Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindez igaz, és tényleg nem átverés akkor nagy köszönet neki érte.
Nade ha mindez igaz, akkor az SCS mit csinál ennyi ideig a dlc-n? Mivel Frank007 egyedül, nem fõ munkaidõben, hobbiból csinálja a dolgot, míg az scs többfõs fejlesztõkörnyezetben készíti . Ez azért nekem magas kicsit.<#szomoru1>#szomoru1>
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Az álmod valósággá válik. Tartozol azzal, hogy megéld!
Itthon és más külföldi fórumokon egyre inkább lankad a figyelem a játék iránt és ez nem jó jel. Frank007 és az SCS is akkor fog lépni amikor már csak kevesekhez jut el a magyar map ill az új patch vagy a DLC. Ez utóbbi mint fizetõs tétel eleve hendikeppel indul...
Én nem fordulok el a játéktól és mindennap igyekszem egy kicsit játszani vele, de nálad megértõbb vagyok azokal akik már elõ sem veszik.
Jan. 31-én vagyis kerek 3 hónapja jelentették be a K-Eu-i DLC-t, és azóta kettõ (érdemi) hír jelent meg ETS2-rõl, hogy lesz új Iveco és új Volvo amik elvileg patch formájában érkeznek majd!
Ezen kívül szinte mindig megemlítik, h ezeken felül dolgoznak a játék motorján, a játékmeneten, az AI-n, a grafikus megjelenítésen, szal az egész játékot mondhatni fejlesztik tovább!
Szal biztos vagyok benne, hogy a következõ patch nem csak 1-2 apró változtatást fog tartalmazni, hanem elég nagy ugrás lesz az 1.3.1-hez képest!
Itt a kérdés csak az, hogy meddig "húzza még az idõt" és a közösség agyát az SCS!
Oké, hogy nem lehet a szemükre vetni semmit, hisz nem kötelezi õket semmi se, hogy csinálják tovább a játékot, de ezt õk bevállalták és ki is nyilvánították, így már jogosan várja el a többség, hogy mutassanak valamit immáron 3 hónap után!
matusz09: A DLC-vel kapcsolatban azért nem lesz az olyan kicsi, ha megnézed a térképet láthatod, hogy területre majdnem egy németországnyi lesz 13 új várossal ami azért nem 1-2 falut jelent, még ha nem is lesznek benne új objektumok, bár ez sem igaz, mert láthattunk képeket a készülõ városokról és ott lesznek az adott városban fellelhetõ jellegzetes épületek, mint pl. BP-en a Parlament vagy a rendõrpalota.
Szal alapvetõen nekem nincs bajom a játékkal meg a fejlesztõkkel (ilyen téren) mert ez a DLC + a kövi patch az új fejlesztésekkel (szinte minden területen), új kamion modellekkel azért "várós" cucc, csak nem mindegy mennyit kell rá várni mert elpártolnak az emberek a játéktól na és ezen kéne elgondolkoznia az SCS-nek!
A DLC-rõl csak annyit, hogy ha valóban annyival bõvül a map, amennyirõl hallani lehetett, akkor az tuti, hogy pénzt nem adok érte. Ott a TSM map. Sokkal nagyobb, mint a tervezett DLC, és még ingyen is van. Ha viszont belekerülnének a forgózsámolyos pótok, tandemek, régi és újabb kamionok, akkor már adnék pár ezret a DLC-ért. És azt senki ne mondja nekem, hogy olyan nagy munka megcsinálni pár modellt a játékhoz, hogy egy fejlesztõ gárda ne tudná ezt kivitelezni. De ha az idõre, meg a pénzre fogják a dolgot, az nagy marhaság....
Ez azért nem igaz!
Rossz a megfogalmazás, mert a valóság az, hogy csak a közösség felé nem mutatnak semmit se, max. 1-2 hír havonta, de ettõl még mindenki tudja, hogy folyik a fejlesztés csak épp ezt nem kommunikálja kellõképpen az SCS, és nem tartja fent a "lendületet" a rajongókba és itt hibázik nagyot!
Vagyis kommunikáció nulla! És ez érthetetlen, hogy miért nem adnak hírt a fejlesztésekrõl?!
Biztos vagyok benne, hogy dolgozik az összes emberük csak épp nem lehet tudni errõl semmit se, hogy mikor, mi, hogyan fog megjelenni! Itt a bibi...
Na mindegy, szerintem majd visszanézek akkor ha lenyugodott mindenki, és megint virágzani fog a fórum, és nem a hirtelen elkezdõdött fikázásoktól.
///M I Love BMW. :)
Szóval szerintem a minimum, hogy az SCS-nek ezeket az alapvetõ hibákat kellene kiküszöbölnie.

Igazán nem akarlak bántani, de:
Lehet ezt szépíteni már, de nem nagyon érdemes, a videót végig bénázod, ha komolyan vesszük, ha nem.
Ahogy lentebb is írták, magát a játékot vetted meg, nem a késõbbi kiegészítõket, ha az Scs megjelenés után nem foglalkozna tovább a játékkal, akkor sem szólhatna senki semmit.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Kezdjük ott, hogy az SCS nem csinál semmit hónapok óta. Kiadtak egy képet és ennyi. Igen nagy teljesítményre vall. De még ennek ellenére is sokan játszanak a játékkal, köztük én is. De mint korábban írtam, egy kamionos játék 2. legfontosabb eleme, vagy pillére a forgalom. És amíg ezen nem változtatnak, rakhatnak be 100 új kamiont is, meg légi folyosót a Marsra, akkor is bosszantó fog maradni az AI viselkedése.
Másodszor úgy gondolom nem egy 4 perces videó alapján kell megítélni a másik embert és annak vezetési stílusát. Az ETS2 egy arcade játék. Aki nem hiszi el, játsszon még vele pár hónapot és rájön.
A videó lényege az volt, hogy röviden megmutassam mennyire is agyatlan a játékban az intelligencia. Ha ennyire zavar mindenkit, hogy "milyen béna vagy! Onnan simán ki lehet kanyarodni" stb...
Akkor most szólnék õ hozzájuk is egy kicsit. Indítsátok el a videót. tekerjetek 0:32-höz. Ott láttok egy kék versenyzõt éppen tankolni. Mivel ismerem a játékot, felépítését, az AI-k közlekedési vonalát, tudtam, hogy keresztezi az enyémet. Most tekerjetek 0:37-hez. Vajon miért álltam meg satu fékkel, mikor simán ki is kanyarodhattam volna? Na errõl szól az a 3 perc...
De kár csinálni bármit is, mert biztos lesz egy olyan aki, véresen komolyan veszi és azt a rémhírt fogja terjeszteni, hogy ha valaki GTA-ban elüt egy gyalogost, ne adjanak neki jogsit, mert nem tud vezetni. Körülbelül ez a színvonal...
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
A segítségeteket szeretném kérni. Régen a Hungarocamionnál dolgoztam és némi nosztalgia miatt szeretnék beszerezni Hc-s módokat. De amilyen az én formám, a Scania festésén kívül egyebet nem találtam :( Ha tudtok olyan oldalt, ahol ezek leledzenek, kérem osszátok meg velem az elérhetõségét. Elõre is köszönöm. <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
sajnos a marketing rész hiányával kinyírták a játékot, havonta kijön egy hír meg néhány kép, hogy majd egyszer lesz valami és hûûdefontos nekik a közösség és hogy új tartalom legyen, bla-bla-bla...
nem azt mondom hogy legyen naponta kép, vagy hetente frissítés, de ez így nagyon lehangoló, valamit leírnak, majd teljesen mást csinálnak.. aztán majd jön a csodálkozás, hogy ugyan már miért nem veszi senki a dlc-t.. 2 hónapja még szónélkül fizettem volna azonnal a dlc-t, de azóta még csak a játékot se indítottam el, mert valahogy mégse jött semmi új tartalom, frissítés, csak az ígérgetések, így pedig "kialudt a tûz" és nehéz lesz "újra begyújtani"
nemvalószínû hogy összeakadjon, mert az õ módja nem a jelenlegi térkép mellé épül, hanem a helyére :D
minden módosítás amit a TSM-esek csináltak, ha újra is kell kezdjék, akkor se kidobott idõ, mert megtanulták a szerkesztõt gyorsabban és jobban használni, de akár jobban modellezni, textúrázni stb.. :)
"Nulla tenaci invia est via"
Hát én is kezdem azt hinni, hogy az SCS-nek fejébe szállt a kezdeti siker és mindenféle listák élén kezdeni az ETS2-vel, és ezáltal kicsit nagyobbat mertek álmodni a kelleténél!
Ha végiggondolom a megjelenéseket, akkor biztos, hogy a patch-et fogják elõbb kiadni, majd csak utána a fizetõs DLC-t. De ezek között is biztos lesz némi idõ, akár hónapok is!
Szal messze az az idõ mikor új terep nyílik meg mindenki elõtt, addig maradnak a hobbi mapok.
Frank: én bízom a mapod sikerében, csak ne az legyen a vége, hogy ha kijön a kövi patch ill. a DLC, onnantól kezdve nem lesz kompatibilis a játékkal a mapod és akkor majd mindenki dönt, hogy mivel akar játszani, az új javításokkal vagy a te mapoddal! Gondolok itt arra, hogy megváltoztatnak benne olyan dolgokat amik már nem ott és úgy lesznek benne mint elõtte és akkor annyi!
Azért elég nagy rizikó volt ilyen nagy fába vágni a fejszét, és itt gondolok a TSM map készítõire is, hogy ha kijön a patch meg a DLC mehet a rengeteg munkájuk az "ablakba".
Olyan kérdésem lenne, hogy mért van az, hogy a nulláról mindenféle elõjel nélkül 100%-ra felugrik az engine damage és ott helybe megáll a kamionom. Ha megjavíttatom és elindulok vele nem telik el 10 perc és megint tönkremegy. De nem ütközök semminek nincsen semmi elõjele. Mi a gond? Rosszul vezetek vagy mi? (Nem játszok túl régóta a játékkal.)
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Én még kitartok, de nem akarod a kétkedõk száját betömni (mondjuk csak Budapesttel)? Persze én is félbe hagynám a "sírfosztogatót" és inkább megint a kormányt csavargatnám:)
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
<#hamm>#hamm>
Teljesen egyet értek veled! Én is örülnék tandemeknek, forgózsámolyos szerelvényeknek, fõleg ha lennének különleges szállítmányok mint pl: túlméretes szállítmányok (ahogyan a 18 wos Haulinban a nukleáris szállítmány) , betonkeverõk, duplás pótok! Persze a modderek mindent megoldanak de egyszer el ne csesszem a játékot a sok moddal, aztán kezdjem elõröl a profilomat!
Én egyszer megkérdeztem egy kamionsofõrt, hogy hogyan kezdte kamionos pályafutását és azt monda hogy kezdte 5 tonnásokkal majd forgózsámolyos és csak utána jött a nyerges. Ha a játék is így kezdõdne akkor én simán adtam volna érte 8-at! Így viszont annyira nem érte meg!
Remélem orvosolják ezeket a hibákat!
Viszont mivel nem most jöttem le a falvédõrõl, attól tartok, hogy ez a Frank bolondot csinál belõlünk, egyre inkább tartok attól, hogy semmiféle mapja nincs, csak idõnként trükközik, és jókat röhög rajtunk. Nagyon szeretnék tévedni...De hát hogyis van az, hogy eltelik egy hónap vagy több, és annyit sem jelez, hogy rajta van a szeren...Én elhiszem, hogy ez hobbi, meg elfoglalt, de azért ha valaki ilyenbe kezd, legyen már néha egy-két perce a ,,szurkolóira"...Hatványozottan gondolom ezt a játék készítõirõl, no ott már ûzleti szempontból is nagy butaság ez a nemtörõdömség.
A játéknak vannak hibái, de ha én nekiállnék egy kamionos szimulátornak, konkrétan megkérdeznék egy pár szakértõt, sofõrt. Mert a félpótkocsik és kiegészítõik egész jók lettek, apró dolgok vannak, amik észrevehetõek, pl. a hátsó lámpák fényei, amik néha egybe világítanak, egymástól függõen fénylenek <#taps>#taps>
Ami a másik, hogy jobban odafigyelhettek volna a kamionok testreszabására is, mind külsõ, mind belsõ értelemben, valamint a hangok sem teljesen élethûek, egyik-másik fokozatban hamar leforog, nem annyit esik vissza a fordulat, mint a való életben. A modderek persze az utolsó csavarig átalakíthatják és át is alakítják az autóikat, de én, az átlag user, aki csak beteszi a lemezt, telepít és játszik, azt szeretné, ha alapból, vagy egy két patch után teljesen konfigurálható lenne egy-egy modell. Lehet, hogy ezek után a játék nem 3-4, hanem 7-8 ezer jó magyar forint lenne, de ha ez, illetve (hamár Eurotrucks) a teljes Európa térkép, valamint a forgó zsámolyos szerelvények mind benne lennének, én amondó vagyok, akkor is kifizetném. Mert akkor tudom, hogy mit kapok a pénzemért és hosszú-hosszú idõre lekötne a játék, mivel imádom ezeket a dögöket....
Kösz az infót srácok!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Városban, de elsõsorban országúton jellemzõ ez és 80% a valószínûsége. Sajnos még a távolságtól sem függ, közvetlenül elõtted 10-20m-re is megtörténik, sokszor sikerült elkerülni az ütközést, de a legtöbbször a dózerstilus jött be, bár ez utána idõmbe és pénzembe is került.
Teljesen igaz az, ha ez egy szimulátor és én betartom a szabályokat, korrekten viselkedem, akkor elvárom, hogy az AI is ezt tegye. Erre pedig képes, mert ha jelzek sokszor elenged, ill, túl is lihegi az óvatos szabálykövetést. Az imént említett bug meg minden bizonnyal orvosolható lenn, ha foglalkoznának vele...
Engem is zavarnak ezek a hibák, de jobban az hogy fél évvel a megjelenés után is csak igérgetést hallok a DLC készítésérõl. Cod szériához 1 hónapra rá jönnek a kiegek. De más játéknál is gyorsabb a folyamat. Mit szarakodik a készítõ azon a pár útvonalon? Ha 1-2 hónappal a megjelenés után kiadták volna kb 5€ áron, akkor még nagyon szakíthattak volna. de így.... és 10€ ért... jobban járnak ha ki sem adják.
Nem kötekedés, de ezzel a videóval nem a játékot járatod le, inkább magadat.
A játéknak vannak hibái, de itt speciel Te balfaszkodtál.
Remélem, csak játékiból vagy kamionsofõr.
Érdekes módon én a játékban kikanyarodok gond nélkül. Csak ésszel kell, és nem erõvel...
Ha én a térképbe plusz utakat teszek akk azokat utána ki lehet szedni? Vagy lehet az h csak az egyik profilban lesz más?
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Scania , John Deere FAN !!!
Scania , John Deere FAN !!!
Hogy csináltad h "átugrottál" egyik helyrõl a másikra??
Tuti a magyar közlekedési morált vették alapul a forgalom modellezéséhez. :D
Ilyenkor nem mérgelõdök hanem "aki bújt aki nem, megyek" :D és utánna pusztuljon aki elém áll, kerül amibe kerül. :D
"motornak nagy gázzal, asszonynak bõ nyállal!!!"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Plusz bugok minden játékban vannak. De nem mindegy a mértéke és a jelentõsége. Már pedig az ETS2-ben a fizika után talán a legfontosabb dolog az pont az AI.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*