52658
-
Deviome #38804 Üdv. Valaki pár sort írna arról, hogy mi ez multizás? o.O
Pont most érkezik a ETS2 + Going to East eredetibe. :D
Kicsit nem figyelek oda és már multi van? :D -
#38803 én meg előtte fagytam le , resetelnem kellett, és azt hittem, bent ragadt a profilom, azért nem enged be... Pár újraindítás után jó lett. Most lelépek, este meló van. Viszlát 22-6ig -
#38802 Akkor biztos valami szeró gond van.
A tolatással tényleg sokaknak gondja van, de engem különösebben nem zavar, ez csak egy játék. -
#38801 Nálam is ez a helyzet. -
#38800 általában énis tükörből állok be :D de ha néha nem akkor már ne is játszak :D ? -
landwir #38799 Ugyan ez nálam is -
Bazsio #38798 Szerintem is ha valaki ETS2-zik akkor az tudjon beállni tükörből én is simán beállok csak úgy tükörből!
Még ha beteszik az AI-t akkor lesz jó de beteszik vagy nem??
-
#38797 ugyanez... -
#38796 Csak nálam írja azt a játék hogy "you were kicked, reason: reserved slot"? -
landwir #38795 Nálam olyan gond van csak hogy mikor a pótkocsit akarom le akasztani kilép. De amúgy meg jó tetszik -
#38794 Nálam meg az autópályán megjelent előttem egy kaminyon, szembe velem. Olyat csattantunk, hogy öröm volt nézni. -
#38793 ugyanígy jártam :D 1500-al zuhant le a kamionom a semmibe, azóta be sem enged a szerverre. Biztos fejlesztések vannak. -
#38792 Steames a játékod? -
#38791 mindenem eredeti... :/ de mégsem jó -
xmute #38790 Euro Truck Simulator 2 Multiplayer Open Alpha Teaser
-
#38789 38774-ben olvasottak segítenek.
Eredeti verzióval, mindent telepítve mennie kell.
A többieknek ugye megy. -
#38788 nekem is ezt írja, bejelentkezem STEAM-en és ha indítanám akkor meg ezt dobja ki, ahol ten tudom, hogy mit kell csinálni... Valami ötlet?
-
#38787 Mert nem eredeti verziód van? -
ming1996 #38786 Before starting multyplayer you need to run Steam . ezt miért írja ?? a választ előre is köszönöm -
Bowie #38785 Magyar mapon nem lehet multizni. -
szotyi12 #38784 Magyar mapon lehet multizni? :) Sikerült megcsinálnom :) -
Bowie #38783 Megint egy kis rendőri felvezetés!
De legalább csajok voltak
-
smog15 #38782 Azt hiszem van egy kis hiba a játékban :D Lementem a fűre és leestem a semmibe :D
-
ming1996 #38781 van egy ilyen problémám
-
Dévid112 #38780 Ámokfutó Videos -
Berserker8814 #38779 Salzburg - Oslo
Indulás.
Érkezés Norvégiába. :)
-
#38778 ha baleset van, vissza kell tölteni egy mentett állást, és kész.
Elkezdett villámlani mifelénk, jött egy kis vihar, félrehúzódtam, hogy becsukjam hamar az ablakot, mire visszaértem, belecsúsztam az árokba. Egy darabig küzdöttem, aztán betöltöttem, akkor is az árokban voltam, de legalább ki tudtam jönni valahogy :)
-
#38777 40 tonna össztömeg,310 lóerő
-
Rollerboy94 #38776 nemcsak annyi kérdésem lenen még hogy hol található az 1.9.24.1 mikor 1.9.22 van fent a hivatalos honlapon és nem találom az automatikus frissítést ezen a k*****a Steam-en -
NicoKoko759 #38775 Ez igazán remek! Akkor már csak a fejlécbe kell kiraknia az illetékesnek, hogy észrevehető maradjon. Köszönöm a többiek nevében is! -
xmute #38774 Itt van egy kis GYIK/FAQ, linkek, infók az ALPHA Multiplayer módról!
1. Direkt linkek a telepítőhöz:
http://files.ets2mp.com/alpha/ets2mp_open_alpha_1st_may_2014_212349.zip
http://files.ets2mp.de/alpha/ets2mp_open_alpha_1st_may_2014_212349.zip
http://files.ets2mp.ru/alpha/ets2mp_open_alpha_1st_may_2014_212349.zip
2. A Multiplayer hivatalos Facebook oldala
3. A Mulitplayer hivatalos FAQ oldala
4. ETS2MP_Installation Guide.pdf
5. ETS2MP Restacar topikja
6. ETS2MP SCS hivatalos fórumon lévő topikja
-
#38773 -
NicoKoko759 #38772 Szervusztok!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem volna egy javaslatom a publikum felé.
1. Válasszatok ki egy embert, aki tud írni ( pl. tudja mit jelent az egyelőre és az egyenlőre )( itt kevesen tudják sajnos ).
2. Írja le a publikumnak a lépéseket az online mókához. Dobozos, DLC, Steam verziókhoz is.
3. Fejlécbe kirakni és kiemelni. Így sok kérdéstől megóvhatjátok az amúgy segítőkész emberek idegeit.
-
#38771 Én felvenni nem tudtam a rakományt mert fel volt akadva egy "kollega" tetejére, szépen aláment. Az úton 100%-ra törték a kamionom, a szervízbe meg nem tudtam rámenni a zöld jelölésre :D van még mit fejleszteni. A rendszámtábla is random, de alapvetően szerintem jó lesz majd idővel. -
Bowie #38770 Hát asszem befejeztem 1-enlőre a multit.Ha 20Xnem töltöttem be a játékot akkor 1x sem,de beállni nem tudtam hogy leadjam a pótot 5 méterre a beállótol,szanaszét törtek ott egyfolytában.Pedig csak le kellett volna adnom azt sanyi.Majd holnap reggel megpróbálom,talán kevesebben lesznek. -
retoucher #38769 Hali,
nos az esőt tudomásom szerint 2 helyen lehet állítani, illetve befolyásolni:
1. a def mappában lévő bad_weather.sii-ben, a különböző sun_profile-okon belül a rain_intensity értékével, h mondjuk az 1-et leveszed 0.1-re így nem fog annyira esni így kevésbé lesz vonalas az eső effekt. De cseppek sosem lesznek, ezt sztem így programozták le.
2. az editoron belül a Settings fülben lehet szintén állítani az eső értékét, csatolok róla egy képet!
Az editort a konsole megnyitásával lehet behozni, az edit europe paranccsal. Ha betölt akkor a "c" betűvel lehet váltani a 3d-s és a felülnézet közt! A Page Up/Down gombokkal meg zoom-olni lehet a térképen.
Ha editoron keresztül állítod, akkor a lementett új bad_weather.sii-t (amit a játék könyvtárába lévő def mappába ment vissza) be kell majd tenni a mod mappába scs fájlként úgy hogy a defad_weather.sii könyvtárszerkezet meglegyen.
Ill. még magának az esőnek a dds-e itt található: basematerialenvironment
ain.dds
Ennek az alpha csatornája alapba full fekete, lehet ha itt kis fehér pöttyöket tesz az ember javít rajta valamennyit!
Próba cseresznye!
-
szotyi12 #38768 Nekem is legyszi mert annyira le van terhelve az oldal hogy nem lehet megnyitni :/ -
Rollerboy94 #38767 Nem tudnád elküldeni mail-be a telepítőt esetleg vagy privátba csatolmányként ?? mert amit ide kiraktak linket nem tudom megnyitni -
#38766 nekem ez van : ets2mp_open_alpha_1st_may_2014_212349 .zip és ez a telepítője : Install ETS2MP.exe -
Rollerboy94 #38765 És itt mit kéne telepíteni mert én nem látok .exe nektek is ilyen ??