52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • landwir
    De nálam ezt dobja ki mikor próbál csatlakozni

Connection refused authentication error
  • KamionosItaly
    mert lehet hogy a sok béna nem bír beállni :D és tele van az egész multi kezdőkkel
  • landwir
    Nálam is ez a gond van hogy nem csatlakozik
  • KamionosItaly
    szintén
  • szotyi12
    Üdv Vajo Valaki nem tudja hogy miért nem tudok kapcsolódni multiba a szerverre?
  • Norby646
  • Hungarykum
  • Scania20
    Sziasztok,
    valaki leírná, hogy akkor most ez a multiplayer mod jó vagy nem, és ha jó akkor légszíves egy linket küldjön már el nekem.
    Köszi : )
  • Hungarykum
    Ne vágjál már fel a R3D-el
  • vajo

• Deviome
    JeEEEEEEE!!! Nah végre csak sikerült megkaparintani az eredeti játékot. Meg van is kis időm tolni vele. :D Este nem lesz alvás. xD

Augusztusra meg jön hozzá egy G27-es Logitech azt had szóljon. :P
  • Bazsio
  • Misuka963
    Nagyon élethű képek,grat ;)
  • vajo
    Restacargo és R3D Ultimate Skin. RestaCargo-soknak jár majd. :)

• 94Patrik94
  • macleody
    Én most nyomtam egy jó fél órát de nem sikerült csatlakozni. Délután volt hogy rögtön felment, volt hogy 5 percet kellett kb. várni.
  • Rollerboy94
    Nektek kb mennyi idő még felcsatlakozik a szerverre ??
  • Luspy
    Én évek óta egérrel nyomom, nem okoz problémát nekem a manőverezés :)
  • lenhoffer
    HONA TOLTOTEL LE NORVEG MAPOT
  • lenhoffer
    TRUCKSIM MAP-NAP MIKOR LESZ UJABB VERZIOJA HA VALAKI TUDJA LEGYSZI IRJA MEG ELORE IS KOSZONOM
  • tutuhawer #38824
    az egyik megunja, jön a másik. Az oroszok nem dolgoznak, a lengyelek annyian vannak, mint az oroszok, olyanok is, mint az oroszok, ráadásul ráérnek, nem dolgoznak, mindig tele lesz a server.
    Amatőrök mindenhol vannak, ezzel semmi gond nincs. Azért sok az ún. amatőr, mert egérrel vagy billlel közel sem komfortos helyzetben kell jó gyorsan beállni, amire lehet, hogy nincs felkészülve sok játékos. Miért is lenne, nincs ezzel gond. Akinek kormánya van, könnyebben be tud állni talán. Akinek 900 fokos kormánya van, annak sima ügy, de az se olcsó, és úgy is lehet bénázni. Semmi gáz nincs azzal, hogy sok a hiba, pár napos a cucc, már most alakítják azonnal.
    Szerintem nagyon nagy királyság lett. Ami nagyon fontos még , az a szerver mérete, hadd ne kelljen már kidobni azt, aki csak megáll a haverokkal pofázni a pihenőben. Akkor meg nem fogunk elférni a pihenőben... Van sok kérdés , van a játéknak fóruma, ahova lehet okoskodni, hogy jó legyen.
    Szerintem így is jó
  • 94Patrik94
    En MSI Afterburner-t hasznalok, nekem toleletesen megfelel, nem viszi le nagyon az FPS-t, se a helyet. Meg meg az Action-t de azert fizetni kell
    Action

MSI
  • maujuri #38822
    Én FRAPS-ot használok, de jó a Bandicam is, meg van még pár
  • KamionosItaly
    Milyen programmal érdemes videó-t felvenni ? ( gépen )
    olyanra gondolok hogy játékokról videót

PLS linket is kérek PLS
  • Bazsio
    Ha úgy volna mint eggyes játékokban, hogy tudjál csinálni saját privát szervert az még jobb volna mert abba azt engedsz be akit akarsz igaz, hogy azok nem lennének nagy férőhelyesek de úgy is jobb volna AI-kal és modókkal, én volna kivel menjek!
  • bigmacHD
    ment
  • 94Patrik94
    Sziasztok, nalam is bajok vannak a multival
    Az van hogy probalok belepni Steam-re (hogy letoltsem a multit) Chromeon keresztul es csak porog, nem tolti be. Valaki eltudna kuldeni az .exe filet pm-be? Elore is koszonom szepen
  • Szabi #38817
    na ilyet se láttam még :D

• Rollerboy94
    Most nem mondjátok hogy 1 DB szerver van csak xD már kb 20 perce várok de folyton azt írja ki hogy tele a szerver
  • Deviome
    Demoval megy ez vajon? Mert az a retek Tesco nem árulja a játékot és nem tudok várni holnapig. :D
  • Rodman6
    Szerintem nem sok értelme van ilyen játékba multit rakni. A multiplayernek általában valós időben kell játszódnia, tegyük fel elkezdi X mennyiségű ember, a fele megunja 3 óra hossza után aztán értelmét veszti az egész. Ilyesmihez rengeteg szabadidővel kéne rendelkezni főleg ekkora térképeken. Annyiból jó dolog hogy nem érzi magát egyedül az ember, de számomra értelmetlen és kivitelezhetetlen akárcsak a Flight Simulatornál.
  • Bazsio
    Jó játszál igaz azt mondtam!Bocsánat azt meglehetne oldani szerintem pl Legyen 3 szerver az 1.Jó fuvarozók
    2.Kezdő fuvarozók 3.Troll fuvarozók a szerver ahogy elkezdesz játszani csináltad veled egy tutoriált pl Beállások időre reflex mérés ügyesség meg ilyenek és amilyen teljesítményed van az szerint rak be valamely szerverre!Tudom, hogy ki lehet kerülni, de ha egy Troll feljut a 1. Szerverre és mit tudom én 100-al neked jön mert olyan...akkor az szerver átdobja őt.Nem??Nem jó ötlet?
    Ja és Steam-on akármelyik országból lehet vásárolni??
    Pl.Románia??
  • Misuka963
    OFF topikba kérdezz ilyeneket.
  • XxXcsabi1987XxX
    mire jó ez a "multizás?" mondja már valaki?xD
  • edem55
    Hello!

Sikerült megoldanom a problémát, úgy hogy csináltam egy teljesen új profilt ( módok nélkül) és most már meg jelenek a fuvarok. Remélem tudtam segíteni. :)
  • Penge88
    Szevasztok! Kéne egy kis segítség. CD-s a játékom, és aktiválnám steam-en, multi végett. Viszont, mivel eléggé kétlaki életet élek, sikerült a másik melyen hagyni a cd-t így nem tudom a kulcsot bevinni. Ki lehet valami úton-módon deríteni, hogy mi a játék serial-ja? Valahol tárolja ezt a játék? Köszi előre is a segítséget!
  • Deviome
    Naaaaaaaa.... EEEEEZZZZZZZZ!!!! Nah most a boldogságom az egekben!!! ANNNNYYÁÁÁÁÁÁDD!!! xDDD

Nah akkor toljuk neki! :xD

Köszönöm linket. Nem haragszok a spoiler miat. :P
  • KamionosItaly
    hogy lehet spoiler-be rakni ?
  • Dévid112
    Bocsi, hogy nem tettem spoilerba! Elfelejtettem!
  • Dévid112
    Üdv!

Ahogy ígértem, utána jártam ennek a frissen megjelent többjátékos verziónak.
    Megpróbálom a leírást frissíteni, ahogy telnek a napok és olvasom mások tapasztalatait.
    A szerveren írta az admin a chat-be, hogy 2.000 ember fér fel.
    Előbb olvasd el figyelmesen, amit írok és utána rájössz, hogy talán nincsenek is felesleges kérdéseid a Multiplayer Alpha-val kapcsolatban. Ahogy olvashatod, benne van a nevében, hogy ALPHA, szóval nem egy tökéletesre kiforrott változat, de valahol el kell kezdeni...

Telepítési utasítás:

1.: Legyen eredeti a játékod! Mindegy, hogy Steam-en vetted meg vagy CD-s.
    A Going East DLC nem kötelező.
    Akinek nem Steam-es a játék, az töltse le a Steam-et (http://store.steampowered.com/)Aztán készítsen egy fiókot hozzá.

2.: Szedd le és telepítsd a Steam-ről az ALAP JÁTÉKOT.Amikor meg van, akkor lépj be a játékba és add meg a Serial-t.
    Utána telepítsd a Going East DLC lemezen lévő 1.5.2-es Patch-et és szedd le a Going East DLC-t is a Steam-ről és telepítsd, aminél szintén add meg a Serial-t.
    Ha nem akarod újratelepíteni a játékot, akkor a Steam-en elég a CD-s széria számokat beregisztrálni.

2/a.: Ha már meglévő játékod van, akkor a Steam-en kell a szériaszámot aktiválni.

Innentől fogva a Steam tudni fogja, mivel játszottál, ha esetleg újra kellene húzni a gépet, utána ezt a procedúrát már nem kell még egyszer végig csinálni, csak leszedni az ETS2-t és csak egyszer!

2/b.: A Steam legfőképpen a játékon belüli szerver információhoz és a chat-hez kell.

3.: Szedd le a https://www.facebook.com/groups/128796563935050/316471928500845/ fájlt, csomagold ki és futtasd a telepítőt.
    Adj meg neki egy könyvtárat, lehetőleg ne a C meghajtón! S ne is azt, ahova az alapjátékot telepítetted!

Amikor meg vagy, akkor indítsd el a játékot a launcher.exe fájlra kattintva.
    NE AZ EDDIG HASZNÁLT ETS2.EXE-T FUTTASD, HANEM AZT, AMIT A 3-AS PONTBAN LINKELT FÁJL AD A TELEPÍTÉSE UTÁN!!!
    Hozz létre egy profilt, amivel játszani fogsz.

FONTOS!
    Alap térképet használj, mert csak azon fut a szerver!!!!

Indítsd el a játékot, állítsd be a kívánt dolgokat (grafika, játékmenet, stb...), utána teljesítsd az első fuvart. Bal oldalon van a beépített Chat, ahol valószínűleg sokáig azt fogja írni, hogy nem tud csatlakozni a #1 EU map-hoz. Ne törődj vele, csak vezess! Nekem nagyjából 3 perc után sikerült a szerverre csatlakoznom. Az, hogy offline vagy a profillal és közben vezetsz, nem befolyásol semmit. ugyanúgy gyűlnek a kilométerek és ugyanúgy növekszik a profilod minden fuvar közben.
    Ekkor meg is jelent a többi játékos és hirtelen sokan lettünk a telephelyen, ahol le kellett volna akasztanom.

A játékbeli Chat-et a "Y" gombbal lehet aktiválni.
    A TAB billentyűvel lehet megnézni, hogy kik vannak körülötted. ott írja a Ping számokat is ms-ben. Akinek túl magas, például 140ms feletti, Ők okozzák az esetleges laggolást is.

Hátrányai az online-nak:

- Lagg: Tarts nagyobb követési távolságot, mert nem rendelkezik mindenki jó internettel és egy nem várt pillanatban itt is, ott is lehet látni a másik kamionját és az balesetet okozhat. Amitől ugye anyagi károd lesz.
    - Ne legyél türelmetlen a telephelyen, mert úgysem fértek el egymástól. Most kiderül, ki játszik régóta, ki tud tolatni és ki játszik kormánnyal vagy billentyűzettel, mert ezek ilyenkor előjönnek. Pár percet játszottam, de sok süldővel találkoztam össze.
    - Mivel ez csak alfa verzió, bízhatunk benne, hogy az online hibák ki lesznek javítva. S ebben akkor lehet a készítőknek segíteni, ha minél többen játszunk vele, mert abból Ők csak gyűjtik az információt, ami segít abban, hogy minél előbb legyen hozzá egy nagyobb javítás.
    - NINCS FELUGRÓ ABLAK, HOGY AKASSZ SZÉT, HA NEM AKARSZ BÓNUSZ XP-T! NINCS! Rá kell tolni a rámpára a póttal. Legalábbis, nekem nem jött fel az ablakocska.
    - Ha offline módban vagy az online profillal, akkor áll az idő, a nap se telik. Viszont a fuvart meg tudod csinálni, igaz a jelzőlámpák se működnek. Így ha piroson kell átmenni, menj, ne várj, felesleges.
    - Kicsi a szerver mérete, így sok idő is eltelik, mire egyszer csak fel tudsz lépni.

A neten úgy vettem észre, hogy ez a honlapjuk:
    http://ets2mp.com/