52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • wollnerd #51167
    thx!
  • cxaxoxc
    A vad&k féle DAF tartalmazza ezt a mintás hátterű GPS-t. Ha aktiválva van akkor mindegyik kamionon ilyen lesz a GPS háttere. Az út színét pedig a .def fájlban állítottam be amikor letöltöttem a ProMods map-et.
  • Mandoki72
    Szép estét
    SimaSuna, cxaxoxc
    Kipróbáltam az 1.31 es verziót ,hát a félpótbogis kerék helyett egy vezetési és pihenőidős frissítésnek több értelme lett volna.
    De bízzunk benne hogy a hozzáértők rajta vannak a projekten.
    addig csak játékon kívűl veszem ki 45 percest.

• wollnerd #51164
    A színes GPS-t hogyan? Ez mod gondolom? Melyik? A legutóbbi peccs óta úgy rémlik hogy az új Scania-ban is színes képet ad a benne lévő gps, de aztán többet már nem is láttam színesben, hanem abba a fekete sárga színben volt továbbra. Utána is próbáltam guglizni, de nem találtam nyomot, pedig úgy rémlik hogy egyszer igenis láttam színesben is a gps-t, de lehet hogy mégse...?
    Most meg látom újra a Daf-odon....
    Na szóval hogyan lehet ily gps-t elővarázsolni? :D
  • cxaxoxc
    Egy kicsit elővettem a DAF-om.

• SimaSuna #51162
    A sok unalmas Scania helyett valami izgi végre....
  • ets2mpHUN0519
    engem nem baszott fel csak egyszerűen Qrva anyáztam xD
  • TaRka0107
    Múltkor engem is felbaszott :D
  • peti79
    Ez velem is megtörtént párszor. Kapcsold ki az automata frissítést a Steamben. Jobb ötletem nincs.
  • ets2mpHUN0519
    ilyen velem is megesett meg gondolom sokan másokkal is :/
  • BigdaweM12
    Valaki meg tudná mondani hogy attól mert egy új retkes verziószámra frissült a játék ami amúgy kurvára semmilyen változtatást nem tartalmaz attól még mi a jó kurva faszért kell törölni a fuvarom és visszabaszni bécsbe franciából? csak egy 3000kmes fuvarom ugrott ezért.... tudom mióta létezik a játék ez azóta így van de ez egyedül engem basz fel de rendesen?
  • ets2mpHUN0519
    skacok valaki tud segiteni?
    egy csávónál láttam ezt és nem tudom ő hogyan tudta be rakni multiba...
    én is be raknám,csak a gond az,hogy nem tudom h kell
  • SimaSuna #51155
    Deeeeee. Amikor a hülyeség szorgalommal párosul :D
  • Mandoki72
    Jó utat mindenkinek
    1.18 Hun Map

1.18 TSM

1.25 Hun Map

1.25 TSM
  • Mandoki72
    Van olyan amikor a képzeletnek semmi sem szab határt
  • SimaSuna #51152
    Csak csóri nem tudja, hogy az ETS2 motorja nem kezeli a lámpákat. Hiába van 200db a kamionon ugyan úgy fog világítani mintha 1 lenne rajta. Se távolabb, se fényesebb nem lesz a kamion.
    De hát az igénytelenségnek nincs határa :D
    Ha neki tetszik, hát....kinek a pap, kinek a paplan :D
  • Mandoki72
    Az igen, ezzel a szerelvénnyel az éjszakából is nappalt varázsolsz.
  • ets2mpHUN0519
    saját járgánnyal saját fuvar :))

Utoljára szerkesztette: ets2mpHUN0519, 2018.06.18. 19:34:25
  • SimaSuna #51149
    Hivatalos oldaláról?
  • peta19901010
    Üdv mindenkinek.
    Abban szeretnék egy kis segítséget kérni, hogy a Truck Sim Mapnak a játék mostani (1. 31. 2. 2.) verziójával kompatibilis verziót honnan tudok leszedni ha van már.
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • Cziras
    Sziasztok :) Van itt valaki köztetek aki szokott járni kamionos találkozóra? :)

Email: [email protected]
  • Mandoki72
    Alámtolt a főnök egy új gépet, hogy nyűjjem.
  • SimaSuna #51145
    Leírást el kell olvasni...
    Értelmezni, és menni fog.

• N1Caffemen
    Sziasztok
    Teljesen zöldfülű vagyok a játékban,egy használt "gamer"gép vásárlásával jutottam hozzá és nagyon megtetszett.
    Problémám az lenne hogy Magyarországon szeretnék furikázni,le is töltöttem a Hungary map ot bemásoltam a mod könyvtárba a játék mod kezelőben engedélyeztem szép ződ lett az összes kocka de az új profilnál még sem ajánlja fel Magyarországot csak Európát....mit szúrtam el?
  • ets2mpHUN0519
    az én járgányom és fuvarom :))
  • bullseye9
    Köszönöm, ritkán, de előfordulok :)
  • Mandoki72
    Egy kis munka délutánra

• LiTTLee
    Szia Fefe,jó újra látni errefelé :)
  • Mandoki72
    Egy időben én is MAN TGX el nyomtam de az új Volvo meg a DAF ok hangja miatt most csak azokkal
    nyomom.
  • bullseye9
    #51135, Mandoki72: jó kép, valahol az archívumban van nekem is egy hasonló Girteka szerelvényem.
    #51134, SimaSuna: jogos, "szerencsémre" nem sok időm van a játékra, marad a festegetés.

Hűtős szerelvény is lett:

MAN TGX + Schwarzmüller Quehenberger by bullseye9.ets, on Flickr

• hangacsi
    Nem tudod kikapcsolni, ezt az új frissítéssel hozták be. Egyébként ne zavarjon, így életszerű.
  • ets2mpHUN0519
    skacok valaki tudna nekem segiteni?
    mikor vállalok el fuvart vagyis mielőtt venném fel,előtte a rögzitőfék automatikusan működésbe lép és ez zavaró szóval azt hogy lehet kikapcsolni?
    a válaszokat előre is KÖSZÖNÖM.
  • Mandoki72
    Jó hétvégét
    bullseye9
    F4T4L_3ERROR : Mindenre kell idő,de a végeredmény visszaadja az elvesztegetett időt.
    Én is végig mentem ezen, jelenleg négy verzióval játszok.1.18 Hun és EU, 1.25 Hun és EU
    általam letesztelt módokkal.
    Rendben uraim, itt vagyok már nem kell parázni

• F4T4L_3RR0R #51134
    Részben emiatt is hagytam abba a játékot már egy ideje. Egyrészt időm sincs és sokszor már energiám se hogy folyamatosan a patch-ek és egyebek miatt tákoljam, javítsam az összerakott modokat. Máig elvannak mentve a modok ha jól emlékszem még valamikor az 1.27.x idején fejeztem be az egészet. 1.18.x verziótól folyamatosan rengeteg időt emésztett fel a meglévő modok életben tartása és egyszerűen beleuntam. ATS fronton a helyzet nagyjából ugyanez esetemben.
  • TaRka0107
    Sziasztok srácok. Feltettem már a játékot megint, eszembe jutott hogy megvettem steam-en. Mondom játszok már mielőtt igazából elmegyek kamionozni :D
    Nagy meglepődésemre sok újdonság
    Magyarországot külön kell telepíteni hozzá? Kicsit kaka a laptopon (tudom hülye kérdés) valami tippet trükköt tudtok mondani hogy smooth-abb legyen a játék, teljesen sem akarom azért levenni a grafikát mert akkor a kamiont is alig látni :D
    Köszi előre is.
  • SimaSuna #51132
    Aminek a 60-70%-t már dobhatod a kukába az 1.31 patch miatt :/
  • bullseye9
    Szép estét.
    Hosszú szünet után foglalkoztam kicsit a játékkal (remélem, működik még a Flickr képbeszúrás):

Az biztos, hogy sokkal többet kell keresni egy normális, összeillő szerelvényt, mint régen, nyilván az elképesztő mennyiségű modifikáció miatt...

Utoljára szerkesztette: bullseye9, 2018.05.23. 22:18:47
  • Monster076
    Tegnap szedtem le, a legújabb Promods. Ehhez jön még a Rusmap és ennyi.
  • macleody
    Ez milyen map?
  • Monster076
    Gondoltam elvállalok egy fuvart Rostockból. Már az gyanús volt, hogy több helyen közlekedési tábla volt az út közepén, illetve a GPS egy lezárt útvonalon akart átirányítani. Na sebaj, gondoltam van 2 másik kiút a városból, az egyiken csak kijutok. Hát nem... :)

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=924ets2_20180522_173517_0.png

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=358ets2_20180522_174202_0.png