Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Total commanderben is megcsinálhatod, becsomagolás, kipipálod az önkicsomagoló készítése opciót. Egy exe-be tömöríti az összes modot.
Útra keltem ezzel a szépséggel 😊

Ezer hála!!
a profilodba a szerkesztésnél pipáld be
Valaki segítsen légyszi! Nem rég kezdtem újra,de bármit amit berakok a mod mappába nem mûködik! Beraktam a Waberer's DAF skin-t,és a Waberer's pótot is,de egyik se mûködik. valakinek ötlet? (Jó helyre raktam,mert régebben mentek a modok)
Nálam is ez van!! De billentyûzeten :S Azt hittem csak nálam van ez. Tuti valami bug
Használ valaki xbox controllert?? a legutobbi patch óta nálam elbaszódott a simple automatic... LT fék, RT gáz, na most ha tolatok akkor mindkettõ GÁZ-t ad, vagyis nem tudok megállni, ez mi a bánatért van??
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
összemásoltam a mód mappákat egybe és ezt szeretném exe.filére átalakítani,hogy a másik vinyómon ne legyen 1.8 gb hely foglalás.
Az .scs fájl kicsomagolásához, EZT használd.
Ha rar fájlt, fájlokat akarsz kicsomagolni, ahoz jó a winrar progi is.
Mód mappának lenni kell, mert mikor feltepíted a játékot, azt követõen elindul magától a játék,és így ezzel, megjeleníti,legtöbb esetben a mód,save,music,profil, mappákat. A screenshot mappa akkor jelenik meg, mikor játék közben egyszer legalább megnyomod az F10-es gombot, ebben találhatod meg a pillanatképeket, amiket az F10-es gombbal készitesz.
Így hogy nincs mód mappád, akkor valahogy rosszul telepítetted fel a játékot.
sziasztok
lenne egy olyan kérdésem,hogy milyen programmal tudom a mód mappába levõ kiegészítõt exe.-be átalakítani?
lenne egy olyan kérdésem,hogy milyen programmal tudom a mód mappába levõ kiegészítõt exe.-be átalakítani?
Helló mindenkinek!!
Még elég új vagyok a játékban.Szeretnék egy kis segítséget kérni,nem tudom kicsomagolni az scs fájlokat és nincs mod mappám sem.
A játék élethû,de nagyon zavar,hogy a 3tengelyeseken nincs oldallemez.
Van Winrar es totalcomander is.
Köszi a segítséget
Még elég új vagyok a játékban.Szeretnék egy kis segítséget kérni,nem tudom kicsomagolni az scs fájlokat és nincs mod mappám sem.
A játék élethû,de nagyon zavar,hogy a 3tengelyeseken nincs oldallemez.
Van Winrar es totalcomander is.
Köszi a segítséget
Próbáld meg, hogy csak azt a két modot hagyod bent. Tehát a TSM 2.2, illetve a trailer pack-t, és indítás elõtt, jobb klikk az ETS 2 ikonjára, ott a "CÉL" mezõ végére a " jel után nyomsz egy szóközt, és beírod ezt:
-mm_pool_size 1200
Tehát valahogy így:
"D:\game\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe" -mm_pool_size 1200
nekem ez az elérési útvonal, de a vége a lényeg. Ezzel megnöveled a játékhoz rendelt memóriaméretet.
Ha a modok miatt mégsem akar indulni a meglévõ profilod, akkor próbáld meg, hogy csinálsz új profilt, és csak ezt a két modot használod, a fent említett parancssorral.
-mm_pool_size 1200
Tehát valahogy így:
"D:\game\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe" -mm_pool_size 1200
nekem ez az elérési útvonal, de a vége a lényeg. Ezzel megnöveled a játékhoz rendelt memóriaméretet.
Ha a modok miatt mégsem akar indulni a meglévõ profilod, akkor próbáld meg, hogy csinálsz új profilt, és csak ezt a két modot használod, a fent említett parancssorral.
áhááá értem...😛 És ez a klíma? 😄 bekapcsolom, meg ki ha "úgy adódik?" 😄
Hát ha 1.3.1-es patched van akk felesleges leszedni! Viszont, ha nem 1.3.1-es akk azt csinálja, h a premiumot is lehet tuningolni!
Szia!
Köszi, de amióta beletettem, folyamatosan kilép, valamint elkövettem azt a hibát, hogy a modokkal mentettem, így most ha a modokat kiveszem, nem indul el. buktam az idáig játszott profilt 😊 Valami ötlet?
Köszi, de amióta beletettem, folyamatosan kilép, valamint elkövettem azt a hibát, hogy a modokkal mentettem, így most ha a modokat kiveszem, nem indul el. buktam az idáig játszott profilt 😊 Valami ötlet?
Sziasztok!
Végre megtaláltam a számomra legjobb skint!
Rég töltöttem fel képet így megmutatnám! 😊
Végre megtaláltam a számomra legjobb skint!
Rég töltöttem fel képet így megmutatnám! 😊
Mit takar a modok közt itt fent a "prémium tnuning"? "Mi van benne?"
http://ets2.lt/en/trailer-pack-for-all-trailers-with-just-play-truck-sim-map-2-2/
parancsolj 😄
parancsolj 😄
Üdv. Pár kép Romániából.
Nem tudja valaki hogy az utolsó képen ezt a fura "világítást" hogy lehetne eltüntetni? Majdnem az összes tárgy így virít.

Nem tudja valaki hogy az utolsó képen ezt a fura "világítást" hogy lehetne eltüntetni? Majdnem az összes tárgy így virít.

melyik mapról van a video:
Laci78
A TSM 2.2-t megtaláltam, de hogy keressek rá a hozzátartozó trailer pack-ra?
Hello!
Köszönöm szépen a tippet!
Köszönöm szépen a tippet!
Hello!
Szerintem a TSM map 2.2-t mindenképpen érdemes berakni, meg a hozzá tartozó trailer packot is, mert nagyon feldobja a játékot.
Szerintem a TSM map 2.2-t mindenképpen érdemes berakni, meg a hozzá tartozó trailer packot is, mert nagyon feldobja a játékot.
Sziasztok!
Tetszik az ETS 2, örülök, hogy végre testre is lehet szabni a kamionokat, megjelentek a pótkocsikon a méretjelzõk, stb. Pár dolog azonban még hagy kivánni valót maga után. A motor hangja még mindig nem az igazi, hamar felpörög utána gyilkos hangja van😊 A másik, hogy a parkolólámpákat is jobban megcsinálhatták volna. A térképen pl. Spanyolországot nem látom, vagy ez csak késõbb lesz elérhetõ?
Tudtok olyan modokat, amiket érdemes telepíteni?
Tetszik az ETS 2, örülök, hogy végre testre is lehet szabni a kamionokat, megjelentek a pótkocsikon a méretjelzõk, stb. Pár dolog azonban még hagy kivánni valót maga után. A motor hangja még mindig nem az igazi, hamar felpörög utána gyilkos hangja van😊 A másik, hogy a parkolólámpákat is jobban megcsinálhatták volna. A térképen pl. Spanyolországot nem látom, vagy ez csak késõbb lesz elérhetõ?
Tudtok olyan modokat, amiket érdemes telepíteni?
Gratulálok a videóhoz!Nagyon király lett!Csodálatos! <#hamm>#hamm>
Am tetszik ez a videó <#vigyor3>#vigyor3>
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
Mert az elõzõ meghibásodott.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
<#worship>#worship><#integet2>#integet2><#worship>#worship>
Helló frank007 nem tudod hogy a spanyol részt miért hagyták ki az ETS 2 bõl?
!
Kicsit ellaposodott a fórum. Szerintem már csak Frank007 jelentkezése segíthetne egy kicsit.
Kérlek adj egy jelet, hogy létezel!
Kérlek adj egy jelet, hogy létezel!
Várakoztam a kompra😊
Találkoztam egy kollégával,akivel elég sokáig együtt is haladtam😊

Találkoztam egy kollégával,akivel elég sokáig együtt is haladtam😊
ha nem kapcsoltad ki, akkor automatán frissít, de amúgy játékindítás után ahol a profilt írja ki, ott van alul a verziószám 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Sziasztok!
Hol tudom megnézni milyen a sim. verziója? Megnéztem a honlapjukat és akad néhány update.
Nem világos, hogy a Steam magától updatel vagy nekem kell manuálisan.
Hol tudom megnézni milyen a sim. verziója? Megnéztem a honlapjukat és akad néhány update.
Nem világos, hogy a Steam magától updatel vagy nekem kell manuálisan.
Ja, csak a parkolót kellet volna arrébb tenni,mint a valóságban,de amúgy király mód sûrûn viszek oda
árut mert jó tolatgatós hely.<#nevetes1>#nevetes1>
árut mert jó tolatgatós hely.<#nevetes1>#nevetes1>
Ja ertem, koszi, ezekszerint akkor ez a mod csak erdekessegkeppen van bent a jatekban, mint pl. a Tesco-k es a hasonlo helyszinek, mert csak vinni lehet oda arut, onnan hozni nem? 😞
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
MAN hoz kellene valami jó Sound tud valaki?
1.3.1
1.3.1
A TSM map-ok mûködnek? És melyiket érdemes használni??
Visszatértem 😊 Mára ennyi!

Hali .Onnan sajna nem tudsz vinni,mert Kaarfort meg a sellplant (Walmart) helyettesíti, úgyhogy oda csak vinni tudsz.<#shakehead>#shakehead>
Melyik Realistic Physics mod-ba rugózik jól a fülke? Sajnos az 1.4 nem mûködik megfelelõen az 1.3.1-es játékkal mert mikor rükvercbe van nem lehet fékezni vele. Az 1.8-ast letöltöttem viszont abba úgy rugózik a fülke mint alapból a játékba. <#conf>#conf>
Válaszokat elõre is köszönöm!
Válaszokat elõre is köszönöm!
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Szép napot mindenkinek!
Daf interior:
Lenne egy olyan jellegû kérdésem,hogy miért lehet az hogyha 16 fokozatú váltót veszek (manuálisat) akkor miért nem mûködik a 2-dik váltókapcsoló gomb? Akármire állítom továbbra is 12 sebességet tudok váltani holott benne van a 16-os.!
Nagyon megköszönném aki segít ebben!
Daf interior:
Lenne egy olyan jellegû kérdésem,hogy miért lehet az hogyha 16 fokozatú váltót veszek (manuálisat) akkor miért nem mûködik a 2-dik váltókapcsoló gomb? Akármire állítom továbbra is 12 sebességet tudok váltani holott benne van a 16-os.!
Nagyon megköszönném aki segít ebben!