Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis <#help>#help> kellene .
Az a problémám a játékkal / originált / , hogy jópár napja már hogy akadozik, olyan módon hogy mintha hírtelen megfognám a játékban a kamiont, hogy ne menjen tovább, aztán hírtelen el is engedném, van mikor egy picire meg is áll a kép, aztán újra elindul.
Most telepítettem újra a játékot, a beállításoknál nincs semmi a legnagyobbon, esetleges a közepes beállítás, és frissitettem a Nvidiát is, de semmi változás .
Ja és 1.60% van beírva a uset r_scale_y és a uset r_scale_x -ba azaz a rendelési százaléknál
- 256+% .
Ugyan úgy elõjön azon hibák mit a levelem elején írtam, mi lehet a probléma ? tudd valaki valami jó ötletett rá, mit vagy min lehetne álitani ?.
Gratulálok és kitartást kívánok. És ne hallgass a fikázókra!
"Nulla tenaci invia est via"
fuvaroknál is le lehet csípni bizonyára valamennyit.
Csalni nem akarok 😊
Csak úgy értettem, hogy valósabb fizetségek a legaszállított rakományokért például.
Nem igazán látok bele, hogy valójában mennyit fizetnek, de úgy érzem, hogy nem reálisak a pénzösszegek a játékban. 😊
hosszas tesztelgetés után, végül én is csak a fizikamód nélkülii verziót használom 😄
valósabb vállalatirányítás-t meg nem tudom hogy érted, de ha leírod hogy mennyire szeretnél csalni, akkor beállítgatom neked 😊
Gondolok itt:
- hangok (motorhang, fék, környezet, stb),
- AI-k fényszórói, hátsólámpái,
- valós trailerek,
- fülkék,
- skinek,
- valós cégek,
- valósabb vállalatirányítás (pénz)
- stb stb stb... apróságok amik
Szóval jó sok "finomság" összegyúrva. 😊
Ha te készítenéd, olyan lenne, ahogyan Te szeretnéd. Ha pedig én készíteném, csak Gyöngyös, és környéke lenne benne... de nekem sajnos nincs rá idõm.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Átfogóbb szemlélettel kellene belevágnod, itt sokan megdicsérnek a munkádért, de igazán értékelni egy 20-50 településbõl álló magyar próbaverziót tudnának.
#24333: hivatalosan még nem mondtak semmit a megjelenésrõl, viszont az ígértek hogy lesz még bõven új kamion 😊
A Windows 8 ef-ó-es, mer\' nincs benne Start menü, mer\' csempés mint a WC, és meer\' csak én aztat mondtam!
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
amúgy azzal kezdte a kommentelést ma, hogy brutálrészletes Budapest és környéke lesz az elsõ kiadott verzió majd... akkor szerinted az ország másik pontja abba beletartozik ? 😊
Valamint ha igen akkor a teszt verzióban amit majd a jövõben publikálsz elérhetõ lesz-e?
Itt van Csepelrõl pár kép... 😊
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Köszönjük elõre is a próbaverziót és nagyon sok kitartást a maphoz! <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
hoztam pár képet! Az utóbbi hónapokban nem volt annyi
idõm csinálni a mapot, de remélem mostantól mésképpen
lesz. Ami az eddig látottakon kivül teljesen kész van az
Budapest. Ez nem 1, hanem 6 hatalmas egybeépített várost
jelent. Dél-Buda, Észak-Buda, Csepel, Dél-Pest, Közép-
Pest, Észak-Pest. Így sokkal több telephely lehet a
városban. Van olyan cég, aminek 6 telephelye van csak
Budapesten. Összesen kb. 40 van a városban. A várost
csak a Hungária- körgyûrün kivül lehet bejárni, beljebb
nem mehetnek kamionok 😊 Megpróbáltam minden városrészt,
fõutat belerakni. Egyébként a map a 2000-2002-es
állapotokat fogja tükrözni, tehát az M0-ás csak az M1-es
M5-ös között lett megépítve.
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Írtam privi üzit

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*