Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A C:\User\......\EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert2_2013.scs kicsomagolásnál CRC- hiba.A fajl törölve!
tud valaki gyógymodot rá?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
két hónap kihagyás után újra elõvettem a játékod az új RED miatt, eddig is sokkal szebb volt a redtõl a játék, de most már csodálatosan szép 😊)

"Nulla tenaci invia est via"
Feltettem, szuper, viszont azóta lekorlátoz 90-re és sérül a vontató és a szállítmány is.
Ezeket ki lehet valahogy küszöbölni?
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
Nem tennéd fel egy másik megosztóra....

HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
+Más! Mega letöltésnél rámentek, hogy letöltés, és õ lefoga tölteni, majd kész van, utána ajánlja fel a fálj helyének kiválasztását. Szóval nem kell félni, mert leszedi. 😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Az elõzõ verzió leszedhetõ, vagy annak is fenn kell maradnia?
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
De köszi a segítséged...
1. Betölt az oldal.
2. Alul bejelölöd a(z): "I agree with the MEGA Terms of Service" -t.
3. Rákattintasz a DOWNLOAD gombra.
4. Enjoy.
😊
///M I Love BMW. :)
Sajnos nem értem hogy lehet letölteni,esetleg valami segítséget kaphatnék...

1, Menü/ jobb oldalt fülke beállításai/ állítsd be a kamionod fényszóróit fül. alul 2 pipáld ki.
2, A GPS képen tudsz léptetni képet, az egyiken ott lesz. Nézd meg a bill beállításoknál mivel tudsz léptetni
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
1. tettem a kamionra + ba kis lámpákat! de amikor refit kapcsolok akk nem kapcsolnak be...azt belehet állítani h azok is világítsanak!
2. Nekem a kis monitoron nem mutatja az "ágyat" h mennyi idõm van a vezetésbõl! csak kiírja h aludjak! azt hol tudom beállítani? köszi..
olyan kamion skint keresek amit rama csinált translait volt ha lehet pm-be kérném
elõre is kösy
Szerintem az ETS2-nek soha nem lesz multija, de még az ATS és ECS részeknek sem.
///M I Love BMW. :)