Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így ahogy kinéz.
Minden csak nézőpont kérdése. Ki mivel éri be játék közben.
Van aki szereti a gyári cuccokat, van aki pedig nem.
Nekem mindig fontos volt az egyediség.
Őt sem ingyen csináltattam...Még 1 ilyen nem jön veled szemben a képes csoportokban...

A CS-ben is mindenkinek jó volt a gyári skin, viszont egy kés miért kerül 2-300Euróba?...Jobb nem leszel tőle, gyakran úgy sem használod.
akirix3ddesign
Az FFSCA rally mod az rFactorhoz is 20Euró.
Azt elhiheted, hogy nem meggazdagodni szeretnék. Mindenünk megvan. Szimplán ezek az árak mennek...
De ahogy érzed 😊
Sokkal inkább "magyaros" hozzáállás az, hogy mindenen próbálunk meggazdagodni. <#levele>#levele>
Hát ha abból indulok ki, hogy 1Euró értékű a Promods térkép és a sok "okos" inkább letölti 6-8 részletben 2 óra alatt, minthogy 1 Eurót rászánjon és 2 perc alatt letöltse.
Aztán amikor visszakérdezek, hogy hogy van az, hogy sajnálja az 1 eurót a Promods-ért, mert ha Ő csinálná ezt, tuti ő is elkérné az árát a szabadidőn kívül történő munkavégzésének, arra bizony nem válaszol és kussol..
Továbbra is igazolódik a communityben a Magyarok hozzáállása...
Vajon ha a HungaryMap fizetős lenne, hányan fizetnének érte...pedig FRANK egyedül csinálja, munka és család mellett...
Már néhányat eladtunk külföldre.
Most, hogy megkapta a V8at, illetve készül az egyedi belső, még több vásárlóra számítunk.
Külföldön nagy keletje van az ilyenek. Legutóbb az MBL Trucking Volvo FH16-osa kelt el 115Euró értékben!
Sajnos az már korábban kiderült, hogy a magyar ets2 community nem vevő az ilyen dologra.
"mi van ingyen" dologgal el van intézve...
Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2018.01.09. 01:30:31
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Csináltam a Virtual Trucking Manager oldalon egy céget, de sehogy se találom, hogy hogyan kellene belerakni a multiplayer ets-be (TruckersMP).
Válaszokat előre köszönöm!
Utoljára szerkesztette: nono28, 2018.01.08. 15:44:36
Illetve van valami módja hogy elérjem hogy ne ugráljon a kép? Minimum grafon is ugyan olyan rossz mint maxon.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szeretnék érdeklődni hogy,multiba miért van az hogy túlméretes szállítmánynál offline-ba lép a játék?
Egyelőre sehonnan. Az oldboyZ CustomZ készítette el.
Jelenleg tesztelés alatt. Aztán elérhető lesz. Ára 20Euró körül lesz.

Valami kis ffb-t hogy lehetne a játékba varázsolni ? T300, legalább egy alap középrehúzás jó lenne . THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
GPS
tud valaki nekem linkelni olyan GPS modot ami a szélvédőre vetiti ki? útinformt meg ilyeneket
mertezilyen
Nem tudtok valami leírást ezekkel (meg mér pár achivment-el kapcsolatban) kapcsolatban?
Köszönöm!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
A sebességhatárral kapcsolatban pedig az teljesen jogos, hogy a tábla után 3 méterrel megbüntet. Nem a tábla vonalától kell lassítani, hanem a tábla vonalátol lehet a táblán jelzett tempóval menni. Tehát a 70-es táblánál a tábláig le kell lassulnod 70-ig és akkor szabályosan haladsz.
hangacsi.blog.hu
Sikerült végre a térkép 100% felfedezését is elérni.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Valakinek ötlet?
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
90el megyek, látok egy 70-es táblát. Lassítok, mire lelassulnék már meg is bírságoltak gyorshajtás miatt.
Hogy lehet lelassulni 3méteren belül?
Na és a többi autós. Észre sem vesznek hogy én is az utakon vagyok.
-Oldalba jönnek és még én fizetek mert nekem jött, azzal a szöveggel hogy nekimentem.
-Szabályosan sávot váltok. Megyek pár métert és a másik sávból bevág elém! És megint én vagyok a hibás, fizetek...
-Látja hogy tolatni szeretnék, már az utca másik végéről. de csak azért is gyorsít és nekem jön.
-Meg azt is bírom hogy autópálya, lassít előttem. Mikor sávot váltok hogy megelőzzem rákapcsol..
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
További híreket, infókat lehet találni a Restacar - Promods forumon
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2017.12.21. 07:02:41
Vittem már nehezebb rakományt is, és tudtam menni 90fölött. Szinte csak lejtőn tudok menni többel, mint 90 és utána egyből 90nél megáll a mutató.
Miért van ez? (nincs bekapcsolva a sebesség limit)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.12.20. 22:22:21