Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kis segítséget szeretnékkérni, telepítettem a redexpert10s_ess2013.exe-t de a red_expert_1.1_patch.zip tartalmát sehogy sem tudom bebûvölni az EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert_2013.scs-be, miként lehet?
üdv mindenkinek !

Egy kis <#help> kellene .

Az a problémám a játékkal / originált / , hogy jópár napja már hogy akadozik, olyan módon hogy mintha hírtelen megfognám a játékban a kamiont, hogy ne menjen tovább, aztán hírtelen el is engedném, van mikor egy picire meg is áll a kép, aztán újra elindul.
Most telepítettem újra a játékot, a beállításoknál nincs semmi a legnagyobbon, esetleges a közepes beállítás, és frissitettem a Nvidiát is, de semmi változás .
Ja és 1.60% van beírva a uset r_scale_y és a uset r_scale_x -ba azaz a rendelési százaléknál
- 256+% .
Ugyan úgy elõjön azon hibák mit a levelem elején írtam, mi lehet a probléma ? tudd valaki valami jó ötletett rá, mit vagy min lehetne álitani ?.

Én is üdvözlöm újra Frank-et, és leborulok a terved elõtt. A Teve utcai rendõrpalota láttán le is mentem hídba😊.
Gratulálok és kitartást kívánok. És ne hallgass a fikázókra!
Szabi
értelme semmi, már alapból is alig lehet kijönni a bányából 2tengelyes járgánnyal meg simán lehet borulni kanyarban 😄

"Nulla tenaci invia est via"

na hát errõl beszélek 😄

fuvaroknál is le lehet csípni bizonyára valamennyit.
ezt a MOD-ot már próbáltad / próbáltátok?

New Trailer Weights

Szabi
a játékban 140.000 euro, igazából meg csak ~70.000 😄

Kösz, köszi

Csalni nem akarok 😊
Csak úgy értettem, hogy valósabb fizetségek a legaszállított rakományokért például.
Nem igazán látok bele, hogy valójában mennyit fizetnek, de úgy érzem, hogy nem reálisak a pénzösszegek a játékban. 😊

Szabi
összegyûjtöttem pár ilyesmi módot, amiket én használok a játékban, mindegyik olyan ami várhatóan nem akad majd össze új tartalmakkal, legalábbis abból játék/mentés hiba nem lehet 😊

hosszas tesztelgetés után, végül én is csak a fizikamód nélkülii verziót használom 😄

valósabb vállalatirányítás-t meg nem tudom hogy érted, de ha leírod hogy mennyire szeretnél csalni, akkor beállítgatom neked 😊

Létezik valahol olyan összeállított MOD csomag 1.3.1-hez, ami realisztikusabbá varázsolja a játékélményt?
Gondolok itt:

- hangok (motorhang, fék, környezet, stb),
- AI-k fényszórói, hátsólámpái,
- valós trailerek,
- fülkék,
- skinek,
- valós cégek,
- valósabb vállalatirányítás (pénz)
- stb stb stb... apróságok amik

Szóval jó sok "finomság" összegyúrva. 😊
gumikacsa
Nyilván, úgy készíti, ahogy neki tetszik, ha csak Budapestet, akkor csak azt.

Ha te készítenéd, olyan lenne, ahogyan Te szeretnéd. Ha pedig én készíteném, csak Gyöngyös, és környéke lenne benne... de nekem sajnos nincs rá idõm.

Renault magnum http://kamionszim.hu

A próbaverziót aztán simán bõvítheti, akár részleteiben, akár a települések számában. A GTS sem vonultatott fel ennél sokkal több várost!
Szabi
de õ nem eu kiegészítõt csinál, hanem tényleges magyar map-ot eu helyett 😄

frank007 nagyon szép a munkád, olyan mintha ott járnék, de ennyire részletesen kidolgozni teljesen felesleges. nincs szükség egy ilyen szintû Bp-re, teljesen elveszel a részletekben. Korábban írtuk már többen, hogy egy megyeszékhely szintû magyar mapra lenne szükség, ahol a városok és az odavezetõ utak fõbb jellegzetességei megjelennének. Én budapesti vagyok, de a legtöbben nem és jogos az elvárás a részükrõl, ha magyar map, akkor ne csak a fõváros legyen benne.
Átfogóbb szemlélettel kellene belevágnod, itt sokan megdicsérnek a munkádért, de igazán értékelni egy 20-50 településbõl álló magyar próbaverziót tudnának.
Szabi
a #24324 hsz-ben linkelt videó els õpár másodpercét nézd meg 😄

#24333: hivatalosan még nem mondtak semmit a megjelenésrõl, viszont az ígértek hogy lesz még bõven új kamion 😊

akos25
Ez nagyon jól néz ki... :-) A következõ DLC tartalma lesz majd a gép? A többi kamiont is cserélik majd, vagy errõl még nincs pontos infó?

mani13
Frank nagyon tetszik a mapod <#worship>.Egy kérdés hány város lesz benne kb?<#conf>

Szabi
elméletileg igen, de akkor már olcsóbb neten kódot venni 😄

Ördögpalanta62
Gratulálok nagyon szép lett.

Sziasztok! Valaki tudja, hogy ha megveszem a boltban a dobozos játékot, akkor azt késõbb tudom majd Steamen regisztrálni?

A Windows 8 ef-ó-es, mer\' nincs benne Start menü, mer\' csempés mint a WC, és meer\' csak én aztat mondtam!

Szabi
<#worship>

AudiQuattro
Gyerekek ez odabasz

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

AudiQuattro
valaki megtudná mondani hogy EZ az uj scania sorozat lesz 2013 ban vagy csak valami limited edition?

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

igen azt írta, de bocsánat arra gondoltam, hogy esetleg azon kívül talán más település is elõfordulhat benne
Szabi
terv szerint rengeteg város lesz, aztán kiderül hogy bírja el a játék és Frank türelme 😄

amúgy azzal kezdte a kommentelést ma, hogy brutálrészletes Budapest és környéke lesz az elsõ kiadott verzió majd... akkor szerinted az ország másik pontja abba beletartozik ? 😊

Nekem a mappal kapcsolatban egy olyan kérdésem lenne, hogy véglesben Debrecen benne lesz-e?
Valamint ha igen akkor a teszt verzióban amit majd a jövõben publikálsz elérhetõ lesz-e?

Itt van Csepelrõl pár kép... 😊

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]
kazai21
Csepelrõl tudnál mutatni képet? 😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Szabi
nagyon hangulatos felismerni a helyeket <#taps>

Köszi szépen a felajánlást, de Bp-t a Norc.hu alapján meg tudtam csinálni, az ország többi részét meg egyelõre kevésbé részletesen fogom megcsinálni és majd utólag tökéletesítem, csak hogy gyorsabban haladjak.
v43 001
Nagyon király vagy! Tökéletes, igényes munka! Írtam már egy üzenetet, hogyha kell fotó vagy bármi, akkor tudok segíteni, sajnos nem válaszoltál rá, de továbbra is fent áll! 😊
Köszönjük elõre is a próbaverziót és nagyon sok kitartást a maphoz! <#taps><#eljen>

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Még ma, de legkésöbb holnap töltök fel videókat is. Egyébként szerintem 3-4 hét múlva kiadok egy próbaverziót, akárhol is tartok... csak, hogy kipróbáljátok, hogy megy a gépeteken.
TaRka0107
Nem vagy semmi Frank. Durva😄 Pestet kiadhatnád😄 Többire meg majd várunk még😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]
maujuri
Nagyon szép, csak nem tudom megjelenteted e egyáltalán, iszonyat sok meló, és idõ. De gartulálok a türelmedhez, és reméljük lesz belõle valami.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]
Szabi
<#worship>

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]
Sziasztok! Bocsi, hogy ennyi idõre eltüntem, de most

hoztam pár képet! Az utóbbi hónapokban nem volt annyi

idõm csinálni a mapot, de remélem mostantól mésképpen

lesz. Ami az eddig látottakon kivül teljesen kész van az

Budapest. Ez nem 1, hanem 6 hatalmas egybeépített várost

jelent. Dél-Buda, Észak-Buda, Csepel, Dél-Pest, Közép-

Pest, Észak-Pest. Így sokkal több telephely lehet a

városban. Van olyan cég, aminek 6 telephelye van csak

Budapesten. Összesen kb. 40 van a városban. A várost

csak a Hungária- körgyûrün kivül lehet bejárni, beljebb

nem mehetnek kamionok 😊 Megpróbáltam minden városrészt,

fõutat belerakni. Egyébként a map a 2000-2002-es

állapotokat fogja tükrözni, tehát az M0-ás csak az M1-es

M5-ös között lett megépítve.

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

A RED az ETS2-vel kompatibilis. Ha az alapjáték megy XP-n, akkor a RED is fog. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Tényleg, van valami hír az új patchrõl mikor jön? Mert állítólag a kieg elõtt még lesz!

Szabi
az 1.3.1-be a pályaszerkesztõbe bekerültek a buszállomások, a késõbbi zárt bétás verzióba már az állomásokat is elhelyezték a térképen, gondolom azt majd egyszer megkapjuk mi is.. 😊

tomi161996
én is irtam neked

tomi161996
okés

Hali tomi161996 !

Írtam privi üzit

tomi161996
helló azt szeretném kérdezni hogy a Real Environment Dimension az nem jó xp-re vagy nincs valami olyan verziója ami xp-re is jó?

tomi161996
honnan tudnám ezt letölteni?

Egy kis pihenõ, és irány tovább a roncstelepre .

marko37
Nagyon jó lesz, várom márt hogy kész legyen .

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*