52661
-
#51019 DXTBmp Texture tool + Photoshop
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#51018 Üdv !
Azt szeretném kérdezni,hogy a 1.30x verzióban csak az alap pályán van lehetőség speciális szállításra? szállítás kiválasztására?. Mert amióta bemásoltam a TSM mapot,nem adott ilyen fuvart. Vagy külön ki kell választani ?. -
angmar64 #51017 Úton Budapest felé.
-
nono28 #51016 Jó estét!
Lenne egy olyan kérdésem hogy saját kamiont milyen programmal lehet festeni? -
Mandoki72 #51015 Szép estét
Felengedtem a drónomat
-
#51014 Na én ehhez hülye vagyok, nem látok semmit :) de jópár km hibás itt, szembe jönnek, meg eltünedeznek az autók.
Ja és a belső sávban el lehet menni, ott nincs fal.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2018.01.22. 21:01:14 -
#51013 Megnézem editorban mi a szitu azon a helyen. -
angmar64 #51012 Itt én is felkenődtem. Azt sajnos nem tudom van-e máshol, azonnal leszedtem minden kiegészítő térképet és most már csak a gyárit használom. -
PetiM44 #51011 Ha valaki esetleg nem látta volna még, ST22 Lacikás festéts a Scaniara: https://ets2.lt/en/st22-lacika-skin-for-scania-s-2016/ -
#51010 Ha szép dupla pótot szeretnél használni...
Ahelyett, hogy irreális, csúnya pótot húznál magad után dolly nélkül...Kraker féle teljesen jól működik. Offline. ONLINE nincs ilyen!
-
Stefan28 #51009 Amúgy csak meg súgom hogy ha olvastad volna a MP szabályát a HIVATALOS oldalon akkor tudnád hogy a játékban hack semmi külsős beavatkozás örök ki tiltást von maga után úgy hogy szerintem örülj hogy nem jelentettek és egy admin se vett észre -
#51008 Van még több láthatatlan fal Promods mapon? Csúnyán lezúztam a gépet.
-
#51007 istenem -.-"
nem értem hogy ez miért akkora baj ._.
nem lehet valaki ekkora szemét,hogy ilyenért jelentsen
bocs de ez engem fel idegelt -
Stefan28 #51006 Na multiból az ilyeneket ki dobnám örök ban. Őszintén mi a f.....k dupla pót menny fel svédbe és hajrá szerencséd hogy nem találkoztunk mert akkor már rég jelentve lettél volna. -
Bukephalos #51005 Szerintem érdeklődj azon a forumon ahonnan letöltötted. Még akár magyarul is írhatsz, biztos tudnak segíteni. -
#51004 van egy program,aminek az a neve,hogy Tedit
na azzal a programmal lehet ilyeneket csinálni,ha nem gond be linkelem ide...
itt letölthető:
scs forum
egyébként nem akartam modolni,úgy értem inkább ehhez volt kedvem
ez a hátsó pótkocsi egyébként 3 tengelyes és nem 2 és a lényeg az,hogy úgy akarom valahogy megoldani,hogy ne lógjon bele a hátsó pótba illetve le a földre csak nem tudom hogy csináljam
mondjuk azt tudom hogy valamit át kell irni valamire
kérdés mit...?
Utoljára szerkesztette: ets2mpHUN0519, 2018.01.21. 13:39:52 -
Bukephalos #51003 Egyrészt nem teljesen viláágos, milyen pogrammal monyákoltál bele a játékba, másrészt egyáltalán miért kellett, hiszen a dupla pótok teljesen jól működnek a játékban, még kismillió modot is le tudsz hozzá tölteni . . . -
#51002 skacok
valaki tudna nekem segiteni?
egy programmal meg tudtam oldani azt,hogy ezt a hátsó pótkocsit tudjam húzni,nos valahogy nem úgy sikerült megoldani,ahogy kéne mert a hátsó része a pótnak le lóg a földig majdnem és az amúgy sérüléseket okoz,menni nem lehet vele
nos hogy oldjam meg,hogy azt is tudjam rendesen húzni? elég zavaró...
itt egy kép róla:
-
Trucker01 #51001 Na! Kényszerítés után beállítottam a rendes felbontást, és már működik! :D :) -
Trucker01 #51000 Viszont, ha a kompantibilitásnál beállítom, hogy rákényszerítse a 640x480-at akkor jó... -
Trucker01 #50999 A legújabb patch sem oldotta meg... :/ -
Trucker01 #50998 Feltelepítettem az origi cd-n lévő verzióm. Sosem produkált még ilyet, lehet zavarja az új konfig! :D ;)
Utoljára szerkesztette: Trucker01, 2018.01.20. 18:12:12 -
Trucker01 #50997 Legfrissebb geforce experience van fent.
Hogy megelőzzem az egyéb kérdéseket is:
i7-6700HQ 2.6ghz
geforce gtx 960m 1gb
8g ram
Fallout 4 fut full grafikán, tehát egyéb ilyen konfiggondok is kilőve... ;) -
#50996 5.1.2?
Jó verziót használsz?
1.30 a mostani :D -
#50995 Reszelő, esetleg egy erősebb szemüveg. Viccet félretéve: drájverfrissítéssel próbálkoztál már? -
Trucker01 #50994 Sziasztok!
Nemrég kezdtem újra játszani a gémmel... (5.1.2)
Mi van akkor, ha teljesen recés a kezdőanimáció és a menű is???
Olvashatatatlan minden... Hogy lehet ezt orvosolni?
Előre köszönöm a segítségeteket! :)
-
#50993 Jó ez a ProMods, de sűrű helyeken nálam csúnyán hazavágja az fps-t. -
angmar64 #50992 Köszi, eléggé kezdő vagyok, ezért nagyon meglepett. -
petidavid #50991 Rudi mindenhol ott van XD -
angmar64 #50990 Nahát mit (kit) találtam! Dijon környékén mentem el mellette.
[/URL][/IMG] -
petidavid #50989 Köszönöm a gyors választ! :)
Megpróbálom ahogy leírtad :) -
Axtros #50988 mennyire járható út, hogy pendrive-val másolgatom a profilt
Elvileg működik. Próbáld ki azon a gépeden, amin most a profilod van. Felmásolod a pendrive-ra a profilhoz tartozó állományokat és könyvtárakat, majd a HDD-ről letörlöd. Elindítód így a játékot, készítesz egy másik profilt. Éppen csak belépsz a játékba, hogy felépítse a háttérben teljes profil könyvtárstruktúrát, majd kilépsz. Aztán simán visszamásolod a pendrive-ról a korábban lementett profilodat a játékba. Ha elindítod a játékot, és látja a pendriveról visszamásolt profilodat a program, be is tudja tölteni, majd el is indul vele a jűték, akkor biztosan fog működni a profilod ide-oda hurcolászása pendrive-on. De ez nem ETS2-hez köthető dolog, hanem sima állomány másolgatás. :) -
petidavid #50987 Sziasztok! Bocs az offért, következő lenne a kérdésem, problémám: 2 év kihagyás után újra játszani kezdtem az ETS2-vel, asztali gépen frissítettem 1.30, régi profilom is megy rajta problémamentesen. Másik gépen is szeretném használni a játékot, a két gép fizikailag 260 km-re van egymástól (hogy tiszta legyen, miért nem jó ugyanazon a gépen játszani : )) ) Addig tiszta, hogy a gépre menti a profilt, szerintetek mennyire járható út, hogy pendrive-val másolgatom a profilt? (Steam van, WorldTrucks van). Vagy milyen más megoldást tudnátok javasolni?
Köszönöm! -
discrete #50986 Sziasztok!
Map editorba valaki tudna segíteni?
Minden frankó (nem virágbolti verzió)
Úgy csináltam ahogy olvastam, de nem megy.
Kép itt..........
Az oldalon ne lepődjetek meg :) Az enyém.
Utoljára szerkesztette: discrete, 2018.01.16. 18:14:49 -
#50985 skacok
el akartam inditani a multiplayert erre ez fogadott:
ilyenkor mi a teendő?? tudja valaki? -
#50984 Koszonom a valaszokat es a tippeket!
Az 50Eurot en is nagyon sokallom, annyiert vadiuj komplett jatekokat vesztegetnek. Esetleg elfogadhato lenne, ha valaki tenyleg egyedi kamiont akar es konkretan leadja az ugyes keszitonek a rendelest egy altala ahitott tipusra kiegeszitokkel, festessel. De akkor az alkoto csakis neki adja el, masnak olyan ne lehessen. Bar lehet hogy igy csinaljak, nem tudom.
-
#50983 Jelenleg sajnos az a helyzet amit írtál.
Viszont azt tudni kell, hogy az ilyen megvásárolt cuccokból túlsok nem fog visszaköszönni a csoportban ahol esetleg vagy.
Van nagyon sok free tartalom...Ohaha, MadSter, RJL, Kelsa, davidzoli, Savoyard, Viper2 és a többiek, akik külön külön kamionra szakosodtak.
Ezek mind mind ingyenes tartalmakat gyártanak. Viszont a másik oldal pedig maga a felhasználó...
Napjában többször jönnek olyan értesítések, hogy így szar a mod, úgy szar a mod, be se tölt...stb....
Aztán amikor kivesézed a dolgot és látod, hogy szó szerint tele van hányva minden szarral a mod mappa és épp ezért nem működik neki semmi...
Majd még ő van felháborodva, hogy az 1.23-as frissítéssel nem kompatibilis az 1.30-as mod...
A readme / olvass el fájl átböngészése olyan nehézséget okoz, a google translate használatát már nem is említem....
Nyilván a fizetős modok azért olyanok amilyenek. Egy réteg felé biztosít egyéniséget.
Az árak nem a magyar viszonylathoz van kialakítva, hanem az európai színvonalhoz.
Valamint szintén igazad van, hogy aki megtanult a zmod / blender használatát az előnyben van.
Viszont foglalkozott vele, szabadidejében...elkérheti érte az árát. Te sem dolgoznál otthon ingyen. -
#50982 ezeket az árakat az szülte, hogy egy pár ember, akinek volt érzéke és egy rakat türelme megtanulta a zmodot.
Ezzel élnek vissza és maguknak piacot teremtenek.
Ez igazából vegyes érzelmeket kelt, ugyanis hatalmas pacsi, hogy meg tudták tanulni a másik meg az árak miatt hatalmas sajnálat, hogy így "kihasználják" azokat, akiknek nincs hozzá érzéke-türelme. A legnagyobb probléma, hogy tanítani senki sem szeret nagyon, a "tudás hatalom" elve miatt.
Sajnos ez a mai helyzet!
Ha egy kicsit személyeskedni lehet, visszasírom amikor DANYR csinálta a wabis volvo-t ingyen és közzé tette, hogy amint használják és látja, hogy van keletje, akkor csinál többet! Megszámlálhatatlan km-t tettem bele és nagyon sajnálom, hogy visszaéltek ezzel a moddal!
Én személy szerint szívesen tanulnék, de jönnek a válaszok, hogy "ott a youtube tutorial"...
Amikor bejött a Wabard, akkor megcsináltam...Manapság a skint mindenhol visszalátom ets2.lt és hasonló oldalakon. Igaz a megkérdezésem nélkül került mindenhova, de istenem...biztos hozott örömöt olyan embereknek, akik nem tudnak skinezni, de szerették volna a kamion oldalán látni...
@Aborg : Érdemes megnézni a Vad&k féle Daf-ot, Madster féle MAN-t, Dávidzoli féle MPIV-t, Eugene féle Volvo, RJL féle Scania. De jó újításokat csinál Schumi is és Fred "restaurálja" az RJL féle Scania-t (pl : https://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=35 itt vagy ets2.lt oldalon, pótokat ugyszintén https://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=36 vagy ets2.lt)
Térpéként én személy szerint a Promods-t tudom ajánlani, a magyar mapként pedig a Frank-félét.
Remélem tudtam segíteni! :)
-
#50981 Ezt meg lehet vásárolni, 50Euró értékben.
Teljesen jól illeszkedik, megvehető a Scania kereskedésben.
Mivel kereskedésben tudod megvenni őket, így igen, márka kínálathoz fog kerülni.
Kamaz is van kereskedésben, de az valamilyen más kamiont helyettesít.
A leírásában általában benne is van, hogy melyik kereskedésben érhető el.. -
#50980 Szep munka. Ezek a kulonbozo forrasokbol beszerezheto kamionok hogy illeszkednek a jatek rendszerebe? A kamionokat amiket mar alapbol tartalmazott a jatek meg lehet venni a kamionkereskedesekben (a jatekban megkeresett penzert).
Ezek az utolag berakott kamionok hozzakerulnek a marka-kinalathoz?
Es ha olyan markaju a kamion amilyen nem szerepelt eredetileg a jatekban ? Peldaul Kamaz kereskedes nincs.