52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • kamionos dzsó
    http://data.hu/get/6838591/Waberers.zip
    Itt egy link a Waberer's-es Daf-hoz
  • hotwheels
    A pót az ebbe a packba van benne.
    A DAF-on lévő skin meg, saját készítés ( gondolom én :DD )
  • Axtros
    Igen, kerestem is, és találtam is legalább két-három féle Waberer's -es megoldást, de pont azt, amit Gigamen képén láttam, azt nem találtam meg. Ezért kértem linket.
  • hotwheels
    Google a barátod..
  • Axtros
    És honnan? Link? Kösz!
  • gigamen
    A pótkocsi packban van, a traktor is tölthető.
  • bálint013
    Szia, a Daf meg a Waberer ' s pót az pack? Ha az akkor adnál egy linket róluk?
  • hotwheels
  • djmorvai
    Valószínű hogy az ami nekem hogy nem eredeti a játékod. Én is vissza telepítettem az 1.4.8-at és most nem tűnik el a rakomány.
  • kcsbubi
    Szia.
    Használd az oldal alján a keresőt. Így találtam meg Én is, neked.
    Tessék. Kamion kereskedők
  • Bence19990412
    Meló után: http://kephost.adatbazis.eu/images/76851176610309043053.png
  • hotwheels

gigamen - a lengyeleknek sikerült eladni.. :D
  • gigamen

hotwheels-azt az amerikai vasat nehéz lesz eladni alkatrésznek,maximum az oroszoknál
  • gyury1983
    Érdeklődni szeretnék hogy a Rebuilding Europe v.1.02 mapot hogyan kell használni?
  • hotwheels
    Vedd meg...
  • BigdaweM12
    felraktam énis az 1.4.12-őt és sajnos 3ból 3szor nekemis eltűnt a rakomány..:( pár km vezetés után.. láttam másnál is előfordult ez.. mi lehet a hiba? pedig ezen kívül jól sikerült a patch sokkal szebb lett a játék nincs kedvem régebbit visszarakni
  • csaba90
    sziasztok! a magyar mapon merre lehet, IVECO szalon?:D az 5. megtalálása után már meguntam ivecot keresni :S
  • hotwheels
    Tört a játékod, vedd meg.
  • djmorvai
    Felraktam az új patch-t és ha úton vagyok valamiért eltűnik a rakomány. ezek a modok vannak bent nekem. TSM map, Red, Full tuning mod, az hogy több helyre tudok menni a hajóval meg az hogy élethűbb a kamionokon a lámpa, a többi meg kamion meg pótkocsi pack. Mi lehet a gond?
  • BigdaweM12
    egyedi rendszámot hogy tudok csinálni?
  • hotwheels
  • AttilaRO
    tolem is 3 kep

• fs9pilot
    Te is.... agyilag.
  • malasd
    Szisztok! Valaki tudna be linkelni 1.4.8 ra Scaniához tetö klimát?
  • Szabi #30295
    idióta
  • Bence19990412
    Ja OK. Mert írták valahol, hogy lesz az scs-től valami multis patch. De akkor semmi. A trollokal meg igazad van.
  • komiki
    Nincs multi !Nem is baj.Ott lennének csak az igazi barlangi trollok.
  • Bence19990412
    Valaki tud valamit a multiplayer modról?
  • fagy53
    Olyan helyeken jársz a totálkáros kamionnal /első kép/ ami még nincs kész! Sárosd, Dunaföldvár ezek nem elérhető célpontok, így a hozzájuk vezető út is elég ""rögös". Olvasd el a NAGYON FONTOS text fájlt és majd megérted....
  • tomigames

TELE VAN PÁLYA HIBÁVAL A HUNGARY TÉRKÉP
  • jutiput
    Köszi, hogy ezt megosztottad!
  • gigamen
    Üdv!

Eurofreaks oldallal mi történt?
  • Gis80s

...::: LETÖLTÉS :::...

....1.4.12-vel biztosan működik, a többivel nem tudom.
  • Ördögpalanta62
    11 Lengyel város és 2 Magyarországi lesz benne,most tesztelik
  • Robert24
    Aha!
    Na ha módom lesz rá a leírtak szerint meg is csinálom. Köszi a felvilágosítást!
    Egyébként a legújabb patchel frissítettem a játékot ezekszerint ezt is figyelembe kell venni épp melyik frissítéssel fut a játék.
    Arról lehet tudni valamit, hogy hivatalosan az scs amit kiegészítésként fog kiadni térképet kb 10 euroért (3.000Ft) mennyi várost fog tartalmazni?
    4-5 város elég kevéske lenne szerintem jobb lenne ha mondjuk Skandinávia, Spanyolország és Francia, Olasz többi részét már adnák. Ez magánvélemény.
  • jutiput
    Ha csak az "scs" fájlokat másoltad be, akkor már csak a játék betöltése után a profiloknál alul van, hogy "szerkesztés" ott kell be pipálni azt a modot, amit bemásoltál és akárhány modot bemásolsz, ezt mindig meg kell tenned! És persze az is lényeges, hogy nem mindegy, hogy milyen mod, melyik verzióba való, mert abból is baj lehet!
  • Robert24
    Semmi olyat nem csináltam.
    Letöltöttem, kicsomagoltam és bemásoltam a mod mappába.
    Ezt a pipás dolgot kifejtenéd bővebben?
    Köszi!
  • ronso
    Szerkesztésnél beletetted a pipát a frissen betett modokba mert csak akkor müködik....
  • Robert24
    Sziasztok!

Kérdésem lenne azzal kapcsolatban, hogy a restacar oldalról leszedtem egy trailer packot plusz egy valós forgalom zajt imitáló modot és betettem a mod mappába de semmi változás nem történt. Mi az oka vagy nem jó helyre raktam?
    A mod mappában már vannak modok lehet az zavarja?
  • jutiput
    Köszönöm , ezt is jó helynek tartom!