Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valakinek ez megvan?
mert en letoltottem de a cegeket es ilyensmit nem nagyon kapom ami a videoban benne van
V-Power Shell
Nem volt, és nem is lesz multi az ETS 2-höz. Ez az állítólagos "First planned open beta" meg eltûnt a süllyesztõben.
Az ETS1 -hez volt anno egy próbálkozás, de az olyan irdatlan bonyolult megoldás volt hogy letettek róla. Ez csak "néphülyítés", semmi több. 😊
///M I Love BMW. :)
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Az ai-t elõbb látom meg,mint a fényszóróit, HD 7770-es kártyán very high-on simán fut, de ha bekapcsolom f2-vel a visszapillantót,akk 5 másodpercenkét beszaggat.
Én maradok az egyes verziónál ott legalább a kiba...... fényszórókat normálisan sikerült optimalizálni.
Tudom, hogy van rá mod,de istenem a modderek többet tesznek a játékért, mint a kiadó scs.
Persze tudom,hogy szép a grafika meg mindem, de ilyen kis hibákon ki tudok akadni.<#falbav>#falbav>
Pic 2:

Valahogy a dombos vidék dombosabb, a fények sokkal realisztikusabbak, szóval zeniális.
Vajo: <#taps>#taps> <#worship>#worship> <#eljen>#eljen> <#nyes>#nyes> <#guluszem1>#guluszem1>
Ezzel a -mm poolsize 1200 paranccsal mennyi memóriát rendelünk a játékhoz. Csak azért kérdezem, mert van 8 Gb RAM, de csak 2-3 Gb-ot eszik a játék max. Hogy tudnék, mondjuk 5-6 Gb-ot hozzárendelni?
Vajo: Gyönyörû lett a RED!
Újra otthon

#25232: A blogon a letöltésnél görgess lejjebb és lesz egy Mirror link, ami másik megosztóra van feltöltve. Az lehet jobban le tudja tölteni.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Renault magnum http://kamionszim.hu
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
A C:\User\......\EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert2_2013.scs kicsomagolásnál CRC- hiba.A fajl törölve!
tud valaki gyógymodot rá?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
két hónap kihagyás után újra elõvettem a játékod az új RED miatt, eddig is sokkal szebb volt a redtõl a játék, de most már csodálatosan szép 😊)

"Nulla tenaci invia est via"
Feltettem, szuper, viszont azóta lekorlátoz 90-re és sérül a vontató és a szállítmány is.
Ezeket ki lehet valahogy küszöbölni?
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
Nem tennéd fel egy másik megosztóra....

HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
+Más! Mega letöltésnél rámentek, hogy letöltés, és õ lefoga tölteni, majd kész van, utána ajánlja fel a fálj helyének kiválasztását. Szóval nem kell félni, mert leszedi. 😄
Az elõzõ verzió leszedhetõ, vagy annak is fenn kell maradnia?
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
De köszi a segítséged...
1. Betölt az oldal.
2. Alul bejelölöd a(z): "I agree with the MEGA Terms of Service" -t.
3. Rákattintasz a DOWNLOAD gombra.
4. Enjoy.
😊
Sajnos nem értem hogy lehet letölteni,esetleg valami segítséget kaphatnék...