Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.10.18. 17:42:22
FB-n leírtam neki..
Nem kell csodálkozni, ha 86 millió mod bent van....
1ik üti a másik modot...
errors00:00:04.358 :
Ezt hozta hibának.
gamelog
Logitech G25 kormányomon a váltó elkezdett xarakodni. Mellévált, illetve most már nem tudtam hátramenetet kapcsolni.
Volt már valakinek ilyen tapasztalata? Kuka, vagy menthető vajon? Igaz, nem mai gyerek, szét lehet már kopva rendesen. Esetleg kis hazánkban van szervizük?
Renault magnum http://kamionszim.hu
Van egy G920-as kormányom és szeretném jól beállítani. Tudnátok nekem segíteni, képeket beszúrni a beállításokról, hogy nektek hogyan van?
Néztem neten, de lehet rossz helyen keresgéltem, nem nagyon találtam megfelelőt.
Valamint azt szeretném beállítani, hogy a kormány magától "visszatekeredjen" középállásba. Biztos van erre jó szó 😄
Segítségeteket köszönöm!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

A ProMods is csak azért fejlődik, mert sokan benne vannak, és a tagok is - tisztelet a kivételnek - folyamatosan cserélődnek, illetve újak jönnek be. Nézd meg a TSM-et, ma már csak egy-egy új főverzióhoz igazítják hozzá a már meglévő térképet, de tartalmi fejlesztés ott sincs.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2017.10.05. 12:08:49
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Annak örülök, hogy a ProMods-os srácok semmit nem tunyultak el a minőség oltárán. Változatos és élvezetes 😊 Számomra a legjobb nyugtató játék, főleg ha a háttérben valami jó rádiócsatorna szól 😊
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Renault magnum http://kamionszim.hu

Tervek szerint az alábbi modok mennek fel:
-Promods
-Jazzycat trailerek
Alulról felfelé milyen sorrendben tegyem be, hogy működjenek rendesen?
Ja, először nem vettem észre hogy van a fuvar befejezése a telephelyen. körbe kellett fordulnom. De nagyon tetszik hogy a diszpécserrel felvesszük a kapcsolatot és kommunikálunk vele hogy álljunk be. 😊 Találós!<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.09.17. 12:54:19
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2