Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LÁSD, amire gondolok ami ott van a lépcsõk között.
Elõre is köszi
És akinek esetleg kellene, INNEN letöltheti .

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Hogy megnézzem melyik városban milyen kamion kereskedõ van.
Gyõr : Mercedes
Tatabánya : Scania
Budapest : Scania
Kecskemét : Renault
Szeged : Iveco
Szolnok : Iveco
Salgótarján : Volvo
Csak akkor lehet gondolom fuvart vállalni ha új profilal kezdesz, hát hogy a Gyõr városán kivül a többi városban lehet e fuvart vállalni azt nem probáltam, s nem néztem lehet-e.
lenne egy kis sütnivalótok, akkor belátnátok, hogy mi lenne? na mi? az egész fórum örvendezne, örülne vigadozna hogy juhujj meg van a magyar map itt meg itt lehet tölteni....nemde?!
tudom tudom, kár volt az a bejegyzés is, mert ezek az emberek arra nem veszik a fáradságot, hogy 1 neadjIsten 2 oldalt visszaolvassanak :) de ez legyen az õ bajuk
szóval legyetek olyan kedvesek 1-2-3-4 oldalt visszaolvasni, és ha ott 5x leírják szerencsétlen törzstagok, hogy NINCS magyar térkép akkor ne kérdezzétek már meg feleslegesen megint, mert akkor se lesz :)
de azért kösz !!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
a teljes magyar mapot megtudjátok adni ???
///M I Love BMW. :)
Szerintem bõven elég lenne egy olyan, ahol a hogy úgymondjam, a fõbb nagyvárosok meglennének, mindegy megyébõl legalább.
Értem ezt úgy mint ezen a képen is látható városok #24170
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Renault magnum http://kamionszim.hu
Az a bejelentés amilyen gyorsan jött olyan gyorsan ment is, immáron lassan több mint 3 hónapja!
Már akkor kétséges volt (legalábbis részemrõl), h abból valaha is lesz vmi érdemleges.
Aki ismeri az ETS2-t módolási, map editor-i oldalról is, annak végiggondolva ezt a projektet, szinte kivitelezhetetlen "küldetés", hisz a bejelentéskor elhangzott egy akkora város szám (320) amit még a készítõk se gondoltak soha, és lehet, h maga a játék motorja el se bírna ekkorát.
Mivel semmi hír sincs errõl a mapról azóta se, ill. az ember is eltûnt, így én speciel arra tudok gondolni, h vagy megunta, mert belátta mekkora meló lenne a "terve", vagy a játék egy idõ után megadta magát a térképétõl és elakadt a projekt!
Ha folytatná, biztos vok benne, h azóta jelent volna meg legalább 1-2 kép a munkájáról, de még csak be sem jelentkezett 3 hónapja a készítõje sem, nem hogy vmi info lenne arról a térképrõl. YouTube csatornáján ugyan ez a helyzet, szal ennek szem annyi, meg egy bambi!
Én amondó vok, h magyar utakon a többség akkor fog furikázni, amikor megjelenik a hivatalos SCS Kelet-európai DLC, 2 azaz 2 db magyar várossal! Esetleg azután lesz 1-2 "próbálkozás", h azt a térképet kiegészíteni majd több magyar várossal. De erre sztem még legalább nyár közepe/végéig várnunk kell, elõbb nem hinném, h kijönne ez a DLC!
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
mint az autostop , mit láthtank nemrégiben itt a topicban.
NEM LÉTEZÕ MÓD !!!!
ZOMBILAND
Ki mondta, hogy f??det rám?!
mert ha nincs benne mód és kidob akkor lehet, de csak tipp, hogy valamelyik kiegészitõ felülírt valamit a játékban, a játék során.
lehet azért nem tölt be rendesen mert, ütköznek a kiegészitõkell.

Ebben van egykét város , de ismétlem nem az amit mondhatni, profibban megvan csinálva, hogy felismerhetõbbek az épületek stb..
Tehát az az illetõ már régen jelentkezet ezen topic-ba, hogy hol tart a magyar map készítése, vagy éppen kész van-e már.
nekem tökéletesen betölti a magyar mapot , probáljátok meg egy új profilal, én is így tettem.
Mert ezen a linken nincs semmi , szerintem feltöltve. amit csoky0809 mellékelt itt a topicba linket.
ITT
Viszont ha tárolt változatban kattintok rá arra a névre a keresõben hogy ets2-map-europa-magyarorszag
akkor ezt adja be ITT de ezen oldalról sem lehet letölteni mert ugyan az oldalt teszi be ami a levelem elején van.
Ezt olvasgasd át, és csak az új patch a nyerõ, a warez nem játszik már....
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/