Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
a Wot honlapja az Atshez is készűlt, profilod majd account options. ott is tudod beaktiválni az Ats is
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
https://ets2.lt/en/hdr-real-graphics-mod-vr-ets2-1-26-version-3pro-mods-fix/
Segitsegeteket kernem, megpedig olyan modot keresek amiben sokkal sotetebb az ejszaka mint az alapjatekban... Elore is koszonom !
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
[/url][/img]
Ez konkrétan mit jelent? Illetve annyi lenne még, hogy egy meglévő WOT fiókhoz (ETS2) be lehet reggelni mondjuk az ATS-t is?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Itt is felteszek egy kérdést beruháznék egy Gigabyte GeForce GTX 1050 OC 2G vagy 4G videó karira melyiket érni meg jobban?

Eredetire gondoltam természetesen. 😊 Köszönöm szépen 😊
Email: [email protected]
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2017.02.15. 07:05:48

Egy mod segítségével és ezek nem azok a kamionok amik nekem vannak tehát ami a sofőröké hanem random helyekre random kamionokat rak be.
MOD: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=834007997

CB: Kis Lámpás Jimy
És ha már így alakult, gondoltam hozok is néhány képet róla:

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

wordbe, szövegszerkesztőbe beírod, majd CTRL+C - CTRL+V
2
bal oldali ALT gombot lenyomva tartva a num lock padon 64 -t (ALT+64)
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
A csoport lényege röviden: Nagyon sokan játszunk a multiplayeren van aki cégben vannak akik simán gurulnak, egy közös: egyedül nem az igazi.
Sajnos a cégek klikkesedtek nem fognak össze gyakran ezért hoztam létre ezt a csoportot, hogy összefogjam a cégeket és a játékosokat hogy eggyütt mehessünk minden nap konvojban. Bárki csatlakozhat
http://steamcommunity.com/groups/Attila777
Facebook:ETS2 MAGYAR KONVOJOK CSOPORTJA
lenne egy olyan kérdésem hogy feloldjátok a tiltást restacaron? ez a nevem: ets2mplayer0519hun chatbe írás végett lettem kirakva mivel sokszor segítséget kértem... (nem a megfelelő helyen)
megköszönném a feloldást...
Régóta keresek más dologhoz egy normálisabbat, de amiket találtam ilyen 10+ezer poligonszámúak ami túl sok.

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
"HUNGARY MAP UPDATE for v0.9.28
Ez a frissítés lecseréli a növényzetet és sokkal realisztikusabbá teszi a fényviszonyokat és az égtextúrát."