Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a gyorsaság a lényeg, hanem a gyorsulékonyság, a kapaszkodóképesség. Én pl 110km/h maxot állítottam be, ami remekül bevált, bár így már nem igazi szimulátor, de senki nem varrhatja a nyakamba az NFS-t!<#wink>#wink>
Én lóerõt nézek,és nyomatékot, úgy eddig a Volva a legjobb..:D De azt nem értem egy Gyengébb Scania miért lvl 25-ön érhetõ el.. Lehet én nem tudok valamit(?) o.O O.o
Persze én se azt akarom ezzel hogy 200-al száguldozok 21 tonnával mögöttem, kb összes kamion szimulátort próbáltam mert szeretem én is ezeket, csak azért legyen fogalmam hogy mi a "leggyorsabb"
Más: Megtaláltam itt a speedlimites modot, beraktam, de smmi..Ugyan úgy tilt :/ Grrr..
Leggyorsabb: mind, mert ez egy kamionszimulátor, ahol teherautókkal fuvarozol. Amire te gondolsz az a Need for Speed játék sorozat, azt próbáld ki inkább... <#banplz>#banplz><#violent>#violent>
Rövid tömör kérdésem lenne..Melyik a "legjobb, leggyorsabb kamion".. Persze a legjobb egyénfüggõ :P , de a leggyorsabbra csak van valami "megfejtés"..:D
Válaszokat elõre is köszönöm! :D
Tud valaki Volvo márkával ellátott félpótkocsit ajánlani?
Mert ugye van Daf,Iveco,Scania stb, de Volvosat nem találtam!
Ilyenre gondoltam csak Volvo felirattal és persze a vas õsi vegyjelével!!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Hivatalos térképbõvítések fizetõs letölthetõ kiegészítõk formájában érkeznek majd, jelenleg az Eastern-European Expansiont készíti az SCS, ami Lengyelországot, Csehországot és Szlovákiát bõvíti ki, illetve Magyarország is megkapja Budapestet és Debrecent.
Jó minõségû magyar map pedig jelenleg nincs, gondolom a Yusuf-féle összegányolt-lopkodott modra célzol, annál ez ismert hiányosság. Frank007 térképe lesz a "real deal", arra érdemes várni, no meg persze retoucher is igen szép képeket tesz közzé itt mostanság... ;)
Amúgy hivatalos map bõvítések pecsbõl jönnek vagy a hivatalos oldalon máshol vannak és csak én nem találom?
Leszedtem egy magyar mappot, de semilyen fuvart nem kapok oda, pedig a központom Bécsben van, tehát elég közel..
A lnéyeg hogy nekem steam-essel is mennek a modok :)
Kiválasztottad a modoknál hogy mûködjön? Be kell pipálni.
Itt elég sok szokott lenni az újdonság és érdemes naponta egyszer megnézni.
Csak Steam-en drágább, azt ugye tudod?
2. Jah
3. Jah
4. hivatalos honlap,vagy restacar
5. Nincs infó
6.ETS2 tartalmasabb, Truck & Trailers -be csak parkolni lehett,semmi mást.
Most kezdem a játékot és lenne pár kérdésem:
1. Ha mapot vagy kamiont töltök le azt hova kell betennem, melyik mappába? (ha olyan kamiont töltök le pl. merci ami még nincs benne a játékban akkor azokat hol tudom megvenni, mivel gondolom árus sem lesz hozzá... vagy azt is le lehet szedni valahonnét?)
2. Kamionok az árusoknál lesznek elérhetõek
3. AZ új mappok új utakat is jelentenek? (gondolok itt pl a ti magyar o mappotokra)
4. Pecseket ha letöltök azokat hova rakjam be (hja és honnan tudok letölteni? hivatalos oldal?
5. Valaki nem tudja mikor jelenik meg a: Euro Coach Simulator?
6.6mi a különbség az ETS2 és a Trucks & Trailers között?
a válaszokat elõre is köszönöm
///M I Love BMW. :)

Ha ez is az lesz akkor légyszi töröljétek ezt a hsz-t.
Én 1.3.1 alatt ezt a motorhang hallhatóságát növelõ módot használom:
A fülkében hallható motorhang növelése
Ez a módosítás kétszeresére növeli a fülkében hallható motorhangot.
Problémamentesen fut minden gép esetében, viszont az egyes V8, és egyéb átszerkesztett hangmódosításokkal összeakadhat, így célszerû vagy csak ezt használni, vagy a szokott módon "összefésülni" a többi hangmóddal.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Az volt benne, hogy milyen modokat használtál (akkor).
Engem motorhang 1.3.1. érdekelne, vagy bármi ami felerõsíti egy kicsit a motorhangot a fülkében. Ha meg tudod osztani, léccci segíts!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Próbáltam másféleképpen is elmenteni, más színre festeni, de csak a fekete alfa oldotta meg.
Mikor festettem a Merci (drágábbik) mûszerfalát, akkor akármilyen színre csináltam, mindig zöld maradt.
Itt is az alfa volt a hibás, csak itt ki kellett törölni a csatornát és úgy jött elõ az új szín.
Próbálkozni kell :D

Mikor kél fel a Nap, akkortól jelentkezik ez a hiba és 8 óráig fokozatosan eltûnik.
A középsõ konzol, a kormányon lévõ márkajel, meg pár kisebb dolog teljesen narancssárga volt.
Az MAN kormányán nekem csak a fém részen jelentkezik ez a hiba.
A hibát egy textúra alfa csatornája okozza.
Utána néztem és a DAF-nél lévõ "brushed_metal.dds" nevû textúra a ludas ezért.
Alfa csatornát átfestettem feketére és jó lett. Csak ezzel a színnel javult meg.
A MAN kormányán lévõ fém rész fekete lett, az IVECO-nál lévõ középsõ konzol meg matt fekete.
A többi kamionnál nem változtatott semmit.
A MAN kormány textúrája is a DAF-nél van. (swheel_01.dds)
Az ablaktörlõk és a kapcsolók textúrája nem tudom melyik kamionnál van.
Az alfát átfested feketére és jók lesznek.
Át is repült a híd alatt
Irány Déva
Nem sokkal ezután kilépett a játék <#rinya>#rinya>
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda