Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még az is jó volna ha amikor esett az esõ akkor ne rögtön tünjön el hanem pl. 1 óra alatt.

<#email><#hawaii>
Misuka963
Nem volna rossz ötlet 😊

Nincs és Nincs

Szélvédõmosó folyadék mód nincs? Esetlegesen egy kis idõszakos piszkos szélvédõ hozzá? Ezt nagyon hiányolom a játékból....
Igen, van rá lehetõség, hogy módosítsd az üzemanyagok árát.
Mivel nem írtad, hogy melyik frissítéssel játszol, így több variációt is ajánlok.

Amennyiben legalább 1.7.x verzióval játszol, akkor érdemes kipróbálnod a Projekt Realism kiegészítõt.
Ebben integrálva van egy automata üzemanyagár updater, ami egy internetes adatbázis alapján frissíti az aktuális üzemanyag árakat.
Ez a mód NEM CSAK az üzemanyagok árát módosítja, hanem rengeteg hasznos (már aki igényli) kiegészítõt is tartalmaz, ezért csak akkor telepítsd, ha azokra is szükséged van.

A módot itt éred el, illetve itt találsz róla információkat, valamint ha netán problémád akadna, akkor a fórumban vélhetõleg a válaszokat is megtalálod.
Project Realism (2013.10.25)

1.4.1 - 1.4.12 frissítésekhez itt van egy fix üzemanyag ár módosítás.
A kiegészítõ 2013. 07.10.-ei árfolyamot jeleníti meg a játékban.
Diesel Price (V1.4.1)

1.3.5 - 1.4.1 frissítésig ez a mód lehet a segítségedre:
Diesel price mod (2013.02)

- 1.3.5 frissítésig ez a mód kell neked
Diesel Price (2012.11)

Fontos!
Egyszerre csak 1 üzemanyagár módosítást tegyél a játékba. Amennyiben használsz olyan módot / módokat, amelyek tartalmaznak valamilyen üzemanyagárra vonatkozó módosítást, akkor azt érdemes ideiglenesen kikapcsolni, mert könnyen összeakadhatnak.

A DLC-vel való kompatibilitásról nem tudok információt adni, mert nem használom ezt a kiegészítõt.

#35563 (dutchvictor)

Nézd meg, hogy mit ír a log file!
Abban megtalálod a hiba okát, mert a játék az összes rendellenes beolvasást, fagyást rögzíti, így segítve a hibakeresést, illetve a "megoldást".

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

dutchvictor
Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni, hogy miért lehet, hogy akárhányszor a kamionvásárlásnál a menüben a Mercedes-Benz-re kattintva kifagy a játék? Nincs semmilyen mod berakva ami a márkához kapcsolódik, egyedül az MP4-van betéve, de ez szerintem nem lehet gond. ha valakinek volna valami meglátása, ötlete szívesen veszem! Köszönöm!

AudiQuattro

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Hy. Igen, az üzemanyagelõállító Cégeknél, és azok Vezetõivel beszélhetsz errõl. Szólj a nevünkben is, kérlek.

Ahogyan a valóságban sem tudsz rajta változtatni, a játékban sem. De Régiónként van változás, pontosan ugyan úgy, ahogyan a valóságban is. Ahol olcsóbb, a játékban is az lesz...

De nem tudnék meglepõdni azon sem, ha valaki már talált volna erre valami "mod" megoldást, hogy lehessen rajta változtatni, illetve ingyen legyen az. De ez szerintem teljesen elveszi a játékélményt. Legalább ennyi költségünk legyen, hogy vegyünk üzemanyagot.
Sziasztok!
Tudom valahol változtatni az üzemanyagok árait?
ronso
Itt erre nem kapsz választ,itt mindenki megvette és azt nem kell crackelni..

Sakkoo.......Baszkiiii

Hello. Várjátok a ATS kiadását? Esetlegesen történt valami változás, vagy minden maradt a régiben, és 29. megjelenik? Tudtok errõl bármilyen információt?

Online vásárlásra nem nagyon van még lehetõség. Ez elég érdekes. Emiatt is következtettem ki azt, hogy késni fog... De remélem tévedek, mert várom nagyon.

Minden jót.
hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

maujuri
Lengyel utak nagyon szépek.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

maujuri
Én használom, nekem tetszik.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Oké köszi.A GO EAST rõl mi a véleményed?????????????
maujuri
Szóval skint meg egyéb cuccokat akarsz rátenni. Letöltöd, SCS kiterjesztésû fájl lesz. Bemásolod a dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/mod mappába, Elindítod a játékot, majd a logok után a bejelentkezésnél " szerkesztos" és jobb oldalon látni fogod a bemásolt modokat. Kipipálod amelyik kell, majd alkalmaz. utána mehet a game és elérhetõ lesz a cucc.

Az stim de én olyat szeretnék mint ami nektek van.
maujuri
Bemész egy szerelõmûhelybe, és kiválasztod az alkatrészeket. 31 szinten már minden elérhetõ.

Sziasztok elértem a 31.szintet de nem tudtam fejleszteni a gépet.Ti hogyan csináltátok?????elõre is köszi.
AudiQuattro
Nagyon patent,a festés még picit pixelles.<#eljen>

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

gigamen
Köszönöm az elismerést, Te sem panaszkodhatsz skinek terén😊
mutatós gép <#eljen><#eljen>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

gigamen

HosszúGabi - kitartasz a Scania-d mellett már pár éve, tiszteletre méltó.
akos25
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]

Misuka963
Nem azt mondtam.hogy az nem jó de az elsõ a best 😉

Foxy0
a másik kép is az volt mikor vontatam az öreg vassat mert nehézkesen indult el a 49t 😊

Misuka963
Az elsõ patent 😊 <#eljen>

Foxy0

Foxy0

Móron:

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Akkor megpróbáljuk de ez elég körülményes<#wilting><#csodalk>
De attól még jobb nem a traktor?<#miaz>

üdv mindenki

tud vki vmit arrol hogy a hun map-ban az alvállalkozói fuvar miért fizet kevesebbet mint a gyorsfuvar? ez pont fordítva van ha a gyári mapot használom (a kamiont javittatni kell, tankolni stb :S ) tud valaki erröl vmit?
Szerintem nem a kiterjesztést, hanem a méretet kellene ellenõrizned. A program által készített png-k csak azért nagy méretûek, mert nagy a félbontásuk. De ha valaki megvágja, vagy átkonvertálja õket kisebbre, akkor csak néhány száz kb-t fognak nyomni. Bárki feltölthet jpg-et is, több MB méretben. Csak felbontás kérdése az egész, még ha tömörített is maga a formátum. Szóval szerintem ugyan úgy, ahogy az sg motorja teszi, a méretet ellenõrizd, ne a kiterjesztést.

Amúgy tényleg lassú betöltést okoz, ha egy az egyben a játék screenshot-ját teszik ki a webre. De azért az is igaz, hogy ha valaki mobilról olvassa a fórumot, akkor a szöveges tartalom - a lényeg - lejön egyben ami azonnal olvasható, a képek pedig csak utána kezdenek el betöltõdni. Ezt tapasztalatból mondom, mert én is sokszor mobilról olvasom a fórumot.
Igen, jpg formátumban jó ha feltöltöd! <#awink>

///M I Love BMW. :)

gumikacsa
Üdv!

Megvásárolni melyik kereskedõnél lehet?

Renault magnum http://kamionszim.hu

Akkor az úgy jó lesz?
Amit készítesz ETS2-ben képet, azt a DokumentumokEuro Truck Simulator 2screenshot mappába teszi. Ez png formátumú képeket csinál.
Akár Photoshop-ban, akár Paint-ben megnyitod az adott képet, mentés másként, és formátumnak jpg-t választasz.

///M I Love BMW. :)

Akkor mond meg, hogy járjak el?
Azonban az SCS motorja eléggé nagy, majdnem bmp kategóriájú png képeket készít, amiket ide felpakolnak és enyhén szólva is lassítják a fórumot. Nem mindenki otthonról olvassa, hanem van mobilnet is. Miért kelljen nekem betölteni 40 megát ha tölthetek 20-at is? BMP és PNG képet tartalmazó hsz-eket törölni fogom.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Akkor milyen képformátumot csináljak, vagy hogy?
Bocs a sok hibáért .

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

Én nekem is hasonló volt csak azt írta ez a mód nem kompatibilis a jáékkal és az segített, hogy letöltöttem az innen utána már elfogadta a kódot. Próbáld meg lehet segít neked is.
http://www.eurotrucksimulator2.com/download.php

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

Sziasztok!

Segtséget szeretnék kérni .Hátha valakinek már volt ilyen gondja. Megvásároltam az ets2-õt és a steamon aktiválnám az ets2-vel nincs is probléma de a going east kódját nem fogadja el. / el elírás kizárva mert hárman is megpróbálták/ Mi lehet a gond? elõre is köszi a segítséget

És miért pont a png formátummal van gondod? Az egyik legkisebb méretet foglaló formátum, weboldalak esetében éppen ideális. A bmp formátum az, ami nagy méretû és általában tömörítés nélküli. Weboldalakra a png, jpg mehet, bmp nem - általában.
hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

sure
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudod, rengetegen vannak, akiknek otthon még betárcsázós 56k-s netjük van, meg hát azokra is gondolni kell, akik a 20-30 megás adatforgalmú mobilnetet veszik a csilivili okostelójukhoz, de mégis 0-24-ben neteznének róla. A jpg-ben feltöltésnek megvan pluszban az az elõnye is, hogy a tömörítés végett romlik a képminõség, így kevésbé látszik a játék fos élsimítása.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Nem az a lényeg hogy hova hanem az, hogy milyen formátumban töltöd fel.

Mivel töltöd fel a képeket?
Vagy, hogy lehet úgy feltölteni, hogy jó legyen?
Már ezerszer figyelmeztettem mindenkit, hogy mellõzzük a PNG képek feltöltését. Ha a poszt PNG képet fog tartalmazni, szó nélkül törlöm a hsz-t. Lassítják az oldalt, jó lenne ha megjegyeznétek. Köszönöm.