Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Thrustmaster T150 jó lehet, ha a büdzséd megengedi, én egy Logitech Driving Force GT-t használok már évek óta - elégedetten.
Kérdéseid sorrendjében a válaszok:
Jelenlegi állás? 1.30-as verzió. :-) Sok DLC, a legtöbbet érdemes is megvenni (ha nem szeretnél sokat költeni, várj egy steam akciót, sok pénzt lehet megfogni ilyenkor).
Nagyjából végtelen számú mod, ezekből van pár ami ajánlott, pl. ProMods térképcsomag, néhány szebb pót, hang csomagok. A legtöbb vontatónak készült átdolgozott, részletgazdagabb változata (RJL Scania, MADster féle MAN-ok, stb.).
Modok: https://ets2.lt/en/ - innen lényegében minden elérhető. Van magyar térkép is, a linkelt oldalról ezt is eléred. Illetve még érdemes esetleg az SCS fórumját is átolvasgatni, a leginkább igényes modokról van 1-1 topic: https://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=31&sid=c0e744827cff78f2a07849e58d23ef28
Skinekhez szerintem nézz meg egy erről szóló videót youtube-ról, gyorsabban átlátod, mintha itt leírná bárki.
Remélem segítettem! :-)

Kicsit korulneztem, igy hirtelen ezt talaltam: Thrustmaster T150 (azt irja beallithato a forgatas 270 ° es 1080 ° kozott.)

Marha rég jártam itt...
Lenne kedves valaki és írna pár szót a játék jelenlegi állásáról? MOD-ok? Programok stb? Még ETS-ben eléggé otthon voltam, nem a nulláról kellene elmagyarázni! 😄
Köszönöm előre is!
Ui.: A cél, NO multi. Offline, home game! MO-térkép készült a játékhoz? Kamion skinek ugyan úgy elérhetőek mint anno? Azok változtatása mivel lehetséges? Köszönöm! 😊
---Ger----
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2018.01.11. 15:59:08
Miért nem tudok World of Truck megízásban 90km/h-nál gyorsabban menni?
Csak a World of Trucknál van.
Le van talán korlátozva?
A beállításoknál nem találok semmi korlátozást? Vagy ez a max. sebesség.
Kérlek válaszoljatok.
Köszi
Így ahogy kinéz.
Minden csak nézőpont kérdése. Ki mivel éri be játék közben.
Van aki szereti a gyári cuccokat, van aki pedig nem.
Nekem mindig fontos volt az egyediség.
Őt sem ingyen csináltattam...Még 1 ilyen nem jön veled szemben a képes csoportokban...

A CS-ben is mindenkinek jó volt a gyári skin, viszont egy kés miért kerül 2-300Euróba?...Jobb nem leszel tőle, gyakran úgy sem használod.
akirix3ddesign
Az FFSCA rally mod az rFactorhoz is 20Euró.
Azt elhiheted, hogy nem meggazdagodni szeretnék. Mindenünk megvan. Szimplán ezek az árak mennek...
De ahogy érzed 😊
Sokkal inkább "magyaros" hozzáállás az, hogy mindenen próbálunk meggazdagodni. <#levele>#levele>
Hát ha abból indulok ki, hogy 1Euró értékű a Promods térkép és a sok "okos" inkább letölti 6-8 részletben 2 óra alatt, minthogy 1 Eurót rászánjon és 2 perc alatt letöltse.
Aztán amikor visszakérdezek, hogy hogy van az, hogy sajnálja az 1 eurót a Promods-ért, mert ha Ő csinálná ezt, tuti ő is elkérné az árát a szabadidőn kívül történő munkavégzésének, arra bizony nem válaszol és kussol..
Továbbra is igazolódik a communityben a Magyarok hozzáállása...
Vajon ha a HungaryMap fizetős lenne, hányan fizetnének érte...pedig FRANK egyedül csinálja, munka és család mellett...
Már néhányat eladtunk külföldre.
Most, hogy megkapta a V8at, illetve készül az egyedi belső, még több vásárlóra számítunk.
Külföldön nagy keletje van az ilyenek. Legutóbb az MBL Trucking Volvo FH16-osa kelt el 115Euró értékben!
Sajnos az már korábban kiderült, hogy a magyar ets2 community nem vevő az ilyen dologra.
"mi van ingyen" dologgal el van intézve...
Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2018.01.09. 01:30:31
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Csináltam a Virtual Trucking Manager oldalon egy céget, de sehogy se találom, hogy hogyan kellene belerakni a multiplayer ets-be (TruckersMP).
Válaszokat előre köszönöm!
Utoljára szerkesztette: nono28, 2018.01.08. 15:44:36
Illetve van valami módja hogy elérjem hogy ne ugráljon a kép? Minimum grafon is ugyan olyan rossz mint maxon.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szeretnék érdeklődni hogy,multiba miért van az hogy túlméretes szállítmánynál offline-ba lép a játék?
Egyelőre sehonnan. Az oldboyZ CustomZ készítette el.
Jelenleg tesztelés alatt. Aztán elérhető lesz. Ára 20Euró körül lesz.

Valami kis ffb-t hogy lehetne a játékba varázsolni ? T300, legalább egy alap középrehúzás jó lenne . THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
GPS
tud valaki nekem linkelni olyan GPS modot ami a szélvédőre vetiti ki? útinformt meg ilyeneket
mertezilyen