Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem fröcskölöm tele a posztot.
1. Emelhető tengelyek..
2. Országonként eltérő rendőrautó...
*****nyádért nem kompatibilis a Promods és néhány mod?
Miért kell folyton szétb*szni a játékot ilyen faszsággal?...
Mi a hónalymankósretkesku*****yátok köze van ezen csodálatos update-knek a térképhez?
Megint felcsesz idegileg, hogy ez a nyomorék társaság nem optimalizálja a játékot...
Well done. Feltétlen fontos ápdét megint.

MAIN FEATURES
Country Specific Police Cars AI
Trailer Liftable Axles
Differential Lock
Adaptive transmission modes (power, normal, eco)
Improved engine simulation model (friction, braking, consumption)
Transmission input shaft simulation (double clutch)
MINOR CHANGES
Volvo with Allison gearbox can shift up over 4 gear.
Air pressure simulation improved (pressure buildup, cut-off sound, application pressure)
Coin sound tweaked.
FOV range increased to 40-120 degrees in adjuster.
Engine brakes set to 3 positions (as most current truck have). For one-key-hold control you can still use full strength.
If engine brake toggle input is not assigned, increase/decrease engine brake inputs work similar to retarder (in range from 0 to maximum)
Multiple fueling points on gas stations
g_force_economy_reset flag is disabled after economy reset.
MODDING INFO
Single "overrides" (forced default) rule can be used instead of defaults-suitable rule pair across linked accessories.
All pressure unit set consistently to bars (data, animation, dashboard ui).
Nominal air_tank_pressure value added to chassis data.
Changed interior animations: all air, oil and brake pressure (gauges, indicators)
New interior animation: trailer axle lift (indicator), differential lock (button, indicator)
New engine data: resistance_torque (measured at 2000rpm)
Coin sound made moddable in the same way as other sounds (through ogg file).
WORLD OF TRUCKS
Connecting DLC's owned by the player to his World of Truck account to make the content available for all World of Trucks features.
"Nulla tenaci invia est via"
Az a baj,hogy ahány G27-es tulaj,annyi féle beállítás létezik.Ez érthető is,hiszen mindenki a saját szája ízlésének megfelelően állítja be.
Próbáld meg ezt,hátha bejön neked is..
Utoljára szerkesztette: Frequency, 2017.03.02. 16:11:52
Radar detektor
Papír kitöltés, már ha csak valami leegyszerűsített formában megjelenne, már az is sokat dobna, természetesen kikapcsolható állapotban, annak, aki nem akar ilyenekkel szöszölni (mazsoláknak 😛 ). Egy időben nyomtattam saját menetlevelet, és azt töltögettem játék közben, ez akár opció lehet másnak is. 😄
Komolyabb rendőri jelenlét is jó lenne, ha néha csak szimplán leállítanának, igazoltatni, vagy valami szabálytalanság esetén villogva félreállítanának.... 😄 Félek, ilyen soha nem lesz. Nekem a vámolás annyira nem hiányzik, de ha lenne, nem bánnám.
Nekem személy szerint ebben a verzióban, hogy felveszel egy pótot, célállomáson lerakod, otthagyod, a rakodás sem hiányzik.
Más kérdés, ha az ember saját póttal menne, amit üresen visz. Akkor jó opció lenne, hogy a rámpához kell állni, eltelne bizonyos idő, amíg berakodnak, és úgy lehetne menni. Kirakodásnál ugyan ez. Olyan úgy sem lesz soha, hogy Te mint játékos végignézed a rakodást, igazából nem is látom sok értelmét, de jelzés szinten azért bekerülhetne (hangsúlyozom saját póttal)
Mérőállomások egyáltalán vannak az EU-ban? Nem igazán nemzetköziztem kamionos pályafutásom alatt, így nem tudom, de itthon még nem találkoztam ilyennel. Mérlegelős kápéemmel annál inkább.
Renault magnum http://kamionszim.hu
13 éve itt. Szép idő.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Meg lehetne csinálni, hogy a rakományfelszedésnél lennének túlsúlyos fuvarok, amit busásabb pénzért szállíthatsz. Az autópályán - akárcsak egy benzinkút - lennének mérlegek, melyek véletlenszerűen lennének nyitva. Ha nyitva be kell menni, túlsúly esetén busásan fizetni. Ha elmész mellette, akkor még nagyobb büntit kéne fizetni. Apró dolog - hiszen hasonló már megjelent korábbi kamionszimben - de, szerintem feldobhatja egy kicsit.
Ugyanígy örülnék a pihenőidő átdolgozásának (valóshoz való közelítése) és a kamionba való alvásnak is.
Forgózsámolyos pót: Valóban harangoztak be pótos szerelvényeket, de a jól emlékszem, nem mint forgózsámolyos, hanem mint tandem pótkocsik (bár ebben nem vagyok biztos). A kettő közt azért nagy különbség, hogy a tandem is csak egy helyen csuklik, mint a nyerges szerelvény, a forgózsámolyos pedig két helyen.
Saját pótkocsi: Ezt szintén az Scs mondta egy riportban, hogy nem lesz ilyen lehetőség az ETS2-ben. Vagyis, hogy majd a saját multijukba az átdolgozott gazdasági rendszerrel talán (áhhháááhááhá).
Defekt, koszolódás: Mindkettő jó ötlet, jól jönne a játékban. A szervizben a gumis opció is jó lenne, ahol mutatná a gumik állapotát, és ha valamelyik már elég gázos, ki lehetne cserélni csak azt (ez nyilván most is benne van, csak nagyon lebutítva). Ha lehetne saját pót, annál szintén, akár a kerekek cserélgetésével is lehetne játszani, hogy legyen értelme az emelhető tengelyeknek. Így viszont nem sok értelme van, rakott félpót alatt nyilván nem emelem meg a tengelyeket (meg minek).
Egyébként én már nem igazán értem az SCS hozzáállását. Most vagy fejleszti tovább az ETS2-őt, vagy kihoz egy újabb részt - bár ezt kétlem, meg az nagy munka lenne, főleg az ATS mellett - vagy úgy van vele, hogy itt a játék, immel-ámmal fejlesztünk, rakunk bele némi hülye-gyerek tartalmat - mint most ez a kerék emelgetéses baromság - aztán a nép meg nyávog, de végül is elvan vele. Ez a nesze semmi fogd meg jól taktika, apró pénzekért (festések, kisebb tartalmak, stb.) addig húzzák a dolgot, ameddig csak lehet, aztán köszönjük a részvételt..., leraboltunk titeket..., viszlát.
Van még olyan ember a földön ahol használnak kormánygombát?...4-et egyszerre? 😄
A forgózsámolyos tréler szerintem külön bosszantó, mert az elmúlt években legalább kétszer hangoztatták, hogy dolgoznak az ügyön, amihez képest gyakorlatilag semmit sem csináltak.
Korábban volt tervben forgózsámolyos trélerek bevezetése, az SCS eddig nem tudta megoldani, bezzeg a modder..bezzeg az FS17-ben már benne van...
Tehát ha szalagkorlátot fognál se sérülne a festés, úgy koszolódni se tudna a festés.
+ így az egyedi festések se működnének rendesen.
Az ablak koszolódásra van mod..
ablak módosítás
De ha már ez a tengely emelgetés megy, akkor egy defekt szimuláció se lenne rossz. Bizonyos km-ek után akár a vontatón akár a tréleren előfordulhatna ilyen.
De ahhoz már saját tréler kellene, azt meg még mindig nem oldotta meg az SCS. De a bogis tengely az kell mert ÜRESEN úgy se mész sehova...
30Tonna trágyát meg 2 tengely simán bírja. fck logic SCS...
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
A koszolódás viszont reális, és tényleg jó lenne. Meg egy "textúra-öregedést" is el tudnék képzelni. Egy idő után romolna a kasztni állapota, kis horpadások, karcolások jelennének meg, lepattogna a festés a lökösről, stb. Aztán a szervizeléssel vissza lehetne állítani a vasat csili-vili állapotba.
hangacsi.blog.hu
2700 mérföld Nyugatról Keletre
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Délebre szűkültek az utak:
Majd a végén még próbára tettük a "sárkányt":

Normális "tuningolás" értem ezalatt az optikai tuningot, szinte semmi...
Gyári V8 hangról ne is beszéljek...
Mercim alatt kénytelen vagyok Krichenbaum V8as hangját használni, mert az SCS nem csinál semmit.
De ez mondjuk jó is.
Megtanultam a PS-t használni, megtanultam hogyan kell Scania / Volvo hangot átírni a Mercimre, megtanultam a materiálok módosításának hatását...ettől függetlenül az SCS elmehet a pí csába 😊
Utoljára szerkesztette: Stefan28, 2017.02.24. 21:11:25
Utoljára szerkesztette: gumikacsa, 2017.02.24. 20:31:03
Ígérték...
a Range T-t...hol van? Sehol...
a Man Euro 6-ot...hol van? Sehol...
Ó hát a Scania S szériát is ígérték....hol van? Sehol...
- A licenszekről nem kell beszélni, minden megvan, ők tették közzé twitteren a fotózást a hangok felvételét majd a "megjelenési" dátumot...
A játék optimalizálásával kellene foglalkozni, a kecibuta AI-val és normális kiegészítőkkel..
Hihetetlen, hogy SisL vagy JeyJey milyen kiegészítőket rakott össze röpke 1-2 hónap alatt....
De az SCS-nek minderre még váratni kell...pedig 3-4 éves talán már a játék, ha nem több.
Az a baj, hogy egyedüli a piacon, így sajnos azt csinál amit akar...
Soksok eurót és munkaórát belefeccöltem abba, hogy a #dirtymercy nézzen ki valahogy...
Materiálok szerkesztése, DDS fájlok festése, hangfájlok készítése-módosítása...
Sok sok munkaóra benne van, erre jön az SCS és 1 frissítéssel szétbarmol mindent.
(Gyönyörű Alcoa kerekem volt, aztán jött az a nyomorék kerékanya festős update....Volt szép Vabis kormányom, de hát az is ment a levesbe...)
Nembaj, Csigusz barátom segít ha baj van...
(persze örülök neki, meg minden.. de azért ennyi csend után egy ilyen újítással előrukkolni... 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Rádió
a magyar rádiót hol tudom letölteni,amiben benne van a RetroRádió?ets2be