Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
1, Menü/ jobb oldalt fülke beállításai/ állítsd be a kamionod fényszóróit fül. alul 2 pipáld ki.
2, A GPS képen tudsz léptetni képet, az egyiken ott lesz. Nézd meg a bill beállításoknál mivel tudsz léptetni
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
1. tettem a kamionra + ba kis lámpákat! de amikor refit kapcsolok akk nem kapcsolnak be...azt belehet állítani h azok is világítsanak!
2. Nekem a kis monitoron nem mutatja az "ágyat" h mennyi idõm van a vezetésbõl! csak kiírja h aludjak! azt hol tudom beállítani? köszi..
olyan kamion skint keresek amit rama csinált translait volt ha lehet pm-be kérném
elõre is kösy
Szerintem az ETS2-nek soha nem lesz multija, de még az ATS és ECS részeknek sem.
///M I Love BMW. :)
Ez az online mode komoly?

(Nem azt, ami csak az AI-kon jelenik meg, hanem olyat, ami megjelenik, mint választható fuvar.)
Szerintem az lenne a legjobb megoldás, hogy - kizárva a sok egyénileg készített gagyi kiegészítõt és letölthetõ tartalmat - megbíznának egy harmadik felet, akik hivatalos DLC-ket készíthetnének a programhoz, a fejlesztõknek pedig csak a hibák javítását kellene elvégezniük. Mellette pedig lenne idejük az amerikai vagy buszos szimulátorukat készíteni (vagy ami épp tervben van). Sok más cég is így csinálja, például Eagle Dynamics is.
Valaki nem tudna nekem linkelni egy Horváth Rudolf festést nyergesvontatóra? A legjobb lenne DAF XF 105-re. Elõre is köszönöm.
Mivel az összes módom sikeresen eltûnt a mentésemmel együtt ezért egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy 1.3.1-en én melyik physics módot használhattam, amitõl nem volt borulékony a kamion hanem lehetett vele elég nagy tempónál is fordulni, vagy valaki tud ilyent? (Sajnos nem tudom a nevét)
Elõre is köszi!
Útközben 😄

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
A(z) restacar.hu helyen lévõ kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol.
A webhely ideiglenesen nem érhetõ el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár
perc múlva.
Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenõrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.
Ha a számítógépet vagy a hálózatot tûzfal vagy proxy védi, ellenõrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.
Na nekem ezt írja ki már 3 teljes napja!!!
Lentebb már megénekeltem (csak sajnos nem érkezett válasz) hogy egy kis segitséget szeretnék kérni ugyanis az van hogy a nulláról mindenféle elõjel nélkül 100%-ra felugrik az engine damage és ott helybe megáll a kamionom. Ha megjavíttatom és elindulok vele nem telik el 10 perc és megint tönkremegy.
Lehet hogy én játszok bénán nem tudom. Nem rég óta játszok a játékkal, de ez a jelenség nagyon zavaró.
Tippeket, egyéb válaszokat köszönök szépen. <#worship>#worship>
Ez igaz, de csak azért, mert más hasonló kaliberû program nincs a piacon. (RnR egy arcrade program.) Ha lenne, akkor nekünk is nagyobb összehasonlítási alapunk lehetne, illetve a fejlesztõk is jobban odafigyelnének a DLC-k kiadására és a hibák javításaira, idõpontok illetve megvalósított elemek kiadására.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)