Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te csináltad?

Skint akarnék egy pótra csinálni,dxtbmp-vel bemountolom a ddst,szerkesztem paintal,save,reload after edit,save.Utána total commanderrel vissza behúzom a ddst és ilyen összevisza festést ad ki:S
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
A Promod-nál nem kell új profilt kezdeni, a TSM mapnál viszont kell. A promods féle térképhez Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország és Észak-Németországi terület van hozzáadva/szerkesztve. Új városok stb. Szerintem megéri, nagyon jó mod, én is használom. 😊
///M I Love BMW. :)
Mi a neve annak a modnak, ami plusz országokat rak be a játékba? Ha lehet olyat modjatok, ami jó az 1.7-re és nem kell új profilt létrehozni, továbbá könnyen törölhetõ a mod (tehát az eredeti állapot visszaállítható).
Már ha létezik ilyet.
Köszönöm!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Oh my god! Are you serious? <#zavart2>#zavart2> <#wilting>#wilting>
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Az ilyen "élethû" dolgok majd a valódi kamionos életben lesz megoldva 😄
Kicsi csapat az SCS de nagyon profik 😉
Olyan mód van, hogy az esõcsepp marad még, és a sebességtõl függõen halad a szélvédõn, illetve kétoldalt. 1 óráig nem marad, de pár másodpercig igen.
punky: Szokásos haver <#eljen>#eljen>
Hozz Magnumról meg Premiumról képet 😊
Mivel nem írtad, hogy melyik frissítéssel játszol, így több variációt is ajánlok.
Amennyiben legalább 1.7.x verzióval játszol, akkor érdemes kipróbálnod a Projekt Realism kiegészítõt.
Ebben integrálva van egy automata üzemanyagár updater, ami egy internetes adatbázis alapján frissíti az aktuális üzemanyag árakat.
Ez a mód NEM CSAK az üzemanyagok árát módosítja, hanem rengeteg hasznos (már aki igényli) kiegészítõt is tartalmaz, ezért csak akkor telepítsd, ha azokra is szükséged van.
A módot itt éred el, illetve itt találsz róla információkat, valamint ha netán problémád akadna, akkor a fórumban vélhetõleg a válaszokat is megtalálod.
Project Realism (2013.10.25)
1.4.1 - 1.4.12 frissítésekhez itt van egy fix üzemanyag ár módosítás.
A kiegészítõ 2013. 07.10.-ei árfolyamot jeleníti meg a játékban.
Diesel Price (V1.4.1)
1.3.5 - 1.4.1 frissítésig ez a mód lehet a segítségedre:
Diesel price mod (2013.02)
- 1.3.5 frissítésig ez a mód kell neked
Diesel Price (2012.11)
Fontos!
Egyszerre csak 1 üzemanyagár módosítást tegyél a játékba. Amennyiben használsz olyan módot / módokat, amelyek tartalmaznak valamilyen üzemanyagárra vonatkozó módosítást, akkor azt érdemes ideiglenesen kikapcsolni, mert könnyen összeakadhatnak.
A DLC-vel való kompatibilitásról nem tudok információt adni, mert nem használom ezt a kiegészítõt.
#35563 (dutchvictor)
Nézd meg, hogy mit ír a log file!
Abban megtalálod a hiba okát, mert a játék az összes rendellenes beolvasást, fagyást rögzíti, így segítve a hibakeresést, illetve a "megoldást".
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Tudnátok nekem segíteni, hogy miért lehet, hogy akárhányszor a kamionvásárlásnál a menüben a Mercedes-Benz-re kattintva kifagy a játék? Nincs semmilyen mod berakva ami a márkához kapcsolódik, egyedül az MP4-van betéve, de ez szerintem nem lehet gond. ha valakinek volna valami meglátása, ötlete szívesen veszem! Köszönöm!
Ahogyan a valóságban sem tudsz rajta változtatni, a játékban sem. De Régiónként van változás, pontosan ugyan úgy, ahogyan a valóságban is. Ahol olcsóbb, a játékban is az lesz...
De nem tudnék meglepõdni azon sem, ha valaki már talált volna erre valami "mod" megoldást, hogy lehessen rajta változtatni, illetve ingyen legyen az. De ez szerintem teljesen elveszi a játékélményt. Legalább ennyi költségünk legyen, hogy vegyünk üzemanyagot.
Tudom valahol változtatni az üzemanyagok árait?

Sakkoo.......Baszkiiii
Online vásárlásra nem nagyon van még lehetõség. Ez elég érdekes. Emiatt is következtettem ki azt, hogy késni fog... De remélem tévedek, mert várom nagyon.
Minden jót.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*