52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Szabi #38964
    a hivatalos fb oldalról linkeltem a hivatalos linket :D
  • macleody
    "Do not reupload file. This one mirror is the only true, virus-free. Binaries are now hashed so any re-upload can be tracked and your account can be blocked!"

Nem tudom mennyire igaz.
  • Szabi #38962
    Multiplayer 0.1.0.2 Alpha letöltés
  • tutuhawer #38961
    csak jó kérdésre kaphatsz jó választ. Micsoda közhely, és micsoda egyszerű igazság.

Kb az jut eszembe, amikor az Üvegtigrisben a Róka nyitja ki a büfét, mert a többi be van zárva.
    A:MI ez a multiplayer?
    Mire jó ez a Multiplayer?
    Multiplayer az nem single player?
    Hogyan megy a multiplayer?
    B: A.......!!!!!
  • I73770K
    Köszi szépen!
  • rissard
    új verzio
  • rissard
    http://uploaded.net/file/lj7o2a6z
  • Tom Polsky
    Nektek nem zavaró a többi kamion kürtjének hangereje? Mert a szívbaj jön rám, amikor megyek a pályán és egyszercsak bezendül a hangfal tőle. :D
  • Rollerboy94
    valamit valamiért :D
  • macleody
    Ok, köszi.
  • bmwcrash
    Ez igaz, és én mindig ugy állok be, hogy megvárom az előttem lévőket de az azért elég illuzó romboló amikor átmegy rajtam egy kamion:D
  • Szabi #38953
    0.1.0.2 Alpha

- Smoother synchronization.
    - Fixed critical memory corruption in client core.
    - Crash fixes.
    - Most of stability issues were resolved.
  • landwir
    Kb 30 perc és lelehet tölteni
  • macleody
    Na most meg új verzió van? Azt írja nem jó az enyém. Letölteni meg nem tudom, mert az oldal szerint nekem nincs a steamben ETS2-m. Agyfasz komolyan.
  • Rollerboy94
    Szerencsére én csak szemtanú voltam még. De van pár észlény aki a kereszteződés közepén áll meg

no collision zone-tól még lehet úgy játszani mint ha nem lenne legalább nincs az hogy a türelmetlenek neked jönnek és az utolsó részen megy a szemétbe a fuvar
  • bmwcrash
    Esküszöm nem értem...más szerveren játszok?:D
    Össz-vissz 2 balesetem volt de az is városi kereszteződésbe és azok se voltak nagy kárúak + egyszer jött szembe velem egy vontato de nem jött nekem...pedig mar első nap óta mindig megyek aránylag sokat...

Azt meg sajnálom hogy ilyen "no collision zone" van a lerakóknál mert ott volt legalább valami élet meg nyüzsgés hogy várni kellett vagy valami, most meg már ott sincs szinte semmi.
  • Norby646
    Akkor te mégjobban kifogtad. Szerencsére én idáig aránylag jól megúsztam, csak bosszantó hogy amikor végre találunk 2 azonos célú fuvart akkor jön egy ilyen gyökér és elcseszi az egészet. Na mind1, remélem lesz vmi megoldás erre.
  • AudiQuattro
    Kipróbáltam a multit,csak steam müködése egyfolytában leáll,néha keresztebe állnak az uton nehogy el lehessen menni,nem hagynak előzni,amikor előzök elkezdi ő is nyomni és megis szorit..
  • macleody
    Nyomom neki, erre egy barom szembe a sávomban az autópályán. Totálkár. Betöltöm a mentést, elindulok, sorol be egy szerelvény a pályára, behúzódok a belső sávba, erre nekiszorít a szalagkorlátnak, majd hátulról belémrongyolnak. Fordulok be a vasúthoz, jobbról ezerrel a szembejövő sávból beelőz egy barom, mert neki sürgősebb. Komolyan mondom rúgnék ki mindenkit egy hétre a szeróról.
  • jutiput
    Szia!
    Egyenlőre még csak busz van az 1.9.22-es patch-hez, de biztosan elkészítik az utasmodot, hogy busszal is tudjon pénzt keresni, aki így is akar játszani vele! Üdv.
  • Norby646
    :DD Agyrém...

A tolólappal egyetértek! Haverommal mentünk, jött egy retardált, a pótkocsimat rommátörte a húzót meg kb 60%-ra. És akkor nem beszéltem a leállósávban előzőkről illetve azokról akik a városban/autópályán szemből jönnek a sávodban.
  • macleody
    Ide vele :)
  • Szabi #38942
  • macleody
    Tolólapot szerelek a gépre és letúrok minden idiótát.
  • N3suten
    csak mert huncut mind a kettő és nálam kifagy a szim ,ha bent van mind kettő :)
  • Szabi #38939
    miért lenne ? :D
  • N3suten
    ez a mod benne van a magyar.zip -ben ???
  • Bowie
    Én most hagytam abba..
    Megyek az új Magyar mapon letesztelem.
  • landwir
    Nekem is Offline
  • Gyurma77
    Üdv. mindenkinek!
    [IMG]http://[/IMG]
    [IMG]http://[/IMG]
    Vajo, Mandoki72, Retoucher, Dévid112:
  • botto0604
    American Truck Simulator
  • tomi161996
    ez az ATS lesz majd az új kamionos :)
  • XxXcsabi1987XxX
  • 94Patrik94
    Sziasztok, a szerver csak nekem van Offline vagy nektek is?
  • XxXcsabi1987XxX
    na mindegy akad itt olyan,aki egy map-ot át tudna nekem optimalizálni 1.9.24.1-re? megköszönném annak,aki ezt össze hozná... hálás lennék érte :) KÖSZÖNÖM előre is
  • XxXcsabi1987XxX
    nem ezt a választ vártam
  • Hungarykum
    Én tudok.
    Képzeld azt, hogy ott ült melletted csak már lelépett, mert frászt kapott az ilyen kérdésektől.
  • Hungarykum
    Gyanítom, hogy multizni az ETS2-ben. Multi-ról valahogy nincs is más ötletem.
  • XxXcsabi1987XxX
    tud amúgy valaki utas modot? :DD
  • XxXcsabi1987XxX
    gyerekek ez e "multi" mire való? magyarázza már valaki,roppantul kíváncsi vagyok :D köszönöm :)