52664
-
mumus70 #50542 Jobb felső sarokban katt a nicknevedre, ott fiók részletei, és ott lesz a biztonság testreszabása. -
Puhos #50541 Nálam a telefonos kód van beállítva. -
Stefan28 #50540 Hali
Hogyan és hol van lehetőség be állítani a steamben a védelmet például hogyha valaki bejelentkezik jön az e-mail? -
mumus70 #50539 Nálam az összes védelem be van kapcsolva, néha jön is email hogy sikertelen belépési kísérlet hol Oroszországból, hol meg Dél Koreából.... így járt.... :p -
Puhos #50538 Èn inkább azt mondanám, hogy aki elhiszi a csaló által leírtakat az meg is èrdemli, hogy ellopják a fiókját. -
#50537 skacok FIGYELMEZTETÉS!!
ha valaki ezt irja nekTEK,akkor az KAMU semmiképp se hidjétek el
szóval nekem ezt irták egyúttal ezzel lopták el a steam fiókomat:
Szia! Toltsek steamedre 50$? Ha igen csak ird valaszba a felhasznaloneved, jelszo nem kell :)
ráadásul a nevetekben irja ezt mindenkinek
szóval aki ezt irogatja akár nektek,ne bizzatok meg benne ez egy csaló fasszopó köcsög geci hacker megváltoztatja a steam fiókotokat jelszótokat/felhasználótokat és az e-mailjeiteket is
NE DŐLJETEK BE ennek,ez egy hatalmas ÁTBASZÁS
ez csak egy úgy mond "FIGYELMEZTETÉS"
mindenki steam fiók nevét ellopja majd megváltoztatja és a jelszót és az e-mailt is
az illető steam profilja: http://steamcommunity.com/id/habajvanonolom/
ha vissza is jelöltök neki és irja SZARJÁTOK LE és INKÁBB TÖRÖLJÉTEK ŐT a faszba -
mumus70 #50536 Majd megnézem ha kompatibilis lesz az 1.28-al a Promods, addig az 1.27-et tolom..... A gyári map egy kalap xar! -
#50535 van ilyen is a kinálatban 1.28 pecsben a vállalkozó fuvaroknál am ez egy külön mod :D töltsd le azt teszteld ennyi -
mumus70 #50534 -
mumus70 #50533 Ez hogy műxik? Bemész egy telephelyre és van a kínálatban ilyen pót is? Vagy csak mész és húzod magad után, bemész egy telephelyre, betolatsz egy rámpához, elszívsz egy cigit, kiállsz és mész tovább vele amerre visz az út? -
#50532 akkor ezek szerint én is hülye vagyok ugyanis én is azzal mászkáltam xd majd teszek fel képeket :D -
#50531 Minden hülye azzal mászkál :D kihívás kell :D
-
#50530 miért unalmas?:D -
#50529 Unalmas dupla pótok :D
-
#50528 ott van a link töltsd le majd steamben állisd át 1.28ra aztán modkezelőben aktiváld és a vállalkozó fuvarnál lesznek ezek :D -
#50527 Ezt hogyan lehet megcsinálni hogy működjön? -
#50526 kössz szépen :) -
#50525 36 méteres szerelvény mód link:
Double Trailers with dolly -
#50524 linket küldesz erről a pótkocsiról? kössz szépen előreis -
bajusza #50523 ezzel aztán lehet tolatgatni. -
#50522 Kipróbáltam egy 36 méteres szerelvényt, mert végre már lehet az ETS2-ben!
-
Mandoki72 #50521 Szép napot
-
kejfeljancsi #50520 háhá megtaláltad te is a gyors liftet a pokolba :) Bukephalos közbe rájöttem elfelejtettem def fájlt csinálni :P -
Monster076 #50519 Mi okozhatja azt a problémát, hogy Inssbruckból Veronába tartó úton egy alagútba érve a kamion alól mindig ugyanott eltűnik az út és zuhan a semmibe? A modok elméletileg a megfelelő sorrendbe vannak feltéve (Promods 2.17, Italy 2.0 + connection fix). Mondjuk azt sem értem, hogy az olasz mod miért csak kb. 10 mb helyet foglal. Nekem gyanúsan kevésnek tűnik. -
Bukephalos #50518 Pontosítanád melyik hotfix -re gondolsz? -
-
kejfeljancsi #50516 Sziasztok csináltam egy kis malőrt, véletlen kitöröltem a mód mappából a 1.27 es verzió módosítását, amibe a javítás volt benne, hogy nem a hotfix kelljen, és most nem tudom nyomni a gázpedált mert nem fut a játék, valaki be tudná linkelni? köszönöm -
mumus70 #50515 -
#50514 -
mumus70 #50513 Ami negyed akkora bejárható lesz mint a mostani egyik letölthető map, egy modder munkája.... :p :p -
#50512 olasz dlc bejelentve.. -
Monster076 #50511 Köszi! -
Bukephalos #50510 Monster!
Azt, hogy melyik map--nál kell új profil és melyiknél nem, több minden meghatározza, pl. a map területaránya megegyezik-e az eredetivel vagy sem? A hungary map -hoz kell új profil, a promods, Rusmap, Southern Region meg egy csomo máshoz nem kell. Ajánlott elolvasni az adott map-hoz mellékelt readme/olvassel stb txt-ket, ahol a készítők mindig jelzik, szükség van-e új profilra?
Amelyik map-nál új profil szükséges, azt nem tudod "bele dolgozni" a régibe. -
Monster076 #50509 Mindenhol azt olvasom, ha felpakolok 1-2 map modot a játékhoz, új profilt kell létrehozni. Az új profilba valahogy bele lehet "dolgozni" a régit, vagy mindenképpen a nulláról újra kell mindent kezdeni? -
#50508 -
mumus70 #50507 -
LiTTLee #50506 Dánke -
#50505 skacok
tudnátok segiteni nekem?
valamikor régen youtubon láttam egy videot amiben ilyen céges festésű pótkocsik voltak és minden cégnek ugyan az/olyan volt a logója
na de már nem találom azt a videot :( valami angol csávó rakta fel de mondom nagyon régen láttam és mostanában kerestem újra de nem találtam
esetleg nekem valaki utána nézne? megköszönném -
Bukephalos #50504 Rakd hozzá a Balkan Project és az Italy mapot, meglátod majd újra lemegy 14%-ra
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2017.07.31. 15:36:19 -
mumus70 #50503 Csak viszonyítás képpen: az alap map + a 3 DLC volt fent, 49 % volt a térkép felfedezésem. Felraktam a ProMods - Rusmap - Project Balkan kombót, vissza is esett 14 %-ra! :D Mondjuk azóta már felvittem 43-ra.... :D :D