Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna abban segíteni, hogy mi a frászt rontok el a tsm map-nál, mert amikor beírom a megfelelõ helyre a megadott szöveget (-mm-pool-size 1200) nem fogadja el. Kezdek megõrülni tõle mert így viszont kifagy a bõvítményektõl.
Chicony:Miért te még nem láttál olyat?Mifelénk egy csomó román,lengyel magyar szlovák stb. sofõr járkál és az õ szerelvényeiken is van néha ilyen.Amúgy is ponyvát bármikor le lehet cserélni.Nem tudom miért kell belekötni.<#wilting>#wilting><#szomoru2>#szomoru2>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
😊) Az én Képem. Rég voltam fent skacok 😄 Szép játékot mindenkinek.
És meg tennétek nekem valamit: Ezt az oldalt ossztátok. Légyszi 😊) Szavazzatok ráám légyszi !! mindenkinek meg köszönném 😊) a kép bal oldalán van a szavatás gomb 😊) https://www2.axeapollo.com/hu_HU/362791/tengeri-bence?image=0 😛
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
[/url][/img]
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Az álmod valósággá válik. Tartozol azzal, hogy megéld!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
mert én is csak azokat raktam be a mod mappába de nem lett ilyen 😞
Az álmod valósággá válik. Tartozol azzal, hogy megéld!
leírnád hogyan csináltad?
"Nulla tenaci invia est via"
valakinek ez megvan?
mert en letoltottem de a cegeket es ilyensmit nem nagyon kapom ami a videoban benne van
V-Power Shell
Nem volt, és nem is lesz multi az ETS 2-höz. Ez az állítólagos "First planned open beta" meg eltûnt a süllyesztõben.
Az ETS1 -hez volt anno egy próbálkozás, de az olyan irdatlan bonyolult megoldás volt hogy letettek róla. Ez csak "néphülyítés", semmi több. 😊
///M I Love BMW. :)
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Az ai-t elõbb látom meg,mint a fényszóróit, HD 7770-es kártyán very high-on simán fut, de ha bekapcsolom f2-vel a visszapillantót,akk 5 másodpercenkét beszaggat.
Én maradok az egyes verziónál ott legalább a kiba...... fényszórókat normálisan sikerült optimalizálni.
Tudom, hogy van rá mod,de istenem a modderek többet tesznek a játékért, mint a kiadó scs.
Persze tudom,hogy szép a grafika meg mindem, de ilyen kis hibákon ki tudok akadni.<#falbav>#falbav>
Pic 2:

Valahogy a dombos vidék dombosabb, a fények sokkal realisztikusabbak, szóval zeniális.
Vajo: <#taps>#taps> <#worship>#worship> <#eljen>#eljen> <#nyes>#nyes> <#guluszem1>#guluszem1>
Ezzel a -mm poolsize 1200 paranccsal mennyi memóriát rendelünk a játékhoz. Csak azért kérdezem, mert van 8 Gb RAM, de csak 2-3 Gb-ot eszik a játék max. Hogy tudnék, mondjuk 5-6 Gb-ot hozzárendelni?
Vajo: Gyönyörû lett a RED!
Újra otthon

#25232: A blogon a letöltésnél görgess lejjebb és lesz egy Mirror link, ami másik megosztóra van feltöltve. Az lehet jobban le tudja tölteni.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Renault magnum http://kamionszim.hu