Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak azért kérdeztem mert akinek esetleg kisebb teljesítményü a gépje akkor érdemes-e megprobálkozni vele, vagy sem.
Nekem már megvan a orosz változat, reggel töltöttem le.

Szabi
elméletileg sok ujjitás lesz, szóval szerintem megkapja majd az 1.4 nevet is 😄

itt és itt van néhány infó, hogy mi várható a közeljövõben 😊

"Nulla tenaci invia est via"

valaki tudja mi lesz benne a v1.3.2. patch-ben?

Zseer lett pajti 😛

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Scania R580
már rég raktam képet... <#wink>

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

Helló látom vannak olyanok aki tud szerkeszteni
valaki tud RÁBA kamiont esetleg és meg is osztaná
http://i496.photobucket.com/albums/rr330/nagytalpu/BIG_0003121416.jpg
köszi
Ördögpalanta62
egy kis segítség kellene
mivel lehetne kibontani az eredeti def scs filét,mert az scs extractor nekem nem bontja ki

Kicsit hozzányúltam a mezõgazdasági részhez is (textúrát cseréltem) <#bohoc>

Itt az eredeti SCS féle kukoricamezõ <#idiota>

És itt az új kukorica ill. búzatáblám: <#ravasz1>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Erre valaki?

joceruza
?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

YoGabN
Sziasztok, új vagyok ennél a játéknál és azt szeretném, hogy betettem a játékba több teherautót, még sem találom õket.. tehát betettem például egy régebbi Mercedest és a merci szalonban nem látom.. Hol keressem?<#help>

Haters gonna hate!

Motoroj
Õ a teljes mapot kérte, ez csak a csonka.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Stig95
c:/Users/gépneve/Documents/Euro Truck Simulator 2 (win7)

Ki mondta, hogy f??det rám?!

de azt hol találom meg ??
Stig95
Hoppsz. <#miaz>
#24201-re akart menni!

Stig95

Atikah
nem kutya <#eljen><#eljen>

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

úgy se mûködik.
nem azzal se .
külön új profilal mûködik.

betettem a magyar mapot és betölti félig és kiugrik a profile választáshoz !!
<#help><#help><#help>
LOL!!! <#taps> <#eljen> <#vigyor>
Ez volt a nap poénja!

Am, h legyen is vmi kép a topikba, gõzerõvel folyik a villamosítás! <#ravasz1>

#24184: Én nem hinném, h az SCS "havonta" jelentettné meg az új cuccait a játékhoz és nyárig kiadnák mind2 "fejlesztésüket"

nekem is kéne ilyen !!<#phone>
Valaki tudna adni linket arról a lámpa modrol amiben benne van az, hogy a lökhárító elejére lehessen rakni ilyen kicsi lámpát?
LÁSD, amire gondolok ami ott van a lépcsõk között.
Elõre is köszi

Amúgy ha nem tudsz még róla, itt egy kicsi mondhatni,béta verzió magyar map szerüség,ami 7 magyar városból áll. I tt egy kép róla #24170
És akinek esetleg kellene, INNEN letöltheti .

<#vigyor4>

minden városban lehet fuvart is vállalni nálam. 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Na aki letöltötte a félig sem kész 7 magyar városból álló kiegészitõtt, végig kocsikáztam az összes várost.
Hogy megnézzem melyik városban milyen kamion kereskedõ van.

Gyõr : Mercedes
Tatabánya : Scania
Budapest : Scania
Kecskemét : Renault
Szeged : Iveco
Szolnok : Iveco
Salgótarján : Volvo

Csak akkor lehet gondolom fuvart vállalni ha új profilal kezdesz, hát hogy a Gyõr városán kivül a többi városban lehet e fuvart vállalni azt nem probáltam, s nem néztem lehet-e.

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

Luspy
De morbid!!! <#idiota> De amúgy jó.

Stig95
számból vetted ki a szót <#eljen><#eljen>

Komolyan már kínomban ragadtam billentyûzetet, mert ez már halál amit itt egy-két nem tudok jobb szót delikvens csinál miszerint: Magyarmappotaggadmáámegléccikeköszike

lenne egy kis sütnivalótok, akkor belátnátok, hogy mi lenne? na mi? az egész fórum örvendezne, örülne vigadozna hogy juhujj meg van a magyar map itt meg itt lehet tölteni....nemde?!

tudom tudom, kár volt az a bejegyzés is, mert ezek az emberek arra nem veszik a fáradságot, hogy 1 neadjIsten 2 oldalt visszaolvassanak 😊 de ez legyen az õ bajuk

szóval legyetek olyan kedvesek 1-2-3-4 oldalt visszaolvasni, és ha ott 5x leírják szerencsétlen törzstagok, hogy NINCS magyar térkép akkor ne kérdezzétek már meg feleslegesen megint, mert akkor se lesz 😊

modot !!
de azért kösz !!
joceruza
Parancsolj!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

sziasztok !
a teljes magyar mapot megtudjátok adni ???
Ez már kezd nagyon sz*r lenni.... Most ez kamionszimulátor vagy GTA?

///M I Love BMW. :)

Igen teljesen egyetértek amit leírtál a hsz-ben, az tényleg nagyon sok,és hihetetlen hogy annyi (320) várost és községet, készítsen el valaki. Ez nagy macera lenne , és kötélidegzet kellene hozzá, aki ebbe belefogna és teljesen 100%-ig elkészítené, hogy játszható is legyen.
Szerintem bõven elég lenne egy olyan, ahol a hogy úgymondjam, a fõbb nagyvárosok meglennének, mindegy megyébõl legalább.
Értem ezt úgy mint ezen a képen is látható városok #24170

A DLC biztos, hogy hamarabb kijön mint nyár eleje vagy közepe, hiszen már írták, hogy hamarosan kész, szóval tuti tavasz. A másik ok, pedig hogy a Hi-Way posztban is írták, hogy a kamionok is pár hónapon belül jönnek, ami szerintem max 2-3. Gondolom én, hogy nyár elejére már az új Stralis-al szelhetem az M1-est 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

gumikacsa
Mi értelme van az ilyen fake videók elkészítésének, nem tudom..

Renault magnum http://kamionszim.hu

Ha a frank007 féle gondolsz, akkor azt sztem mki elfelejtheti!
Az a bejelentés amilyen gyorsan jött olyan gyorsan ment is, immáron lassan több mint 3 hónapja!
Már akkor kétséges volt (legalábbis részemrõl), h abból valaha is lesz vmi érdemleges.

Aki ismeri az ETS2-t módolási, map editor-i oldalról is, annak végiggondolva ezt a projektet, szinte kivitelezhetetlen "küldetés", hisz a bejelentéskor elhangzott egy akkora város szám (320) amit még a készítõk se gondoltak soha, és lehet, h maga a játék motorja el se bírna ekkorát.
Mivel semmi hír sincs errõl a mapról azóta se, ill. az ember is eltûnt, így én speciel arra tudok gondolni, h vagy megunta, mert belátta mekkora meló lenne a "terve", vagy a játék egy idõ után megadta magát a térképétõl és elakadt a projekt!
Ha folytatná, biztos vok benne, h azóta jelent volna meg legalább 1-2 kép a munkájáról, de még csak be sem jelentkezett 3 hónapja a készítõje sem, nem hogy vmi info lenne arról a térképrõl. YouTube csatornáján ugyan ez a helyzet, szal ennek szem annyi, meg egy bambi!

Én amondó vok, h magyar utakon a többség akkor fog furikázni, amikor megjelenik a hivatalos SCS Kelet-európai DLC, 2 azaz 2 db magyar várossal! Esetleg azután lesz 1-2 "próbálkozás", h azt a térképet kiegészíteni majd több magyar várossal. De erre sztem még legalább nyár közepe/végéig várnunk kell, elõbb nem hinném, h kijönne ez a DLC!

Na egy újjabb videó , forrás az orosz Facebook-ról . De amúgy nagyon király ez is ,<#nevetes1>
mint az autostop , mit láthtank nemrégiben itt a topicban.

NEM LÉTEZÕ MÓD !!!!

ZOMBILAND

Stig95
A game.log file listázza a hibát!!!! de ezt már nem egyszer írtam ebben a topikban.

probáltad úgy is megnézni, hogy egy új profil elinditásával is ugyanaz hibát dobja-e fel ?
mert ha nincs benne mód és kidob akkor lehet, de csak tipp, hogy valamelyik kiegészitõ felülírt valamit a játékban, a játék során.

mostmár mûködik köszi 😄
tomi161996
valaki tudna segíteni?

akkor sztem az lehet a baj mert én most töltöttem le a game-t és az még csak 1.1 es frissítem és meglátjuk köszi 😊
igen nekem is az 131-es verzió van fent.