Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új vagyok még ezen a terepen és azt szeretném kérdezni, hogy modokat hogy tudok betenni a játékba?
Attól igazi amerikai érzést lehet átélni.Régebb én is amerikai kamionokkal mentem de nem Eu-ban.<#taps>#taps><#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
A live_streams.sii fájlt a Dukumentumok/Euro Truck Simulator 2 mappába kell másolni!!! Nem a modba
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Valaki meg tudná mondani hol találom a live streams modot ami magyar rádiokal van ?

Video alapján probálok egy kamiont festegetni viszont nekem a photoshop nem nyitja meg a dds-t ilyenkor mivan?
Sakkoo.......Baszkiiii
Segítséget kérek!
Amikor beteszem ezt a kamiont: http://ets2.lt/en/man-tga-standalone/ a játékba akkor kifagy!
Már megpróbáltam mindent 1.8.2.5 patch van fent kivettem belõle az összes módot hátha valamelyikkel összeakadt de nem mûködik <#rinya>#rinya>
Segítségeteket elõre is köszönöm <#worship>#worship>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Ismételten segítségetekre lenne szükségem.
Letöltöttem ezt a modot:LIGHTBOX
Sajnos minimális számítógép ismerettel nem sikerül a skinezés. PicPick programmal próbáltam de sajnos nem sikerül 😞
Még az átfestés ok de tovább megállt a tudomány 😞
Tudnátok ebben segíteni?
Köszönöm!<#worship>#worship>
<#integet2>#integet2>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Nagyon régen raktam már képet, de itt semmi sem változott, ugyanúgy jó a légkör meg minden. Tehát egy kép: Kozák-Trans:
(Remélem jó lesz a kép)
Szép gépeitek vannak! (még mindig)
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Ha hivatalosan játszol akkor amit leszedtél arra rákattintasz és tudod elõjön egy ablak és ott megnyomod alól a lehetõséget utána figyelj...figyelj egy pár kattintással FELRAKJA a FRISSITÉST érted na.
A játék fogja használni.
Húúúú.<#falbav>#falbav><#idiota>#idiota>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Skint módosítani PS-el szoktam csinálni és mindig jó.
Kerekeket és gyári skineket is PS-el szoktam módosítani és semmi baja nem szokott lenni.
A skineknek legtöbbször van Alfa csatornája. Ezt is módosítani kell nem csak a színes skint, de skinezni a paintel nem hiszem, hogy lehet normálisan.
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Olyan gondom lenne, hogy a játék összeomlik és kilép, amikor a sofõreimnek akarom beállítani, hogy mire specializálódjanak. 7-bõl 3-ra ha rákattintok, azonnal kilép, a többi 4-et tudom rendesen használni, már úrjatelepítettem, akkor se oldódott meg. Lehetséges, hogy a mentésnek lett valami baja?