52658
-
Tom Polsky #39044 Szuper volt, legközelebb talán többen leszünk. :)
Én már offlineban nem is vezetek, mutliban viszem a karrierem tovább, még így is hogy nincs AI, sokat dob nagyon rajta a multi.
Igaz vannak ökrök benne, de belefér :D -
rissard #39043 Sziasztok
Valaki fent van a multiplayerben?
-
#39042 TomEXL-el 20:20ig vártunk pesten, majd útnak indultunk...
Köszönöm a Konvojt...jó volt :) -
hekus2013 #39041 Értem, de nekem nem ír ki semmit se azt offline vagy mást, mert eddig ki írta bal vagy jobb sarokban . -
landwir #39040 Fullon van a szerver -
hekus2013 #39039 Sziasztok, kellene, egy kis segítség nem megy a multiplayer senkit nem látók mi baj?
-
landwir #39038 Rostockból megyek Osnabrück be. Egy nemzeti színű Volvoval -
Rollerboy94 #39037 szép a festés hol láttad :D -
Bazsio #39036 Májusi pihenés után indulás tovább
Németben
Pihenő
Már Lillébe
Mandoki,Patrik,Punky -
Berserker8814 #39035 Kolding - Verona Mi-8
Német határon. :)
-
#39034 Pesten, a Renault kereskedésnél vagyok... -
#39033 -
Mandoki72 #39032 Egy kis Waberer's
Gyurma77, Punky, 94Patrick94, Norby646
Ui; Már járható az M7 az Enyingi kijáróig,igaz a kijáró előtt még dobálta kicsit a szerelvényt
de már lehet rajta közlekedni.Köszönet frank007-nek a javításért is. -
#39031 Betudnád esetleg linkelni? -
Hungarykum #39030 Megnéztem egy mostani új módot hogy van benne megoldva a hűtőrácsfestése.
Az eredeti color.dds mellett van egy másik color.dds is, amiben festve van a hűtőrács.
Így a festett hűtőrács csak a kiválasztott skinnel jön elő és csak azon a kamionon lesz festve. (az AI-kon nem)
Gondolom így működik.
-
I73770K #39029 MAXIMUS_VI a steam-es, fel is vehettek. -
#39028 ˆ I73770K-nak ment. -
#39027 ingame neved? -
#39026 Akkor csak az nem értem,hogy csinálnak olyan skineket,ahol festve van az eleje is.Azért köszi az infót.Ha esetleg valaki még tud segíteni,azt megköszönném. -
Hungarykum #39025 Gondolom igen. -
#39024 Aha.És akkor ha azt átszinezem és visszarakom a base mappába,akkor minden szembejövő kamionnak az eleje olyan színű lesz,mint amilyet én csináltam? -
I73770K #39023 Pesten várom akik jönnének. -
Hungarykum #39022 Scania-hoz volt egy olyan mód, hogy festhető hűtőrács, de most nem tudom hogy oldják meg a festését.
Eredetileg a kamionnak van egy color.dds fájlja. Ebben lehet festeni a műanyag elemeket, melyek nincsenek rajta skineken.
Én nem használok skineket, de lehet hogy azóta is így oldják meg valahogy festését. Nem tudom.
Mindenesetre régebben így volt. -
#39021 Sziasztok!
Valaki tudna segíteni skinezésbe?Konkrétan az érdekelne,hogy scanián lehet a hűtőrácsot is festeni?Már egy napja görcsölök vele,leszedtem olyan skint,amibe az egész eleje festve van,de ahogy belenyúlok a dds fájlba ps-el,már nem látszik a játékba és visszaáll szürkére.Van sablonom,de azon meg nincs felvázolva a kamion eleje,de például a mercin meg van.Nem muszáj itt,lehet privibe is,csak segítsen valaki :) -
Hungarykum #39020 Először kipróbáltam és csak simán hozzáadtam, de elmaradt a várt eredmény :D -
Hungarykum #39019 Lesz metál festés a kamionokra a következő javítással.
Metál festés
-
szgabe #39018
Nálam már egy éve csak FaceTrackNoIR-rel megy az ets2 és nagyon király. Nem volt egyszerű a beállítás, a kameraelhelyezés és az arcom megvilágítása, de megérte. -
#39017 ha ráklikkelst a + játék aktiválása, lenyílik egy menü és közte van a termék aktiválása steamon. Azt hittem ezt nem kell külön mondani. A 3 lehetőség közül csak kitalálja:D
-
Hungarykum #39016 Az egerem 1 kattintásból 2-őt csinált. -
#39015 Hát egy kis multis észrevétel. Két nap alatt jópár órát beleraktam, és azt kell hogy mondjam, bejött, hangulatos, játékosok korrektek, szabályokat betartják.
Erre ma csatlakoztam, és játszhatatlan. Csupa őrült direkt nekem jöttek, leszorítottak. Tehát megérkeztek a vérpistikék. Sajnálom, pedig hangulatos lenne. Ha lehetne külön csoportoknak szerót nyitni, úgy még ezt ki lehetne küszöbölni, de így ebben a formájában a multi azt kell hogy mondjam nem jó. -
Hungarykum #39014 Inkább -
Hungarykum #39013 Inkább "Termék aktiválása a Steamen"
A "Játék hozzáadás"-val csak ugyanúgy DVD-s változat marad. -
#39012 Steam ablak bal oldalt lent "+játék hozzáadása"
-
smog15 #39011 Kéne egy kis segítség CD-s a játékom és, hogy tudom steamen beregisztrálni? Lehet kipróbálnám a multit. -
sewy21 #39010 ti mentetek akkor Metz-be? -
#39009 Igen,működik. -
drago14 #39008 Sziasztok!
Valaki használja sima webcam-el a Facetracknoirt? Ha igen, működik rendesen? -
#39007 Mai multis találkozások..
TomEXL
Treshold
Zoggancs
-
Patrik - -
Bazsio #39005 Még egy nap és lehet én is megyek multizni!!