megpróbáltam minden városrészt,

fõutat belerakni. Egyébként a map a 2000-2002-es

állapotokat fogja tükrözni, tehát az M0-ás csak az M1-es

M5-ös között lett megépítve.

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

A RED az ETS2-vel kompatibilis. Ha az alapjáték megy XP-n, akkor a RED is fog. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Tényleg, van valami hír az új patchrõl mikor jön? Mert állítólag a kieg elõtt még lesz!

Szabi
az 1.3.1-be a pályaszerkesztõbe bekerültek a buszállomások, a késõbbi zárt bétás verzióba már az állomásokat is elhelyezték a térképen, gondolom azt majd egyszer megkapjuk mi is.. 😊

tomi161996
én is irtam neked

tomi161996
okés

Hali tomi161996 !

Írtam privi üzit

tomi161996
helló azt szeretném kérdezni hogy a Real Environment Dimension az nem jó xp-re vagy nincs valami olyan verziója ami xp-re is jó?

tomi161996
honnan tudnám ezt letölteni?

Egy kis pihenõ, és irány tovább a roncstelepre .

marko37
Nagyon jó lesz, várom márt hogy kész legyen .

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

tomi161996
helló rég jártam erre és hoztam egy képet kamionom fejlesztésének a végeredménye

Ha 15-ön hagyjátok, megõszültök. 90 és 140 között a jó.

üdv minden kollégának !

Újjabb fuvarmegbízás Luxemburg-ba , állítólag autóverseny lesz és nekem kell leszállítani a kocsikat.

Szabad kamera mód:
Ez a sor így szerepeljen a config.cfg-ben
uset g_console "1"
Ezzel a sorral pedig a repülés sebességét tudod állítani
uset g_flyspeed "15.0"
Ha ezek megvannak, akkor magyar bill.-lel az "ö" gombbal tudsz kiugrani a kamionból. Vigyázat! Nagy sebességnél balesetveszélyes😊.
Ha kint vagy, akkor numerikus bill.-en (+egér) tudod irányítani a kamerát:
8-5 elõre-hátra, 4-6 balra-jobbra és a 9-3 a lift
<#hawaii>

SZABI!
Tudnál dobni egy képet valamelyik város térképérõl? Van egy pár régi mod az ETS2-mbe, ami nagyon a szívemhez nõtt, így még mindig az 1.2.5.1-es verzióval fuvarozok. Ha lényegesen megnõttek a városok, az már lehet, hogy elgondolkodtatna a frissítésben😊
Elõre is köszi
kis kindertojás
hali valaki meg tudná mondani hogy lehet beállítani a "szabad kamera mod-ot"?<#smile>

SimaSuna
American Truck Simulator...kikövetkeztetve 😊
Szabi

Ez melyik játék (lesz)?
Van valami hivatalos oldal? Köszi

fuszhi
Na meg hát ha csak A ból Bé be van két állomás, és még köztes megálló sincs, ami minimum öblös megálló lenne, akkor emberek nélkül teljesen fantáziátlan az egész. Még egy busz driver is többet hoz a maga grafikájával.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

maujuri
Torino-Bern közötti szakasz.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

fuszhi
Buszos ets 2 nek van topic ja ? lesz ? Illetve meg jegyezném hogy az optimalizálást egy kis cég esetében mindig a legtöbb eladást reményében fogják beállítani. Független attól mit alkottak. A bevétel lesz a meghatározó. Ha neki állnak a buszos dolognak, jobban tennék ha a kormányzásra is ráfeküdnének, mert az ets 2 ben is fúl gyenge lett a dolog. Nem hasonlítgatásért , de az omzi egy ets 2 grafikával és azzal hogy emberek le fel szálnak tökély lehetne. Viszont ha busz driver esre készítik el hogy csak be kell állni meg kitolatni és elvinni A ból Bé be akkor az nem hoz közel távol még akkorát sem mint a busz driver önmagában. Olyan már elve van. Ha nem is ets 2 grafikával. Remélem a kormányzást megoldják mert béna az egész. Az Ominusz szimulátornál tökéletesen lehet érezni az erõ visszacsatolást itt meg mintha nem volna az álló helyzethez képest sok különbség a menet közbeni között sok és a kettõ közti átmenetet is mintha eltüntették volna elõdeihez képest jobb , de a jóhoz még köze sincs. Tudom könnyû kritikát alkotni mint elkészíteni valamit , mert nap mint nap tapasztalom , de rossz viccnek is ha a kormányzáson nem javítanak és buszosat szeretnének és ráadásul meg emberek nélkül.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Melyik útvonalon készültek ezek a képek? Elfuvaroznék is arra fele... 😊)
Köszi.
maujuri
[/url][/img]

Stig95
A motort biztos nem kukázzák ugyanis most esett át "faceliften". Optimalizálatlanságról meg annyit hogy az új modelleket újfajta eljárással készítik így sokkal kevesebb a polygon és szebb a modell is. Értelem szerûen kevesebb polygon jobb teljesítmény... Én még nem ásnám el.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

gordon 24
Kicsit festegettem😊

Downhill!!

Ez sajnos szerintem felejtõs. Bár ne legyen igazam, de szerintem marad a grafmotor, egy kis fizika átdolgozás(amcsi gépekre optimalizálva, semmi komolyra nem gondolok), pár új object, meg persze amcsisra megcsinálni a játékot. oszt csáá, ennyi lesz, bár tuti meg fogom venni, mert imádom az amcsi gépeket 😊

Szabi
külön játéknak minek kiadni, ha ugyanaz a fizikai/grafikai motor, ugyanaz az úthálózat, néhány plusz épület kell a városokba (már kész vannak és a játékban is benne vannak az utolsó frissités óta....), így nõ a városok mérete is, külön karriert csinálni nem tûnik hûdenagy feladatnak, de akár egybe is lehet, pl.10es szintnél feloldja a buszokat

plusz elõnye, így "kevés" munkával meglehet csinálni, nem kell macerás és drága dvd-re írogatás, tokba rakás, kiszállítás, eladás stb.. fizetsz neten egy kevesebb összeget, és még így is több jut ténylegesen hozzájuk.. na meg így aki buszozni akar, az ugyanúgy meg kell vegye elõször az ETS2-t.. amihez ugye hamarosan jön a Kelet-Európa dlc is.. ha szépen csinálgatják és értelmesen árazzák be akkor örömmel és boldogan fizetek nekik 😄

Törölt felhasználó
Jól néz ki, bár erõsen manipulált szaga van. Azért remélem kukázzák végre a 10+ éves optimalizálatlan szutyok motort amit eddig használtak.
TaRka0107
De csinálnak buszos játékot is SCS-ék😄
DLC -nek minek egy busz a kamionos játékba, vagy lesz külön karrier a busznak?

Szabi
sztem továbbra is csak DLC lesz a busz, nem külön játék.. 😊

TaRka0107
vagyis lesz.

Ez melyik busz mod? Válaszodat elõre is köszi!
TaRka0107
ETS2-höz kiadott bus, vagy az új buszos játékhoz van?