Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elsõsorban a nyomaték a lényeges, vontató lévén, így a Volvo motorjai a legjobbak. Itt a topikban a"letöltések"-nél megtalálható a 750LE Volvo motor, amely mindegyik kamionnál megjeleníthetõ és elérhetõ, ha telepíted a modot. Igazodik azonban az illetõ márka nyomatékazonosságához, így minden márkánál más és más a nyomatékmaximum....
Nem a gyorsaság a lényeg, hanem a gyorsulékonyság, a kapaszkodóképesség. Én pl 110km/h maxot állítottam be, ami remekül bevált, bár így már nem igazi szimulátor, de senki nem varrhatja a nyakamba az NFS-t!<#wink>
:DD Jót röhögtem a kommenteden.. :D

Én lóerõt nézek,és nyomatékot, úgy eddig a Volva a legjobb..:D De azt nem értem egy Gyengébb Scania miért lvl 25-ön érhetõ el.. Lehet én nem tudok valamit(?) o.O O.o

Persze én se azt akarom ezzel hogy 200-al száguldozok 21 tonnával mögöttem, kb összes kamion szimulátort próbáltam mert szeretem én is ezeket, csak azért legyen fogalmam hogy mi a "leggyorsabb"

Más: Megtaláltam itt a speedlimites modot, beraktam, de smmi..Ugyan úgy tilt :/ Grrr..
Legjobb: Scania és Man (szuvenír véleményem)
Leggyorsabb: mind, mert ez egy kamionszimulátor, ahol teherautókkal fuvarozol. Amire te gondolsz az a Need for Speed játék sorozat, azt próbáld ki inkább... <#banplz><#violent>
Jah és bocs a kettõért.. Opción belül be lehet állítani hogy a 90-es tiltás ne legyen? Vagy esetleg erre van valami mod? Azt nagyon megköszönném, és ha valaki leírná, hogy ezt hova kell berakni. :)
Sziasztok!

Rövid tömör kérdésem lenne..Melyik a "legjobb, leggyorsabb kamion".. Persze a legjobb egyénfüggõ :P , de a leggyorsabbra csak van valami "megfejtés"..:D

Válaszokat elõre is köszönöm! :D
Lehet, hogy volt róla szó, de miként lehet a cég nevét feltüntetni?
Én a szélvédõ fölé szeretném.
Ha van ehhez valami leírás azt hol lehet megtalálni?

Elõre is köszi a segítséget.

Sziasztok!

Tud valaki Volvo márkával ellátott félpótkocsit ajánlani?
Mert ugye van Daf,Iveco,Scania stb, de Volvosat nem találtam!

Ilyenre gondoltam csak Volvo felirattal és persze a vas õsi vegyjelével!!

Köszi
marko37
Anno még a HAULIN-hoz én is megcsináltam grat szép lett <#taps>

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Igen, a modokat ugyanoda kell másolni. Ha megveszed a játékot akkor alapból a legfrissebb verziót tölti le, ha pedig kijön egy újabb frissítés akkor automatikusan leszedi azt is.
Igen, ha a legnagyobb kumulatív peccset szeded le. Innen pl. a 179 megásat kapd le, azt bármelyik korábbi verzióra rárakhatod.

Hivatalos térképbõvítések fizetõs letölthetõ kiegészítõk formájában érkeznek majd, jelenleg az Eastern-European Expansiont készíti az SCS, ami Lengyelországot, Csehországot és Szlovákiát bõvíti ki, illetve Magyarország is megkapja Budapestet és Debrecent.

Jó minõségû magyar map pedig jelenleg nincs, gondolom a Yusuf-féle összegányolt-lopkodott modra célzol, annál ez ismert hiányosság. Frank007 térképe lesz a "real deal", arra érdemes várni, no meg persze retoucher is igen szép képeket tesz közzé itt mostanság... ;)

Még annyi, hogy pecsekbõl elég ha a legutolsó letöltöm és felteszem és az tartalmazza az elõzõket is vagy mindegyiket meg kell csinálni, illetve ha már legutolsót feltettem és kellett volna többit is, akkor csak így most utolag tegyem meg?

Amúgy hivatalos map bõvítések pecsbõl jönnek vagy a hivatalos oldalon máshol vannak és csak én nem találom?

Leszedtem egy magyar mappot, de semilyen fuvart nem kapok oda, pedig a központom Bécsben van, tehát elég közel..
nekem megvan dobozos változatban,és beregeltem a Steam-be,és mennek a modok...és steam-rõl telepítettem fel. Bár már a megjelenés napján megvolt a játék de akkor se nyúltam a dobozhoz :D
A lnéyeg hogy nekem steam-essel is mennek a modok :)
Kiválasztottad a modoknál hogy mûködjön? Be kell pipálni.

Nézd meg EZT.
Itt elég sok szokott lenni az újdonság és érdemes naponta egyszer megnézni.

Még egy linket lehet kérni ti honnan töltötök le modokat ami mûködik eredeti játékon, és 1.3.1 patche-en!
neked ha a mod mappába belerakod a modokat akkor megy is gondolom. 1.3.1 patch-ed van? Van valami ötleted az enyém miért nem megy?
Modok ugyanúgy mûködnek majd, nekem is Steam-es van. Ja, ami más, az a játék fáljjai, azok a steamapps/common-ban vannak/lesznek.
Csak Steam-en drágább, azt ugye tudod?
szerintem meg nem fog menni, mert nekem nem megy. Fent van az 1.3.1 patch és hiába másolok olyan modot be amit teszteltek ezen a patchen akkor se jó. de ha tudja valaki a megoldást az megoszthatná velem, CD-s verzió van meg. Amikor kipróbáltam nem eredetibe akkor ment :/
igen,csak a célmappát kell megkeresned ahová a Steam telepíti.

i robot
Sziasztok! Pár napja letöltöttem a játék demoját és nagyon tetszik. Mindenképp szeretném megvenni, de STEAM-en keresztül. A mod-ok mûködni fognak így?

biliard10
5: van topicja Euro Coach Simulator

1. Dokumentumok/ETS2/mod mappába
2. Jah
3. Jah
4. hivatalos honlap,vagy restacar
5. Nincs infó
6.ETS2 tartalmasabb, Truck & Trailers -be csak parkolni lehett,semmi mást.

Sziasztok!

Most kezdem a játékot és lenne pár kérdésem:

1. Ha mapot vagy kamiont töltök le azt hova kell betennem, melyik mappába? (ha olyan kamiont töltök le pl. merci ami még nincs benne a játékban akkor azokat hol tudom megvenni, mivel gondolom árus sem lesz hozzá... vagy azt is le lehet szedni valahonnét?)

2. Kamionok az árusoknál lesznek elérhetõek

3. AZ új mappok új utakat is jelentenek? (gondolok itt pl a ti magyar o mappotokra)

4. Pecseket ha letöltök azokat hova rakjam be (hja és honnan tudok letölteni? hivatalos oldal?

5. Valaki nem tudja mikor jelenik meg a: Euro Coach Simulator?

6.6mi a különbség az ETS2 és a Trucks & Trailers között?

a válaszokat elõre is köszönöm
Köszönöm a gyors segítséget. Zorbának is, bár nekem is ez a verzió van meg és 1.3.1. alatt nekem nem muzsikál.
Elõzõ link fos lett, feltöltöttem neked ide: Motorhang

///M I Love BMW. :)

RestaBit -rõl töltöttem le még anno. Ugyanilyen néven van fent.
Ez az: RestaBit Torrent

:)

///M I Love BMW. :)

Na senki se tud semmit? Vagy ez is úgy megy mint más játékoknál kimented aztán vissza és ugyanott vagy?
ugyanúgy az ETS2 térképén mész amúgy xD xD csak át vannak írva a nevek,meg szépen megvan csinálva a térkép hogy ne legyen túl feltûnõ :D

Bocs a kép rossz lett.
Ha ez is az lesz akkor légyszi töröljétek ezt a hsz-t.
Sziasztok! Ezt a KVN trailert hogyan lehet törölni/uninstallálni?
Bár, nem engem szólítottál meg a hozzászólásodban, de gondolom a válasz a lényeg...
Én 1.3.1 alatt ezt a motorhang hallhatóságát növelõ módot használom:
A fülkében hallható motorhang növelése

Ez a módosítás kétszeresére növeli a fülkében hallható motorhangot.
Problémamentesen fut minden gép esetében, viszont az egyes V8, és egyéb átszerkesztett hangmódosításokkal összeakadhat, így célszerû vagy csak ezt használni, vagy a szokott módon "összefésülni" a többi hangmóddal.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Helló pilóta! Újra a segítségedet kérném. Egy kicsit visszaolvastam és megakadt a szemem egy februári írásodon.
Az volt benne, hogy milyen modokat használtál (akkor).
Engem motorhang 1.3.1. érdekelne, vagy bármi ami felerõsíti egy kicsit a motorhangot a fülkében. Ha meg tudod osztani, léccci segíts!
Norby646
Okés, köszi, holnap megpróbálom!

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

DXT5 interpolated alfa beállítással mentsd el ha PS-al csinálod

Norby646
Közben csak nem adtam fel, de nem sok siker, akármit csinálok. Ha az alfát feketére festettem, elmentettem, mire legközelebb megnyitottam már fehér volt, és így meg nagyon gányul néz ki a játékban a textúra. :/

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Sajnos textúracserével nem javul meg ez a hiba.
Próbáltam másféleképpen is elmenteni, más színre festeni, de csak a fekete alfa oldotta meg.
Mikor festettem a Merci (drágábbik) mûszerfalát, akkor akármilyen színre csináltam, mindig zöld maradt.
Itt is az alfa volt a hibás, csak itt ki kellett törölni a csatornát és úgy jött elõ az új szín.
Próbálkozni kell :D

Norby646
Hát talán kicsit elhamarkodott kijelentés volt hogy már jó mert azóta próbálom megcsinálni a mûanyagot de most megint látom hogy az is meg a kormány is szar. Na én feladtam, akkor marad ilyen bugos fos.

Ma jelenik meg a magyar térkép bõvítése?
Norby646
Igazad volt, az swheel_001-el volt gond. Feketére festettem az alfát, de úgy meg nagyon gagyi lett a játékban a textúra. Végül azt csináltam hogy a mercinek a majdnem pont ugyanolyan textúráját (talán leather_003) átneveztem swheel_001-re és így jó lett. :) Köszöm a segítséget! <#eljen> Mostmár csak a mûanyagot kell megkeresnem és ugyanígy kijavítanom mert az is pirosas...

Hasonlót én is észrevettem az IVECO drágábbik belsõjénél.
Mikor kél fel a Nap, akkortól jelentkezik ez a hiba és 8 óráig fokozatosan eltûnik.
A középsõ konzol, a kormányon lévõ márkajel, meg pár kisebb dolog teljesen narancssárga volt.
Az MAN kormányán nekem csak a fém részen jelentkezik ez a hiba.
A hibát egy textúra alfa csatornája okozza.
Utána néztem és a DAF-nél lévõ "brushed_metal.dds" nevû textúra a ludas ezért.
Alfa csatornát átfestettem feketére és jó lett. Csak ezzel a színnel javult meg.
A MAN kormányán lévõ fém rész fekete lett, az IVECO-nál lévõ középsõ konzol meg matt fekete.
A többi kamionnál nem változtatott semmit.
A MAN kormány textúrája is a DAF-nél van. (swheel_01.dds)
Az ablaktörlõk és a kapcsolók textúrája nem tudom melyik kamionnál van.
Az alfát átfested feketére és jók lesznek.

Köszi Feró!
Román map próba <#pias>
Át is repült a híd alatt

Irány Déva

Nem sokkal ezután kilépett a játék <#rinya>
Van egy rossz hírem! Aki még nem tudna róla a CDV-SeVenM Kft minimum 2 hete de az is lehet, hogy korábban sajnos befejezte pályafutását. Biztos,de nem hiteles forrásból tudom, hogy felszámolás alatt állnak. Így az elvileg általuk tervezett Euro Truck Simulator2 dobozos/lemezes változatának magyarországi forgalmazása a Play On - hoz került. A korábbi játékprogramok, hogy kinél? Egyáltalán kaphatók-e ? Arról még nem tudok semmit.
Norby646
Jah és csak éjszaka ilyen pirosas.

olimano2222
Egy kicsit vezettem meghajtottam a gépjármûvemet én is! :)

http://www.youtube.com/v/WpJkv1iyopc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda