52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • bigmacHD
    feltelepíted ami a zipben van, utána ezzel inditod a játékot : Play Euro Truck Simulator 2 Multiplayer
  • Rollerboy94
    Hello nekem olyan kérdésem lenne hogy leszedtem a multit egész pontosan ezt beraktam aktiváltam de nekem valahogy nem akar működni vagy mire kéne menni vagy hogy kell elindítani azt a rész valaki, help please
  • Axtros
    Tényleg ilyen sok béna van, hogy nem tudnak betolatni? Nekem ez már úgy megy teljes belső nézetből, csak a visszapillantók használatával, mintha egyenesen mennék egy nyílegyenes úton. Rutinból.
    Azt hittem, hogy akik ezzel játszanak, azoknak azért ez már csak megy!
  • Norby646
    Én sajnos nem tudtam normális képet készíteni.
  • SimaSuna #38760
    multiztam egy cseppet.
    egész jó dolog, bár pár noob megkeseríti a beállást, szervizelést...

Találkoztam egy magyar kollégával, Azthiszem Norbi volt a neve :)

• tutuhawer #38759
    Gyakran kell menteni, ami az időmet nem menti el, de a pozíciómat igen: Értsd: mentem 80-nal kb, velem szembe jön a SKIDROW nevű spíler, és direkt nekem jött full gázzal. Elvitettem az autót szervizbe, a javítás 90 K euro, inkább visszatöltöttem a mentésemet. Sokat kell menteni, meg sokat kell tankolni is - nekem. 600 l-es a Mercedesem tankja, nagyobbat nem is láttam ennél... Nem túl sok
  • KamionosItaly
  • KamionosItaly
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_5_2_9vknqe78xc.jpg][img=http://www.kephost.com/thumb/2014/5/2/a1_2014_5_2_9vknqe78xc_tn.jpg]
  • Bowie
    Kék Scania sárga póttal,10p ig bírtam nézni,majd melléjártam és 1p alatt beraktam az enyém és léptem
  • KamionosItaly

http://alpha.ets2mp.com/

ez a jó bocs
  • KamionosItaly
    alpha.ets2mp.com
  • AudiQuattro
    Én le sem tudom tölteni,nem hozza be az oldalt.Szerintem tulvan terhelve.
  • KamionosItaly
    nem :(
  • Bowie
    lerakni az árut,feltéve ha elérsz odáig,meg kész rémálom.Annyi a "szerencsétlen" hogy nem képes beállni még 10p-alatt sem
  • Bowie
    Persze teli vannak,és vannak akik elég jól laggolnak.Meg persze száguldoznak,ezért is tol fel hátulról 1000-el, hiába húzódsz le teljesen.
  • szotyi12
    Találkoztál már valakivel?
  • Bazsio
    Jó nektek bár megy nekem esélyem sincs!
  • Bowie
    Huhh...nem rossz ez a multi.Csak amikor a második fuvarom megy a levesbe mert felnyomnak oldalról vagy hátulról,na az nem tetszik.Nem kerestem 1 fillért sem de 250K-eut elköltöttem a kamion javításáért meg a melók lemondásáért.De poénnak és hogy csak kocsikázz egyet csapatban arra tökéletes.
  • KamionosItaly
    működik
  • zorba3333
    Az esőeffektek módosításával kapcsolatban szeretnék válaszokat kapni néhány kérdésre.

Az a cél, hogy a jelenlegi megoldás helyett egy, a valóságot sokkal jobban megközelítő időjárási körülmények kerüljenek a játékba.
    Ebből adódóan szükséges módosítani a jelenlegi változatot, de időközben felmerült néhány akadály, ami miatt megtorpant a projekt.

- Külső nézetben esőként látható vízszintes vonalakat melyik szkript tartalmazza, és milyen néven?
    - Az összevont textúrák, illetve a meghívásukért felelős szkriptek közül melyiket, és hogyan kell átírni / módosítani ahhoz, hogy a jelenlegi vonalakból álló esőeffekt helyett, külső nézetben cseppek legyenek láthatóak vonalak helyett?

Sajnos a jelenleg elérhető időjárást módosító kiegészítők közül egyikben sincs módosítva a gyári "vonalakból" álló esőeffekt, így sajnos nincs kiindulási alap sem.

A válaszokat előre is köszönöm!

• szotyi12
    Nincs olyanom akkor mit csináljak? :/
  • toni1981
    Edem55, nekem is az a baj de még választ én sem kaptam rá sajnos
  • tutuhawer #38742
    jobbfelső sarokban kell zöld online feliratnak lennie, TAB gombbal játékoslista kell, hogy legyen, ha egyedül vagy rajta, az is OK.
  • szotyi12
    De nem biztos hogy jó mert amióta játszok senkivel sem találkoztam :/
  • AudiQuattro
    Valaki multirol tudna direkt linket adni? Nekem nem működik az oldal.
  • szotyi12
    Letöltöd az eredeti oldalról.. telepítéskor a steamapp/common mappába telepíted. feltelepítés után amit kiadott parancsikont a multisat rámész hogy megtekintés mappában és ott lesz egy olyan hogy launcher. Azt futtatod rendszergazdaként és egy olyan profillal indítod el amelyikbe nincsenek módok :)
  • Szabi #38738
    szép, saját festés a pótkocsi ? :)
  • KamionosItaly
    segítesz ?
  • szotyi12
    Nekem sikerült egy 10 perce kb játszok de eddig egy lélekkel sem találkoztam :/ lehet még mindig rossz
  • KamionosItaly
    nekem se megy
  • tutuhawer #38734
    hűha... gyors fuvarokkal én nem foglalkoztam, saját autóval megyek hitelbe...
  • tutuhawer #38733
    a telephelyeken én nem nagyon megyek, vagy mennék 10 km/h-nál többel, pont mert jönni fog szembe valaki úgyis. Mármint nem Valaki fog szembe jönni, hanem egy valaki.
    A tolatást meg látod, mindenki pofával megy be, pedig simán az utcáról is betolathatsz. Könnyen dumálok, kormánnyal, de akár egérrel, billel is megoldható, és akkor nincs forgolódás. Az egyjátékos módban megszokott rutin kicsit borul, amikor van körülöttünk pár ember, rájuk is figyelni kell, annyi biztos.
  • KamionosItaly
    hogy csináltad ? segíts nem tudom feltelepíteni
  • tutuhawer #38731
    hűha... A steam profilom 2009. évi, de sose használtam, ősszesen 2 eredeti játékom van, nem tudom, mi lehet a gond hirtelen. :( Van egy eredeti PS3-ra NSF:Shift 2-m, de véletlenül vettem meg PS3-ra, mert rossz polcon volt, szóval a ETS 2 az első eredeti játékom, amiért fizettem is, és aktiváltam steam-en. A másik steames játékom eredetileg onnan lett letöltve, én túl sok steames problémával nem találkoztam.
    Gondolkodni azért még tudok:
    felmentem a multi hivatalos oldalára, beléptem a steam adatokkal, letöltöttem, telepítettem a cuccot a common mappába külön az ETS2 mappjától egy másikba. Így a launcher parancsikonját kitettem az azstalra, onnan indítok, belépek, sima ügy.

Jó videó, nekem is vannak, majd választok egyet feltöltésre, egyelőre hagyom érni egy kicsit :D
  • bigmacHD
    Sziasztok! Alakul ez, nekem tele volt a parkoló :)

• edem55
    Sziasztok!

Letöltöttem a multit mentem is vagy 10-15 gyors fuvart, de most az baj hogy nem tudok el vállalni többet mert listán nem jelenek meg. Tud valaki segíteni nekem ez ügyben? Előre is köszönöm!

Üdv: edem55
  • Bazsio
    Ez így szép jó, csak én nem tudok multizni!
  • ming1996
    eredeti játék nélkül működik a multi vagy nem ?? :D
  • szotyi12
    Szia :) légyszi tudnál segíteni? Én is ugyan úgy telepítettem fel ahogy leírtad hogy a steamapp/common mappába de nem megy :(
  • Hungarykum
    Megy