52661
-
Mandoki72 #51179 Sziasztok.Lacika vagyok. Ez az én történetem.
Köszönjük a kamionosokért tett önzetlen segítséged. -
regelek5 #51178 Értem. Kár érte, jó lett volna úgy megoldani, mint egyes autós játékokban, csak beírod a szöveget, és a játék meg ráteszi a kamionra. Szép dolgokat lehetne így összehozni, és biztos sokan élnének is vele az "egysejtűek" közül is. -
Axtros #51177 Ha arra gondoltál, hogy a program támogatja-e beépítetten, a felhasználói felületről az egyéni textúrák létrehozását, és elhelyezését, akkor tévedtél. Textúrázni kell a 3D-s objektumokat, ehhez különféle segédprogramok állnak a rendelkezésre, és valóban, ezeket jól kell ismerni, és "fájlokkal kell játszadozni". Nem bonyolult, de nem is az egysejtűek tudománya. Grafikus véna kell hozzá. -
regelek5 #51176 Köszi, megpróbálom, de elég összetettnek tűnik. 2 programot használni, meg a fájlokkal játszani... Gondolom, nincs egyszerűbb módszer... :o( -
Bukephalos #51175 szerintem kezdésnek ezt próbáld ki:
skin készítés -
regelek5 #51174 Sziasztok!
Lehet valahogy feliratot elhelyezni a vontatón? A játékban nem találtam erre lehetőséget, pedig jó lenne a saját kamionomat feliratozni, esetleg logóval ellátni. Tudtok erre megoldást? -
Haulin #51173 Szia. Persze, hogy érdemes. :) Amenbyiben emelkedőn nem szeretnél 15km/h-val szütyögni. :) Pld. Alap kamionnal nehezen indultam ki, aztán minden piros lámpa fejfájást okozott. :)
Nekem viszont olyan kérdésem volna, hogy modok nelkül lehet Ai-t növelni? (Fájlokba értéket megpiszkálni, vagy valami. :D) Válaszokat előre is köszönöm. :) -
Paddy #51172 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemes-e túlsúlyos rakományra tuningolnom a kamionom, amíg nincs meg a hozzá tartozó DLC (heavy cargo, special transport) ?
Mert alapból vannak a játékban pl kotrógépek, autók, amik szállításához elég a normál súlyra tuningolnom?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Mandoki72 #51171 Szép estét fotelpilóták
Egy kis retro modernizálva
-
#51170 Zinternet
Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2018.07.08. 23:26:02 -
#51169 skacok
van egy olyan kérdésem,hogy azt ott mivel lehet előhozni? milyen billentyűzetkombinációval? tudja valaki? többször előhoztam,csak már sajnos nem emlékszem rá :(
nagyon szépen megköszönöm,ha valaki megmondja
-
#51168 Éjszakai gurulás...
-
#51167 thx! -
cxaxoxc #51166 A vad&k féle DAF tartalmazza ezt a mintás hátterű GPS-t. Ha aktiválva van akkor mindegyik kamionon ilyen lesz a GPS háttere. Az út színét pedig a .def fájlban állítottam be amikor letöltöttem a ProMods map-et. -
Mandoki72 #51165 Szép estét
SimaSuna, cxaxoxc
Kipróbáltam az 1.31 es verziót ,hát a félpótbogis kerék helyett egy vezetési és pihenőidős frissítésnek több értelme lett volna.
De bízzunk benne hogy a hozzáértők rajta vannak a projekten.
addig csak játékon kívűl veszem ki 45 percest.
-
#51164 A színes GPS-t hogyan? Ez mod gondolom? Melyik? A legutóbbi peccs óta úgy rémlik hogy az új Scania-ban is színes képet ad a benne lévő gps, de aztán többet már nem is láttam színesben, hanem abba a fekete sárga színben volt továbbra. Utána is próbáltam guglizni, de nem találtam nyomot, pedig úgy rémlik hogy egyszer igenis láttam színesben is a gps-t, de lehet hogy mégse...?
Most meg látom újra a Daf-odon....
Na szóval hogyan lehet ily gps-t elővarázsolni? :D -
cxaxoxc #51163 Egy kicsit elővettem a DAF-om.
-
#51162 A sok unalmas Scania helyett valami izgi végre....
-
#51161 engem nem baszott fel csak egyszerűen Qrva anyáztam xD -
#51160 Múltkor engem is felbaszott :D -
peti79 #51159 Ez velem is megtörtént párszor. Kapcsold ki az automata frissítést a Steamben. Jobb ötletem nincs. -
#51158 ilyen velem is megesett meg gondolom sokan másokkal is :/ -
BigdaweM12 #51157 Valaki meg tudná mondani hogy attól mert egy új retkes verziószámra frissült a játék ami amúgy kurvára semmilyen változtatást nem tartalmaz attól még mi a jó kurva faszért kell törölni a fuvarom és visszabaszni bécsbe franciából? csak egy 3000kmes fuvarom ugrott ezért.... tudom mióta létezik a játék ez azóta így van de ez egyedül engem basz fel de rendesen? -
#51156 skacok valaki tud segiteni?
egy csávónál láttam ezt és nem tudom ő hogyan tudta be rakni multiba...
én is be raknám,csak a gond az,hogy nem tudom h kell
-
#51155 Deeeeee. Amikor a hülyeség szorgalommal párosul :D -
Mandoki72 #51154 Jó utat mindenkinek
1.18 Hun Map
1.18 TSM
1.25 Hun Map
1.25 TSM
-
Mandoki72 #51153 Van olyan amikor a képzeletnek semmi sem szab határt -
#51152 Csak csóri nem tudja, hogy az ETS2 motorja nem kezeli a lámpákat. Hiába van 200db a kamionon ugyan úgy fog világítani mintha 1 lenne rajta. Se távolabb, se fényesebb nem lesz a kamion.
De hát az igénytelenségnek nincs határa :D
Ha neki tetszik, hát....kinek a pap, kinek a paplan :D -
Mandoki72 #51151 Az igen, ezzel a szerelvénnyel az éjszakából is nappalt varázsolsz. -
#51150 saját járgánnyal saját fuvar :))
Utoljára szerkesztette: ets2mpHUN0519, 2018.06.18. 19:34:25 -
#51149 Hivatalos oldaláról? -
peta19901010 #51148 Üdv mindenkinek.
Abban szeretnék egy kis segítséget kérni, hogy a Truck Sim Mapnak a játék mostani (1. 31. 2. 2.) verziójával kompatibilis verziót honnan tudok leszedni ha van már.
A válaszokat előre is köszönöm. -
Cziras #51147 Sziasztok :) Van itt valaki köztetek aki szokott járni kamionos találkozóra? :)
Email: [email protected] -
Mandoki72 #51146 Alámtolt a főnök egy új gépet, hogy nyűjjem.
-
#51145 Leírást el kell olvasni...
Értelmezni, és menni fog.
-
N1Caffemen #51144 Sziasztok
Teljesen zöldfülű vagyok a játékban,egy használt "gamer"gép vásárlásával jutottam hozzá és nagyon megtetszett.
Problémám az lenne hogy Magyarországon szeretnék furikázni,le is töltöttem a Hungary map ot bemásoltam a mod könyvtárba a játék mod kezelőben engedélyeztem szép ződ lett az összes kocka de az új profilnál még sem ajánlja fel Magyarországot csak Európát....mit szúrtam el?
-
#51143 az én járgányom és fuvarom :))
-
#51142 Köszönöm, ritkán, de előfordulok :) -
Mandoki72 #51141 Egy kis munka délutánra
-
LiTTLee #51140 Szia Fefe,jó újra látni errefelé :)