52658
-
#38964 a hivatalos fb oldalról linkeltem a hivatalos linket :D -
#38963 "Do not reupload file. This one mirror is the only true, virus-free. Binaries are now hashed so any re-upload can be tracked and your account can be blocked!"
Nem tudom mennyire igaz. -
#38962 Multiplayer 0.1.0.2 Alpha letöltés -
#38961 csak jó kérdésre kaphatsz jó választ. Micsoda közhely, és micsoda egyszerű igazság.
Kb az jut eszembe, amikor az Üvegtigrisben a Róka nyitja ki a büfét, mert a többi be van zárva.
A:MI ez a multiplayer?
Mire jó ez a Multiplayer?
Multiplayer az nem single player?
Hogyan megy a multiplayer?
B: A.......!!!!!
-
I73770K #38960 Köszi szépen! -
rissard #38959 új verzio -
rissard #38958 http://uploaded.net/file/lj7o2a6z
-
Tom Polsky #38957 Nektek nem zavaró a többi kamion kürtjének hangereje? Mert a szívbaj jön rám, amikor megyek a pályán és egyszercsak bezendül a hangfal tőle. :D -
Rollerboy94 #38956 valamit valamiért :D -
#38955 Ok, köszi. -
#38954 Ez igaz, és én mindig ugy állok be, hogy megvárom az előttem lévőket de az azért elég illuzó romboló amikor átmegy rajtam egy kamion:D -
#38953 0.1.0.2 Alpha
- Smoother synchronization.
- Fixed critical memory corruption in client core.
- Crash fixes.
- Most of stability issues were resolved. -
landwir #38952 Kb 30 perc és lelehet tölteni -
#38951 Na most meg új verzió van? Azt írja nem jó az enyém. Letölteni meg nem tudom, mert az oldal szerint nekem nincs a steamben ETS2-m. Agyfasz komolyan. -
Rollerboy94 #38950 Szerencsére én csak szemtanú voltam még. De van pár észlény aki a kereszteződés közepén áll meg
no collision zone-tól még lehet úgy játszani mint ha nem lenne legalább nincs az hogy a türelmetlenek neked jönnek és az utolsó részen megy a szemétbe a fuvar -
#38949 Esküszöm nem értem...más szerveren játszok?:D
Össz-vissz 2 balesetem volt de az is városi kereszteződésbe és azok se voltak nagy kárúak + egyszer jött szembe velem egy vontato de nem jött nekem...pedig mar első nap óta mindig megyek aránylag sokat...
Azt meg sajnálom hogy ilyen "no collision zone" van a lerakóknál mert ott volt legalább valami élet meg nyüzsgés hogy várni kellett vagy valami, most meg már ott sincs szinte semmi. -
#38948 Akkor te mégjobban kifogtad. Szerencsére én idáig aránylag jól megúsztam, csak bosszantó hogy amikor végre találunk 2 azonos célú fuvart akkor jön egy ilyen gyökér és elcseszi az egészet. Na mind1, remélem lesz vmi megoldás erre. -
#38947 Kipróbáltam a multit,csak steam müködése egyfolytában leáll,néha keresztebe állnak az uton nehogy el lehessen menni,nem hagynak előzni,amikor előzök elkezdi ő is nyomni és megis szorit.. -
#38946 Nyomom neki, erre egy barom szembe a sávomban az autópályán. Totálkár. Betöltöm a mentést, elindulok, sorol be egy szerelvény a pályára, behúzódok a belső sávba, erre nekiszorít a szalagkorlátnak, majd hátulról belémrongyolnak. Fordulok be a vasúthoz, jobbról ezerrel a szembejövő sávból beelőz egy barom, mert neki sürgősebb. Komolyan mondom rúgnék ki mindenkit egy hétre a szeróról. -
#38945 Szia!
Egyenlőre még csak busz van az 1.9.22-es patch-hez, de biztosan elkészítik az utasmodot, hogy busszal is tudjon pénzt keresni, aki így is akar játszani vele! Üdv. -
#38944 :DD Agyrém...
A tolólappal egyetértek! Haverommal mentünk, jött egy retardált, a pótkocsimat rommátörte a húzót meg kb 60%-ra. És akkor nem beszéltem a leállósávban előzőkről illetve azokról akik a városban/autópályán szemből jönnek a sávodban. -
#38943 Ide vele :) -
#38942 -
#38941 Tolólapot szerelek a gépre és letúrok minden idiótát. -
#38940 csak mert huncut mind a kettő és nálam kifagy a szim ,ha bent van mind kettő :) -
#38939 miért lenne ? :D -
#38938 ez a mod benne van a magyar.zip -ben ??? -
Bowie #38937 Én most hagytam abba..
Megyek az új Magyar mapon letesztelem. -
landwir #38936 Nekem is Offline -
Gyurma77 #38935 Üdv. mindenkinek!
[IMG]http://[/IMG]
[IMG]http://[/IMG]
Vajo, Mandoki72, Retoucher, Dévid112: -
#38934 American Truck Simulator -
#38933 ez az ATS lesz majd az új kamionos :) -
XxXcsabi1987XxX #38932 -
94Patrik94 #38931 Sziasztok, a szerver csak nekem van Offline vagy nektek is? -
XxXcsabi1987XxX #38930 na mindegy akad itt olyan,aki egy map-ot át tudna nekem optimalizálni 1.9.24.1-re? megköszönném annak,aki ezt össze hozná... hálás lennék érte :) KÖSZÖNÖM előre is -
XxXcsabi1987XxX #38929 nem ezt a választ vártam -
Hungarykum #38928 Én tudok.
Képzeld azt, hogy ott ült melletted csak már lelépett, mert frászt kapott az ilyen kérdésektől. -
Hungarykum #38927 Gyanítom, hogy multizni az ETS2-ben. Multi-ról valahogy nincs is más ötletem. -
XxXcsabi1987XxX #38926 tud amúgy valaki utas modot? :DD -
XxXcsabi1987XxX #38925 gyerekek ez e "multi" mire való? magyarázza már valaki,roppantul kíváncsi vagyok :D köszönöm :)