Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Emlékeztek még h valamikor azt irta h Budapest már kész van?
És h a norc.hu alapján rakta össze?
Na most erre jön egy csavar ugye mivel a google street view által bejárhatók e helyek igy gyakorlatilag tud honnan dolgozni, bár megjegyzem az a 350 hely az nagyon sok.
Szal van esély h nemcsak Bp lenne fullos <#hamm>#hamm><#hamm>#hamm>
///M I Love BMW. :)
Lassan visszatér mindenki, aki itt volt az elején.Helló! És kösz a segítséget még1x, mert nagy szerepe van a játék élvezetének a FaceTrackNOIR programnak is, amiben Te segítettél. Ha valaki unja a játékot és még nem próbálta az "arckövetõ rendszert"😊 ,akkor nagyon ajánlom és már én is tudok segíteni benne.
Na most már tényleg csak franknek kéne bejelentkeznie😊
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Ha a drágább költségvetésû játékok is így végzik, akkor mit várhatunk egy pár fõs gárda garázsstúdiós munkájától, örüljünk, hogy egyáltalán ez is van! Egy ócska grafikus motorral, számtalan kihagyott helyzettel, bennmaradt bughalmazokkal, de mégis hiánypótló és élvezetes. Ne legyünk telhetetlenek!...<#ejnye1>#ejnye1>
Sakkoo.......Baszkiiii
Egy seggel nem lehet megülni 10 lovat. De hát nem várjunk mást, hisz errõl szól ez a világ.
Nem szoktam megvenni a játékokat, tehát általában warezolok, de ezt megvettem. Remélem összekapják magukat a fiúk, hogy a többit is meg kelljen majd vennem 😊

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Mondhatni rekord idõ alatt kifulladt a játék, alig telt egy bõ 1/2-3/4 év a megjelenés óta és már gyakorlatilag halott a cucc! Ezt tényleg elkúrta az SCS, hogy ennyire leszarja a közösséget szinte minden téren! Oké, hogy dolgoznak a játékon, de egy idõ után tényleg elpártolnak majd a játéktól és megunják a várakozást!
Megint beleestek abba a hibába, h nekiestek az ATS-nek, meg ECS-nek, meg ETS2 DLC, meg tököm tudja minek egyszerre, azt a vége meg ez, hogy sehol semmi. Legalább híreket adnának vagy valami! Ebbõl bukó lesz...
Nem csak hazai viszonylatban ez a helyzet, de külföldi fórumokon is, ott is leállt minden, csak szarabbnál szarabb skinek jönnek ki, meg max. 1-2 kamion próbálkozás, de összességébe unalmas már az egész! <#shakehead>#shakehead> <#levele>#levele>
00:00:00.589 : <WARNING> It looks like the game did crash during last startup, triggering safe mode
00:00:00.590 :
00:00:00.590 : <ERROR>
00:00:00.590 : <ERROR> load_unit_tree() - Failed to open file (/locale/hu_hu/local.sii)
és már újratelepítettem a játékot
"Nulla tenaci invia est via"
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
Sakkoo.......Baszkiiii

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Thank God, I\'m a Lada owner!
Összeakadnak a modjaim, végigolvastam, hogy lehet módosítani õket, azonban van egy olyan problémám, hogy ha duplán kattintok a változtatni kívánt .sii file-ra, jelszót kér, amit nyilván a tömörítéskor adtak. Semmilyen readme file-t nem találtam a letöltött zipben. A kérdésem az lenne, hogy van-e valami általános kód (pl.: 0000, amivel a legtöbbször találkoztam), vagy keressem fel a csókát, aki feltette a modot? Gondolom azért védte le, nehogy módosítva legyen, de így meg összeakad egy másik, hasonlóan jó dolgokkal megpakolt moddal....
<#taps>#taps><#nemtudom>#nemtudom>
Ha nem a legfrissbebb a játékod akkor nézd meg a beállításokban! Ha viszont a játékod 1.3.1-es akkor elõször vedd meg a legjobb váltót, majd utána beállításokban nézd meg mivel kell be-ki kapcsolni!
Remélem segítettem!
Thank God, I\'m a Lada owner!
Trailer Pack For All Trailers With Just Play TruckSim Map, valahogy így keress rá
virtuálisan,más pedig valóságban.<#vigyor0>#vigyor0>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2