Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misuka963
Szép<#wow1><#eljen><#taps>

A halogen mod miatt. Töröld, és feloldódik a 90-es limit

kutizsolt
es akkor a videoban miert mutatja azt a nagy dhl ceget es ilyen-olyan dolgokat ?

V-Power Shell

Ördögpalanta62
Köszönöm a tippet sikerült.két várostba voltam idáig Villachba és bécsbe.Idáig amit láttam az nagyon szép Gratulálok<#wave><#taps><#vigyor2><#worship>

Szabi
ez egy térképmód, miért cserélné ki a cégeket ? 😊

"Nulla tenaci invia est via"

kutizsolt
hello
valakinek ez megvan?
mert en letoltottem de a cegeket es ilyensmit nem nagyon kapom ami a videoban benne van

V-Power Shell

Luspy
Majd ha az SCS mutat ilyen videókat akkor lehet reménykedni. Addig viszont NEM KELL ILYENEKKEL FOGLALKOZNI!!!! <#felkialtas>

Már kismilliószor be lett linkelve ez a videó, de most is leírom hogy KAMU!
Nem volt, és nem is lesz multi az ETS 2-höz. Ez az állítólagos "First planned open beta" meg eltûnt a süllyesztõben.

Az ETS1 -hez volt anno egy próbálkozás, de az olyan irdatlan bonyolult megoldás volt hogy letettek róla. Ez csak "néphülyítés", semmi több. 😊

///M I Love BMW. :)

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

ELVILEG a közelgõ foltban optimalizálva lesz a grafikus motor. Legalábbis 1-2 dolog.

Ma baromira ideges lettem!
Az ai-t elõbb látom meg,mint a fényszóróit, HD 7770-es kártyán very high-on simán fut, de ha bekapcsolom f2-vel a visszapillantót,akk 5 másodpercenkét beszaggat.
Én maradok az egyes verziónál ott legalább a kiba...... fényszórókat normálisan sikerült optimalizálni.
Tudom, hogy van rá mod,de istenem a modderek többet tesznek a játékért, mint a kiadó scs.
Persze tudom,hogy szép a grafika meg mindem, de ilyen kis hibákon ki tudok akadni.<#falbav>
Tegnap lõttem
a bandicam-nal letöltök és kész????köszönöm segitséged
Lehetõségek:

#1: Bandicam
#2: FRAPS
#3: GameCam

valaki legyen szives segiteni nekem.hogyan lehetne megoldani azt hogy videot felvegyek a játéktol??van rá valami mod esetleg??köszönöm
Pic 1:

Pic 2:

Lenyomtam pár fuvart a RED 2-vel, hát mit mondjak, szerintem új életet kapott a játék.

Valahogy a dombos vidék dombosabb, a fények sokkal realisztikusabbak, szóval zeniális.

Köszönöm a választ, jelen sorok írása elõtt már én is bepróbáltam, egyszerûen FANTASZTIKUS lett, sokkal élénkebbek a színek, a LED-es lámpák állati jól néznek ki!
Vajo: <#taps> <#worship> <#eljen> <#nyes> <#guluszem1>
Lenne egy kérdésem, amit már korábban feltettem, de nem kaptam választ:

Ezzel a -mm poolsize 1200 paranccsal mennyi memóriát rendelünk a játékhoz. Csak azért kérdezem, mert van 8 Gb RAM, de csak 2-3 Gb-ot eszik a játék max. Hogy tudnék, mondjuk 5-6 Gb-ot hozzárendelni?

Nekem már elkezdett profilnál, a TSM map 2.2 mellett simán jó a RED!

Vajo: Gyönyörû lett a RED!

A Vajo féle RED kompatibilis más modokkal vagy restartolni kell a profilt?
Az új vas, a pótkocsi és a kiegészítõk a TSM Pack-ból vannak.

Újra otthon

Köszi. Bármennyire is szidom, akkor is szeretem ezt a játékot. 😄

#25232: A blogon a letöltésnél görgess lejjebb és lesz egy Mirror link, ami másik megosztóra van feltöltve. Az lehet jobban le tudja tölteni.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

gumikacsa
Ezért a kiegért minden tiszteletem. A képek, és a videó alapján baromi jól néz ki.

Renault magnum http://kamionszim.hu

marko37
Köszi Vajo<#taps><#nevetes1> remek munka

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Ördögpalanta62
letöltöttem,de nekem azt írja ki,másolás közben,hogy

A C:\User\......\EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert2_2013.scs kicsomagolásnál CRC- hiba.A fajl törölve!
tud valaki gyógymodot rá?

Kösz!<#worship>
Mintha laggolna.. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

köszi
Szabi
az a lámpa miatt van, a sérülést és korlátozást kikapcsoló módfájl nevébe tegyél az elejére pár z betût 😊

két hónap kihagyás után újra elõvettem a játékod az új RED miatt, eddig is sokkal szebb volt a redtõl a játék, de most már csodálatosan szép 😊)

"Nulla tenaci invia est via"

Egy kérdésem lenne.

Feltettem, szuper, viszont azóta lekorlátoz 90-re és sérül a vontató és a szállítmány is.
Ezeket ki lehet valahogy küszöbölni?
MAN4ewer
Köszönöm a segítséget,a google chrome-val lejött.....

HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...

Én már leszedtem,de megnéztem amozillával és simán lejön,úgyhogy próbáld másik keresõvel (chrome vagy explorer) vagy indítsd újra a géped.
MAN4ewer
Elnézést a 2.hsz-ért,de már kb.15 perce ez a kép van,és nem tudom letölteni...
Nem tennéd fel egy másik megosztóra....

HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...

MAN4ewer
Én megcsináltam ezt is,vártam,felajánlotta,majd 0 byte lett a letöltés,hibát ír a kicsomagolásnál...

én letoltottem a mapát ahogy le van írva de sehol sem találom nem tudom hogy hová
Frequency
Köszönöm szépen,szép munka!És nem is lép ki a játékból mint az elõzõ verzió.

Nagyon klassz lett, gratulálok. 😄
Elõzõ az kuka. 😄

+Más! Mega letöltésnél rámentek, hogy letöltés, és õ lefoga tölteni, majd kész van, utána ajánlja fel a fálj helyének kiválasztását. Szóval nem kell félni, mert leszedi. 😄

Elõször is köszi a sok munkát. <#worship>

Az elõzõ verzió leszedhetõ, vagy annak is fenn kell maradnia?
fuszhi
Üdv arra lettem figyelmes hogy tegnap feltelepítettem a SCANIA truck simulator -t és egy busz suhant elõttem el. Gondolom Hasonlóként lehet az ETS 2 -vel is ha feltelepítem a legújabb frissítéssel. Elnézést ha le vagyok maradva , de nekem ez új.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Stig95
Mi az a mapa? <#conf>

Ki mondta, hogy f??det rám?!

teljes europa mapat nem tudna valaki csinalni tok jo lene europa minden orszagaba eljutni
MAN4ewer
Eddig minden rendben ment,én is végigcsináltam,de nem tudom kiválasztani hogy hova töltse le(legalább is nekem nem jön fel az ablak)...
De köszi a segítséged...

Link: Letöltés

1. Betölt az oldal.
2. Alul bejelölöd a(z): "I agree with the MEGA Terms of Service" -t.
3. Rákattintasz a DOWNLOAD gombra.
4. Enjoy.

😊

MAN4ewer
Szép napot mindenkinek....
Sajnos nem értem hogy lehet letölteni,esetleg valami segítséget kaphatnék...

VERESS 96
<#eljen>Végre 😄

Misuka963
AttilaRO,Mandoki,Ivanmaxx:<#eljen><#eljen><#eljen>

Nézzétek a blogot!