Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve van valami módja hogy elérjem hogy ne ugráljon a kép? Minimum grafon is ugyan olyan rossz mint maxon.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szeretnék érdeklődni hogy,multiba miért van az hogy túlméretes szállítmánynál offline-ba lép a játék?
Egyelőre sehonnan. Az oldboyZ CustomZ készítette el.
Jelenleg tesztelés alatt. Aztán elérhető lesz. Ára 20Euró körül lesz.

Valami kis ffb-t hogy lehetne a játékba varázsolni ? T300, legalább egy alap középrehúzás jó lenne . THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
GPS
tud valaki nekem linkelni olyan GPS modot ami a szélvédőre vetiti ki? útinformt meg ilyeneket
mertezilyen
Nem tudtok valami leírást ezekkel (meg mér pár achivment-el kapcsolatban) kapcsolatban?
Köszönöm!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
A sebességhatárral kapcsolatban pedig az teljesen jogos, hogy a tábla után 3 méterrel megbüntet. Nem a tábla vonalától kell lassítani, hanem a tábla vonalátol lehet a táblán jelzett tempóval menni. Tehát a 70-es táblánál a tábláig le kell lassulnod 70-ig és akkor szabályosan haladsz.
hangacsi.blog.hu
Sikerült végre a térkép 100% felfedezését is elérni.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Valakinek ötlet?
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
90el megyek, látok egy 70-es táblát. Lassítok, mire lelassulnék már meg is bírságoltak gyorshajtás miatt.
Hogy lehet lelassulni 3méteren belül?
Na és a többi autós. Észre sem vesznek hogy én is az utakon vagyok.
-Oldalba jönnek és még én fizetek mert nekem jött, azzal a szöveggel hogy nekimentem.
-Szabályosan sávot váltok. Megyek pár métert és a másik sávból bevág elém! És megint én vagyok a hibás, fizetek...
-Látja hogy tolatni szeretnék, már az utca másik végéről. de csak azért is gyorsít és nekem jön.
-Meg azt is bírom hogy autópálya, lassít előttem. Mikor sávot váltok hogy megelőzzem rákapcsol..
További híreket, infókat lehet találni a Restacar - Promods forumon
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2017.12.21. 07:02:41
Vittem már nehezebb rakományt is, és tudtam menni 90fölött. Szinte csak lejtőn tudok menni többel, mint 90 és utána egyből 90nél megáll a mutató.
Miért van ez? (nincs bekapcsolva a sebesség limit)

Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.12.20. 22:22:21
Ha a kliensen keresztül vásárlok, és ott lépek be az áruházba, akkor utána ugyan rögtön látom, hogy ott a könyvtárban a dlc, de nem kezdi el letölteni. Ilyenkor én rögtön kilépek a steamből, majd egyből vissza, és akkor rendben el is indul a letöltés. Talán nálad is ez lehet, ha ma belépsz, akkor már tölteni is fogja.

Lehet nem itt kéne érdeklődnöm,de az új DLC-vel akadt gondom.
Megvettem,de valahogyan nem akarja telepiteni,0MB-t tölt le.
Találkozott valaki ezzel a gonddal és ha igen,hogy oldotta meg? 😄
Gondoltam hozok már pár képet... <#smile>#smile>