Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tudna adni linket arról a lámpa modrol amiben benne van az, hogy a lökhárító elejére lehessen rakni ilyen kicsi lámpát?
LÁSD, amire gondolok ami ott van a lépcsõk között.
Elõre is köszi

Amúgy ha nem tudsz még róla, itt egy kicsi mondhatni,béta verzió magyar map szerüség,ami 7 magyar városból áll. I tt egy kép róla #24170
És akinek esetleg kellene, INNEN letöltheti .

<#vigyor4>

minden városban lehet fuvart is vállalni nálam. :)

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Na aki letöltötte a félig sem kész 7 magyar városból álló kiegészitõtt, végig kocsikáztam az összes várost.
Hogy megnézzem melyik városban milyen kamion kereskedõ van.

Gyõr : Mercedes
Tatabánya : Scania
Budapest : Scania
Kecskemét : Renault
Szeged : Iveco
Szolnok : Iveco
Salgótarján : Volvo

Csak akkor lehet gondolom fuvart vállalni ha új profilal kezdesz, hát hogy a Gyõr városán kivül a többi városban lehet e fuvart vállalni azt nem probáltam, s nem néztem lehet-e.

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

Luspy
De morbid!!! <#idiota> De amúgy jó.

Stig95
számból vetted ki a szót <#eljen><#eljen>

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Komolyan már kínomban ragadtam billentyûzetet, mert ez már halál amit itt egy-két nem tudok jobb szót delikvens csinál miszerint: Magyarmappotaggadmáámegléccikeköszike

lenne egy kis sütnivalótok, akkor belátnátok, hogy mi lenne? na mi? az egész fórum örvendezne, örülne vigadozna hogy juhujj meg van a magyar map itt meg itt lehet tölteni....nemde?!

tudom tudom, kár volt az a bejegyzés is, mert ezek az emberek arra nem veszik a fáradságot, hogy 1 neadjIsten 2 oldalt visszaolvassanak :) de ez legyen az õ bajuk

szóval legyetek olyan kedvesek 1-2-3-4 oldalt visszaolvasni, és ha ott 5x leírják szerencsétlen törzstagok, hogy NINCS magyar térkép akkor ne kérdezzétek már meg feleslegesen megint, mert akkor se lesz :)

modot !!
de azért kösz !!
joceruza
Parancsolj!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

sziasztok !
a teljes magyar mapot megtudjátok adni ???
Ez már kezd nagyon sz*r lenni.... Most ez kamionszimulátor vagy GTA?

///M I Love BMW. :)

Igen teljesen egyetértek amit leírtál a hsz-ben, az tényleg nagyon sok,és hihetetlen hogy annyi (320) várost és községet, készítsen el valaki. Ez nagy macera lenne , és kötélidegzet kellene hozzá, aki ebbe belefogna és teljesen 100%-ig elkészítené, hogy játszható is legyen.
Szerintem bõven elég lenne egy olyan, ahol a hogy úgymondjam, a fõbb nagyvárosok meglennének, mindegy megyébõl legalább.
Értem ezt úgy mint ezen a képen is látható városok #24170

A DLC biztos, hogy hamarabb kijön mint nyár eleje vagy közepe, hiszen már írták, hogy hamarosan kész, szóval tuti tavasz. A másik ok, pedig hogy a Hi-Way posztban is írták, hogy a kamionok is pár hónapon belül jönnek, ami szerintem max 2-3. Gondolom én, hogy nyár elejére már az új Stralis-al szelhetem az M1-est :D

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

gumikacsa
Mi értelme van az ilyen fake videók elkészítésének, nem tudom..

Renault magnum http://kamionszim.hu

Ha a frank007 féle gondolsz, akkor azt sztem mki elfelejtheti!
Az a bejelentés amilyen gyorsan jött olyan gyorsan ment is, immáron lassan több mint 3 hónapja!
Már akkor kétséges volt (legalábbis részemrõl), h abból valaha is lesz vmi érdemleges.

Aki ismeri az ETS2-t módolási, map editor-i oldalról is, annak végiggondolva ezt a projektet, szinte kivitelezhetetlen "küldetés", hisz a bejelentéskor elhangzott egy akkora város szám (320) amit még a készítõk se gondoltak soha, és lehet, h maga a játék motorja el se bírna ekkorát.
Mivel semmi hír sincs errõl a mapról azóta se, ill. az ember is eltûnt, így én speciel arra tudok gondolni, h vagy megunta, mert belátta mekkora meló lenne a "terve", vagy a játék egy idõ után megadta magát a térképétõl és elakadt a projekt!
Ha folytatná, biztos vok benne, h azóta jelent volna meg legalább 1-2 kép a munkájáról, de még csak be sem jelentkezett 3 hónapja a készítõje sem, nem hogy vmi info lenne arról a térképrõl. YouTube csatornáján ugyan ez a helyzet, szal ennek szem annyi, meg egy bambi!

Én amondó vok, h magyar utakon a többség akkor fog furikázni, amikor megjelenik a hivatalos SCS Kelet-európai DLC, 2 azaz 2 db magyar várossal! Esetleg azután lesz 1-2 "próbálkozás", h azt a térképet kiegészíteni majd több magyar várossal. De erre sztem még legalább nyár közepe/végéig várnunk kell, elõbb nem hinném, h kijönne ez a DLC!

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

http://www.youtube.com/v/JQ_adUPTQ1E&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Na egy újjabb videó , forrás az orosz Facebook-ról . De amúgy nagyon király ez is ,<#nevetes1>
mint az autostop , mit láthtank nemrégiben itt a topicban.

NEM LÉTEZÕ MÓD !!!!

ZOMBILAND

Stig95
A game.log file listázza a hibát!!!! de ezt már nem egyszer írtam ebben a topikban.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

probáltad úgy is megnézni, hogy egy új profil elinditásával is ugyanaz hibát dobja-e fel ?
mert ha nincs benne mód és kidob akkor lehet, de csak tipp, hogy valamelyik kiegészitõ felülírt valamit a játékban, a játék során.

mostmár mûködik köszi :D
tomi161996
valaki tudna segíteni?

akkor sztem az lehet a baj mert én most töltöttem le a game-t és az még csak 1.1 es frissítem és meglátjuk köszi :)
igen nekem is az 131-es verzió van fent.

úgy probáld meg hogy új profil, és ne pipálj be semmi kiegészítõtt, csak a magyar mapot, csak TIPP
lehet azért nem tölt be rendesen mert, ütköznek a kiegészitõkell.

úgy csináltamm de nem töltötte be! melyik verzióval játszol? 1.3.1?
úgy csináltam új profillal és nem töltötte be
Itt egy kép errõl a magyar mapról, mennyi város van bejárható.

Na kiprobáltam a magyar mapot , de ez nem az a magyar map, amit eddig videóban és képekben láthattunk,
Ebben van egykét város , de ismétlem nem az amit mondhatni, profibban megvan csinálva, hogy felismerhetõbbek az épületek stb..
Tehát az az illetõ már régen jelentkezet ezen topic-ba, hogy hol tart a magyar map készítése, vagy éppen kész van-e már.

szaszy0830 fcbarcelona1 csoky0809 !

nekem tökéletesen betölti a magyar mapot , probáljátok meg egy új profilal, én is így tettem.

nekem is ugyanazt csinálja :/
Nekem is csak félig tölt be aztán kilép a profilokhoz.
szaszy0830
Nálam a magyar map félig tölt, aztán kilép vissza a fõmenübe. :S
Tessék:

Link

Most ez hülyités? vagy tényleg le lehet valahonnan tölteni a magyar mapot ? .
Mert ezen a linken nincs semmi , szerintem feltöltve. amit csoky0809 mellékelt itt a topicba linket.
ITT
Viszont ha tárolt változatban kattintok rá arra a névre a keresõben hogy ets2-map-europa-magyarorszag
akkor ezt adja be ITT de ezen oldalról sem lehet letölteni mert ugyan az oldalt teszi be ami a levelem elején van.

http://restacar.hu/forum/index.php?threads/trucksim-map-2-1-update-2-1-new.827/page-2
Ezt olvasgasd át, és csak az új patch a nyerõ, a warez nem játszik már....
tomi161996
helló abban tudtok nekem segíteni hogy nincs a játékba semmi mód és ha bemegyek a szervizbe és tartozékokat akarok felrakni akkor kidob a játékból mi lehet a gond?

Ördögpalanta62
én használtam és nekem nem fagyott le a játék

szep napot mindenkinek valakinek meg van a trucksim map v 2.1 mert nekem allandoan ki fagy valaki tudna segiteni hogy kell hasznalni hogy ne fagyon ki a jatek segitseged koszonom
TaRka0107
Magyar vagy?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

tud vki man standart interiorba gps az uvegre gps "az üvegre,,
Ricsi234
<#idiota>

Misuka963
<#eljen><#wow1><#gonosz1>

AudiQuattro
<#eljen>Szépek a modellek,megoszthatnád õket egyszer :D

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

A transzformátor közelében labdázni tilos! <#hehe>