Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudtok valami leírást ezekkel (meg mér pár achivment-el kapcsolatban) kapcsolatban?
Köszönöm!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
A sebességhatárral kapcsolatban pedig az teljesen jogos, hogy a tábla után 3 méterrel megbüntet. Nem a tábla vonalától kell lassítani, hanem a tábla vonalátol lehet a táblán jelzett tempóval menni. Tehát a 70-es táblánál a tábláig le kell lassulnod 70-ig és akkor szabályosan haladsz.
hangacsi.blog.hu
Sikerült végre a térkép 100% felfedezését is elérni.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Valakinek ötlet?
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
90el megyek, látok egy 70-es táblát. Lassítok, mire lelassulnék már meg is bírságoltak gyorshajtás miatt.
Hogy lehet lelassulni 3méteren belül?
Na és a többi autós. Észre sem vesznek hogy én is az utakon vagyok.
-Oldalba jönnek és még én fizetek mert nekem jött, azzal a szöveggel hogy nekimentem.
-Szabályosan sávot váltok. Megyek pár métert és a másik sávból bevág elém! És megint én vagyok a hibás, fizetek...
-Látja hogy tolatni szeretnék, már az utca másik végéről. de csak azért is gyorsít és nekem jön.
-Meg azt is bírom hogy autópálya, lassít előttem. Mikor sávot váltok hogy megelőzzem rákapcsol..
További híreket, infókat lehet találni a Restacar - Promods forumon
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2017.12.21. 07:02:41
Vittem már nehezebb rakományt is, és tudtam menni 90fölött. Szinte csak lejtőn tudok menni többel, mint 90 és utána egyből 90nél megáll a mutató.
Miért van ez? (nincs bekapcsolva a sebesség limit)

Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.12.20. 22:22:21
Ha a kliensen keresztül vásárlok, és ott lépek be az áruházba, akkor utána ugyan rögtön látom, hogy ott a könyvtárban a dlc, de nem kezdi el letölteni. Ilyenkor én rögtön kilépek a steamből, majd egyből vissza, és akkor rendben el is indul a letöltés. Talán nálad is ez lehet, ha ma belépsz, akkor már tölteni is fogja.

Lehet nem itt kéne érdeklődnöm,de az új DLC-vel akadt gondom.
Megvettem,de valahogyan nem akarja telepiteni,0MB-t tölt le.
Találkozott valaki ezzel a gonddal és ha igen,hogy oldotta meg? 😄
Gondoltam hozok már pár képet... <#smile>#smile>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
A special transport működik a Promods 2.25-el?

Egy 4órás utat egy teljes éberségi ideig tartott elvinni. Ebben van kihívás. Már majdnem azt hittem, hogy nem érek oda időben. (Mármint hogy aludnom kell)
Én is egy ugyanolyan hatalmas tartályt vittem el. (70Tonnányi Hőcserélő, két kísérővel)
Külső(kettes) nézetben tudom használni viszont. Valaki tudna segíteni?
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Köszi. akkor egy alap kamiont veszek nekik.
Régebben mindig tuningoltam a kamionokat.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.12.14. 19:47:58
mit és hol kell keresnem, hogy megtudjam miért fagy ki a játék?
Köszi a válaszokat, előre is!
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Ember. Kamionos játékban mit csodálkozol a kocsi idétlen irányításán?
Menj GTA-zni vagy más játékot játszani.
Nem a mod szar, hanem a kocsik amiket készítenek.
Kamion adatok vannak megadva a fékhez és a gyorsuláshoz is. Mit csodálkozol ezen?
Ezt valahogy lehet orvosolni? vagy ilyen szar a mod és kész? illetve hol lehet kikapcsolni a sebesség limitet?

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Mármint még az elején. Mikor először vettetek kamiont a seggük alá..
Számít hogy mit vezetnek? (bevétel szempontjából)
4,99Euro-ért megvehető.
De akinek megvan az összes nagy kiegészítő annak csak 4,24Euro a Cargo Bundle csomag